D.P.G.C. (Dogg Pound Gangsta Crips)
Szerző |
Üzenet |
Dogg-Pound
|
 Re: D.P.G.C. (Dogg Pound Gangsta Crips)
Last Dance with Mary Jane ft. Tom Petty & Jelly Roll (Official Music Video) https://youtu.be/rseqmSGH7xk?si=VlQoeTdy4IkvZJ8-Húsvét mellé boldog 420-at 
|
2025.04.20. 21:01 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8689 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Jól jellemzi a fűhöz való viszonyulásomat, hogy először azt hittem, húsvét miatt jöttek ki most a klippel, és kellett kis idő, míg rájöttem, hogy 420 miatt... Akkora csend volt a Missionary körül szinte a megjelenése óta, hogy őszintén szólva én azt hittem, teljesen elengedték már az albumot, és nem lesz róla egyetlen klip se. Nagyon örülök, hogy most mégis kaptunk egyet: méltatlan lett volna, ha nem. És ez nem olyan klip, mint a Dah Dah video, amit a Fire kapott, ez egy igényes, nagy költségvetésű video, ami láthatóan élvezi Dr. Dre és az Interscope támogatását is. Ha más nem, akkor Dre vendégszereplése egyértelművé teszi ezt. Nem feltétlenül ilyen klipet képzeltem el ehhez a számhoz, de nagy ötletek vannak benne: rögtön a kezdés Dre-vel, a zárás Jelly Roll-al, közben a "2Pac cameo", és úgy egyáltalán az egész animáció topigényes. Általában nem szoktam szeretni az animációs klipeket, mert megúszásnak érzem őket egy élőszereplős klip leforgatásához képest, de ezt most semmiképp nem lehet megúszásnak nevezni, annyira nagy munka lehetett összerakni ezeket az animációkat. Jó lenne, ha jönne még klip, de már ez az egy is több, mint amire az utóbbi hónapok alapján számítottam. 
|
2025.04.21. 15:12 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8689 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Snoop Dogg to release gospel album “Altar Call” on April 27 https://hip-hopvibe.com/news/snoop-dogg ... -april-27/Ha már gyanús volt, hogy mennyire csendben van Snoop néhány hónapja...  A leírás alapján én azt gondolom, hogy ez nem valódi Snoop album lesz, hanem inkább olyan "Snoop Dogg Presents" típusú compilation, amilyen az előző gospel cucca, a Bible of Love is volt.
|
2025.04.22. 15:16 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Yodaragorn írta: [quote="Dogg-Pound" [...] És ez nem olyan klip, mint a Dah Dah video, amit a Fire kapott, ez egy igényes, nagy költségvetésű video, ami láthatóan élvezi Dr. Dre és az Interscope támogatását is. Ha más nem, akkor Dre vendégszereplése egyértelművé teszi ezt. Nem feltétlenül ilyen klipet képzeltem el ehhez a számhoz, de nagy ötletek vannak benne: rögtön a kezdés Dre-vel, a zárás Jelly Roll-al, közben a "2Pac cameo", és úgy egyáltalán az egész animáció topigényes. Általában nem szoktam szeretni az animációs klipeket, mert megúszásnak érzem őket egy élőszereplős klip leforgatásához képest, de ezt most semmiképp nem lehet megúszásnak nevezni, annyira nagy munka lehetett összerakni ezeket az animációkat. Jó lenne, ha jönne még klip, de már ez az egy is több, mint amire az utóbbi hónapok alapján számítottam.  Én igenis megúszósnak érzem ezeket az ai animációkat az utóbbi időben. Nem tudom honnan az alap, de zeneileg sok-sok év óta a legjobb snoop szerintem!
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2025.04.23. 05:04 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15397 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Olcsó János és igénytelen az ai animáció.
Itt is.
