Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15405 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Declaime AKA Dudley Perkins - Declaime ''The Bottom Line'' . Minőségi lemez, nagyon jó alapokkal, remek flow-val, hanggal és jó szövegekkel. Nekem mégis hiányzott valami, nem hiszem, hogy bekerülhet az év végi top 10-be. Sőt már most se teszem bele a listába, mert annyira azért nem fogott meg...
|
2024.04.10. 08:04 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15405 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Reks & Short Buss 13 – M.A.G.A. (Make Art Great Again) . Ez egy megúszós review lesz, mert ugyanilyen: doggfather írta: Reks & Samir – Rather Unique . Valami dühítően elvesztegetett lehetőség ez. Nagyon jó számok, de az egész egy cd-single hosszúságú anyag. Lenne 40 percnyi, még lehet top 5-ös, de top 10-es tuti idén, de így csak felidegesített, hogy mire jó lenne, élvezném vége is van.
|
2024.04.11. 08:35 |
|
 |
Zoli, MP
|
Gangrene (The Alchemist & Oh No) – Heads I Win, Tails You Lose + Bonus Tracks (2024)  01. Congratulations, You Lose 02. Dinosaur Jr. 03. Oxnard Water Torture 04. The Gates Of Hell feat. Ankhlejohn 05. Cloud Surfing 06. Free Money (Interlude) 07. Espionage 08. Magic Dust feat. Evidence 09. Watch Out 10. Just Doing Art feat. Boldy James 11. You Should Join The Army 12. Royal Hand 13. Muffler Lung Bonus Tracks 14. The Greatest Dope On Earth 15. Hood Diagnostics https://mega.nz/file/eyh1gBaL#PfZ8MD-cR ... _w488O3Z2Ahttps://youtu.be/9tcys_HTjiM
|
2024.04.15. 11:47 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Joyner Lucas - Not Now, I'm BusyMajdnem 4 év után jelentkezett új albummal Joyner Lucas, és nem lett a legjobb anyaga, de összességében elégedett vagyok vele. 2020-ban az ADHD 2. helyezett volt az éves listámon, és még annak az évnek a végén kijött az Evolution című lemezzel is, amit hivatalosan egyébként nem albumként jegyeznek a diszkográfiájában, de szerintem az. Az nem volt az ADHD szintje, de erős album volt az is, kb. 7-8. helyen a top 10-emben, így 2020-ban két lemezzel is képviseltette magát Joyner Lucas a listán. Az azóta eltelt években azonban lényegesen gyengébb single-ekkel jött elő, sajnos nagyon elment a tucattrap irányába, és hiába csinálhatta ő a Space Jam 2 zenéjét, az is nagyon felejthető lett. Ezek után úgy álltam ehhez az új lemezhez, hogy ha az Evolution színvonalát tudja hozni, akkor én már elégedett leszek. És ez nagyjából be is jött, kb. az Evolution szintjét hozza ez a Not Now, I'm Busy, bár más stílusú lemez. Hozzá kell tenni egyrészt, hogy ahogy elkezdtek kijönni a single trackek az albumról, már bizakodóbbá váltam, másrészt az ADHD szintjét nem is biztos, hogy reális elvárni. Ahhoz a lemezhez annyira kellett a düh, az érzelmi sebzettség, hogy azt befutott előadóként már nem lehet reprodukálni. Ez az első lemezes előadók átka: amikor boldogtalan, mert még nincs elismerve, akkor tud igazán nagyot alkotni, majd befut vele, de ezzel eltűnik az ahhoz szükséges érzelmi állapot, hogy újra hasonlóan nagyot alkothasson. Zeneileg abból a szempontból nincs változás, hogy továbbra is a trapütemek dominálnak, de sokkal igényesebb zenék vannak kidolgozva rájuk, mint amit a tucattrap előadóktól megszoktunk. Ha ilyen lenne minden trapzene, én nagyon szeretném a műfajt. Hangulatvilágát tekintve viszont letisztultabb, nyugodtabb zenékről van szó, mint mondjuk az ADHD-n. A produceri munka nagy részét egy Leo Son nevű producer jegyezte, több számban is kiegészülve másokkal, de ő mindegyikben benne volt. Maga Joyner továbbra is remek történetmesélő, intelligens, hatásosan felépített szövegeket tud írni. Kiváló példa erre a kamubarátokról szóló Broski vagy a drogfüggő baráthoz írt Best for Me szövege. A feat-ek aránya pont jó, nem túl sok, de aki van, az feldobja a lemezt. Óriási respekt, hogy sikerült egy poszthumusz verzét szereznie DMX-től, ami ráadásul nagyon jó is. Nem kizárt, hogy célzottan erre az alapzenére vették fel még a halála előtt, mert tökéletesen passzol rá. Ugyanabban a számban Symba, más számokban többek közt Conway the Machine, Logic és Twista featelnek, mindannyian remekül. Twistát nagyon rég hallottam, de még mindig tud pörgetni.  