Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.28. 01:04

Hozzászólás a témához  [ 3991 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 ... 267  Következő
 Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Common & Pete Rock – The Auditorium Vol. 1
.
Common "side"...
A legjobbkor jött ez az album már, ugyanis hiába jó, erős az összes lemez amit Common csinált az utóbbi 10 évben Karriem Riggins-szel, mellett (Black America Again lemeztől a A Beautiful Revolution Pt. 2-ig ő volt a producere mindig...) kezdett számomra megfáradni, monotonná, fantáziátlanná válni. Nem azt jelenti, hogy ne lett volna mindegyiken 2-3-4 jó szám is, vagy, hogy a leggyengébb album se lenne erősebb, mint más mc-k komplett életműve, mégis jót tett egy friss új producer.
Pete Rock "side"...
Amolyan másodvirágzását (vagy sokadik) éli Pete Rock, ő is aktív 10 évet tudhat maga mögött, benne nagyon jól sikerült duó albumokkal (Don't Smoke Rock w Smoke DZA, Retropolitan w Skyzoo), mint ez ugye, illetve még erősebb instrumentálisokkal (PeteStrumentals 3, PeteStrumentals 4, Return of the SP1200 Vol. 2), vagyis tudjuk, hogy nem szart csinál na.
Akkor most ez lemez végre.
Nagyon durván van működik a kémia a producer/mc között. Mind a ketten beérett, kiforrott profi zenészek akik nem flancolnak csak jól akarnak muzsikálni. Az album hosszában, stílusában, promójában is tiszta 90es évek amit ők is tudnak, ugye videóban erre rá is mentek. Van íve, és egysége, de annyira, hogy nem tudnék kiválasztani kedvenc számot, mert ma más tetszik, mint tegnap, vagy holnap.
Top 10 gyanús mindeképpen.

Nem nagyon van még egy mc akinek ilyen minőségi lenne a diszkója, mint Common egyébként. Csinált neki lemezt No ID, J Dilla, Kanye West, Questlove, The Neptunes is.

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2024.07.16. 10:04

doggfather írta:
.
Common "side"...
A legjobbkor jött ez az album már, ugyanis hiába jó, erős az összes lemez amit Common csinált az utóbbi 10 évben Karriem Riggins-szel, mellett (Black America Again lemeztől a A Beautiful Revolution Pt. 2-ig ő volt a producere mindig...) kezdett számomra megfáradni, monotonná, fantáziátlanná válni. Nem azt jelenti, hogy ne lett volna mindegyiken 2-3-4 jó szám is, vagy, hogy a leggyengébb album se lenne erősebb, mint más mc-k komplett életműve, mégis jót tett egy friss új producer.
Pete Rock "side"...
Amolyan másodvirágzását (vagy sokadik) éli Pete Rock, ő is aktív 10 évet tudhat maga mögött, benne nagyon jól sikerült duó albumokkal (Don't Smoke Rock w Smoke DZA, Retropolitan w Skyzoo), mint ez ugye, illetve még erősebb instrumentálisokkal (PeteStrumentals 3, PeteStrumentals 4, Return of the SP1200 Vol. 2), vagyis tudjuk, hogy nem szart csinál na.
Nagyon durván van működik a kémia a producer/mc között. Mind a ketten beérett, kiforrott profi zenészek akik nem flancolnak csak jól akarnak muzsikálni. Az album hosszában, stílusában, promójában is tiszta 90es évek amit ők is tudnak, ugye videóban erre rá is mentek. Van íve, és egysége, de annyira, hogy nem tudnék kiválasztani kedvenc számot, mert ma más tetszik, mint tegnap, vagy holnap.

Nem nagyon van még egy mc akinek ilyen minőségi lenne a diszkója, mint Common egyébként. Csinált neki lemezt No ID, J Dilla, Kanye West, Questlove, The Neptunes is.