|
2025.04.23. 06:16 |
|
 |
Yodaragorn
|
[n/a]k!ngp1n írta: Yodaragorn írta: [quote="Dogg-Pound" [...] És ez nem olyan klip, mint a Dah Dah video, amit a Fire kapott, ez egy igényes, nagy költségvetésű video, ami láthatóan élvezi Dr. Dre és az Interscope támogatását is. Ha más nem, akkor Dre vendégszereplése egyértelművé teszi ezt. Nem feltétlenül ilyen klipet képzeltem el ehhez a számhoz, de nagy ötletek vannak benne: rögtön a kezdés Dre-vel, a zárás Jelly Roll-al, közben a "2Pac cameo", és úgy egyáltalán az egész animáció topigényes. Általában nem szoktam szeretni az animációs klipeket, mert megúszásnak érzem őket egy élőszereplős klip leforgatásához képest, de ezt most semmiképp nem lehet megúszásnak nevezni, annyira nagy munka lehetett összerakni ezeket az animációkat. Jó lenne, ha jönne még klip, de már ez az egy is több, mint amire az utóbbi hónapok alapján számítottam.  Én igenis megúszósnak érzem ezeket az ai animációkat az utóbbi időben. Nem tudom honnan az alap, de zeneileg sok-sok év óta a legjobb snoop szerintem! De ez biztos, hogy AI, srácok? Annyira igényesen kidolgozott az egész, hogy nekem meg se fordult a fejemben, hogy AI lenne: ilyen kreatív animációkat szerintem egyelőre csak ember tud rajzolni. (Persze számítógép, sőt, azt se zárom ki teljesen, hogy AI segítségével, de ha használtak is AI-t, én arra tippelnék, hogy nagyon irányított módon.) Az elején ki van írva, hogy Dave Meyers a rendező: én ebből azt feltételezem, hogy ő, vagy egy általa vezetett csapat készítette az animációt. Nagyon sok munkát érzek én ebben, nem merült fel bennem, hogy megúszós lenne. (Persze az AI által rajzolt klipek szerintem is megúszósak, de szerintem ez nem az. Ha van egyértelmű infótok, ami cáfolja a vélekedésemet, akkor osszátok meg légyszi!) Ebből persze átjön, hogy egyáltalán nem értek egyet dogg-al: azt még meg tudom érteni, ha valaki szerint nem passzol ez a fajta klip a dalhoz, én se ilyet vártam hozzá, de azt egyáltalán nem értem, hogy lehet úgy érezni, hogy ez egy igénytelen animáció. @[n/a]k!ngp1n: Nem hallottad ezek szerint a Missionary albumot? December óta kint van a dal lemez részeként, annak kapcsán dicsértük már itt egy-ketten. Az alap egy Tom Petty dal feldolgozása Dr. Dre és csapata, az ICU jóvoltából. Az ötlete úgy jött, hogy volt egy Tom Petty interjú jópár évvel ezelőtt, amiben elmondta, hogy nagyon kíváncsi lenne a Mary Jane's Last Dance című dalának egy Dr. Dre-féle feldolgozására. Végül meg is csinálta Dre, de már csak Tom Petty halála után.
|
2025.04.23. 14:12 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Yodaragorn írta: [n/a]k!ngp1n írta: Yodaragorn írta: [quote="Dogg-Pound" [...] És ez nem olyan klip, mint a Dah Dah video, amit a Fire kapott, ez egy igényes, nagy költségvetésű video, ami láthatóan élvezi Dr. Dre és az Interscope támogatását is. Ha más nem, akkor Dre vendégszereplése egyértelművé teszi ezt. Nem feltétlenül ilyen klipet képzeltem el ehhez a számhoz, de nagy ötletek vannak benne: rögtön a kezdés Dre-vel, a zárás Jelly Roll-al, közben a "2Pac cameo", és úgy egyáltalán az egész animáció topigényes. Általában nem szoktam szeretni az animációs klipeket, mert megúszásnak érzem őket egy élőszereplős klip leforgatásához képest, de ezt most semmiképp nem lehet megúszásnak nevezni, annyira nagy munka lehetett összerakni ezeket az animációkat. Jó lenne, ha jönne még klip, de már ez az egy is több, mint amire az utóbbi hónapok alapján számítottam.  Én igenis megúszósnak érzem ezeket az ai animációkat az utóbbi időben. Nem tudom honnan az alap, de zeneileg sok-sok év óta a legjobb snoop szerintem! De ez biztos, hogy AI, srácok? Annyira igényesen kidolgozott az egész, hogy nekem meg se fordult a fejemben, hogy AI lenne: ilyen kreatív animációkat szerintem egyelőre csak ember tud rajzolni. (Persze számítógép, sőt, azt se zárom ki teljesen, hogy AI segítségével, de ha használtak is AI-t, én arra tippelnék, hogy nagyon irányított módon.) Az elején ki van írva, hogy Dave Meyers a rendező: én ebből azt feltételezem, hogy ő, vagy egy általa vezetett csapat készítette az animációt. Nagyon sok munkát érzek én ebben, nem merült fel bennem, hogy megúszós lenne. (Persze az AI által rajzolt klipek szerintem is megúszósak, de szerintem ez nem az. Ha van egyértelmű infótok, ami cáfolja a vélekedésemet, akkor osszátok meg légyszi!) Ebből persze átjön, hogy egyáltalán nem értek egyet dogg-al: azt még meg tudom érteni, ha valaki szerint nem passzol ez a fajta klip a dalhoz, én se ilyet vártam hozzá, de azt egyáltalán nem értem, hogy lehet úgy érezni, hogy ez egy igénytelen animáció. @[n/a]k!ngp1n: Nem hallottad ezek szerint a Missionary albumot? December óta kint van a dal lemez részeként, annak kapcsán dicsértük már itt egy-ketten. Az alap egy Tom Petty dal feldolgozása Dr. Dre és csapata, az ICU jóvoltából. Az ötlete úgy jött, hogy volt egy Tom Petty interjú jópár évvel ezelőtt, amiben elmondta, hogy nagyon kíváncsi lenne a Mary Jane's Last Dance című dalának egy Dr. Dre-féle feldolgozására. Végül meg is csinálta Dre, de már csak Tom Petty halála után. Mindig irányítottak, hiszen te kéred, hogy mit csináljon  Nem kell szakérteni hozzá, nézz meg 5 AI klipet, látni fogod utána. Én sosem kerestem ezeket direkt, de túlzás nélkül mondom, hogy 2 másodperc alatt lejön. Ugyanazt kérhetik az algoritmustól, mert kb mind egyforma megoldásokat tartalmaz. Hogy mennyi az utómunka, azt nem tudom, de nem is lényeg. Banyek, nem tudom hogy mehettem el a szám mellett. Oké, hogy alapból semmit nem várok egy snoop lemeztől, de bele szoktam hallgatni. Megnézem, köszi!
