Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Kellemes meglepetés lett ez a lemez! Mondjuk LL-nek mindig vannak jó számai, szóval nem kellett volna meglepődnöm.
Az első öt szám számomra hibátlan. Erősen kezd a lemez és pont olyan számok követik egymást, amik még épp jól ötvözik
az éneket és a rap-et. A zenei alapok nagyon jók, bár nem semmi nevek működtek közre a motyón.
1. Bath Salt - ütős kezdés, ez az amit szeretek LL-től!
2. Not Leaving You Tonight (feat. Fitz and the Tantrums & Eddie Van Halen) - Engem a zenei alap nagyon berántott!
3. New Love (feat. Charlie Wilson) - Jó, mert az alap nem kimondottan énekelgetős, mégis jól passzol rá a refi.
4. We Came To Party (feat. Snoop Dogg & Fatman Scoop) - Folyamatosan bólogattam rá! Partybomb!
5. Give Me Love (feat. Seal) - Seal...ez mindent elárul.

Nekem a 6-os trekk earthwind ide vagy oda, túl...nem is tudom milyen. 7-es Snoop-al meg Bootsy-val, olyan mintha egy régebbi Snoop lemez leftover lenne. Whaddap! 8-as szám. A lemez talán legjobbja! Travis dobja,Morello gitárja, Chuck D refije+oldschool szkreccsek. Kell ennél több? Aztán 3 tölteléktrekk következik.Talán még a between the sheetz-t elviszi a zenéje. We're the greatest - szeretem a rock/rap kombót, még ha manapság nem is divat.
Nekem ez a lemez 5/4. Hiányzott róla az első single a Take It, Joe-val...de már rátettem!