Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15438 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Phife Dawg - Forever . Szép lemez, de nem jó. Egyszerre tribute és poszthumusz méltő megemlékezés az elhunyt mc-re, de annyira belengi a halála és az emlékezés a szövegekben, de főleg a zenékben, hogy egyszerűen nem tudtam élvezni. Ha a temetésen, vagy valami évfordulón hangzik el okés, de csak úgy hallgatni otthon nem az igazi nekem.
|
2022.05.03. 11:59 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8754 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: Phife Dawg - Forever . Szép lemez, de nem jó. Egyszerre tribute és poszthumusz méltő megemlékezés az elhunyt mc-re, de annyira belengi a halála és az emlékezés a szövegekben, de főleg a zenékben, hogy egyszerűen nem tudtam élvezni. Ha a temetésen, vagy valami évfordulón hangzik el okés, de csak úgy hallgatni otthon nem az igazi nekem. Érdekes, egyetértek veled abban, hogy belengi az emlékezés az album hangulatát, főleg a zenéket, de nekem ez pont tetszett benne, az adott neki egy egyedi feelinget. És kimondottan jó volt itthon is hallgatni. Minden oké, csak érdekes, hogy ugyanabból a megfigyelésből mennyire más értékelést tudunk kihozni. 
|
2022.05.03. 19:56 |
|
 |
Zoli, MP
|
az uj black star album megjelent nem? allitolag nem jo. van link hozza 
|
2022.05.05. 21:35 |
|
 |
YoungLife
|
Zoli, MP írta: az uj black star album megjelent nem? allitolag nem jo. van link hozza  https://mirrorace.org/m/6vnyf
|
2022.05.05. 22:38 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15438 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Black Star - No Fear of Time . Mindkét mc mára olyan státuszba került, hogy elhitték magukról, hogy MŰVÉSZEK és ennek megfelelő albumot is sikerült összehozni. Nem rossz egyébként, de valahogy túl művésziesch.
|
2022.05.10. 14:17 |
|
 |
Zoli, MP
|
koszi ezt is. mit es merre kell nyomni mirroracenel? full vakon vagyok
|
2022.05.10. 21:22 |
|
 |
doggfather
|
Monsta Ganjah & Ganxsta Ridd: Wesperados . A Regime mc minden korábbi cuccán szerepelt legalább egy számban a TRIBE tagja, szóval itt volt az ideje, hogy egy közös lemez/válogatás is kijöjjön még ha Ridd halála után is csupán (RIP).#napihiphop A lemez kőkemény utca/gengszterrap, szóval aki szereti a zsánert annak be fog jönni. Nem erőltetett együttműködés, és tényleg a legjobb kombója a Boo-yaa és a Regime stílusnak. Semmit nem von le az értékéből, hogy van olyan zene rajta amit már hallottunk korábbi lemezeken és nem a legfrissebb.
Tavalyi cucc egyébként most jutottam el hozzá.
|
2022.05.12. 13:42 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Phife Dawg - Forever
Nem annyira friss már, de úgy látom, nem írt még róla senki, én meg most jutottam el odáig, hogy meghallgassam.
Kiváló, olyan színvonalas, mint vártam. Annyira azért nem fogott meg, mint az utolsó Tribe Called Quest album, de így is jó eséllyel benne lesz az év végi top 10-emben. Ugyanazt a hangzásvilágot hozza, amit a Native Tongues előadóktól általában megszokhattunk, '90-es évek feeling, de valahogy mégsem hat egyáltalán elavultnak. Feat-ek és producerek terén azok a nevek vonulnak fel, akiket várna is az ember: Q-Tip, Busta Rhymes, a De La Soul tagjai, Redman, 9th Wonder, J Dilla, Nottz, az újabb generációból pedig az ebbe a vonalba tökéletesen illeszkedő Rapsody. A legjobb számok: Only a Coward, Nutshell Pt. 2, 2 Live Forever, és a zárószám, a Forever, ami a címadó dal, és méltó búcsú Phife Dawg-tól. Azt hiszem, ez az a szám, amit néhány nappal a halála előtt rögzített.
Kár, hogy nem fogunk több ilyet hallani. nem mondom h rossz, de 10-15 eve oda lettem volna erne. most shift-delete sajna. de tipikus 2 ev mulva younglife-ot megkerem hogy szerezzen mar hozza egy linket. sajna phife sose volt olyan eros nekem , mint mc
|
2022.05.14. 22:42 |
|
 |
Zoli, MP
|
ellenben ezt -> PAUL WALL & TERMANOLOGY - START 2 FINISH ajanlom.
jo, reppes cucc. statik jokat pakolt.
|
2022.05.14. 22:43 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8754 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Phife Dawg - Forever
Nem annyira friss már, de úgy látom, nem írt még róla senki, én meg most jutottam el odáig, hogy meghallgassam.
