Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8745 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Zoli, MP írta: Igen ez a szolo a klasszikus idoket idezi azt hiszem a 90-es evek vegen jott ki. Az igen, ez viszont javítja a véleményem, mert abban az időben ez teljesen korszerű hangzás volt. Én azt hittem, olyan 2000-es évek közepe lehet. De most utánanéztem, és látom, hogy már a '90-es évek első felében ő volt a fő producer Common lemezein. A szakítás viszont nem volt végleges a 3. lemez után, hiszen a 2014-es Nobody's Smiling című Common album is teljes egészében No ID produceri munkája. 
|
2020.04.12. 15:04 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Igen ez a szolo a klasszikus idoket idezi azt hiszem a 90-es evek vegen jott ki. Az igen, ez viszont javítja a véleményem, mert abban az időben ez teljesen korszerű hangzás volt. Én azt hittem, olyan 2000-es évek közepe lehet. De most utánanéztem, és látom, hogy már a '90-es évek első felében ő volt a fő producer Common lemezein. A szakítás viszont nem volt végleges a 3. lemez után, hiszen a 2014-es Nobody's Smiling című Common album is teljes egészében No ID produceri munkája.  Igen Common 2. es 3. lemezen volt NOID kb vegig, aztan "szakitas" es Common ket lemez erejeig a soulquarians-szal nyomult (erdemes rajuk neznek egy kollektiva, q-tip, jay dilla, questlove... https://en.wikipedia.org/wiki/Soulquarians) majd jott a kanye westes 2 lemez majd egy full neptunes es ujra NOID.
|
2020.04.12. 16:11 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8745 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Igen ez a szolo a klasszikus idoket idezi azt hiszem a 90-es evek vegen jott ki. Az igen, ez viszont javítja a véleményem, mert abban az időben ez teljesen korszerű hangzás volt. Én azt hittem, olyan 2000-es évek közepe lehet. De most utánanéztem, és látom, hogy már a '90-es évek első felében ő volt a fő producer Common lemezein. A szakítás viszont nem volt végleges a 3. lemez után, hiszen a 2014-es Nobody's Smiling című Common album is teljes egészében No ID produceri munkája.  Igen Common 2. es 3. lemezen volt NOID kb vegig, aztan "szakitas" es Common ket lemez erejeig a soulquarians-szal nyomult (erdemes rajuk neznek egy kollektiva, q-tip, jay dilla, questlove... https://en.wikipedia.org/wiki/Soulquarians) majd jott a kanye westes 2 lemez majd egy full neptunes es ujra NOID. Basszus, Common diszkográfiáján is egyszer át kéne rágnom magam alaposan, tőle is csak így "ez-az" van meg...
|
2020.04.13. 14:47 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Igen ez a szolo a klasszikus idoket idezi azt hiszem a 90-es evek vegen jott ki. Az igen, ez viszont javítja a véleményem, mert abban az időben ez teljesen korszerű hangzás volt. Én azt hittem, olyan 2000-es évek közepe lehet. De most utánanéztem, és látom, hogy már a '90-es évek első felében ő volt a fő producer Common lemezein. A szakítás viszont nem volt végleges a 3. lemez után, hiszen a 2014-es Nobody's Smiling című Common album is teljes egészében No ID produceri munkája.  Igen Common 2. es 3. lemezen volt NOID kb vegig, aztan "szakitas" es Common ket lemez erejeig a soulquarians-szal nyomult (erdemes rajuk neznek egy kollektiva, q-tip, jay dilla, questlove... https://en.wikipedia.org/wiki/Soulquarians) majd jott a kanye westes 2 lemez majd egy full neptunes es ujra NOID. Basszus, Common diszkográfiáján is egyszer át kéne rágnom magam alaposan, tőle is csak így "ez-az" van meg... Igen , ideje elkezdened a commonologiat  , nalam nagy kedvenc, bar az utolso albumai nem a kedvenceim. Nem erdemes sorrendbe haladnod, mert a 90-es boombap nem a te stilusod, bar ne egy wu tang vagy mobb deep hangzasra gondolj. Kezd a Kanye-s cuccaival: be, finding forever aztan a NO Ids: The Dreamer, majd a nobody smilling ami "tredni". Nekem a be a kedvenc lemezem tole, de a legszebb zeneileg az a like water for chocolate.
