Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Kay Slay-rol azt hittem, hogy vmi trendi cuccokat kiado tag, mint DJ Khaled, de megneztem az elozo lemezeinek a tracklistjeit es erdekesnek tuntek. A nota tenyleg jo, Latifah is es igencsak szeretik a nagy telt noket A refrenes srac...kepesek voltak berakni a 2 szavas refren miatt 
|
2020.03.13. 18:49 |
|
 |
Zoli, MP
|
DJ Kay Slay – Living Legend (WEB) (2020) (320 kbps) Tracklist: 01. Intro 02. Back to the Bars, Pt. 2 feat. Sheek Louch, Styles P, Sauce Money, Nino Man, Vado, RJ Payne & Jon Connor 03. Living Legend feat. Jadakiss, Queen Latifah & Bun B 04. No Permission feat. Juicy J, A$AP Ferg & Dave East 05. Give Me My Flowers Now feat. Papoose, Joel Ortiz & Sammi J 06. Growing Up In These Streets feat. Raekwon, AZ & Ghostface Killah 07. Dope Boyz feat. DJ Paul, Uncle Murda, French Montana, Gangsta Boo & Project Pat 08. It’s a Brand New Day feat. Big K.R.I.T., Reek Da Villian, Tre Williams & Jon Conno https://florenfile.com/lvb6w3nxwjfk
|
2020.03.13. 18:54 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15418 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
kay slay egy nagyon komoly rádiós dj legenda.
többek között ő fedezte fel papoose-t is.
|
2020.03.13. 20:06 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15418 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Black Geez x Eto Flour City Street Bible (keresett lemezek topikban link) . Eto miatt csekkoltam, de utólag derült ki számomra, hogy ETO ebben producer főleg, és csak egy rappet tol! nem is rossz producer, zeneileg egyben van az anyag, patenten 30 percen belüli, mint a mai trend.
Black Geez egy új forma, talán 2 lemez jelent meg ezelőtt (tavaly, és idén) nem rossz a flowja, a szövegei is ülnek.
|
2020.03.20. 12:49 |
|
 |
rapguruz88
|
Zoli, MP írta: DJ Kay Slay – Living Legend (WEB) (2020) (320 kbps) Tracklist: 01. Intro 02. Back to the Bars, Pt. 2 feat. Sheek Louch, Styles P, Sauce Money, Nino Man, Vado, RJ Payne & Jon Connor 03. Living Legend feat. Jadakiss, Queen Latifah & Bun B 04. No Permission feat. Juicy J, A$AP Ferg & Dave East 05. Give Me My Flowers Now feat. Papoose, Joel Ortiz & Sammi J 06. Growing Up In These Streets feat. Raekwon, AZ & Ghostface Killah 07. Dope Boyz feat. DJ Paul, Uncle Murda, French Montana, Gangsta Boo & Project Pat 08. It’s a Brand New Day feat. Big K.R.I.T., Reek Da Villian, Tre Williams & Jon Conno https://florenfile.com/lvb6w3nxwjfkNem is lett ez rossz, én egyáltalán nem csalódtam
|
2020.03.22. 10:11 |
|
 |
Zoli, MP
|
Jadakiss – Ignatius (WEB) (2020) (320 kbps) Tracklist: 01. Pearly Gates 02. Huntin Season feat. Pusha T 03. Keep It 100 04. Catch & Release 05. ME 06. Anna May 07. (NYB) Need Your Best feat. Ty Dolla $ign 08. Angels Getting Pedicured feat. 2 Chainz 09. Kisses To The Sky feat. Rick Ross & Emanny 10. My Condolences 11. Gov’t Cheese feat. DeJ Loaf, Nino Man & Millyz 12. I Know feat. John Legend 13. Closure feat. Chayse http://www.mediafire.com/file/eav0mvctk ... -_2020.rarlement parszor, igazi gazdag rap hangzas. jo cucc.Jay-z albumra is siman elmennenek ezek az alapok. Illa Ghee & Defekto – Mächtig (2020) Tracklist: [03:13] 01. Body In The Car [03:28] 02. Move Wit Caution [02:36] 03. A Nickel To Rub [03:20] 04. Vietnam Projects [02:22] 05. A Bad Situation [02:52] 06. Roll 2 And Fly [02:49] 07. What Ya Life Like [03:00] 08. Slippin On The Gram https://rapload.org/?audio=illa-ghee-de ... chtig-2020
|
2020.03.26. 14:18 |
|
 |
doggfather
|
köszi! a jadát már kerestem!