Kiváló, olyan színvonalas, mint vártam. Annyira azért nem fogott meg, mint az utolsó Tribe Called Quest album, de így is jó eséllyel benne lesz az év végi top 10-emben. Ugyanazt a hangzásvilágot hozza, amit a Native Tongues előadóktól általában megszokhattunk, '90-es évek feeling, de valahogy mégsem hat egyáltalán elavultnak. Feat-ek és producerek terén azok a nevek vonulnak fel, akiket várna is az ember: Q-Tip, Busta Rhymes, a De La Soul tagjai, Redman, 9th Wonder, J Dilla, Nottz, az újabb generációból pedig az ebbe a vonalba tökéletesen illeszkedő Rapsody. A legjobb számok: Only a Coward, Nutshell Pt. 2, 2 Live Forever, és a zárószám, a Forever, ami a címadó dal, és méltó búcsú Phife Dawg-tól. Azt hiszem, ez az a szám, amit néhány nappal a halála előtt rögzített.
Kár, hogy nem fogunk több ilyet hallani. nem mondom h rossz, de 10-15 eve oda lettem volna erne. most shift-delete sajna. de tipikus 2 ev mulva younglife-ot megkerem hogy szerezzen mar hozza egy linket. sajna phife sose volt olyan eros nekem , mint mc Az hogy a francba, hogy 10-15 éve oda lettél volna érte, most meg shift-del??  Az oké, hogy változik az ember ízlése, számomra is vannak olyan albumok, amikért 10-15 éve oda lettem volna, most viszont nem érzem kimagaslónak, de azt nem tudom elképzelni, hogy bármi, amiért valaha odalettem volna, shift-del kategóriába kerüljön nálam.  Egyébként pont az Újonc Wolf Áramlat vendégeskedésében merült fel, hogy Q-Tip mindig jobb MC volt, mint Phife Dawg. Na, többek közt ezért írtam, hogy annyira azért engem se fogott meg a lemez, mint az utolsó Tribe Called Quest album. Az a Paul Wall & Termanology cucc engem is érdekelne. Ha volt hozzá link, valamelyik topikban, akkor lemaradtam, bocs. 
|
2022.05.15. 19:39 |
|
 |
YoungLife
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Phife Dawg - Forever
Kár, hogy nem fogunk több ilyet hallani. nem mondom h rossz, de 10-15 eve oda lettem volna erne. most shift-delete sajna. de tipikus 2 ev mulva younglife-ot megkerem hogy szerezzen mar hozza egy linket. sajna phife sose volt olyan eros nekem , mint mc Az hogy a francba, hogy 10-15 éve oda lettél volna érte, most meg shift-del??  Az oké, hogy változik az ember ízlése, számomra is vannak olyan albumok, amikért 10-15 éve oda lettem volna, most viszont nem érzem kimagaslónak, de azt nem tudom elképzelni, hogy bármi, amiért valaha odalettem volna, shift-del kategóriába kerüljön nálam.  Egyébként pont az Újonc Wolf Áramlat vendégeskedésében merült fel, hogy Q-Tip mindig jobb MC volt, mint Phife Dawg. Na, többek közt ezért írtam, hogy annyira azért engem se fogott meg a lemez, mint az utolsó Tribe Called Quest album. Az a Paul Wall & Termanology cucc engem is érdekelne. Ha volt hozzá link, valamelyik topikban, akkor lemaradtam, bocs.  https://krakenfiles.com/view/IgRMrhqV8y/file.html
|
2022.05.16. 02:17 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Phife Dawg - Forever
Kár, hogy nem fogunk több ilyet hallani. nem mondom h rossz, de 10-15 eve oda lettem volna erne. most shift-delete sajna. de tipikus 2 ev mulva younglife-ot megkerem hogy szerezzen mar hozza egy linket. sajna phife sose volt olyan eros nekem , mint mc Az hogy a francba, hogy 10-15 éve oda lettél volna érte, most meg shift-del??  Az oké, hogy változik az ember ízlése, számomra is vannak olyan albumok, amikért 10-15 éve oda lettem volna, most viszont nem érzem kimagaslónak, de azt nem tudom elképzelni, hogy bármi, amiért valaha odalettem volna, shift-del kategóriába kerüljön nálam.  Egyébként pont az Újonc Wolf Áramlat vendégeskedésében merült fel, hogy Q-Tip mindig jobb MC volt, mint Phife Dawg. Na, többek közt ezért írtam, hogy annyira azért engem se fogott meg a lemez, mint az utolsó Tribe Called Quest album. Az a Paul Wall & Termanology cucc engem is érdekelne. Ha volt hozzá link, valamelyik topikban, akkor lemaradtam, bocs.  Ennyi valtozott az izlesem illetve probalom csokkenteni azon lemezeket amik megmaradnak es ez nem lepte at a kuszobot.
|
2022.05.16. 07:20 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Ennyi valtozott az izlesem illetve probalom csokkenteni azon lemezeket amik megmaradnak es ez nem lepte at a kuszobot. Oké, ahogy érzed.  @YoungLife: köszi szépen a linket! 
|
2022.05.16. 20:22 |
|
 |
YoungLife
|
Marlon_Craft-While_Were_Here-WEB-2022-UVUhttps://mirrorace.org/m/4tCvi
|
2022.05.18. 22:46 |
|
 |
doggfather
|
új notorius BIG nóta: The Notorious B.I.G. - G.O.A.T (feat. Ty Dolla $ign and Bella Alubo) [Official Lyric Video] https://www.youtube.com/watch?v=jYH1bHq ... riousB.I.G.
|
2022.05.20. 22:09 |
|
 |
|