Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Logic - No PressureEszméletlen jó lett ez az új Logic album, sokkal jobb, mint a legutóbbi Confessions of a Dangerous Mind. Ez inkább a Young Sinatra vonalat hozza, vagyis ezt a modernizált boombap vagy progresszív eastcoast, vagy nem is tudom, minek nevezzem hangzást.

Lényeg, hogy ugyanaz a feeling, mint a '90-es évek eastcoast zenéi, csak mai köntösben. Számomra ez a stílus Logic (és a producere, 6ix) védjegye, úgyhogy nagyon örülök, hogy visszatért ehhez. No ID is executive producere albumnak, de viszonylag kevés számnál van producerként jegyezve, nem is nagyon hallom a "keze nyomát" az albumon. Kicsit több szerepvállalásra számítottam tőle. Ettől még persze lehet, hogy végig ott volt a háttérben, ezt mi nem tudjuk megmondani.
Kedvenc számaim a lemezről rögtön az első 3, nagyon erős volt a kezdés: No Pressure (Intro), Hit My Line, GP4. Utóbbi kitűnően dolgozza fel az Outkast Elevators című klasszikusát. És kiemelném még a következőket: Open Mic\\Aquarius III, Soul Food II, man i is.
Eddig nálam idén top 5-ös az album. Ez nem biztos, hogy év végén is így lesz, de abban szinte biztos vagyok, hogy a top 10-ben bent fog maradni.
Aztán, hogy lesz-e még Logic album, meglátjuk. Elvileg nem, de gyakorlatilag meg lennék lepve, ha tényleg ez lett volna az utolsó.