Nem is értem, miért nem futott be ő nagyobb karriert ebben a trap trendhullámban, az ilyen zenei alapokra jól passzolna az ő pörgetős flowja. A két legjobb szám a Stick & Stones (feat. Conway the Machine), ami kivételesen egy boombap ütem, illetve a már emlegetett I Didn't Go (feat. DMX & Symba), továbbá kiemelendő a szintén már emlegetett Broski és Best for Me (feat. Jelly Roll), ezek már inkább a szöveg miatt. A többi szám is jó, nincs köztük gyenge, de azok közt nincs ennyire kiemelkedő. Összességében tehát nem nyújtott többet, mint amit vártam, de kevesebbet se, úgyhogy ez így rendben van. Jelenleg a már most nagyon erős 2024-es listám 3-4. helye környékére raknám, de biztos fog ez még hátrébb csúszni, és év végén reálisnak érezném az Evolution 2020-as 7-8. helye körüli pozíciót, amennyiben hasonló erősségű évünk lesz.
|
2024.04.15. 21:17 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Berner - Need It (Official Visualizer) (feat. Paul Wall, Devin the Dude & DRODi)https://www.youtube.com/watch?v=O9EWILo ... =Berner415Nem a westcoast topikba linkelem, hogy Zoli is lássa: Paul Wall érdekes lehet.  Leírás szerint egyébként van új Berner album The Farmer's Market címmel. Ezek szerint viszonylag jól lehet Berner, ugye volt róla szó 1-2 éve, hogy rákos.
|
2024.04.18. 20:34 |
|
 |
Yodaragorn
|
J Cole után Drake is válaszolt Kendrick dissére: Drake - Taylor Made Freestyle (Kendrick Lamar Diss) (New Official Audio)https://www.youtube.com/watch?v=zhEiduB ... aserDotComFelemás érzéseim vannak... Először felháborodtam, ugyanis az első két verzében az AI-t használva 2Pac és Snoop Dogg hangján szólal meg Drake. Ez az első egyértelműen rossz felhasználási módja az AI-nak szerintem. Azzal nincs bajom, amikor megpróbál csinálni valaki egy 2Pac számot, és tisztelettel nyúl hozzá, azt pedig kifejezetten szeretem, ha egy valaki más által felreppelt Detox reference trackre rárakják Dr. Dre hangját. Azt pedig egyenesen imádnám, ha The DOC csinálná egy új lemezt úgy, hogy az AI segítségével visszahozza a balesete előtti hangját. De az viszont tiszteletlen és gyáva dolog, hogy valaki más hangján disselsz valakit úgy, hogy nem tudhatod, egyetértene-e veled az a valaki, akinek a hangját használod. 2Pac ráadásul már nem is tud reagálni rá, hogy mit szól ahhoz, hogy Drake az ő hangján szól be Kendrick-nek. Snoop viszont tud: kíváncsi is vagyok, hogy fog-e... Tehát a beef úgy tisztességes dolog szerintem a hip-hopban, ha pacekban kiállsz, és odamondod a másiknak. Más hangja mögé bújni, úgy, hogy engedélyt se kérsz tőle, sunyi, aljas dolog. Ami miatt mégse egyértelműen negatívak az érzéseim, hanem felemásak: maga az ötlet sajnos zseniális... Tudtommal soha senki nem csinált még ilyen disstracket, ráadásul Kendrick idoljainak a hangját használni arra, hogy kiosszák őt: hát, ez tényleg beef a beefediken! Csak sajnos nem szép. De ami leginkább megenyhített: a 2Pac és Snoop hangján elreppelt verzék után a harmadik verzét már a saját hangján reppeli Drake, tehát végül mégiscsak kiáll ő maga, vállalva a saját hangját, és az úgy már rendben van. Ráadásul a végén utal rá, hogy "sportnak" fogja ő fel ezt, már-már barátilag hergeli Kendrick-et, hogy válaszoljon, és tulajdonképpen ez is volt Kendrick eredeti célja, hogy csináljon egy kis tüzet. Na, ez összejött. Maga a szöveg pedig nagyon jól meg van írva: intelligens diss, ötletes sorokkal. Nem anyázás, hanem olyan érveket hoz fel, amiket tényleg fel lehet hozni kifogásként Kendrick-kel szemben. Intelligencia szempontjából tehát ez a Kendrick-Cole-Drake beef magasan az átlagos hip-hop beef színvonala felett van mindhárom fél részéről. A zenei alap is frankó. Szóval jó lenne ez, csak nem kellett volna szegény 2Pac-ot kihasználni...