Na, ez nagyon biztató, mindenkitől abszolút pozitív véleményeket olvasok a lemezről, szóval minden bizonnyal hozza, amit várni lehetett a single trackek alapján. :)

2024.07.16. 21:26

Yodaragorn írta:
doggfather írta:
.
Common "side"...
Pete Rock "side"...

Na, ez nagyon biztató, mindenkitől abszolút pozitív véleményeket olvasok a lemezről, szóval minden bizonnyal hozza, amit várni lehetett a single trackek alapján. :)

chi topikba irtam.profin felepitett promo.ruhak,interjuk.ingyen koncertek.
twitter ment a nagy vita h nas jobb mint common.ket kulonbozo stilus.nas ghetto.common normalisabb csaladban nott fel.no id kb gimis tarsa volt.
az elso lemeze nalam nem is letezik.egy ny la kozpontbol kitorni eleg nehez.nyba jart h feltunjon.
szep ive van es vhol megcsinalta,mert igazi kozszereplo lett,de hiteles maradt.visszaad a kozossegnek stb..mozi,3 konyv stb.
az utolso lemezei ahkgy irtam ossze voltak rakva,de az erot hianyoltam belole.anno az la leakers freestlyenal lehett latni h elvezi a klasszik stilust.

vartam a lemezt nagyon,de nincs nagy elvarasom.common jo.pr-tol nem varok uj dolgokat,sot gyengebb zenekre szamitok.nem tudom elkepzelni h top 1 lesz,de top 10sima

2024.07.16. 23:31

KXNG Crooked & Joell Ortiz – Tapestry
.
Először is a HARD óta nem éreztem ilyet, mint ennél. Az a lemez egy Joell és Crooked lemez volt, ez meg egy Crooked és Joell lemez. A kettő közti 4 album ezekkel szemben duó album volt. Nem biztos, hogy érthető mire is gondolok, valahogy ezt a lemezt Crook dominálja nekem, ahogy a HARD-ot Joell vitte a hátán.
A másik gondolat, illetve ez már gond is, nem úgy, mint az első volt, hogy Crooked mostanra elhitte, sőt kellemesen dagonyázik abban, hogy nem szimpla rapper, hanem "master class lírikus". Annyira meg akar ennek felelni, annyira ennek rendel alá mindent, hogy ezzel már a lemez is veszít az élvezhetőségéből szerintem.
Az album egyszerre egy bejáratott duó ujjgyakorlata, két magasan képzett, gyakorlott mc rutinmunkája. Nagyon kéne nekik egy olyan anyag ami egy tényleg tehetséges, jó producerrel készül végre, amibe tesznek is pénzt.
Állítólag az utolsó közös albumuk, ha tényleg így lesz azt el tudom fogadni meg tudom érteni.

Kép

2024.07.18. 10:36

doggfather írta:
KXNG Crooked & Joell Ortiz – Tapestry
.
Először is a HARD óta nem éreztem ilyet, mint ennél. Az a lemez egy Joell és Crooked lemez volt, ez meg egy Crooked és Joell lemez. A kettő közti 4 album ezekkel szemben duó album volt. Nem biztos, hogy érthető mire is gondolok, valahogy ezt a lemezt Crook dominálja nekem, ahogy a HARD-ot Joell vitte a hátán.
A másik gondolat, illetve ez már gond is, nem úgy, mint az első volt, hogy Crooked mostanra elhitte, sőt kellemesen dagonyázik abban, hogy nem szimpla rapper, hanem "master class lírikus". Annyira meg akar ennek felelni, annyira ennek rendel alá mindent, hogy ezzel már a lemez is veszít az élvezhetőségéből szerintem.
Az album egyszerre egy bejáratott duó ujjgyakorlata, két magasan képzett, gyakorlott mc rutinmunkája. Nagyon kéne nekik egy olyan anyag ami egy tényleg tehetséges, jó producerrel készül végre, amibe tesznek is pénzt.
Állítólag az utolsó közös albumuk, ha tényleg így lesz azt el tudom fogadni meg tudom érteni.

Érdekes, én nem éreztem úgy, hogy a HARD-ot bármelyikük is dominálná a másikkal szemben. Mindkettejüknek volt rajta szóló trackje is. Ezt még nem hallottam.