|
2020.03.26. 15:59 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Egy "régebbi": DJ Kay Slay - Back to the Bars, Pt.2 (Official Video) (feat. Sheek Louch, Styles P & More ) https://www.youtube.com/watch?v=LBhuA97Uu5gÉs egy friss: DJ Kay Slay - Give Me My Flowers Now (feat. Papoose, Joel Ortiz & Sammi J) (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=W0ks0uK49AE
|
2020.03.27. 02:29 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Joyner Lucas - ADHDUgyan rapguruz a Shady Records topikba linkelte az albumot, én mégis itt véleményezném, mert ez nem Shady Records.  Na, szóval eszméletlen jó az album! Ahogy számítottunk rá, sok meglepetés nincs rajta, a számok többségét már ismertük, viszont most hallhatjuk őket először egyben, egy albumként, és nagyon működnek így is. Egységes a hangzásvilág, illeszkednek egy közös koncepcióba, amit a skitek jól összekötnek. Úgyhogy Joyner Lucas nálam abszolút belépett a legjobbak közé, debütáló albumnak tökéletes ez. Nagyon érdekes, egyedi a zenei hangzásvilág. Trap alapú az egész, akár rá is lehetne mondani, hogy ez egy traplemez, de én mégse szívesen teszem. Méghozzá azért nem, mert ezek a számok nem azokra az egyensablonokra épülnek, amikre egy tipikus trapszám. Sokkal változatosabbak, ötletesebbek zeneileg. A dallamvilág is tök eredeti: nem tudom, hogy maga Joyner találja-e ki a refrének dallamát vagy a producerek, de én ilyen refréndallamokat még soha egy rapszámban se hallottam, nagyon magukkal tudják rántani az embert. Apropó producerek: nagyon érdekes az is, hogy sokproduceres albumról van szó, mégis tök egységes a hangzásvilág. Ha valaki azt mondaná, hogy egy producer csinálta az egész albumot, én elhinném. Talán Boi-1da az egyetlen, aki viszonylag sok számot jegyez producerként, őt én egyre nagyobbra tartom. A szövegek is tartalmasak, ötletesek, egyediek. Főleg tartalmi szempontból tartoznak az elitbe Joyner szövegei, de technikailag is teljesen rendben vannak. A flowja nem áll a legközelebb a szívemhez: nekem ezek a manapság divatos, "töredezetten rekedtes" (nem tudom jobban megfogalmazni  ) flowk kicsit erőtlenül hatnak, de ezen a stíluson belül egyértelműen Joyner a legjobb, és mindenképp van egy saját, jól felismerhető flowja. Kedves számaim a lemezről: I Lied (Intro), Isis, I Love, Devil's Work, Revenge, ADHD, Broke and Stupid. Az biztos, hogy nagyon előkelő helyen lesz az éves top 10-emben, még akár top 3 is lehet. Nagyon gondolkodom, hogy eddig ez-e a legjobb album, amit idén hallottam vagy Eminemé. Az Eminem lemezen van néhány nagyon kimagasló szám, ami nálam veri a Joyner lemez összes számát, viszont van néhány eléggé átlag alatti is. A Joyner lemezt valamivel kiegyensúlyozottabbnak érzem, egyenletesebb a számok színvonala. Még gondolkodom, de valószínűleg Eminemet fogom előrébb rangsorolni. Egyrészt azért, mert elfogult vagyok, másrészt azért, mert az ő flowja és zenei világa azért alapjáraton mégiscsak közelebb áll hozzám, de ezek teljesen szubjektív szempontok, nem azt jelenti, hogy a Joyner album ne lehetne legalább ugyanolyan jó, vagy még jobb.