|
2024.04.20. 20:41 |
|
 |
Yodaragorn
|
Yodaragorn írta: J Cole után Drake is válaszolt Kendrick dissére: Drake - Taylor Made Freestyle (Kendrick Lamar Diss) (New Official Audio)https://www.youtube.com/watch?v=zhEiduB ... aserDotComFelemás érzéseim vannak... Először felháborodtam, ugyanis az első két verzében az AI-t használva 2Pac és Snoop Dogg hangján szólal meg Drake. Ez az első egyértelműen rossz felhasználási módja az AI-nak szerintem. Azzal nincs bajom, amikor megpróbál csinálni valaki egy 2Pac számot, és tisztelettel nyúl hozzá, azt pedig kifejezetten szeretem, ha egy valaki más által felreppelt Detox reference trackre rárakják Dr. Dre hangját. Azt pedig egyenesen imádnám, ha The DOC csinálná egy új lemezt úgy, hogy az AI segítségével visszahozza a balesete előtti hangját. De az viszont tiszteletlen és gyáva dolog, hogy valaki más hangján disselsz valakit úgy, hogy nem tudhatod, egyetértene-e veled az a valaki, akinek a hangját használod. 2Pac ráadásul már nem is tud reagálni rá, hogy mit szól ahhoz, hogy Drake az ő hangján szól be Kendrick-nek. Snoop viszont tud: kíváncsi is vagyok, hogy fog-e... Tehát a beef úgy tisztességes dolog szerintem a hip-hopban, ha pacekban kiállsz, és odamondod a másiknak. Más hangja mögé bújni, úgy, hogy engedélyt se kérsz tőle, sunyi, aljas dolog. Ami miatt mégse egyértelműen negatívak az érzéseim, hanem felemásak: maga az ötlet sajnos zseniális... Tudtommal soha senki nem csinált még ilyen disstracket, ráadásul Kendrick idoljainak a hangját használni arra, hogy kiosszák őt: hát, ez tényleg beef a beefediken! Csak sajnos nem szép. De ami leginkább megenyhített: a 2Pac és Snoop hangján elreppelt verzék után a harmadik verzét már a saját hangján reppeli Drake, tehát végül mégiscsak kiáll ő maga, vállalva a saját hangját, és az úgy már rendben van. Ráadásul a végén utal rá, hogy "sportnak" fogja ő fel ezt, már-már barátilag hergeli Kendrick-et, hogy válaszoljon, és tulajdonképpen ez is volt Kendrick eredeti célja, hogy csináljon egy kis tüzet. Na, ez összejött. Maga a szöveg pedig nagyon jól meg van írva: intelligens diss, ötletes sorokkal. Nem anyázás, hanem olyan érveket hoz fel, amiket tényleg fel lehet hozni kifogásként Kendrick-kel szemben. Intelligencia szempontjából tehát ez a Kendrick-Cole-Drake beef magasan az átlagos hip-hop beef színvonala felett van mindhárom fél részéről. A zenei alap is frankó. Szóval jó lenne ez, csak nem kellett volna szegény 2Pac-ot kihasználni... Snoop reagált, de láthatóan vagy nem érdekli az egész, vagy nem is érti, mi ez az AI music... https://www.youtube.com/watch?v=dq3DgAX ... l=SayDatTv
|
2024.04.21. 19:59 |
|
 |
YoungLife
|
Yodaragorn írta: Berner - Need It (Official Visualizer) (feat. Paul Wall, Devin the Dude & DRODi)https://www.youtube.com/watch?v=O9EWILo ... =Berner415Nem a westcoast topikba linkelem, hogy Zoli is lássa: Paul Wall érdekes lehet.  Leírás szerint egyébként van új Berner album The Farmer's Market címmel. Ezek szerint viszonylag jól lehet Berner, ugye volt róla szó 1-2 éve, hogy rákos. Berner-The_Farmers_Market-WEB-2024-ESGhttps://ddownload.com/ry9it6d8b8f6/Bern ... 24-ESG.rarhttps://mirrorace.org/m/5hjpb/Berner-Th ... G.rar.html
|
2024.04.22. 16:03 |
|
 |
Yodaragorn
|
Köszi szépen! 