Olyan sok közös cuccot adtak ki a pár évben, hogy szerintem is jót fog tenni, ha kicsit pihentetik a duót. De azért remélem, hogy valamikor jónéhány év múlva újra összeállnak, mert nagyon jól működött ez a duó.

2024.07.18. 21:23

Rakim x B.G. x Hus KingPin feat. Compton Menace - NOW IS THE TIME [Official Visualizer]
https://www.youtube.com/watch?v=_UPUBR85_A0

Jó kis nóta lett ez is!

2024.07.21. 20:24

Na srácok, kinnt az új Rakim, sajnos csak 7 szám.. :(

Rakim – G.O.Ds NETWORK – REB7RTH

Tracklist:
[03:48] 01. Be Ill feat. Kurupt & Masta Killa
[03:45] 02. Now is the Time feat. B.G., Hus Kingpin & Compton Menace
[05:06] 03. Love is the Message feat. Nipsey Hussle, Planet Asia, Louis King, Snoop Dogg, Sally Green & Kobe Honeycutt
[05:01] 04. God’s Playground feat. 38 Spesh, DMX, Fred the Godson & Skyzoo
[06:57] 05. Pendulum Swing feat. KXNG Crooked, Canibus, LA the Darkman & Chino XL
[03:53] 06. International feat. Kool G Rap, Joell Ortiz & Tristate
[03:47] 07. Sign of Se7en feat. Prodigy, X-Raided, Method Man & Big Twins

https://filecrypt.cc/Container/140D0CF5F6.html

2024.07.26. 06:24

rapguruz88 írta:
Na srácok, kinnt az új Rakim, sajnos csak 7 szám.. :(

Rakim – G.O.Ds NETWORK – REB7RTH

Tracklist:
[03:48] 01. Be Ill feat. Kurupt & Masta Killa
[03:45] 02. Now is the Time feat. B.G., Hus Kingpin & Compton Menace
[05:06] 03. Love is the Message feat. Nipsey Hussle, Planet Asia, Louis King, Snoop Dogg, Sally Green & Kobe Honeycutt
[05:01] 04. God’s Playground feat. 38 Spesh, DMX, Fred the Godson & Skyzoo
[06:57] 05. Pendulum Swing feat. KXNG Crooked, Canibus, LA the Darkman & Chino XL
[03:53] 06. International feat. Kool G Rap, Joell Ortiz & Tristate
[03:47] 07. Sign of Se7en feat. Prodigy, X-Raided, Method Man & Big Twins

https://filecrypt.cc/Container/140D0CF5F6.html

Oh, ez tényleg csalódás, hogy csak 7 szám... Ráadásul ilyen sok feat mellett pláne nem sokat reppelhet rajta Rakim. Azért köszi szépen! :)

A Love Is the Message klipet is kapott. Jó lett, meg a nóta is frankó, kellemes refrénnel.

Rakim x Nipsey Hussle x Planet Asia feat Snoop Dogg & more - LOVE IS THE MESSAGE [Official Video]
https://www.youtube.com/watch?v=OQnmT9T5TUA

2024.07.26. 13:53

hey dib, rajuk emlekszel meg?
uj lemezuk van

Custom Made – Mosaic Music (2024)

Kép

01. Trust Issues feat. WRDS
02. Tired Of That feat. Vic Spencer
03. Street Eulogy feat. SolarFive
04. Psalm Ate The Wolf feat. Psalm One
05. Custom Royalty feat. King Magnetic
06. Goon Ethics feat. DreamTek
07. Father Forgive Em feat. IamGAWD
08. It’s Like That feat. Angel Davanport
09. For Years feat. Backwood Jones
10. What I Gotta Prove feat. Johnny Gunnz
11. Flow Maintained feat. Ra Cesar
12. The Book Of John feat. John Jigg$

