Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15437 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
jaja, összeolvastam, bocsi.
|
2020.09.21. 11:41 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8753 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: doggfather írta: ő előtte is aktív volt, nem?
discogs-on is, meg fellépés szerint is (nálunk is volt már többször is) Covid ugyben volt aktiv, azt irta yoda. Persze jazzy jeff szetutazza magat minden evben, de a ytubeos jelenlet is csak a karanten alatt erosodott fel. Igen, erre gondoltam, hogy biztos azért is nyomta a karantén alatt ezeket a YouTube live-okat, mert érintett volt a Covid-ban.
|
2020.09.21. 22:00 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15437 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2020.09.25. 08:00 |
|
 |
doggfather
|
Public Enemy – What You Gonna Do When The Grid Goes Down . Választási év van amerikában, elnököt ráadásul, szóval itt az ideje egy PE lemeznek. Ráadásul 22 év után ismét a defjam-nél jöttek ki vele, szóval mindneképpen figyelni kell rá. Az üzenet még mindig erős, sőt a BLM évében még erősebb, hogy Chuck D kvázi ugyanazt mondja a 80as évek vége óta és még mindig AKTUÁLIS! Erős a nosztalgikus hangulata (dal újra a lemezen, mint a fight the power, sok régi céges társ, beastie boys, run dmc, mint a régi szép időkben), illetve végig olyan érzésem volt, mintha ezzel búcsúznának el a labeltől, amolyan defjames idők lezárása hangulata van. Ezek azonban nem válnak kárára, sőt legalábbis az utolsó évtized legjobb PE lemeze lett, ha nem még régebb óta. Nagyon egyben van a lemez, a dalok erősek, a közreműködőek illenek (egyedül YG-t furcsálltam kicsit, de őt el tudom fogadni a def jam okán, illetve jó is volt a dalban), egyáltalán nem érezni, hogy 40 éves csapat adja ki sokadik lemezét.
|
2020.09.25. 11:33 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8753 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Egészen felcsigáztál, köszi a véleményt és a linket is! 
|
2020.09.25. 15:23 |
|
 |
Zoli, MP
|
ez mar a 3. cucca iden nem? 2 biztos, hogy volt. Illa Ghee – Fried Apple Juice (2020) Name: Illa Ghee – Fried Apple Juice Genre: Rap | Hip-Hop Year: 2020 Label: Self-Released Featuring: Bub Rock Format: mp3 | VBR V0 Duration: 00:31:39 Size: 59 Mb Tracklist: [03:08] 01. Brain Tattoo feat. Bub Rock [03:42] 02. Unknown Famous [03:40] 03. Uzi Movie [02:29] 04. Pop From The Barbershop [03:01] 05. Dirty J’s [02:35] 06. Rollz Royce [03:30] 07. Green Eyes [03:36] 08. Caviar Prisons [03:06] 09. High Alert [02:48] 10. Spare Crime https://www43.zippyshare.com/v/IeO7gZGw/file.html
|
2020.09.25. 22:42 |
|
 |
YoungLife
|
https://www.youtube.com/watch?v=Ye4VSxEnDlwClassified - I Love It ft. Just Chase (Official Video) Produced by Classified
|
2020.09.26. 11:04 |
|
 |
doggfather
|
|
2020.09.26. 18:41 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Zoli, MP írta: ez koszi  az idei jada es styles p jo cucc, de ez jol indul aztan kikapcsoltam  Én nem éreztem ilyen késztetést, hogy ki kéne kapcsolnom.  Lekötött végig a lemez, jó cucc, de persze semmi extra. Vagyis ugyanaz a benyomásom, mint általában a LOX-hoz köthető anyagokról lenni szokott: jó szövegek, jó zenék, nincs baj semmivel, se semmi sem nyújtanak semmi olyat, ami kiemelkedő lenne. Egy hallgatást mindenképpen megér ez a lemez is, de semmiképp sem top 10-es színvonal. Dolgozott néhány nagyon jó producer az albumon, előzetesen leginkább az hozott lázba, hogy két számnak is Scott Storch a producere: sajnos mindkettő csalódás, a leggyengébb számok közé tartoznak a lemezen. Ezt az újabb stílusát hozza Storch, amiből teljesen kiveszett az egyediség, egyszerűen próbálja követni a trendet, aztán annyi. Szerencsére a többiek azért hozták a szintet. AraabMuzik a Gave It to Em-ben rögtön egy izgalmas alappal indít, Nottz egy klasszikus bólogatós ütemet hoz a Story-ban, Statik Selektah is nagyon jó a Come Back-ben, de a legjobbat szerintem Large Professor hozza a Think of the LOX-ban: az a kedvencem a lemezről, egy igazi régi klasszik eastcoast hangzású zene, amibe kitűnően passzol a két griseldás arc, Westside Gunn és Benny the Butcher. És bizony kijön, hogy mindketten jobbak a LOX bármelyik tagjánál: még Westside Gunn, aki pedig szerintem a leggyengébb láncszem a Griseldában az egyedi flowjának köszönhetően jóval maradandóbb nyomot hagyott bennem, mint Jadakiss, Styles P és Sheek Louch. Mindezek mellett még természetesen a DMX feat-et tartalmazó Bout Shit című nótát érdemes kiemelni, ami nagyon jól ötvözi az egykori Ruff Ryders tagok stílusát egy kis újvonalasabb hangzással, Scram Jones-t dicséri a produceri munka.
