Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8745 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Zoli, MP írta: rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Köszi! Alapból nem töltenék le egy DJ Khaled albumot, de ezt most a Use This Gospel Remix miatt megtettem, és amiatt már meg is érte.  Kicsit hosszabbra és monumentálisabbra számítottam, de amit kaptunk, az így sem okoz csalódást. Mondanám, hogy jobb, mint bármi, amit a GTA EP-n produkált Dr. Dre, de nem fair az összehasonlítás, mert ez egy rendesen kidolgozott szám, azok pedig nem voltak azok. Amúgy ha már letöltöttem az albumot ez az egy szám miatt, lehet, hogy átpötyögöm majd a többi számot is kíváncsiságból.  Mennyibe kerülhet vajon DJ KHALEDNEK egy ilyen albumot létrehozni?? Ha egy NBA YoungBoy feat 300K ahogy olvastam kb promo cuccnak jok ezek a lemezek a feateknek  Ja, Khaled valahogy csinált magának akkora nevet, hogy értékes az előadók számára szerepelni az albumain, ezért valószínűleg viszonylag jutányos áron kap tőlük dalokat. Mondjuk a Use This Gospel remixért szerintem fizethetett rendesen: Eminem biztos nincs rászorulva, hogy egy Khaled lemezen szerepeljen, de szerintem Kanye se.  @YoungLife: köszi a linkeket! @rapguruz: ez a Kool G Rap - Big Daddy Kane nóta hozza a szintet, köszi ezt is!
|
2022.08.27. 18:12 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15435 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2022.08.27. 18:48 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
YoungLife írta: ⭕️ ÚJ KOOL G RAP ALBUM 'LAST OF A DYING BREED' megjelenés OKTÓBER 14. Fasza! Mindkét MC klasszik. KGR ráadásul még aktív is, szóval remélem nem csak ilyen "mi volt régen" témák lesznek. Remélem zeneválasztással se basszák el, KGR általában nem lő mellé. Ez még top10 is lehet.
|
2022.08.28. 07:26 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8745 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
DJ Khaled - God Did
Ha már a Use This Gospel remixe miatt letöltöttem az albumot, átpötyögtem egyszer, de nem vártam tőle sokat. Jól is tettem... A számok többsége tucattrap egy kaptafára, mintha minden szám ugyanolyan lenne. A rapek többségét semmilyen trapelőadók nyomják (21 Savage, Lil' Baby, Lil' Durk, Future, Quavo és hasonlók), akik elvileg sztárok lennének, de én nem tudom megkülönböztetni egyiket a másiktól. Hozzájuk képest a címadó dalban featelő Rick Ross és Lil' Wayne kifejezetten erősnek hatnak, pedig lehet rólam tudni, hogy egyiknek se vagyok a rajongója. Pedig elvileg nem rossz producerek dolgoztak a lemezen: StreetRunner, Tay Keith, vagy Tim Suby egész tisztes alapokat csináltak Eminem albumaira, de egyrészt itt nem tudták azt a szintet hozni, másrészt nagyon sokat számít, hogy ki reppel a zenéiken: ha Future vagy Lil' Baby helyett Eminem nyomná rajtuk, lehet, hogy mindjárt jobbnak hatnának.
Néhány üdítő kivétel a lemezről: - Use This Gospel (Remix): ez nyilván kimagaslik, és egyébként ki is lóg az albumról, egyáltalán nem illeszkedik bele hangzásában. Írtam már róla: az eredeti szerintem különlegesebb volt, de Dr. Dre és Eminem nagyon jól feldolgozták. - God Did: a 2-es számban, egyúttal címadó dalban jobban odatette magát StreetRunner, és itt azért Jay-Z és John Legend révén komolyan vehető előadók jelennek meg, sőt, mint írtam, a későbbiekhez képest még Rick Ross és Lil' Wayne is jónak hat. Szóval ez egy tisztességesen összerakott nóta, csak kicsit túl hosszú. - Beautiful: Future ebben se tetszik, viszont ez a szám egy igényesebb zenét kapott, klasszikusabb ütemmel, kilóg a többi tucattrap közül. És SZA éneke feldobja, ő is felfelé lóg ki a közreműködők mezőnyéből. - Let's Pray: ez trap, de nem tucat, igényesebben van összerakva. Gyanítom, hogy ez köszönhető Mike Dean addicionális produceri munkájának. És Don Tolliver énekének is van stílusa. - Jadakiss Interlude: ez a szám a legjobb példája annak, hogy mennyit számít a rapper személye. StreetRunner csak egy kicsivel jobb zenét rakott össze, mint a többi dalban, de Jadakiss annyival jobb rapper az emlegetett trapelőadóknál, hogy fényévekkel jobbnak hat ez a szám az őt megelőzőeknél.