|
2024.04.22. 20:31 |
|
 |
nezezon
|
13 ev utan jon az uj album B.U.G. Mafia - Am Zis Ceva (feat. @LexiCaliMusic) (Prod. Tata Vlad) (Videoclip) https://www.youtube.com/watch?v=wKecA9n ... .U.G.Mafia
|
2024.04.24. 08:11 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: Yodaragorn írta: J Cole után Drake is válaszolt Kendrick dissére: Drake - Taylor Made Freestyle (Kendrick Lamar Diss) (New Official Audio)https://www.youtube.com/watch?v=zhEiduB ... aserDotComFelemás érzéseim vannak... Először felháborodtam, ugyanis az első két verzében az AI-t használva 2Pac és Snoop Dogg hangján szólal meg Drake. Ez az első egyértelműen rossz felhasználási módja az AI-nak szerintem. Azzal nincs bajom, amikor megpróbál csinálni valaki egy 2Pac számot, és tisztelettel nyúl hozzá, azt pedig kifejezetten szeretem, ha egy valaki más által felreppelt Detox reference trackre rárakják Dr. Dre hangját. Azt pedig egyenesen imádnám, ha The DOC csinálná egy új lemezt úgy, hogy az AI segítségével visszahozza a balesete előtti hangját. De az viszont tiszteletlen és gyáva dolog, hogy valaki más hangján disselsz valakit úgy, hogy nem tudhatod, egyetértene-e veled az a valaki, akinek a hangját használod. 2Pac ráadásul már nem is tud reagálni rá, hogy mit szól ahhoz, hogy Drake az ő hangján szól be Kendrick-nek. Snoop viszont tud: kíváncsi is vagyok, hogy fog-e... Tehát a beef úgy tisztességes dolog szerintem a hip-hopban, ha pacekban kiállsz, és odamondod a másiknak. Más hangja mögé bújni, úgy, hogy engedélyt se kérsz tőle, sunyi, aljas dolog. Ami miatt mégse egyértelműen negatívak az érzéseim, hanem felemásak: maga az ötlet sajnos zseniális... Tudtommal soha senki nem csinált még ilyen disstracket, ráadásul Kendrick idoljainak a hangját használni arra, hogy kiosszák őt: hát, ez tényleg beef a beefediken! Csak sajnos nem szép. De ami leginkább megenyhített: a 2Pac és Snoop hangján elreppelt verzék után a harmadik verzét már a saját hangján reppeli Drake, tehát végül mégiscsak kiáll ő maga, vállalva a saját hangját, és az úgy már rendben van. Ráadásul a végén utal rá, hogy "sportnak" fogja ő fel ezt, már-már barátilag hergeli Kendrick-et, hogy válaszoljon, és tulajdonképpen ez is volt Kendrick eredeti célja, hogy csináljon egy kis tüzet. Na, ez összejött. Maga a szöveg pedig nagyon jól meg van írva: intelligens diss, ötletes sorokkal. Nem anyázás, hanem olyan érveket hoz fel, amiket tényleg fel lehet hozni kifogásként Kendrick-kel szemben. Intelligencia szempontjából tehát ez a Kendrick-Cole-Drake beef magasan az átlagos hip-hop beef színvonala felett van mindhárom fél részéről. A zenei alap is frankó. Szóval jó lenne ez, csak nem kellett volna szegény 2Pac-ot kihasználni... Snoop reagált, de láthatóan vagy nem érdekli az egész, vagy nem is érti, mi ez az AI music... https://www.youtube.com/watch?v=dq3DgAX ... l=SayDatTvÉrdekes dolog ez az AI.. Jó ez a diss track de valóban megkerdohelezheto az etikussaga.. Az kulon kérdés hogy kell e engedélyt kérni elő embertől az AI használatára egy track kiadása előtt? Vagy csak akkor ha abból hivatalos bevétele van az eladónak?