|
2020.09.27. 20:24 |
|
 |
YoungLife
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Zoli, MP írta: ez koszi  az idei jada es styles p jo cucc, de ez jol indul aztan kikapcsoltam  Én nem éreztem ilyen késztetést, hogy ki kéne kapcsolnom.  Lekötött végig a lemez, jó cucc, de persze semmi extra. Vagyis ugyanaz a benyomásom, mint általában a LOX-hoz köthető anyagokról lenni szokott: jó szövegek, jó zenék, nincs baj semmivel, se semmi sem nyújtanak semmi olyat, ami kiemelkedő lenne. Egy hallgatást mindenképpen megér ez a lemez is, de semmiképp sem top 10-es színvonal. Dolgozott néhány nagyon jó producer az albumon, előzetesen leginkább az hozott lázba, hogy két számnak is Scott Storch a producere: sajnos mindkettő csalódás, a leggyengébb számok közé tartoznak a lemezen. Ezt az újabb stílusát hozza Storch, amiből teljesen kiveszett az egyediség, egyszerűen próbálja követni a trendet, aztán annyi. Szerencsére a többiek azért hozták a szintet. AraabMuzik a Gave It to Em-ben rögtön egy izgalmas alappal indít, Nottz egy klasszikus bólogatós ütemet hoz a Story-ban, Statik Selektah is nagyon jó a Come Back-ben, de a legjobbat szerintem Large Professor hozza a Think of the LOX-ban: az a kedvencem a lemezről, egy igazi régi klasszik eastcoast hangzású zene, amibe kitűnően passzol a két griseldás arc, Westside Gunn és Benny the Butcher. És bizony kijön, hogy mindketten jobbak a LOX bármelyik tagjánál: még Westside Gunn, aki pedig szerintem a leggyengébb láncszem a Griseldában az egyedi flowjának köszönhetően jóval maradandóbb nyomot hagyott bennem, mint Jadakiss, Styles P és Sheek Louch. Mindezek mellett még természetesen a DMX feat-et tartalmazó Bout Shit című nótát érdemes kiemelni, ami nagyon jól ötvözi az egykori Ruff Ryders tagok stílusát egy kis újvonalasabb hangzással, Scram Jones-t dicséri a produceri munka. Szerintem igényes és fasza cucc lett ez. Nálam sokat pörgött, amikor kijött és még azóta is hallgatom. Mondjuk Styles P az utóbbi időben azért nagyon aktív, sok cucca kijön évről-évre. Ha real east cuccra vágyom, szívesen veszem elő a Lox tagjait szólóban. Gave It to Em szerintem nagyon zorall alap, kilóra megvett. Van benne egy olyan plusz, ami magával ragadt. Buliban nagyot robbanna. Move is nagyot szakít. Sokat pörgött/pörög. Bout Sh*t: a nagy öregek összeverődtek és nem lőttek mellé. Örülök, hogy DMX újra aktív és yo cuccokat dobál ki. Testify nem kiemelkedő, de simán hallgatható matéria. Következik a Miss You. T-Pain hol hozzátesz, hol elvesz egy számból. Itt előbbi történt szvsz. Korai kétezres évek elejét idézi, amikor még ő is felkapott volt. Story érdekes alap, nem tudom hova tenni, engem annyira nem ragadott meg. Do To Me... hááát, Jeremih nem tartozik a kedvenceim közé, nem tudom miért futtatják kint. Vannak nála sokkal tehetségesebb előadók. Come Back hatalmi instrut kapott, nagy kedvenc ez is a korongról. Think of the Lox semmi xtra, de yo. My America akár rádióslágernek is elmehetne. Kellemes cucc. Net Worth elmegy almalével. Dirty Dirty ez sem lesz kedvencem, ez valami poposabb xar, le is maradhatott volna. Commitment.. Dyce Payne jó hangú srác, Styles P-vel aktív eléggé. Adja ez a track. Loyalty and Love, másik legnagyobb real cucc, nem mellesleg fasza a hozzá készült videó is.
|
2020.09.27. 21:13 |
|
 |
Yodaragorn
|
Na, jól van, örülök, hogy azért nem csak nekem tetszett.  Mondjuk abban eltér valamennyire a véleményünk, hogy melyik számok viszik a hátukon a lemezt, de az összbenyomásunk hasonló. A My America-t el is felejtettem kiemelni, az nekem is nagyon bejött, egy nagyon jól felépített hosszabb terjedelmű, fajsúlyosabb nóta.
|
2020.09.28. 20:35 |
|
 |
Zoli, MP
|
Na, elolvasva a amiket irtatok. sztem ramegyek meg1szer 
|
2020.09.28. 21:01 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Na, elolvasva a amiket irtatok. sztem ramegyek meg1szer   Nem erőszak a disznótor, teljesen normális, hogy neked nem feltétlenül jön be az, ami nekünk tetszik. 
|
2020.09.29. 18:11 |
|
 |
YoungLife
|
Yodaragorn írta: Na, jól van, örülök, hogy azért nem csak nekem tetszett.  Mondjuk abban eltér valamennyire a véleményünk, hogy melyik számok viszik a hátukon a lemezt, de az összbenyomásunk hasonló. A My America-t el is felejtettem kiemelni, az nekem is nagyon bejött, egy nagyon jól felépített hosszabb terjedelmű, fajsúlyosabb nóta. Jújjj.. kijött egy újabb videó a korongról. The LOX - Gave It To Em (Official Video)https://www.youtube.com/watch?v=UXckl3klXqE
|
2020.09.30. 20:58 |
|
 |
doggfather
|
Ez a lemez csalódás volt nekem. Az előző, dupla, lemeze nálam benne volt a top 10ben, mikor kijött, de ez tuti el fogja kerülni. Valahogy nem áll össze egynek. Rövid is, és hiába van választás, Paris most valamiért nem találta ezt el. A két (animált) videója, és nótája jó, de a többi valahogy mellément.
|
2020.10.01. 09:53 |
|
 |
|