|
2025.04.24. 05:12 |
|
 |
Yodaragorn
|
[n/a]k!ngp1n írta: Mindig irányítottak, hiszen te kéred, hogy mit csináljon  Nem kell szakérteni hozzá, nézz meg 5 AI klipet, látni fogod utána. Én sosem kerestem ezeket direkt, de túlzás nélkül mondom, hogy 2 másodperc alatt lejön. Ugyanazt kérhetik az algoritmustól, mert kb mind egyforma megoldásokat tartalmaz. Hogy mennyi az utómunka, azt nem tudom, de nem is lényeg. Banyek, nem tudom hogy mehettem el a szám mellett. Oké, hogy alapból semmit nem várok egy snoop lemeztől, de bele szoktam hallgatni. Megnézem, köszi! Oké, ebben az értelemben valóban mindig irányítottak.  De laikusként én úgy képzelem, hogy ebben is vannak fokozatok: pl. mondhatsz annyit az AI-nek, hogy "csinálj egy klipet Compton utcáin lowriderekkel és csajokkal", és akkor csinál valami unalmas, igénytelen videót, meg adhatsz neki baromi részletes utasításokat, amiben mondjuk 10 másodpercenként részletesen lebontod, hogy mi legyen a klipben. "Szeretnék egy füves tripet, amiben Snoop lespanol 2Pac-kal, Jelly Roll golyóként gurulva áttör egy falon, stb." Ha annyira alaposan átgondolva használja az ember az AI-t, akkor annak van művészi értéke szerintem - még ha nem is akkora, mint egy ember által rajzolt klipnek. Hozzátéve, hogy azt jobb híján elhiszem nektek, hogy ez egy AI klip, mert nem értek hozzá. De ha AI klip, akkor határozottan igényesebb, mint bármilyen AI klip, amit eddig láttam. A Missionary pedig egy hallgatást mindenképp megér, mégiscsak az első teljes Snoop/Dre közös projekt a Doggystyle óta. Majd számolj be róla.  Objektíven most már kijelenthetjük, hogy elmaradt az album várakozásoktól, egyáltalán nem lett nagy siker ahhoz képest, hogy mekkora volt előtte a hype. Hogy szubjektíve kinek mennyire jött be, abban nagy a szórás, de szerintem abban még a kritikusok többsége is egyetért, hogy Snoop diszkográfiájának erősebbik felébe tartozik az album. Nálam mondjuk top 3-as, de ezzel már sokan nem értenek egyet. 
|
2025.04.24. 13:41 |
|
 |
Dogg-Pound
|
23-ban Snoop félévet (de lehet több is volt) sztrájkolt pont az AI miatt.. Ez idő alatt ha jól emlékszem semmit nem adott ki, majd egy nagyon kezdetleges AI videóval bejelentette hogy vége a sztrájkjának!! Ha ez a mostani vidi AI-val készült, megint szembe ment önmagával mint a Trumpos dolognál...
|
2025.04.25. 13:17 |
|
 |
Yodaragorn
|
Dogg-Pound írta: 23-ban Snoop félévet (de lehet több is volt) sztrájkolt pont az AI miatt.. Ez idő alatt ha jól emlékszem semmit nem adott ki, majd egy nagyon kezdetleges AI videóval bejelentette hogy vége a sztrájkjának!! Ha ez a mostani vidi AI-val készült, megint szembe ment önmagával mint a Trumpos dolognál... Ja, ez már tényleg a legkevesebb lenne tőle, ennél sokkal nagyobb önellentmondásai voltak már, ahogy írod is. 