|
2020.04.14. 16:14 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
A Nobody's Smiling szerintem egy zseniális lemez. Mindenki azt várta, hogy No I.D.-val való összeakadás majd egy klasszik boom bap feeling lesz, helyette egy tényleg "trendi" hangzás lett. Első végigpötyögés után hónapokig meg sem hallgattam normálisan, majd ahogy ez már többször történt, egy mélyebb hallgatás után rájöttem, hogy ez "kötelező" vétel lesz. Kicsit kibaszás volt itt is, hogy a sima kiadáshoz képest a Deluxe edition + 4 zenét tartalmaz. Ezért nem éri meg elkapkodni a vételt, nekem a Deluxe van!
|
2020.04.14. 16:27 |
|
 |
Zoli, MP
|
dub7 írta: A Nobody's Smiling szerintem egy zseniális lemez. Mindenki azt várta, hogy No I.D.-val való összeakadás majd egy klasszik boom bap feeling lesz, helyette egy tényleg "trendi" hangzás lett. Első végigpötyögés után hónapokig meg sem hallgattam normálisan, majd ahogy ez már többször történt, egy mélyebb hallgatás után rájöttem, hogy ez "kötelező" vétel lesz. Kicsit kibaszás volt itt is, hogy a sima kiadáshoz képest a Deluxe edition + 4 zenét tartalmaz. Ezért nem éri meg elkapkodni a vételt, nekem a Deluxe van! Na en pont ugyanigy voltam az electric circusszal. A like water utan jott ki es kb ugyanaz a produceri garda+ the neptunes es ha a klippes come close-bol indulsz ki akkor azt mondod jo kis hippihoppi, de kozben egy akkora massza az egesz es zeneileg vmi nagy kiserleti dolog lett, hogy az kesz.Koze nincs a nagybetus raphez. Evekig kellett szoknom, de aztan angyon megkedveltem ( az utolso trackben "csak" egy ilyen feat line up van, hogy mary j blige, jill scott, erykah badu, bilal  )A be dvd kiadasan mondja is hogy Erykah Badu befolyasolta nagyon illetve az emberek ertetlenul alltak a lemez elott. A nobody smilling-ot eroltetni fogom meg, nekem semmi nem maradt meg rola, de ugyanigy vagyok a kb full the neptunes-os Universal Mind Control lemezevel is. Common-ban az a jo, hogy nem tudhatod mit hoz legkozelebb illetve nem egy reppes karakter. Most jazzes vonalon van az elmult 3 lemeze ota, de mint korabban irtam nekem erotlenek, ugy, hogy szovegileg mindig ertelmet hoz.
|
2020.04.14. 17:35 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15430 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
az universal mind controll egy zseniális album. amilyen egy modern, futurisztikus raplemeznek lennie kell!
|
2020.04.14. 18:36 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15430 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
ez kellemes kis cuc lett, csak az intro outro 4 interlude-ot nem értem minek?!
|
2020.04.15. 13:44 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Igen ez a szolo a klasszikus idoket idezi azt hiszem a 90-es evek vegen jott ki. Az igen, ez viszont javítja a véleményem, mert abban az időben ez teljesen korszerű hangzás volt. Én azt hittem, olyan 2000-es évek közepe lehet. De most utánanéztem, és látom, hogy már a '90-es évek első felében ő volt a fő producer Common lemezein. A szakítás viszont nem volt végleges a 3. lemez után, hiszen a 2014-es Nobody's Smiling című Common album is teljes egészében No ID produceri munkája.  Igen Common 2. es 3. lemezen volt NOID kb vegig, aztan "szakitas" es Common ket lemez erejeig a soulquarians-szal nyomult (erdemes rajuk neznek egy kollektiva, q-tip, jay dilla, questlove... https://en.wikipedia.org/wiki/Soulquarians) majd jott a kanye westes 2 lemez majd egy full neptunes es ujra NOID. Basszus, Common diszkográfiáján is egyszer át kéne rágnom magam alaposan, tőle is csak így "ez-az" van meg... Igen , ideje elkezdened a commonologiat  , nalam nagy kedvenc, bar az utolso albumai nem a kedvenceim. Nem erdemes sorrendbe haladnod, mert a 90-es boombap nem a te stilusod, bar ne egy wu tang vagy mobb deep hangzasra gondolj. Kezd a Kanye-s cuccaival: be, finding forever aztan a NO Ids: The Dreamer, majd a nobody smilling ami "tredni". Nekem a be a kedvenc lemezem tole, de a legszebb zeneileg az a like water for chocolate. A Nobody's Smiling-ot én meghallgattam, mikor új volt, tetszett is, bár meg kell mondjam, most nem tudnék felidézni róla egy számot se. Köszi a tippeket, valóban ez a Kanye - No ID vonal áll közelebb hozzám, de nincs bajom a '90-es évek boombapjével se, azt is tudom szeretni.  Persze vannak olyan stílusok, amik közelebb állnak hozzám, de biztos tetszenének azok a lemezei is.
