Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8717 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
dub7 írta: Az első Chingy album teljesen rendben volt szerintem, sőt voltak rajta nagy slágerek, amik a mai napig ütnek. Abban az időben fedeztem fel a Dirty Southot a Goodie Mobon túl. Ludacris volt az egyik első és így jött Chingy is. Lehet, hogy nem is Chingy-vel volt problémám, csak annyi a gond, hogy általában nem vagyok oda dirty southért. Ludacrisért se. Persze elismerem, respektálom, de nem az a fajta zene, ami közel áll a szívemhez.
|
2023.07.15. 21:21 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Yodaragorn írta: dub7 írta: Az első Chingy album teljesen rendben volt szerintem, sőt voltak rajta nagy slágerek, amik a mai napig ütnek. Abban az időben fedeztem fel a Dirty Southot a Goodie Mobon túl. Ludacris volt az egyik első és így jött Chingy is. Lehet, hogy nem is Chingy-vel volt problémám, csak annyi a gond, hogy általában nem vagyok oda dirty southért. Ludacrisért se. Persze elismerem, respektálom, de nem az a fajta zene, ami közel áll a szívemhez. Pedig volt ott Snoop közreműködés is: Chingy, Ludacris, Snoop Dogg - Holidae In (Official Music Video)
|
2023.07.15. 21:26 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8717 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
dub7 írta: Yodaragorn írta: dub7 írta: Az első Chingy album teljesen rendben volt szerintem, sőt voltak rajta nagy slágerek, amik a mai napig ütnek. Abban az időben fedeztem fel a Dirty Southot a Goodie Mobon túl. Ludacris volt az egyik első és így jött Chingy is. Lehet, hogy nem is Chingy-vel volt problémám, csak annyi a gond, hogy általában nem vagyok oda dirty southért. Ludacrisért se. Persze elismerem, respektálom, de nem az a fajta zene, ami közel áll a szívemhez. Pedig volt ott Snoop közreműködés is: Chingy, Ludacris, Snoop Dogg - Holidae In (Official Music Video)Snoop-nak se szeretem azért minden számát.  Ez se kimondottan az én stílusom. Nem mondom, hogy rossz szám, de a ritmikáját nem érzem annyira. Én legjobban a funky alapú westcoast rapzenéket szeretem, illetve az eastcoast boombapes beatjeit is érzem, de ez a déli lüktetés valahogy sose tudott annyira megfogni. Nincs rá magyarázatom.
|
2023.07.16. 20:52 |
|
 |
Yodaragorn
|
Tech N9ne - Knock feat. Conway the Machine, X Raided & Joyner Lucashttps://www.youtube.com/watch?v=rgI9MBj ... ThePlug2.0Jó a csapat, jó a nóta.
|
2023.07.17. 19:59 |
|
 |
rapguruz88
|
Kinnt is van a BliSS, TechN9Ne legujabb albuma
|
2023.07.19. 09:05 |
|
 |
rapguruz88
|
Mik azok a KMek, kemény!! Kount Fif – Do Andriods Dream of Electronic Sheep Genre: Rap | Hip-Hop Year: 2023 Label: Man Bites Dog Records Featuring: Heltah Skeltah, Killah Priest, Nas, AG Da Coroner, Action Bronson, Roc Marciano, Canibus, Uncommon Nasa, Sadat X, Awol One, Copywrite, U-God, Planet Asia, Sinista Daniro, Sabac Red, Ill Bill, Pep Love, DJ Ragz, Nine, Gillie Da Kid, Royce 5’9″, Inspectah Deck, Planetary, Jason Rose, Last Emperor, 2Mex, Dewey Binns, Cappadonna, Guilty Simpson, Awon, Esh, Empuls, Atmosphere, Bobby J From Rockaway Producer: Kount Fif Format: mp3 | 320 