Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
rapguruz88
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
YouTube to Mp3 online Sajnos ha ebből mp3at akarok kiszedni azt csak az Mp3cutterrel tudom
|
2023.09.28. 07:41 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8707 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
rapguruz88 írta: YouTube to Mp3 online Sajnos ha ebből mp3at akarok kiszedni azt csak az Mp3cutterrel tudom Oké, köszi, csak biztosra akartam menni, hogy te se tudsz jobb megoldást nálam. 
|
2023.09.28. 20:12 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8707 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
rapguruz88 írta: YouTube to Mp3 online Sajnos ha ebből mp3at akarok kiszedni azt csak az Mp3cutterrel tudom Oké, köszi, csak biztosra akartam menni, hogy te se tudsz jobb megoldást nálam. 
|
2023.09.28. 20:12 |
|
 |
YoungLife
|
OFF: Valamelyik topikban olvastam, hogy néhány használnak/használtok itt slsk-et (soulseek-et). Aki gondolja és érdekli a lehetőség az keressen meg privátban. Ott gyakrabban elérhető vagyok, mint itt. 
|
2023.10.01. 09:31 |
|
 |
Yodaragorn
|
Yodaragorn írta: Kanye West & Dr. Dre - Jesus Is King II (Full Leaked Album)https://www.youtube.com/watch?v=PS5VnrI ... =KanyeLeakEl se hiszem, hogy kiszivárgott a teljes album!  Valószínűleg nem 100%-osan kész, de 100%-osan élvezhető, top színvonal! Fel nem fogom, hogy miért nem adták ezt ki hivatalosan... Gyorsan hallgassátok, míg le nem szedik YouTube-ról! Feat-ek: ASAP Ferg, Anderson .Paak, Thurz, Travis Scott Az első gyors hallgatás utána ma alaposan is meghallgattam, és hát menjen a fenébe Dre, hogy egy ilyen színvonalú anyagot nem hajlandó hivatalosan kiadni. Ha hivatalos kiadvány lenne, nálam simán esélyes volna az év albuma címre, és lehet, hogy meg is adnám neki. Pedig már a Jesus Is King eredeti verziójáért is odavoltam: 2. volt a 2019-es top 10-emben, és szívesen odaraktam volna az 1. helyre is, ha nem jött volna Anderson .Paak a Venturával. Dre és Dem Jointz viszont még egy szintet tudtak emelni a lemezen. Az ugyanis egyértelműen átjön a stílusból, de Dem Jointz volt Dre fő partnere ebben a munkában. Sokan nem szeretik az ő hangzását, és valóban nem olyan slágeres, meg élesebb váltás a klasszikus Dre-hez képest szerintem topigényes ő is, és mesteri egyensúlyt teremt az innovatív hangzások és zenei megoldások, valamint a klasszikus hip-hop vibe között. Nem véletlen, hogy nekem a Compton album is annyira tetszett. Ez most még újvonalasabb, még elektronikusabb, de pont ettől lesz megint egy tök egyedi, semmivel össze nem hasonlítható anyag. Ja, és zseniális, ahogy a gospeles ének- és orgonasoundok vegyülnek az elektronikával végig! Persze az is hozzátartozik, hogy ez egy befejezetlen anyag, ami érződik, mind a keverésen, mind a zenék kidolgozottsági fokán. De nincs nagyon messze a befejezettségtől, ezért már bőven meg lehet róla állapítani, hogy mekkora durranás lenne kész állapotban. Az eleje a legerősebb szerintem: az intro egy zenei orgia, az LA Monster óriási, Anderson .Paak tök jól feldobja a Closed on Sunday-t. Majd aztán picit laposabb számok jönnek, de csak az előzőekhez képest relatíve. Hogy aztán a végén a Use This Gospel remix Eminemmel feltegye a koronát. Tényleg érdemes meghallgatni annak ellenére, hogy egy nem hivatalos félkész verzió.
|
2023.10.01. 20:34 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15407 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Al.Divino – Power Pack és Tha God Fahim & NicoJP – Chess Moves . A 2 lemeznek semmi köze egymáshoz, csak mindkettő ma pörgött, és egyik se lesz top 10-es nálam az tuti. A power pack rövid is, unalmas is, monoton is. A chess moves se hosszú, nincs 30 perc, mégis kétszer hosszabb a power-nél. Zeneileg is érdekesebb, a szövegek is jobban bejöttek. Igazából ha kimaradnak se vesztesz vele sokat...
|
2023.10.02. 12:27 |
|
 |
Zoli, MP
|
YoungLife írta: OFF: Valamelyik topikban olvastam, hogy néhány használnak/használtok itt slsk-et (soulseek-et). Aki gondolja és érdekli a lehetőség az keressen meg privátban. Ott gyakrabban elérhető vagyok, mint itt.  van meg elet soulseeken? durva. mondjuk en nem tudok ott "logni" sajna.. 
