Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8753 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Rágugliztam, hogy "the lox repsect ep", de nem ad ki egy találatot se róla az első két oldalon: fura...
|
2020.10.13. 22:52 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8753 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: Public Enemy – What You Gonna Do When The Grid Goes Down . Választási év van amerikában, elnököt ráadásul, szóval itt az ideje egy PE lemeznek. Ráadásul 22 év után ismét a defjam-nél jöttek ki vele, szóval mindneképpen figyelni kell rá. Az üzenet még mindig erős, sőt a BLM évében még erősebb, hogy Chuck D kvázi ugyanazt mondja a 80as évek vége óta és még mindig AKTUÁLIS! Erős a nosztalgikus hangulata (dal újra a lemezen, mint a fight the power, sok régi céges társ, beastie boys, run dmc, mint a régi szép időkben), illetve végig olyan érzésem volt, mintha ezzel búcsúznának el a labeltől, amolyan defjames idők lezárása hangulata van. Ezek azonban nem válnak kárára, sőt legalábbis az utolsó évtized legjobb PE lemeze lett, ha nem még régebb óta. Nagyon egyben van a lemez, a dalok erősek, a közreműködőek illenek (egyedül YG-t furcsálltam kicsit, de őt el tudom fogadni a def jam okán, illetve jó is volt a dalban), egyáltalán nem érezni, hogy 40 éves csapat adja ki sokadik lemezét. Teljesen egyetértek, szerintem is kiváló album lett! Az a durva, hogy szerintem ma már szinte csak a Public Enemy nyomja ezt a '80-as évek végi stílust, de ők valahogy meg tudják oldani úgy, hogy ne hasson elavultnak. Teljesen hű a 30 évvel ezelőtti hangzáshoz, de a keverés miatt, vagy mert gazdagabb a hangszerelés, vagy nem tudom, miért, de teljesen frissnek hat az egész, nem anakronisztikus. Ebből adódóan többre tartom azoknál a klasszik westcoast albumoknál is, amik mostanában meg szoktak jelenni. Szinte az összes számot ugyanaz a producer (C-Bo) követte el, ezért nagyon egységes a lemez, de ennek ellenére nem válik unalmassá: nem is túl hosszú, de ez nagyon jót tesz neki, mert ilyen terjedelemben még tudtak elegendően változatosak maradni egy adott stíluson belül is. Kiemelendő kivétel a DJ Premier által producerált State of the Union, de még az is illeszkedik az albumba, nagyon jó volt az öregeket egy Premo alapon hallani. Featekben is tök jók az oldschool arcok, meg persze az újabbak is a Fight the Power remixében, ami szerintem egy jó kezdeményezés volt. Nyilván ha csak ilyen számok lettek volna az albumon, az gáz lett volna, de egynek teljesen jó. Nem emelnék ki egy számot se, mert mint írtam, egyenletesen magas színvonalú az album. Ennek ellenére top 10-es nem lesz, mert azért vannak albumok, amik így 2020-ban jobban megmozgatnak, de ezzel együtt is egy kitűnő lemez.
|
2020.10.13. 23:11 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2020.10.14. 19:25 |
|
 |
Reggie
|
l Ha lesz időm, rámegyek! Nekem a Rxnde Akozta - Reflexiones Rotas is örökké playlist-es lett! 
|
2020.10.15. 16:49 |
|
 |
Zoli, MP
|
Reggie írta: l Ha lesz időm, rámegyek! Nekem a Rxnde Akozta - Reflexiones Rotas is örökké playlist-es lett!  orulok, sztem is iszonyat nagy nota az. amugy Akoztanak most jelent meg uj lemeze, felrakta ide: https://www.youtube.com/watch?v=9VM1C_kjJLc"FEBRERO" - Rxnde Akozta & Rodesens (Full Album) 2020 Bandcamp-en is elerheto, de fizetos, viszont sztem van ra vmi downloader biztos.
|
2020.10.15. 21:01 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15437 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2020.10.16. 08:05 |
|
 |
Reggie
|
Zoli, MP írta: Reggie írta: l Ha lesz időm, rámegyek! Nekem a Rxnde Akozta - Reflexiones Rotas is örökké playlist-es lett!  orulok, sztem is iszonyat nagy nota az. amugy Akoztanak most jelent meg uj lemeze, felrakta ide: https://www.youtube.com/watch?v=9VM1C_kjJLc"FEBRERO" - Rxnde Akozta & Rodesens (Full Album) 2020 Bandcamp-en is elerheto, de fizetos, viszont sztem van ra vmi downloader biztos. Köszi szépen! Spotify premiumra váltottam most, a letöltés helyett. Ott minden fent van...olyan mint a paradicsom.  Ha valami nagyon jót találok, akkor szedem csak le FLAC-ben. Akozta cucca is fent van, rá is megyek!
|
2020.10.16. 08:08 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15437 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Black Thought – Streams of Thought Vol. 3: Cane and Abel https://www113.zippyshare.com/v/miwlAGsy/file.html
|
2020.10.16. 11:21 |
|
 |
doggfather
|
ahogy vártam, vártuk nagyon súlyos egy anyag lett. A szövegei is egyben vannak, tényleg albumosabb, mint a két előző EP, bár még ez is csak épphogy valami 35 perc. Nagyon jók a km-ek, és nem sok egyáltalán. Ami meglepett, hogy a zene nagyon "élőnek" hangzik. Olyan majdnem hangszeres némelyik szám, sőt.
|
2020.10.16. 14:41 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: ahogy vártam, vártuk nagyon súlyos egy anyag lett. A szövegei is egyben vannak, tényleg albumosabb, mint a két előző EP, bár még ez is csak épphogy valami 35 perc. Nagyon jók a km-ek, és nem sok egyáltalán. Ami meglepett, hogy a zene nagyon "élőnek" hangzik. Olyan majdnem hangszeres némelyik szám, sőt. Nagy köszönet ezért is meg a Busta Rhymes-ért is!
|
2020.10.16. 15:04 |
|
 |
Zoli, MP
|
bakker..behoztam magam kb 1 hete...erre megint van 4-5-6 album amit meg kell neznem 
|
2020.10.16. 16:01 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: doggfather írta: ahogy vártam, vártuk nagyon súlyos egy anyag lett. A szövegei is egyben vannak, tényleg albumosabb, mint a két előző EP, bár még ez is csak épphogy valami 35 perc. Nagyon jók a km-ek, és nem sok egyáltalán. Ami meglepett, hogy a zene nagyon "élőnek" hangzik. Olyan majdnem hangszeres némelyik szám, sőt. Nagy köszönet ezért is meg a Busta Rhymes-ért is! ez cenzurazott 
|
2020.10.17. 00:27 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
doggfather írta: https://www111.zippyshare.com/v/9f2461Em/file.html Busta Rhymes ELE 2 Hoppá!  A klippes zenék alapján már nem is nagyon vártam. Viszont így elsőre végigpötyögve ez kurvajó lett. Toptizes is lehet nálam.
|
2020.10.17. 04:38 |
|
 |
YoungLife
|
|
2020.10.17. 11:26 |
|
 |
Yodaragorn
|
Köszi ismét, akkor ezt fogom hallgatni! Én is úgy vagyok egyébként, mint Zoli: már épp kezdtem behozni a lemaradásaimat, erre hirtelen megint ott tartok, mint 3 hete... 
|
2020.10.17. 14:58 |
|
 |
|