D.P.G.C. (Dogg Pound Gangsta Crips)
Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: D.P.G.C. (Dogg Pound Gangsta Crips)
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: uj esely. snoop elso lemezenek adok meg1 eselyt  Ha megvagy vele, akkor a The Last Meal-nek is adj még egy esélyt! (Amennyiben kell neki még adni.) Múltkor kérdezted, hogy melyik albumok hasonlítanak a 2001-re: ha csak egyet kéne mondanom, akkor talán a Last Meal hangzásvilága hasonlít rá leginkább. (Nem véletlen, mert az Up In Smoke Tour alatt csinálták.) Szóval ha a 2001 stílusa tényleg tetszik, akkor ez is fog. A Doggystyle ugyebár még a Chronic stílusa, csak még jobban finomhangolva. koszi a tippet. 
|
2022.11.27. 19:58 |
|
 |
Zoli, MP
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: uj esely. snoop elso lemezenek adok meg1 eselyt  Ha megvagy vele, akkor a The Last Meal-nek is adj még egy esélyt! (Amennyiben kell neki még adni.) Múltkor kérdezted, hogy melyik albumok hasonlítanak a 2001-re: ha csak egyet kéne mondanom, akkor talán a Last Meal hangzásvilága hasonlít rá leginkább. (Nem véletlen, mert az Up In Smoke Tour alatt csinálták.) Szóval ha a 2001 stílusa tényleg tetszik, akkor ez is fog. A Doggystyle ugyebár még a Chronic stílusa, csak még jobban finomhangolva. koszi a tippet.  a last meal lemezrol 2 klippre emlekszem.egyik a timbos...ami akkor nem nagyon tetszett a masik meg az eastsidaz-es nate dogg-os. na az jo volttetszett. az mgm rengeteget nyomta.
|
2022.11.30. 23:06 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: uj esely. snoop elso lemezenek adok meg1 eselyt  Ha megvagy vele, akkor a The Last Meal-nek is adj még egy esélyt! (Amennyiben kell neki még adni.) Múltkor kérdezted, hogy melyik albumok hasonlítanak a 2001-re: ha csak egyet kéne mondanom, akkor talán a Last Meal hangzásvilága hasonlít rá leginkább. (Nem véletlen, mert az Up In Smoke Tour alatt csinálták.) Szóval ha a 2001 stílusa tényleg tetszik, akkor ez is fog. A Doggystyle ugyebár még a Chronic stílusa, csak még jobban finomhangolva. koszi a tippet.  a last meal lemezrol 2 klippre emlekszem.egyik a timbos...ami akkor nem nagyon tetszett a masik meg az eastsidaz-es nate dogg-os. na az jo volttetszett. az mgm rengeteget nyomta. A timbós szám szerintem az egyik leggyengébb a lemezen, pedig amúgy bírom Timbalandet, de itt nem talált be szerintem. Egyáltalán nem reprezentatív a szám stílusa az albumra, szóval ne az alapján ítélj: a többi szám nem olyan.  A Lay Low viszont nagyon is reprezentatív, a számok többsége hasonló stílus, szóval ha az bejött, akkor mindenképp hallgasd meg a lemezt! És az tényleg egy nagyon frankó track szerintem is.
|
2022.12.01. 20:59 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: uj esely. snoop elso lemezenek adok meg1 eselyt  Ha megvagy vele, akkor a The Last Meal-nek is adj még egy esélyt! (Amennyiben kell neki még adni.) Múltkor kérdezted, hogy melyik albumok hasonlítanak a 2001-re: ha csak egyet kéne mondanom, akkor talán a Last Meal hangzásvilága hasonlít rá leginkább. (Nem véletlen, mert az Up In Smoke Tour alatt csinálták.) Szóval ha a 2001 stílusa tényleg tetszik, akkor ez is fog. A Doggystyle ugyebár még a Chronic stílusa, csak még jobban finomhangolva. koszi a tippet.  a last meal lemezrol 2 klippre emlekszem.egyik a timbos...ami akkor nem nagyon tetszett a masik meg az eastsidaz-es nate dogg-os. na az jo volttetszett. az mgm rengeteget nyomta. A timbós szám szerintem az egyik leggyengébb a lemezen, pedig amúgy bírom Timbalandet, de itt nem talált be szerintem. Egyáltalán nem reprezentatív a szám stílusa az albumra, szóval ne az alapján ítélj: a többi szám nem olyan.  A Lay Low viszont nagyon is reprezentatív, a számok többsége hasonló stílus, szóval ha az bejött, akkor mindenképp hallgasd meg a lemezt! És az tényleg egy nagyon frankó track szerintem is. amugy atporgettem mar a lemezt. ezert irtam az elozot. atment az elso teszten. jon majd a nem atpotyogeses teszt. jaja timbo ebben az idoszakban is mar egyedi volt, de nekem sem adja amugy az elso lemeze is atment most az elso szurun 
|
2022.12.01. 23:47 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: amugy atporgettem mar a lemezt. ezert irtam az elozot. atment az elso teszten. jon majd a nem atpotyogeses teszt. jaja timbo ebben az idoszakban is mar egyedi volt, de nekem sem adja amugy az elso lemeze is atment most az elso szurun  Keményebb vagy, mint a színművészeti, hogy több rostán szűröd a lemezeket.  Majd jöhetnek a vélemények az alaposabb fülrevételezések után. 