|
2025.04.25. 14:54 |
|
 |
Yodaragorn
|
Dirty Audio - Rules (feat. Snoop Dogg)https://www.youtube.com/watch?v=jOakgLl ... DirtyAudioMegvásárolt a DJ egy Snoop szöveget, de arra már nem volt pénze, hogy a klipszereplést is megvegye, ezért megcsináltatta AI-al... Elég gáz, hogy már az előadót is az AI rajzolja meg, ahelyett, hogy vállalná a szereplést.
|
2025.05.01. 14:00 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
|
Yodaragorn írta: Dirty Audio - Rules (feat. Snoop Dogg)https://www.youtube.com/watch?v=jOakgLl ... DirtyAudioMegvásárolt a DJ egy Snoop szöveget, de arra már nem volt pénze, hogy a klipszereplést is megvegye, ezért megcsináltatta AI-al... Elég gáz, hogy már az előadót is az AI rajzolja meg, ahelyett, hogy vállalná a szereplést.  Most akartam írni, hogy nemrég mit is mondtunk Snoppról és az AIról,  (Amúgy tényleg gáz)
|
2025.05.02. 09:03 |
|
 |
Yodaragorn
|
[n/a]k!ngp1n írta: Yodaragorn írta: Dirty Audio - Rules (feat. Snoop Dogg)https://www.youtube.com/watch?v=jOakgLl ... DirtyAudioMegvásárolt a DJ egy Snoop szöveget, de arra már nem volt pénze, hogy a klipszereplést is megvegye, ezért megcsináltatta AI-al... Elég gáz, hogy már az előadót is az AI rajzolja meg, ahelyett, hogy vállalná a szereplést.  Most akartam írni, hogy nemrég mit is mondtunk Snoppról és az AIról,  (Amúgy tényleg gáz)  A két klip nincs egy minőségi szinten, a Last Dance with Mary Jane sokkal kreatívabb és sokkal jobb minőségű az animáció. (Ezért sem vagyok meggyőződve róla továbbra sem, hogy AI.)
|
2025.05.02. 14:31 |
|
 |
Yodaragorn
|
Pénteken új Snoop Dogg album "Iz It a Crime?" címmel!  Borító és tracklist: https://www.facebook.com/LNDHIPHOP/post ... 272288122/Snoop mindig híres volt arról, hogy ontotta a zenéket, de basszus... Még fél éve sincs, hogy megjelent az előző albuma!  Ez erős túlzásnak tűnik, hogy máris kiad egy 21 számos albumot. Ugyanakkor Snoop instáján bele lehet hallgatni snippetekbe, és kifejezetten erősnek tűnnek. Nem Missionary szint, de határozottan jobb, mint a 2010-es évek második felének Snoop anyagai. Nagyon westcoast, funky hangzású zenék: biztos ki volt már éhezve, hogy ilyet csinálhasson, mert Dre nem engedte a Missionary-n. És impresszív a producerlista is: Battlecat, Soopafly, Rick Rock, Mars, Pharrell Williams (!), Mr. Porter (!). Ezek csupa olyan nevek, akiknek a zenéire mindig nagyon jól szólt Snoop. Szóval meglepő módon még az is lehet, hogy ez egy nagyon erős album lesz, tömegtermelés ide vagy oda. Kíváncsi vagyok, Dre mit szól hozzá, és hogy a Missionary kudarca szerepet játszik-e abban, hogy ilyen gyorsan jön új Snoop album. De egyébként az is lehet, hogy az album nagy része már rég kész van, mert Missionary sokáig készült, és Dre nem engedte Snoop-ot új szólóalbumot kiadni majdnem 3 évig, amíg a Missionary készült. Simán lehet, hogy azzal párhuzamosan megcsinált Snoop egy új lemezt, és most adja ki. Azt sajnálom egyedül, hogy az Xzibit lemezzel egyszerre fog megjelenni. Így meg fog oszlani a figyelem.
|
2025.05.13. 21:45 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15397 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Yodaragorn írta: Pénteken új Snoop Dogg album "Iz It a Crime?" címmel!  Kíváncsi vagyok, Dre mit szól hozzá, és hogy a Missionary kudarca szerepet játszik-e abban, hogy ilyen gyorsan jön új Snoop album. De egyébként az is lehet, hogy az album nagy része már rég kész van, mert Missionary sokáig készült, és Dre nem engedte Snoop-ot új szólóalbumot kiadni majdnem 3 évig, amíg a Missionary készült. Simán lehet, hogy azzal párhuzamosan megcsinált Snoop egy új lemezt, és most adja ki. Azt sajnálom egyedül, hogy az Xzibit lemezzel egyszerre fog megjelenni. Így meg fog oszlani a figyelem. talán az az oka úgy olvastam, hogy van valami szerződése 2 lemezre és ki kell adjon valamit időn belül vagy mi. X nagyon promózza a sajátját, nem hiszem, hogy rámennek egymás hallgatóira.
|
2025.05.14. 11:30 |
|
 |
|