Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8745 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
rapguruz88 írta: Aztaaa srácok!! R.A. The Rugged Man - The Slayers Club (featuring M.O.P., Vinnie Paz, Chris Rivers, Onyx, Chino XL, Brand Nubian and Ice-T) https://youtu.be/wlOLbSdVgIsKomoly felhozatal! És az tetszik benne a legjobban, hogy nem olyan, mint egy tipikus posse track, hogy ugyanaz a beat megy végig, és arra reppel mindenki, hanem váltakozik az alap is, így nem olyan monoton. (Persze itt a szám hossza is rövidebb, de a 9-10 perces posse trackeknél is lehetne így csinálni.)
|
2020.04.18. 15:21 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Aztaaa srácok!! R.A. The Rugged Man - The Slayers Club (featuring M.O.P., Vinnie Paz, Chris Rivers, Onyx, Chino XL, Brand Nubian and Ice-T) https://youtu.be/wlOLbSdVgIsKomoly felhozatal! És az tetszik benne a legjobban, hogy nem olyan, mint egy tipikus posse track, hogy ugyanaz a beat megy végig, és arra reppel mindenki, hanem váltakozik az alap is, így nem olyan monoton. (Persze itt a szám hossza is rövidebb, de a 9-10 perces posse trackeknél is lehetne így csinálni.) Az egesz lemez korrekt nagyon. RA nekem a soudbombing vol 1-en tunt fel. Bazi jo ket trackket pakolt oda, de lemeze vhogy soha nem jott ki. Aztan mikor kijottek a szoloi vegre ,nem fogtak meg, de a szemem rajta... Most ez a cucc, tenyleg eleg jo, ugy, hogy sok olyan instru van rajta ami elsore bazi jol hangzik, de sokadik hallgatas utan rajossz, hogy nem olyan durva, mint elsore ( nalam van ilyen kategoria, mashogy nem tudom leirini), de osszesegeben listas is lehet, mert jo flow (valtozatos), klasszik alapra is pl duplazza a szotagszamokat es szovegileg is szeles spektrumon mozog (be is vallja, hogy nem volt teljesn mentalisan egeszseges a 90-es evekben), legendakat hallottam, hogy miken szall bele rajongokba. Hazabeszeles, onfelszopas: Anno keszitettunk egy kiadatlan szamot aminek a cime "fordulopont" volt, ott akkor meg 4-en reppeltunk, mindegyikuknek 4 kulonbozo alap volt elkeszitive es szkreccsel lett atvezetve. Hogy atmenjek total offba, sok magyar eloadonal hallatszik, hogy kulfoldrol inspiralodnak (mint kb az egesz vilag), hallgatjak a zenet, de nem halljak. Olyan apro trukkoket lehet ellesni, vagy tovabb gondolni, hogy el sem hiszi az ember es most nemcsak a kulonbozo alapra gondolok.
|
2020.04.19. 10:10 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8745 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Hazabeszeles, onfelszopas: Anno keszitettunk egy kiadatlan szamot aminek a cime "fordulopont" volt, ott akkor meg 4-en reppeltunk, mindegyikuknek 4 kulonbozo alap volt elkeszitive es szkreccsel lett atvezetve.
Meghallgatnám.  Ki volt a negyedik? A Rusi (nem tudom, hogy írja, bocs  )? Vagy ő csak zenéket csinált?
|
2020.04.19. 18:01 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Hazabeszeles, onfelszopas: Anno keszitettunk egy kiadatlan szamot aminek a cime "fordulopont" volt, ott akkor meg 4-en reppeltunk, mindegyikuknek 4 kulonbozo alap volt elkeszitive es szkreccsel lett atvezetve.