|
2022.12.02. 22:14 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: amugy atporgettem mar a lemezt. ezert irtam az elozot. atment az elso teszten. jon majd a nem atpotyogeses teszt. jaja timbo ebben az idoszakban is mar egyedi volt, de nekem sem adja amugy az elso lemeze is atment most az elso szurun  Keményebb vagy, mint a színművészeti, hogy több rostán szűröd a lemezeket.  Majd jöhetnek a vélemények az alaposabb fülrevételezések után.  viccelsz? lassan 10 eve ez..leszedem.atgorgetem aztan ha nem kuka rogton megy az mp3-lejatszora. aztan ott meg elbukhat 
|
2022.12.02. 23:42 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: amugy atporgettem mar a lemezt. ezert irtam az elozot. atment az elso teszten. jon majd a nem atpotyogeses teszt. jaja timbo ebben az idoszakban is mar egyedi volt, de nekem sem adja amugy az elso lemeze is atment most az elso szurun  Keményebb vagy, mint a színművészeti, hogy több rostán szűröd a lemezeket.  Majd jöhetnek a vélemények az alaposabb fülrevételezések után.  viccelsz? lassan 10 eve ez..leszedem.atgorgetem aztan ha nem kuka rogton megy az mp3-lejatszora. aztan ott meg elbukhat  Igen, viccelek, mert én is szoktam így csinálni.  Mostanában mondjuk többnyire végighallgatom rendesen a lemezeket, mert csak arra van időm, hogy a háttérbe berakjam őket, miközben csinálok valamit mást, és akkor nem tudok pötyörészni. De amikor több időm van, akkor én is pötyögök a gép előtt, és csak akkor hallgatom meg teljes egészében a lemezt, ha kellően felkelti a figyelmem.
|
2022.12.03. 22:31 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Yodaragorn írta: Keményebb vagy, mint a színművészeti, hogy több rostán szűröd a lemezeket.  Majd jöhetnek a vélemények az alaposabb fülrevételezések után.  Vicces, nekem is amikor egy rar kicsomagolódik, megy az átpötyögős mappába, onnan pedig tetszés szerint shiftdel, vagy pedig a "nocsak" mappa  Aztán amikor a nocsak-ban is van jópár szám vagy album, átfutom megint (nem pötyögve), és ha még mindig kafa, akkor megy a rendes helyére 
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2022.12.04. 13:27 |
|
 |
Zoli, MP
|
[n/a]k!ngp1n írta: Yodaragorn írta: Keményebb vagy, mint a színművészeti, hogy több rostán szűröd a lemezeket.  Majd jöhetnek a vélemények az alaposabb fülrevételezések után.  Vicces, nekem is amikor egy rar kicsomagolódik, megy az átpötyögős mappába, onnan pedig tetszés szerint shiftdel, vagy pedig a "nocsak" mappa  Aztán amikor a nocsak-ban is van jópár szám vagy album, átfutom megint (nem pötyögve), és ha még mindig kafa, akkor megy a rendes helyére  nekem az albumok harom helyen vannak meg..marmint amiket megtartok. egy: az aktualis gep majd ket kulso vinyo en a kepeket is igy mentem le....nem egy rovid folyamat havonta. a telorol, szortirozni 
|
2022.12.04. 20:40 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: [n/a]k!ngp1n írta: Yodaragorn írta: Keményebb vagy, mint a színművészeti, hogy több rostán szűröd a lemezeket.  Majd jöhetnek a vélemények az alaposabb fülrevételezések után.  Vicces, nekem is amikor egy rar kicsomagolódik, megy az átpötyögős mappába, onnan pedig tetszés szerint shiftdel, vagy pedig a "nocsak" mappa  Aztán amikor a nocsak-ban is van jópár szám vagy album, átfutom megint (nem pötyögve), és ha még mindig kafa, akkor megy a rendes helyére  nekem az albumok harom helyen vannak meg..marmint amiket megtartok. egy: az aktualis gep majd ket kulso vinyo en a kepeket is igy mentem le....nem egy rovid folyamat havonta. a telorol, szortirozni  Gondolhatod, hogy ehhez képest az én módszerem mennyire macerás volt a CD-re kiírással.  Azért csak volt, mert a tavalyi BP-re költözésem óta kevesebbet vagyok az otthoni hifi közelében, és ugye a hifin való lejátszás miatt volt fontos a CD. Azóta nem archiváltam semmit, de valószínűleg én is átállok külső vinyóra.