|
2024.04.25. 08:49 |
|
 |
doggfather
|
doggfather írta: Skyzoo x The Other Guys – The Mind Of A Saint . A lemez januárban jött ki, finoman szólva is tematikus, hiszen a Snowfall című sorozat főszereplőjéről szól az egész nem csak a címe utal rá. Az eddigi 5 évad történéseiből szemezget azokról mesél, azokra reflektál Skyzoo a rapjeivel, és a producer duó the other guys nagyon jó zenéket pakolt alá ami simán a soriban is elmehetne, autentikusan 80as évek is, és LA-t is meg tud idézni úgy, hogy a brooklyni mc is magáénak tudja érezni, tud rá szövegelni. (tuti, hogy nem tudok objektív lenni kicsit sem, éppen nézem a snowfall utolsó évadát) Mivel két "szerelmemet" egyesíti a sorikat (gengsztersorikat ráadásul) és a rappet így a lemez az év végi top 10-be is nagyon durva esélyekkel száll be! Csekkoljátok, mert megéri, és nézzétek a sorit, mert jó! Na a Deluxe verzió még jobb, mert a sori vége után az egész soriról tudott szólni. Nem lesz top 10-es a lemez, de csak azért, mert nem tartanám igazságosnak valahogy, hogy ugyanaz a lemez újra szerepeljen a listámon, de minőségileg semmivel sem marad el az eredeti anyagtól, sőt emel rajta!
|
2024.04.25. 11:08 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Yodaragorn írta: J Cole után Drake is válaszolt Kendrick dissére: Drake - Taylor Made Freestyle (Kendrick Lamar Diss) (New Official Audio)https://www.youtube.com/watch?v=zhEiduB ... aserDotComFelemás érzéseim vannak... Először felháborodtam, ugyanis az első két verzében az AI-t használva 2Pac és Snoop Dogg hangján szólal meg Drake. Ez az első egyértelműen rossz felhasználási módja az AI-nak szerintem. Azzal nincs bajom, amikor megpróbál csinálni valaki egy 2Pac számot, és tisztelettel nyúl hozzá, azt pedig kifejezetten szeretem, ha egy valaki más által felreppelt Detox reference trackre rárakják Dr. Dre hangját. Azt pedig egyenesen imádnám, ha The DOC csinálná egy új lemezt úgy, hogy az AI segítségével visszahozza a balesete előtti hangját. De az viszont tiszteletlen és gyáva dolog, hogy valaki más hangján disselsz valakit úgy, hogy nem tudhatod, egyetértene-e veled az a valaki, akinek a hangját használod. 2Pac ráadásul már nem is tud reagálni rá, hogy mit szól ahhoz, hogy Drake az ő hangján szól be Kendrick-nek. Snoop viszont tud: kíváncsi is vagyok, hogy fog-e... Tehát a beef úgy tisztességes dolog szerintem a hip-hopban, ha pacekban kiállsz, és odamondod a másiknak. Más hangja mögé bújni, úgy, hogy engedélyt se kérsz tőle, sunyi, aljas dolog. Ami miatt mégse egyértelműen negatívak az érzéseim, hanem felemásak: maga az ötlet sajnos zseniális... Tudtommal soha senki nem csinált még ilyen disstracket, ráadásul Kendrick idoljainak a hangját használni arra, hogy kiosszák őt: hát, ez tényleg beef a beefediken! Csak sajnos nem szép. De ami leginkább megenyhített: a 2Pac és Snoop hangján elreppelt verzék után a harmadik verzét már a saját hangján reppeli Drake, tehát végül mégiscsak kiáll ő maga, vállalva a saját hangját, és az úgy már rendben van. Ráadásul a végén utal rá, hogy "sportnak" fogja ő fel ezt, már-már barátilag hergeli Kendrick-et, hogy válaszoljon, és tulajdonképpen ez is volt Kendrick eredeti célja, hogy csináljon egy kis tüzet. Na, ez összejött. Maga a szöveg pedig nagyon jól meg van írva: intelligens diss, ötletes sorokkal. Nem anyázás, hanem olyan érveket hoz fel, amiket tényleg fel lehet hozni kifogásként Kendrick-kel szemben. Intelligencia szempontjából tehát ez a Kendrick-Cole-Drake beef magasan az átlagos hip-hop beef színvonala felett van mindhárom fél részéről. A zenei alap is frankó. Szóval jó lenne ez, csak nem kellett volna szegény 2Pac-ot kihasználni... Snoop reagált, de láthatóan vagy nem érdekli az egész, vagy nem is érti, mi ez az AI music... https://www.youtube.com/watch?v=dq3DgAX ... l=SayDatTvÉrdekes dolog ez az AI.. Jó ez a diss track de valóban megkerdohelezheto az etikussaga.. Az kulon kérdés hogy kell e engedélyt kérni elő embertől az AI használatára egy track kiadása előtt? Vagy csak akkor ha abból hivatalos bevétele van az eladónak? Fogalmam sincs, mi a szabály jogilag, de leginkább arra tippelnék, hogy annyira új dolog ez, hogy nincs még rendesen szabályozva. Etikai szempontból viszont szerintem úgy illik, hogy kérjen engedélyt, aki ilyet akar csinálni: ha élő személy hangját használja, akkor az élőét, ha halottét, akkor az utódait vagy a jogainak a birtokosát. 