kbps Duration: 01:00:36 Size: 139 Mb Description: New / This album started in 2005 when Kount Fif ran late to a Gza show at the 930 club in DC. Handing out fliers in front of the venue was R.M.L. and this meeting would be the start to almost twenty years of making music together. Do Androids Dream of Electronic Sheep? is the culmination of Kount Fif’s career spanning the last almost seventeen years Tracklist: [04:17] 01. Never Ending feat. Heltah Skeltah [03:23] 02. Gun for Gun feat. Killah Priest & Nas [02:34] 03. Park Ave feat. AG Da Coroner, Action Bronson & Roc Marciano [02:59] 04. Democracy feat. Killah Priest & Canibus [03:38] 05. Artificial Times feat. Uncommon Nasa, Sadat X & Awol One [03:24] 06. Crocodile Smile feat. Copywrite, U-God & Planet Asia [02:18] 07. Dental Floss feat. Sinista Daniro [04:56] 08. Psalm of Satan feat. Killah Priest, Sabac Red & Ill Bill [02:34] 09. Clusters feat. Uncommon Nasa, Pep Love & DJ Ragz [04:47] 10. Year of the Gun/Hustle feat. Nine, Planet Asia, Gillie Da Kid, Royce 5’9 & Inspectah Deck [03:36] 11. Arkansas Toothpick feat. Copywrite, Planetary, Jason Rose & Roc Marciano [04:06] 12. Circles feat. Killah Priest, Last Emperor & 2Mex [03:19] 13. Blue Past feat. Dewey Binns [04:09] 14. Betrayal feat. Killah Priest & Cappadonna [03:07] 15. Sunrise feat. Uncommon Nasa & Guilty Simpson [02:52] 16. Attrapez Moi feat. Awon, Esh & Copywrite [04:30] 17. Prized Horse (Remix) feat. Empuls, Atmosphere, Copywrite & Bobby J From Rockaway https://filecrypt.cc/Container/F075BE5CC6.html
|
2023.08.01. 17:36 |
|
 |
Zoli, MP
|
ez nem tudom mi, ismert alapokra teljesen uj szamok. Tony Touch – The Def Tape (2023)  01. Rampage 2.0 feat. Doo Wop, Lil Fame, AZ & DJ Scratch 02. Real Nigga Time feat. Redman 03. Pablo’s Revere feat. Jeezy & Rick Ross 04. Tonight feat. Jadakiss, Freddie Gibbs & Maxo 05. Knowledge feat. Slick Rick 06. All I Need feat. Dave East & Teyana Taylor 07. Flames feat. Saint Bodhi & Steven Moses 08. Our Turn feat. N.O.R.E. 09. Move feat. Fredo Bang 10. We Shot Ya feat. Conway The Machine & Benny The Butcher 11. Can’t Get Right feat. Trouble 12. Black Stolen feat. Chuck D & Bobby Sessions 13. I Luv Your Girl feat. DaniLeigh https://mega.nz/file/DYFVAC5K#8b48GeCsG ... bFJK0_bZ3g
|
2023.08.01. 20:02 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Zoli, MP írta: ez nem tudom mi, ismert alapokra teljesen uj szamok. Tony Touch – The Def Tape (2023)  01. Rampage 2.0 feat. Doo Wop, Lil Fame, AZ & DJ Scratch 02. Real Nigga Time feat. Redman 03. Pablo’s Revere feat. Jeezy & Rick Ross 04. Tonight feat. Jadakiss, Freddie Gibbs & Maxo 05. Knowledge feat. Slick Rick 06. All I Need feat. Dave East & Teyana Taylor 07. Flames feat. Saint Bodhi & Steven Moses 08. Our Turn feat. N.O.R.E. 09. Move feat. Fredo Bang 10. We Shot Ya feat. Conway The Machine & Benny The Butcher 11. Can’t Get Right feat. Trouble 12. Black Stolen feat. Chuck D & Bobby Sessions 13. I Luv Your Girl feat. DaniLeigh https://mega.nz/file/DYFVAC5K#8b48GeCsG ... bFJK0_bZ3gTisztelet meg minden, de valahogy nem tudtam élvezni. Lehet, hogy tisztelgés akart lenni, nekem olcsó húzás hatás.