|
2022.12.04. 21:00 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: [n/a]k!ngp1n írta: Yodaragorn írta: Keményebb vagy, mint a színművészeti, hogy több rostán szűröd a lemezeket.  Majd jöhetnek a vélemények az alaposabb fülrevételezések után.  Vicces, nekem is amikor egy rar kicsomagolódik, megy az átpötyögős mappába, onnan pedig tetszés szerint shiftdel, vagy pedig a "nocsak" mappa  Aztán amikor a nocsak-ban is van jópár szám vagy album, átfutom megint (nem pötyögve), és ha még mindig kafa, akkor megy a rendes helyére  nekem az albumok harom helyen vannak meg..marmint amiket megtartok. egy: az aktualis gep majd ket kulso vinyo en a kepeket is igy mentem le....nem egy rovid folyamat havonta. a telorol, szortirozni  Gondolhatod, hogy ehhez képest az én módszerem mennyire macerás volt a CD-re kiírással.  Azért csak volt, mert a tavalyi BP-re költözésem óta kevesebbet vagyok az otthoni hifi közelében, és ugye a hifin való lejátszás miatt volt fontos a CD. Azóta nem archiváltam semmit, de valószínűleg én is átállok külső vinyóra. Jó téma  Engem nemrég kinevettek hogy 2022-ben is Winampot használok meg a gépen vannak a zenéim, és nem a spotit vagy más stream szolgáltatót használom  Lehet maradi vagyok, de nekem jobb gépen, és én szinte minden albumot mentek.. 8-éve a külső HDD-t amin minden zeném klipem volt, véletlen másik tápot dugtam rá takarítás után és el szállt mindenem.. Azóta a belső HDD-n tárolom plusz egy külső HDD-n úgyanazt  Nálam így néz ki a dolog: Előadok:  És benne az albumok:  Ha jó, ha szar album én megtartóm!!  Filmekkel is így vagyok.. Asszem kb 100 Rap, Hip-Hop vagy vele kapcsolatos filmem van.. Hiába van Netflix meg HBO ezek nagy része nem hiszem hogy felkerül...
|
2022.12.05. 17:42 |
|
 |
Yodaragorn
|
Az szép, komoly gyűjtemény! Streaminget én se használok, pacsi! 
|
2022.12.05. 22:03 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Dogg-Pound írta: [...]kinevettek hogy 2022-ben is Winampot használok meg a gépen vannak a zenéim [...] Nekem is ez van, csak a 2.95-ről próbálom szoktatni magam foobarra...
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2022.12.06. 05:54 |
|
 |
Zoli, MP
|
Szinten...miota van letoltes azota gyujtom mp3ban. spoty hasonlo nekem sem jatszik csak mp3 lejatszo szigoruan. telora nem toltok zenet. tavaly vettem uj mp3 lejatszot anno elkezdtem kiirni minden szart dvd-re...kb 40 dvdnyi mp3 utan elegem lett. szortiroztam de igy is rengeteg zenem van. tok sok sajat valogatasom van vagy kibovitett cucc maxikon levo remixekkel. neha ram jon es kitorlok regen nem hallgatott cumokat. winampot azert nem hasznalok mert mert leltem filmek sorozatok nem hoznak lazba...
|
2022.12.06. 09:23 |
|
 |
YoungLife
|
Yodaragorn írta: Az szép, komoly gyűjtemény! Streaminget én se használok, pacsi!  Én meg sem merem mutatni, hogy az enyém, hogy néz ki.  Nálam külön vannak a maxik és társaik. Van külön rap, rnb, reggae, soundtrack mappám. A rap-en belül meg az ország vagy a stílusirányzat. (lsd.: Chicano, dirty south, female rappers, west coast..) Darabszámilag több ezer album. És mind scene release. 
|
2022.12.06. 12:36 |
|
 |
|