2Pac jogainak egyébként követelték is most Drake-től, hogy 24 órán belül távolítsa el mindenhonnan a számot, és úgy veszem ki, hogy inkább etikai érvelés alapján teszik ezt. Bár azzal is fenyegetnek, hogy bíróságra mennek, ha nem távolítja el a tracket 24 órán belül. Drake receives cease-and-desist letter from Tupac Shakur's estate over AI diss track https://www.cbc.ca/music/drake-cease-an ... -1.7183724Az érvelés: "Not only is the record a flagrant violation of Tupac's publicity and the estate's legal rights, it is also a blatant abuse of the legacy of one of the greatest hip-hop artists of all time. The Estate would never have given its approval for this use. The unauthorized, equally dismaying use of Tupac's voice against Kendrick Lamar, a good friend to the Estate who has given nothing but respect to Tupac and his legacy publicly and privately, compounds the insult." Azzal zár a cikk, hogy jelenleg nem érhető el a szám a streaming platformokon, amiből én arra következtetek, hogy szót is fogadott Drake. Persze ez max. jogilag védi be őt, etikailag csak akkor tudna szépíteni a helyzeten, ha bocsánatot kérne. Az viszont nem történt meg tudtommal. szerk.: Most látom, hogy Kanye is beszállt, méghozzá Kendrick oldalán, pedig őt senki se hívta...  Kanye West - Like That (Remix) [Drake & J. Cole Diss] lyrics https://www.youtube.com/watch?v=PwFrf2oMWKUAzt bevallom, nem tudom, ki van a szám második felében... Ennek a szövege szerintem nincs azon a szinten, mint a Kendrick-Drake-Cole trió szövegei, de zeneileg klasszik Kanye.
|
2024.04.25. 19:48 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: Declaime AKA Dudley Perkins - Declaime ''The Bottom Line'' . Minőségi lemez, nagyon jó alapokkal, remek flow-val, hanggal és jó szövegekkel. Nekem mégis hiányzott valami, nem hiszem, hogy bekerülhet az év végi top 10-be. Sőt már most se teszem bele a listába, mert annyira azért nem fogott meg... nalam siman lehet top 10, pont a zene miatt. ritka az ilyen jazzes alap mostanaban. no meg declaime doggfather írta: doggfather írta: Skyzoo x The Other Guys – The Mind Of A Saint . A lemez januárban jött ki, finoman szólva is tematikus, hiszen a Snowfall című sorozat főszereplőjéről szól az egész nem csak a címe utal rá. Az eddigi 5 évad történéseiből szemezget azokról mesél, azokra reflektál Skyzoo a rapjeivel, és a producer duó the other guys nagyon jó zenéket pakolt alá ami simán a soriban is elmehetne, autentikusan 80as évek is, és LA-t is meg tud idézni úgy, hogy a brooklyni mc is magáénak tudja érezni, tud rá szövegelni. (tuti, hogy nem tudok objektív lenni kicsit sem, éppen nézem a snowfall utolsó évadát) Mivel két "szerelmemet" egyesíti a sorikat (gengsztersorikat ráadásul) és a rappet így a lemez az év végi top 10-be is nagyon durva esélyekkel száll be! Csekkoljátok, mert megéri, és nézzétek a sorit, mert jó! Na a Deluxe verzió még jobb, mert a sori vége után az egész soriról tudott szólni. Nem lesz top 10-es a lemez, de csak azért, mert nem tartanám igazságosnak valahogy, hogy ugyanaz a lemez újra szerepeljen a listámon, de minőségileg semmivel sem marad el az eredeti anyagtól, sőt emel rajta! errol meg pont ezt irtam, amit tett.ez a valtozat emelt az egeszen, de nagyon durvan pedig az eredeti kiadas sem volt rossz, sot
|
2024.04.25. 20:28 |
|
 |
rapguruz88
|
|
2024.04.27. 06:58 |
|
 |
|