|
2023.08.03. 22:13 |
|
 |
rapguruz88
|
dub7 írta: Zoli, MP írta: ez nem tudom mi, ismert alapokra teljesen uj szamok. Tony Touch – The Def Tape (2023)  01. Rampage 2.0 feat. Doo Wop, Lil Fame, AZ & DJ Scratch 02. Real Nigga Time feat. Redman 03. Pablo’s Revere feat. Jeezy & Rick Ross 04. Tonight feat. Jadakiss, Freddie Gibbs & Maxo 05. Knowledge feat. Slick Rick 06. All I Need feat. Dave East & Teyana Taylor 07. Flames feat. Saint Bodhi & Steven Moses 08. Our Turn feat. N.O.R.E. 09. Move feat. Fredo Bang 10. We Shot Ya feat. Conway The Machine & Benny The Butcher 11. Can’t Get Right feat. Trouble 12. Black Stolen feat. Chuck D & Bobby Sessions 13. I Luv Your Girl feat. DaniLeigh https://mega.nz/file/DYFVAC5K#8b48GeCsG ... bFJK0_bZ3gTisztelet meg minden, de valahogy nem tudtam élvezni. Lehet, hogy tisztelgés akart lenni, nekem olcsó húzás hatás. Ugyanígy gondolom, én sokkal jobbra számítottam..
|
2023.08.04. 07:47 |
|
 |
Yodaragorn
|
Statik Selektah - Round Trip
Kb. a feléig úgy éreztem, hogy ez Statik Selektah legjobb albuma lesz, de a második fele sajnos gyengébb, mint az első, ezért végül hasonló polcra helyezem, mint a szóló cuccait szoktam: gyengébb évben akár top 10-es is lehetne, de biztos lehet találni 10 ennél jobb lemezt egy évben, ezért nem fér be. Az első fele pedig tényleg nagyon erős, tömegével sikerült nagyon jó rappereket összeszednie, akiket szinte kivétel nélkül az album első felébe tömörített össze: AZ, Benny the Butcher, Termanology, Stove God Cooks, Symba, a Wu-Tangből Inspectah Deck, Ghostface Killah, Raekwon és Method Man, továbbá Ab-Soul, Bun B, Conway the Machine, Joey Badass, Cormega, az MOP, stb. Úgyhogy a 2-estől a 9-es számig nagyon magas a színvonal, azon belül is kimagaslik a 3-astól a 6-osig tartó szakasz. A két legjobb szám is ezen belül van: a Different League (feat. Benny the Butcher & Termanology) és a Can't Stop (feat. Nina Sky, Stove Good Cooks & Symba). Zeneileg többnyire a tőle megszokott boombapet hozza Statik magas színvonalon, de van egy-két szokatlanabb húzás is tőle. A Different League-be pl. becsempészett néhány drilles effektet, ami nagyon jól feldobja az egyébként boombap alapot. A Can't Stop-ban is van néhány progresszívebb hang, és az énekes refrén is színesíti. Kevésbé tetszik a Lion Hearted című szám (feat. Elzhi & Boldy James), de a zenei ötletet értékelem: itt egy trap alapot rakott össze Statik, viszont boombap dobhangokkal, ami különleges, csak sajnos nem nagyon működik, legalábbis nálam. A fordítottjára (boombap ütem trap dobhangokból) már hallottam példákat, és annak szerintem élvezhetőbb a végeredménye, mint a fordított iránynak. Az album második felében aztán jönnek az ismeretlenebb, középszerűbb rapperek, valamint Statik részéről is a sablonosabb alapok. Rap oldalról csak Logic, Rome Streetz és G-Eazy a komolyabb nevek, utóbbi egyébként kellemes meglepetés egy Statik Selektah alapon. Kár, hogy 20 számos az album, mert ha összeválogatnánk a 12 legjobbat róla, egy sokkal ütősebb lemezt kaphatnánk. De még így is nagyon jó.