https://mega.nz/file/x18n3T4I#b2B3Ibg5X ... bnOR6b-sWY

https://filthe.bandcamp.com/album/custo ... saic-music

2024.07.28. 15:38

Blu & Evidence – Los Angeles
.
Szeretem a koncept lemezeket, ami egy városról szól pláne érdekes lehet. Evidence szerintem jó producer, a korábbi albumok amiket csinált (Domo Genesisnek, Planet Asia-nak, a sajátjai ugye) azok bejöttek általában. A videók, azok hangulata képe, a zenék is bejöttek amik korábban kijöttek így pozitívan álltam az albumnak. Sajnos azonban az összképe nem nyert meg, nekem repetitív, fantáziátlan sok helyen, és egyben sajnos unalmas is.

Kép

2024.07.29. 10:10

doggfather írta:
.
Szeretem a koncept lemezeket, ami egy városról szól pláne érdekes lehet. Evidence szerintem jó producer, a korábbi albumok amiket csinált (Domo Genesisnek, Planet Asia-nak, a sajátjai ugye) azok bejöttek általában. A videók, azok hangulata képe, a zenék is bejöttek amik korábban kijöttek így pozitívan álltam az albumnak. Sajnos azonban az összképe nem nyert meg, nekem repetitív, fantáziátlan sok helyen, és egyben sajnos unalmas is.

pont most porgott le nalam is.
semmi nyomott nem hagyott

2024.07.29. 22:04

Zoli, MP írta:
doggfather írta:
.

pont most porgott le nalam is.
semmi nyomott nem hagyott

Nálam sem..

2024.08.02. 08:21

A semmiből ki is jott a Vultures 2!!!!!!

Name: ¥$ (Kanye West & Ty Dolla $ign) – Vultures 2

Label: YZY
Featuring: Don Toliver, Playboi Carti, Kodak Black, Future, Lil Wayne, Chicago West, North West, Young Thug, Charlie Wilson, The Inter Milan Ultras, Lil Durk, Lil Baby, 070 Shake, Desiigner, CyHi, Todd Rundgren
Producers: 30 Roc, 88-Keys, Apollo Parker, ATL Jacob, Audiovista, AyoAA, Azul, BoogzDaBeast, Dez Wright, Digital Nas, E.Vax, Flex on the Beat, FNZ, FOREVEROLLING, Fred again.., Fya Man, Gren808, James Blake, John Cunningham, Kanye West, KrishnaMusic, Lamm, The Legendary Traxster, Lester Nowhere, London on da Track, Mattazik Muzik, Nathan Butts, Nico Baran, Ojivolta, Pi’erre Bourne, ryderoncrack, SHDØW, TheLabCook, Timbaland & Wheezy

Tracklist:
[03:19] 01. Slide
[02:40] 02. Time Moving Slow
[02:48] 03. Field Trip feat. Don Toliver, Playboi Carti & Kodak Black
[03:00] 04. Fried
[00:09] 05. Isabella
[02:39] 06. Promotion feat. Future
[02:18] 07. Husband
[05:32] 08. Lifestyle feat. Lil Wayne
[02:15] 09. Maybe
[02:32] 10. Bomb feat. Chicago West & North West
[04:08] 11. River feat. Young Thug, Charlie Wilson & The Inter Milan Ultras
[04:51] 12. 530
[04:24] 13. Dead feat. Future & Lil Durk
[03:18] 14. Forever Rolling feat. Lil Baby
[03:52] 15. Sky City feat. 070 Shake, Desiigner & CyHi
[03:45] 16. My Soul feat. Todd Rundgren

https://filecrypt.cc/Container/57DD1BF412.html

2024.08.03. 22:22

Wáááá, nagyon köszi! :o :D

Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan kiadják: ha olyan szint, mint az 1, akkor duplán is képviselve lesz Kanye és Ty Dolla $ign az idei top 10-ben, de akár a top 5-ben is...

2024.08.05. 15:16

Nekem az elso is eleg nagy fulkarosodast okozott, ezt mar kihagyom. :D

2024.08.06. 10:50
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3991 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 ... 267  Következő