OFF Meghallgatnám.  Ki volt a negyedik? A Rusi (nem tudom, hogy írja, bocs  )? Vagy ő csak zenéket csinált? Vöri-nek hivtak, o original tag volt, csak neki a hip hop missio-on valo indulas mar nem volt olyan underground. Featkent "szerepel" a kupin. Szovegileg magasan kiemelkedett akkor tajt kozolunk. Nincs meg normalisan, vmi regi zeneiro program formatumban talaltam meg anno. De egyszer talan osszerantom es sutyiban megmutatom neked. ON Hallgasd meg az egesz RA lemezt. 
|
2020.04.19. 18:42 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15430 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
ez az RA lemez tényleg bitang!
eddig simán top lemeze az évnek (legalábbis dobogós!)
|
2020.04.20. 10:19 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: ez az RA lemez tényleg bitang!
eddig simán top lemeze az évnek (legalábbis dobogós!) Top 3 meg kerdeses nalam bar ismertek mindig jovok a szar eddig ez az ev beirasommal.. De a 10-es listat siman megkockaztatom
|
2020.04.21. 14:57 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Hazabeszeles, onfelszopas: Anno keszitettunk egy kiadatlan szamot aminek a cime "fordulopont" volt, ott akkor meg 4-en reppeltunk, mindegyikuknek 4 kulonbozo alap volt elkeszitive es szkreccsel lett atvezetve.
OFF Meghallgatnám.  Ki volt a negyedik? A Rusi (nem tudom, hogy írja, bocs  )? Vagy ő csak zenéket csinált? Vöri-nek hivtak, o original tag volt, csak neki a hip hop missio-on valo indulas mar nem volt olyan underground. Featkent "szerepel" a kupin. Szovegileg magasan kiemelkedett akkor tajt kozolunk. Nincs meg normalisan, vmi regi zeneiro program formatumban talaltam meg anno. De egyszer talan osszerantom es sutyiban megmutatom neked. ON Hallgasd meg az egesz RA lemezt.  Köszi az exkluzív infókat, ez abszolút újdonság volt!  RA-t meg ezek szerint muszáj lesz meghallgatni...  Brutális elmaradásaim vannak már megint...
|
2020.04.21. 16:33 |
|
 |
nezezon
|
|
2020.04.23. 15:57 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Kár, hogy ennyire hadar, mert jó a szövege 
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2020.04.24. 05:01 |
|
 |
Yodaragorn
|
Hoppá, köszi! Hopsin visszatért!  Jó kis szám, és örülök, hogy Thaiföldön is meg tudta oldani, hogy felvegye. 
|
2020.04.24. 12:59 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15430 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2020.04.28. 09:21 |
|
 |
Yodaragorn
|
Azta!  Ilyenek még vannak? Az oké, hogy a zene új, de hogy a szöveget nem használta még fel senki, az is komoly. Kellemes nóta amúgy, bár egyértelműen érződik, hogy a második verzét más alapra reppelte fel a Biggie, mint az elsőt.
|
2020.04.28. 13:56 |
|
 |
doggfather
|
nem is értem.
olvastam egyszer, hogy daz-nek is van unreleased pac vokálja. állítólag spice 1-nak is van, de nem is egy, hanem vagy fél tucat.
|
2020.04.28. 14:36 |
|
 |
doggfather
|
Stove God Cook$ & Roc Marciano – Reasonable Drought . ez is egy bitang jól összerakott, egyben lévő cucc.
marci nagyon sötét zenéket pakolt össze, a beat-ek ütnek. Stove flowja, rapjei nagyon passzolnak.
|
2020.04.29. 09:41 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: nem is értem.
olvastam egyszer, hogy daz-nek is van unreleased pac vokálja. állítólag spice 1-nak is van, de nem is egy, hanem vagy fél tucat. Siman vannak ilyenek. Bocsi h megint magunkat hozom fel de nekunk is van olyan notank amiket elfelejtettunk.par eve egy rajongo kerdezett ra.mar nincs meg nekunk csak a studios sracnal es egy 2pac vsgy biggie ezt csinalta munkakent kb barmikor barmit felvehetett es egy csomo fiokos lett, mint a zeneknel.egy producer sem pont annyi instrut keszit amennyit hallunk egy lemezen.pl preemonal iszonyatcmennyisegu instru lehet. De ezek a verzek leginkabb az eredeti zenen lenne jo.foleg bigginel. Ellenpelda:masta ace flowja es ritmikaja kb mindig ugyanolyan igy kb barmilyen alapot kaphatna. Anmo neztem egy method man interjut 2pacrol es mondta h a borton utani elso albuman levo notak mas death row tagok cuccairol lett leszedve. A 2pac meth redman nota allitolag daz lemezen lett volna es meg inspectah is meg volt hivva
|
2020.04.29. 10:12 |
|
 |
|