|
2023.08.08. 13:14 |
|
 |
Zoli, MP
|
Shaheed & DJ Supreme – The Art Of Throwing Darts (2023)  01. Intro / 80’s Baby 02. Ready 03. Appreciate Life feat. Chali 2na 04. Darts 05. The Proclamation 06. Party Don’t Quit 07. Something To Ride To feat. Lauren Strain 08. No Grind No Money / Scholar Warrior 09. So Sick Widdit feat. Akil The MC 10. Loud And Proud 11. Skill2it 12. The Art Of Throwing Darts feat. Slug 13. In The Game feat. Percee P 14. Brainstorming feat. Lauren Strain 15. Everybody Pt. 2 16. Fishgrease 17. I Ain’t Never feat. Raheem DeVaughn 18. Made In The Magic City feat. Lauren Strain https://mega.nz/file/vMdVUSZK#b0BmMNK1M ... cCcus6t4vk
|
2023.08.19. 15:05 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Statik Selektah - Round Trip
Kb. a feléig úgy éreztem, hogy ez Statik Selektah legjobb albuma lesz, de a második fele sajnos gyengébb, mint az első, ezért végül hasonló polcra helyezem, mint a szóló cuccait szoktam: gyengébb évben akár top 10-es is lehetne, de biztos lehet találni 10 ennél jobb lemezt egy évben, ezért nem fér be. Az első fele pedig tényleg nagyon erős, tömegével sikerült nagyon jó rappereket összeszednie, akiket szinte kivétel nélkül az album első felébe tömörített össze: AZ, Benny the Butcher, Termanology, Stove God Cooks, Symba, a Wu-Tangből Inspectah Deck, Ghostface Killah, Raekwon és Method Man, továbbá Ab-Soul, Bun B, Conway the Machine, Joey Badass, Cormega, az MOP, stb. Úgyhogy a 2-estől a 9-es számig nagyon magas a színvonal, azon belül is kimagaslik a 3-astól a 6-osig tartó szakasz. A két legjobb szám is ezen belül van: a Different League (feat. Benny the Butcher & Termanology) és a Can't Stop (feat. Nina Sky, Stove Good Cooks & Symba). Zeneileg többnyire a tőle megszokott boombapet hozza Statik magas színvonalon, de van egy-két szokatlanabb húzás is tőle. A Different League-be pl. becsempészett néhány drilles effektet, ami nagyon jól feldobja az egyébként boombap alapot. A Can't Stop-ban is van néhány progresszívebb hang, és az énekes refrén is színesíti. Kevésbé tetszik a Lion Hearted című szám (feat. Elzhi & Boldy James), de a zenei ötletet értékelem: itt egy trap alapot rakott össze Statik, viszont boombap dobhangokkal, ami különleges, csak sajnos nem nagyon működik, legalábbis nálam. A fordítottjára (boombap ütem trap dobhangokból) már hallottam példákat, és annak szerintem élvezhetőbb a végeredménye, mint a fordított iránynak. Az album második felében aztán jönnek az ismeretlenebb, középszerűbb rapperek, valamint Statik részéről is a sablonosabb alapok. Rap oldalról csak Logic, Rome Streetz és G-Eazy a komolyabb nevek, utóbbi egyébként kellemes meglepetés egy Statik Selektah alapon. Kár, hogy 20 számos az album, mert ha összeválogatnánk a 12 legjobbat róla, egy sokkal ütősebb lemezt kaphatnánk. De még így is nagyon jó. pont igy vagyok en is vele. nalam az elso track az huu bazzeg aztan megy le a szinvonal....sajna
|
2023.08.19. 15:07 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Statik Selektah - Round Trip