|
2023.10.03. 14:43 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15407 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Eto & Futurewave – Dead Poets . Lassú, halk zenék és beatek, kigondolt szövegek, flow-k. Ha megfelelő hangulatban kap el, akkor nagyon jó anyag! Februárban, hóban fagyban jött ki eredetileg idén, és akkorra, arra a tél végi, lassan tavaszi időjárásra, vagy erre az őszbeforduló nyárra tökéletes hangulatú album lett!
|
2023.10.04. 07:51 |
|
 |
doggfather
|
Rawlsmatic (J. Rawls & DJ Rhettmatic) – Role Reversal . 2 bitang jó dj bitang jó közös lemeze! A számok fele instrumentális, a másik felén vannak vendégek, de egészében nagyon egyben van! J Rawls tavaly is nagyot ment, és idén is érzi a bugit rendesen!
|
2023.10.05. 08:21 |
|
 |
doggfather
|
Hus Kingpin – A Poem In Ten Books . Sötét, füstös (nem füves) uccahiphop helyenként futurisztikus szintifutamokkal, a megszokott flow-val és szövegekkel. Olyan termékeny, hogy kezd már érdektelenségbe futni nálam az előadó, pedig pár éve még top 10-es cucca is volt ha jól emlékszem!
|
2023.10.09. 11:52 |
|
 |
Yodaragorn
|
Visszatérve az AI musicról folytatott vitánkhoz: említettem, hogy amit nagyon szívesen meghallgatnék AI-ban, azok olyan Detox reference trackek, amiken eredetileg nem Dre reppel, de meg lehetne változtatni a rapper hangját Dre-ére. Na, van egy mikjammed nevű csávó, aki pont ezt csinálja. Akit érdekel, érdemes csekkolni a csatornáját: https://www.youtube.com/@mikjammedXOKülönösen ajánlom a Time to Detox, az Another Chapter és a Say Dr. Dre című számokat. Utóbbiban KXNG Crooked reppel eredetileg, az ő hangját változtatta meg az AI Dre-ére. A Tell Me-t is hallottam már Drake eredeti reference rapjével, de így Dre hangján még sokkal jobb. Nagyon jó minőség, a zenék eredeti Dre produkciók, a rapről abszolút hihető, hogy Dre, úgyhogy AI ide vagy oda, ezek baromi jó zenék szerintem.
|
2023.10.09. 22:22 |
|
 |
doggfather
|
későnérkező, de sose hallgatnék ai-t.
annyi zene van amit még nem hallottam, hogy nem bsznám el sose az időt műszarra.
|
2023.10.10. 07:59 |
|
 |
doggfather
|
Boldy James & RichGains – Indiana Jones . A szövegek, a flow a szokásos, de a zenei megoldások nagyon ott vannak ezen a lemezen! Több számban keverik a gépet a hangszerekkel, a régi, óckúl hiphopot a modernnel. Sok a közreműködő, de nem tolakodóak, illetve mindenki új, és underground előadó.
|
2023.10.10. 14:06 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: későnérkező, de sose hallgatnék ai-t.
annyi zene van amit még nem hallottam, hogy nem bsznám el sose az időt műszarra. Alapvetően megértelek, csak ezeknél a számoknál már tényleg arról van szó, hogy a "műszar" simán jobb, mint az igazi zenék többsége, ami megjelenik mostanság... Ilyen esetben nagyon nehéz megállni, hogy ne hallgasd meg az AI-t.  Persze itt hozzátartozik az is, hogy ezekben nagyon kevés a mű. Ezek alapvetően tényleg Dr. Dre számoknak készültek: a zene valóban Dr. Dre produkció, nem fake. A rapet valóban Dr. Dre-nek írták az előadók, csak nem Dre reppelte fel őket. Az AI csak annyit csinált, hogy átváltoztatta a Dr. Dre számára írt rapet Dre hangjára. Ha ennél többet is csinált volna az AI, vagy nem Dre produkció lenne a zene, valójában nem neki írták volna a szöveget, akkor nyilván engem se fogott volna meg ennyire.
|
2023.10.10. 20:09 |
|
 |
doggfather
|
Black Milk – ……. Pt. 2 . Bitang erős instrumentális hiphoplemez, jórészt előzenekarral felvéve. Legalábbis inkább hangzik hangszeresnek, semmint samplingnek az album java!
Murs & El Lif Beatz – Take It Easy My Brother Murs . A zenéje is nagyon jó, és Murs szövegei is kiegyensúlyozottak, mélyek. Egyetlen bajom ezzel a lemezzel, hogy nagyon rövid! EP hosszúságú maximum sajnos, pedig hallgattam volna még legalább kétszer ilyen hosszan!
|
2023.10.11. 09:55 |
|
 |
|