Viszont akárhogy nézem, 5 számról tettem csak említést a 18-ból, tehát a maradék 13 kuka... Ráadásul ebből az 5-ből is a Beautiful és a Let's Pray egyáltalán nem lenne kiemelkedő egy jó lemezen, csak ezen számítanak annak.
Hosszú idő után adtam egy új esélyt DJ Khaled-nek: nem kellett volna... Továbbra sem leszek a rajongója.
|
2022.08.31. 15:44 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: DJ Khaled - God Did
Ha már a Use This Gospel remixe miatt letöltöttem az albumot, átpötyögtem egyszer, de nem vártam tőle sokat. Jól is tettem... A számok többsége tucattrap egy kaptafára, mintha minden szám ugyanolyan lenne. A rapek többségét semmilyen trapelőadók nyomják (21 Savage, Lil' Baby, Lil' Durk, Future, Quavo és hasonlók), akik elvileg sztárok lennének, de én nem tudom megkülönböztetni egyiket a másiktól. Hozzájuk képest a címadó dalban featelő Rick Ross és Lil' Wayne kifejezetten erősnek hatnak, pedig lehet rólam tudni, hogy egyiknek se vagyok a rajongója. Pedig elvileg nem rossz producerek dolgoztak a lemezen: StreetRunner, Tay Keith, vagy Tim Suby egész tisztes alapokat csináltak Eminem albumaira, de egyrészt itt nem tudták azt a szintet hozni, másrészt nagyon sokat számít, hogy ki reppel a zenéiken: ha Future vagy Lil' Baby helyett Eminem nyomná rajtuk, lehet, hogy mindjárt jobbnak hatnának.
Néhány üdítő kivétel a lemezről: - Use This Gospel (Remix): ez nyilván kimagaslik, és egyébként ki is lóg az albumról, egyáltalán nem illeszkedik bele hangzásában. Írtam már róla: az eredeti szerintem különlegesebb volt, de Dr. Dre és Eminem nagyon jól feldolgozták. - God Did: a 2-es számban, egyúttal címadó dalban jobban odatette magát StreetRunner, és itt azért Jay-Z és John Legend révén komolyan vehető előadók jelennek meg, sőt, mint írtam, a későbbiekhez képest még Rick Ross és Lil' Wayne is jónak hat. Szóval ez egy tisztességesen összerakott nóta, csak kicsit túl hosszú. - Beautiful: Future ebben se tetszik, viszont ez a szám egy igényesebb zenét kapott, klasszikusabb ütemmel, kilóg a többi tucattrap közül. És SZA éneke feldobja, ő is felfelé lóg ki a közreműködők mezőnyéből. - Let's Pray: ez trap, de nem tucat, igényesebben van összerakva. Gyanítom, hogy ez köszönhető Mike Dean addicionális produceri munkájának. És Don Tolliver énekének is van stílusa. - Jadakiss Interlude: ez a szám a legjobb példája annak, hogy mennyit számít a rapper személye. StreetRunner csak egy kicsivel jobb zenét rakott össze, mint a többi dalban, de Jadakiss annyival jobb rapper az emlegetett trapelőadóknál, hogy fényévekkel jobbnak hat ez a szám az őt megelőzőeknél.
Viszont akárhogy nézem, 5 számról tettem csak említést a 18-ból, tehát a maradék 13 kuka... Ráadásul ebből az 5-ből is a Beautiful és a Let's Pray egyáltalán nem lenne kiemelkedő egy jó lemezen, csak ezen számítanak annak.