Kb. a feléig úgy éreztem, hogy ez Statik Selektah legjobb albuma lesz, de a második fele sajnos gyengébb, mint az első, ezért végül hasonló polcra helyezem, mint a szóló cuccait szoktam: gyengébb évben akár top 10-es is lehetne, de biztos lehet találni 10 ennél jobb lemezt egy évben, ezért nem fér be. Az első fele pedig tényleg nagyon erős, tömegével sikerült nagyon jó rappereket összeszednie, akiket szinte kivétel nélkül az album első felébe tömörített össze: AZ, Benny the Butcher, Termanology, Stove God Cooks, Symba, a Wu-Tangből Inspectah Deck, Ghostface Killah, Raekwon és Method Man, továbbá Ab-Soul, Bun B, Conway the Machine, Joey Badass, Cormega, az MOP, stb. Úgyhogy a 2-estől a 9-es számig nagyon magas a színvonal, azon belül is kimagaslik a 3-astól a 6-osig tartó szakasz. A két legjobb szám is ezen belül van: a Different League (feat. Benny the Butcher & Termanology) és a Can't Stop (feat. Nina Sky, Stove Good Cooks & Symba). Zeneileg többnyire a tőle megszokott boombapet hozza Statik magas színvonalon, de van egy-két szokatlanabb húzás is tőle. A Different League-be pl. becsempészett néhány drilles effektet, ami nagyon jól feldobja az egyébként boombap alapot. A Can't Stop-ban is van néhány progresszívebb hang, és az énekes refrén is színesíti. Kevésbé tetszik a Lion Hearted című szám (feat. Elzhi & Boldy James), de a zenei ötletet értékelem: itt egy trap alapot rakott össze Statik, viszont boombap dobhangokkal, ami különleges, csak sajnos nem nagyon működik, legalábbis nálam. A fordítottjára (boombap ütem trap dobhangokból) már hallottam példákat, és annak szerintem élvezhetőbb a végeredménye, mint a fordított iránynak. Az album második felében aztán jönnek az ismeretlenebb, középszerűbb rapperek, valamint Statik részéről is a sablonosabb alapok. Rap oldalról csak Logic, Rome Streetz és G-Eazy a komolyabb nevek, utóbbi egyébként kellemes meglepetés egy Statik Selektah alapon. Kár, hogy 20 számos az album, mert ha összeválogatnánk a 12 legjobbat róla, egy sokkal ütősebb lemezt kaphatnánk. De még így is nagyon jó. pont igy vagyok en is vele. nalam az elso track az huu bazzeg aztan megy le a szinvonal....sajna Pacsi 
|
2023.08.20. 12:34 |
|
 |
YoungLife
|
|
2023.09.05. 20:20 |
|
 |
Zoli, MP
|
emelem a tetet The Good People – A Good Year (Milkcrate Remix) (2023) 01. Makin Moves (Milkcrate Remix) 02. Bad Ones feat. Dinco D & Charlie Brown (Milkcrate Remix) 03. Outside The Box (Milkcrate Remix) 04. Support Groups (Milkcrate Remix) 05. The Fat Lacing (Milkcrate Remix) 06. How I Feel feat. Makeba Mooncycle (Milkcrate Steady Mix) 07. Drums And Bars feat. John Jigg$ (Milkcrate Remix) 08. Funky All-Stars feat. Bobby J From Rockaway (Milkcrate Remix) 09. Different Build (Milkcrate Remix) 10. 23 Followers (prod. by Milkcrate) 11. The Crop Report (Milkcrate Remix) 12. Three Sixty Five (Milkcrate Remix) https://mega.nz/file/TMUjzAaA#T1y1JFeeT ... nQIstLQkFQamugy pont az elmult hetekben gondoltam rajuk, hogy milyen csedesek aztan raleltem az uj cuccukra. tenyleg jo. https://youtu.be/73xf3-z9U48
|
2023.09.05. 20:24 |
|
 |
|