|
2020.03.29. 16:25 |
|
 |
Zoli, MP
|
Blaq Poet – Simon Phoenix (2020) 01. Intro 02. Public Enemy 03. Run For Cover 04. Interlude 05. Everybody Gangsta 06. NY NY 07. Interlude 2 08. F.O.H 09. Never Give Up 10. Interlude 3 11. Declare War 12. Believe In Me 13. Interlude 4 14. Animal 15. Once Upon A Time 16. Outtro https://madmen1.bandcamp.com/album/simon-phoenixhttps://www17.zippyshare.com/v/cKOZlvUj/file.htmlDirtyDiggs – The Last Ones To Three Peat 2 (2020) 01. Vertigo feat. Rozewood & Eto 02. 36 Shots Of Venom feat. Bubu The Prince, Ty Farris & Eto 03. Flight Of The Cranes feat. Rozewood, Hus Kingpin, Big Twins & Eto 04. Sunday At DirtyDiggs feat. Ty Farris & Eto 05. Take It Slow feat. Eto & $auce Heist 06. Uncharted Deep feat. Eto, Milano Constantine & Agallah https://dirtydiggs.bandcamp.com/album/t ... ree-peat-2https://www17.zippyshare.com/v/W4yfK6gj/file.html
|
2020.03.29. 19:41 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Joyner Lucas - ADHDUgyan rapguruz a Shady Records topikba linkelte az albumot, én mégis itt véleményezném, mert ez nem Shady Records.  Na, szóval eszméletlen jó az album! Ahogy számítottunk rá, sok meglepetés nincs rajta, a számok többségét már ismertük, viszont most hallhatjuk őket először egyben, egy albumként, és nagyon működnek így is. Egységes a hangzásvilág, illeszkednek egy közös koncepcióba, amit a skitek jól összekötnek. Úgyhogy Joyner Lucas nálam abszolút belépett a legjobbak közé, debütáló albumnak tökéletes ez. Nagyon érdekes, egyedi a zenei hangzásvilág. Trap alapú az egész, akár rá is lehetne mondani, hogy ez egy traplemez, de én mégse szívesen teszem. Méghozzá azért nem, mert ezek a számok nem azokra az egyensablonokra épülnek, amikre egy tipikus trapszám. Sokkal változatosabbak, ötletesebbek zeneileg. A dallamvilág is tök eredeti: nem tudom, hogy maga Joyner találja-e ki a refrének dallamát vagy a producerek, de én ilyen refréndallamokat még soha egy rapszámban se hallottam, nagyon magukkal tudják rántani az embert. Apropó producerek: nagyon érdekes az is, hogy sokproduceres albumról van szó, mégis tök egységes a hangzásvilág. Ha valaki azt mondaná, hogy egy producer csinálta az egész albumot, én elhinném. Talán Boi-1da az egyetlen, aki viszonylag sok számot jegyez producerként, őt én egyre nagyobbra tartom. A szövegek is tartalmasak, ötletesek, egyediek. Főleg tartalmi szempontból tartoznak az elitbe Joyner szövegei, de technikailag is teljesen rendben vannak. A flowja nem áll a legközelebb a szívemhez: nekem ezek a manapság divatos, "töredezetten rekedtes" (nem tudom jobban megfogalmazni  ) flowk kicsit erőtlenül hatnak, de ezen a stíluson belül egyértelműen Joyner a legjobb, és mindenképp van egy saját, jól felismerhető flowja. Kedves számaim a lemezről: I Lied (Intro), Isis, I Love, Devil's Work, Revenge, ADHD, Broke and Stupid. Az biztos, hogy nagyon előkelő helyen lesz az éves top 10-emben, még akár top 3 is lehet. Nagyon gondolkodom, hogy eddig ez-e a legjobb album, amit idén hallottam vagy Eminemé. Az Eminem lemezen van néhány nagyon kimagasló szám, ami nálam veri a Joyner lemez összes számát, viszont van néhány eléggé átlag alatti is. A Joyner lemezt valamivel kiegyensúlyozottabbnak érzem, egyenletesebb a számok színvonala. Még gondolkodom, de valószínűleg Eminemet fogom előrébb rangsorolni. Egyrészt azért, mert elfogult vagyok, másrészt azért, mert az ő flowja és zenei világa azért alapjáraton mégiscsak közelebb áll hozzám, de ezek teljesen szubjektív szempontok, nem azt jelenti, hogy a Joyner album ne lehetne legalább ugyanolyan jó, vagy még jobb. Felizgattal  gondoltam adok egy eselyt neki, mivel 1-2 klippes nota bejott nekem is. sztem 2-3 track utan kinyomtam. osszefolytak a notak, tul sok magas hang. a trap nem az en mufajom, hosszu tavon . 1-1 track ok, de egy egesz lemez, kb ugyanazzal a ritmikaval sok nekem.