|
2020.04.16. 14:37 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Igen ez a szolo a klasszikus idoket idezi azt hiszem a 90-es evek vegen jott ki. Az igen, ez viszont javítja a véleményem, mert abban az időben ez teljesen korszerű hangzás volt. Én azt hittem, olyan 2000-es évek közepe lehet. De most utánanéztem, és látom, hogy már a '90-es évek első felében ő volt a fő producer Common lemezein. A szakítás viszont nem volt végleges a 3. lemez után, hiszen a 2014-es Nobody's Smiling című Common album is teljes egészében No ID produceri munkája.  Igen Common 2. es 3. lemezen volt NOID kb vegig, aztan "szakitas" es Common ket lemez erejeig a soulquarians-szal nyomult (erdemes rajuk neznek egy kollektiva, q-tip, jay dilla, questlove... https://en.wikipedia.org/wiki/Soulquarians) majd jott a kanye westes 2 lemez majd egy full neptunes es ujra NOID. Basszus, Common diszkográfiáján is egyszer át kéne rágnom magam alaposan, tőle is csak így "ez-az" van meg... Igen , ideje elkezdened a commonologiat  , nalam nagy kedvenc, bar az utolso albumai nem a kedvenceim. Nem erdemes sorrendbe haladnod, mert a 90-es boombap nem a te stilusod, bar ne egy wu tang vagy mobb deep hangzasra gondolj. Kezd a Kanye-s cuccaival: be, finding forever aztan a NO Ids: The Dreamer, majd a nobody smilling ami "tredni". Nekem a be a kedvenc lemezem tole, de a legszebb zeneileg az a like water for chocolate. A Nobody's Smiling-ot én meghallgattam, mikor új volt, tetszett is, bár meg kell mondjam, most nem tudnék felidézni róla egy számot se. Köszi a tippeket, valóban ez a Kanye - No ID vonal áll közelebb hozzám, de nincs bajom a '90-es évek boombapjével se, azt is tudom szeretni.  Persze vannak olyan stílusok, amik közelebb állnak hozzám, de biztos tetszenének azok a lemezei is. en No ID-val vakon voltam eddig . azt hittem Common utan a 90-es evekben elvonult es probalt bazi jo producer lenni. Most neztem meg a wikit es nem. CEO meg tudja a futyim , hogy mi mindent csinalt es milyen nagy nev a szakmaban.
|
2020.04.16. 18:25 |
|
 |
rapguruz88
|
Aztaaa srácok!! R.A. The Rugged Man - The Slayers Club (featuring M.O.P., Vinnie Paz, Chris Rivers, Onyx, Chino XL, Brand Nubian and Ice-T) https://youtu.be/wlOLbSdVgIs
|
2020.04.17. 16:53 |
|
 |
doggfather
|
Engem az egész lemez is érdekelne, ha esetleg...
|
2020.04.17. 17:26 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: Engem az egész lemez is érdekelne, ha esetleg... https://mega.nz/file/cMNgVSZR#242uvQPfl ... WyYyioFqog
|
2020.04.17. 19:48 |
|
 |
Zoli, MP
|
berakom ide, mert eleg jo kis feat lista The Four Owls – Nocturnal Instinct (2020) 1. Sound The Alarm Feat. Smellington Piff 2. Coming Home 3. Pioneer Feat. Kool G Rap 4. Be Free 5. Honour Codes 6. Life Lines 7. 100% Feat. DJ Premier 8. Air Strike Feat. R.A. The Rugged Man 9. Dark Days Feat. Roc Marciano 10. Let Go 11. Deadly Movements Feat. Masta Killa 12. Lessons 13. I Got You 14. All My Life Part 2 https://mega.nz/file/xJFEUKza#bjs-0MCti ... RmrHpOKhp0
|
2020.04.17. 19:50 |
|
 |
doggfather
|
|
2020.04.17. 22:16 |
|
 |
|