Hosszú idő után adtam egy új esélyt DJ Khaled-nek: nem kellett volna... Továbbra sem leszek a rajongója. A God Did sztem az idei év egyik legjobb rap száma, kicsit hosszú lett de nekem nagyon bejon KB 3 szám van az albumról ami igazán jó, a többi kuka sajnos.. Sztem
|
2022.09.01. 09:11 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: A God Did sztem az idei év egyik legjobb rap száma, kicsit hosszú lett de nekem nagyon bejon
KB 3 szám van az albumról ami igazán jó, a többi kuka sajnos.. Sztem Na, akkor teljesen egyetértünk.  A God Did című számot én is dicsértem, csak a hosszát kifogásoltam én is.
|
2022.09.03. 15:02 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15435 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2022.09.09. 21:41 |
|
 |
YoungLife
|
|
2022.09.10. 07:59 |
|
 |
YoungLife
|
|
2022.09.10. 08:07 |
|
 |
Yodaragorn
|
Bravúros Joyner Lucas freestyle: Joyner Lucas | Backwords Part 2 | Funk Flexhttps://www.youtube.com/watch?v=JZQeqoS ... oynerLucas
|
2022.09.10. 20:22 |
|
 |
doggfather
|
Casual X Dead Perry – The Art Of Reanimation . A leírás szerint Dead Perry fogta Casual 2020-as Big Head Science albumát, jól megremixelte, és 4 számot még csináltak rá. Na ha nem írják le akkor fel se ismerem az eredeti lemezt, pedig az is nagyon jó volt, nagyon tetszett, a top 10-be nem került bele, de honorable mentiont tuti kapott. Nem is találhattak kifejezőbb címet ennél, hogy art of reanimation, mert annyira más, friss, önálló, egyedi lett a lemez, hogy nem szimpla remix, nem is lehetne annak tekinteni, a reanimálás a jó terminus technikus rá. Az eredeti lemez szövegeit, közreműködőit megtartották nem sokat változtattak, viszont a zenék alatta annyira mások, hogy saját jogon kell emlegessük és értékeljük s nem szimpla remixlemezként. A közreműködők amolyan UG whos who. Sokan is vannak, és jók is saját jogon is mindannyian, és a Hiero hangzás, stílus is jól áll nekik! Olyan jó anyag lett, hogy nem szoktam linket is adni, de most kell: Ehun jelent meg az album e: https://belowsystem.bandcamp.com/album/ ... eanimation
|
2022.09.14. 08:36 |
|
 |
Zoli, MP
|
Kxng Crooked & Joell Ortiz – Harbor City Season One (2022) 01. The Rookie’s First Dead Body (Dialogue) 02. Heat Wave (Prod. By Aaganee) 03. Welcome To Harbor City (Prod. By DJ Silk) 04. Energy (Prod. By Hesami) 05. Drip Club (Prod. By Aaganee) 06. Holy Water (Prod. By DJ Silk) 07. Vibrate Higher (Feat. AZ) (Prod. By Heatmakerz) 08. Brooklyn (Prod. By Hesami) 09. BK LB Blend (Dialogue) 10. Community Center (Prod. By Fong-Sai-U & Hesami) 11. Long Beach Blvd. (Prod. By DJ Silk) 12. Pawnshop Jewelry (Feat. MRK SK) (Prod. By Aaganee) 13. Officer Pirelli Schools The Rookie (Dialogue) 14. 911 (Prod. By Aaganee) 15. 1-800-Get-Hard (Commercial) (Prod. By Fong-Sai-U) 16. Stop Playin’ With Kim (Dialogue) 17. Don’t Forget About Her (Feat. Blakk Soul) (Prod. By Heatmakerz) 18. Nahdeadassyo (Commercial) (Prod. By Hesami) 19. Dead Body (Prod. By Heatmakerz) 20. Pirelli Doesn’t Like Us! (Dialogue) 21. Underground (Prod. By Heatmakerz) 22. Ocean Terminal (Feat. Lin-Manuel Miranda) (Prod. By Heatmakerz) 23. Game Over (Prod. By Fong-Sai-U) 24. Who Shot Ya (Dialogue) https://mega.nz/file/7rwTiRSa#9qrNf75Rb ... 2Knr7ZmssU
|
2022.09.15. 22:16 |
|
 |
doggfather
|
köszi!
|
2022.09.15. 22:44 |
|
 |
doggfather
|
|
2022.09.16. 08:59 |
|
 |
Yodaragorn
|
Két Crooked & Joell közös album egy éven belül?? Az kemény.  A klipes nóta frankó, bár a klip maga eléggé low budget.  Ez most nem a Slaughterhouse nosztalgiára alapoz, ezért bízom benne, hogy jobb lesz, mint az előző album.
|
2022.09.16. 20:09 |
|
 |
|