|
2020.03.30. 08:58 |
|
 |
Zoli, MP
|
Allitolag uj, de allitolag nem https://www.youtube.com/watch?v=yHy-YHQMTwgMasta Ace - "GMO" OFFICIAL VERSION
|
2020.03.30. 12:47 |
|
 |
doggfather
|
akkor új vagy nem?
|
2020.03.30. 13:33 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Felizgattal  gondoltam adok egy eselyt neki, mivel 1-2 klippes nota bejott nekem is. sztem 2-3 track utan kinyomtam. osszefolytak a notak, tul sok magas hang. a trap nem az en mufajom, hosszu tavon . 1-1 track ok, de egy egesz lemez, kb ugyanazzal a ritmikaval sok nekem. Nincs ezzel semmi gond.  Nekem se műfajom a trap, ezért is írtam, hogy a trapes ritmika ellenére én ezt nem szívesen nevezem trapnek, mert sokkal igényesebben ki vannak dolgozva a zenék, mint általában a trap számokban. De aki annyira se szereti, mint én, annak megértem, hogy nem jön be. "Túl sok a magas hang" - itt nem tudom, pontosan, mire gondolsz, de nekem pont az tetszik benne, hogy olyan mélységek és magasságok vannak a dallamokban, ami a hip-hop műfajban nem jellemző, pont ettől lesz többek közt nagyon egyedi az album. Meg érdekes, hogy azt írod, hogy egy egész lemez ugyanazzal a ritmikával sok. Ha belegondolsz, egy klasszikus boombap lemez is ugyanaz a ritmika végig, csak ha azt jobban szereted, akkor nem sok egy egész lemezen keresztül.  Nyilván semmi gond nincs azzal, ha valakinek sok a trap ritmika egy albumon keresztül, csak elgondolkodtam rajta, hogy milyen fura, mikortól sok az embernek valamit: ha tetszik neki, akkor nem sok, ha nem tetszik, akkor nyilván sok.  Mindenesetre köszi, hogy ezek szerint adsz annyira a véleményemre, hogy emiatt meghallgattad a lemezt! Sajnálom, hogy nem ért fel az általam keltett várakozásokhoz.
|
2020.03.30. 14:20 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Felizgattal  gondoltam adok egy eselyt neki, mivel 1-2 klippes nota bejott nekem is. sztem 2-3 track utan kinyomtam. osszefolytak a notak, tul sok magas hang. a trap nem az en mufajom, hosszu tavon . 1-1 track ok, de egy egesz lemez, kb ugyanazzal a ritmikaval sok nekem. Nincs ezzel semmi gond.  Nekem se műfajom a trap, ezért is írtam, hogy a trapes ritmika ellenére én ezt nem szívesen nevezem trapnek, mert sokkal igényesebben ki vannak dolgozva a zenék, mint általában a trap számokban. De aki annyira se szereti, mint én, annak megértem, hogy nem jön be. "Túl sok a magas hang" - itt nem tudom, pontosan, mire gondolsz, de nekem pont az tetszik benne, hogy olyan mélységek és magasságok vannak a dallamokban, ami a hip-hop műfajban nem jellemző, pont ettől lesz többek közt nagyon egyedi az album. Meg érdekes, hogy azt írod, hogy egy egész lemez ugyanazzal a ritmikával sok. Ha belegondolsz, egy klasszikus boombap lemez is ugyanaz a ritmika végig, csak ha azt jobban szereted, akkor nem sok egy egész lemezen keresztül.  Nyilván semmi gond nincs azzal, ha valakinek sok a trap ritmika egy albumon keresztül, csak elgondolkodtam rajta, hogy milyen fura, mikortól sok az embernek valamit: ha tetszik neki, akkor nem sok, ha nem tetszik, akkor nyilván sok.  Mindenesetre köszi, hogy ezek szerint adsz annyira a véleményemre, hogy emiatt meghallgattad a lemezt! Sajnálom, hogy nem ért fel az általam keltett várakozásokhoz. Sok magas hang volt benne nekem es az is zavart Nem ertek egyet abban, hogy a boom bap-ben is hasonlo a ritmika, mivel a boombap alapvetoen lassabb utemu igy jobban lehet varialni, szabadabb ( levegovetel, rimek stb). Persze van sok olyan eloado aki a a b b sorvegi rimekkel operal, de meg sem annyira monoton, nekem. Trapnel, meg az utem nagyon beszabolyazza a ritmikat es a zenek is nagyon hasonloak.
|
2020.03.30. 14:59 |
|
 |
|