Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: Onyx
Yodaragorn írta: Fredro Starr - SoulMeglepetés lett ennek a lemeznek a stílusa számomra: bár nem vagyok nagy szakértője sem az Onyx, sem Fredro Starr szóló diszkográfiájának, amit ismerek tőlük, az alapján valami kőkemény, nyers, kiabálós anyagra számítottam. És ez nem olyan: a címhez igazodva lazulósabb, nyugisabb zenék dominálnak rajta, sok esetben a beat is eléggé visszafogott: nem drumless zenékről van szó, de nem is ütős bennük a dob. Szintén a címhez igazodva szinte minden dalba került egy énekes soul minta, ami a korai Kanye West zenéire emlékeztet engem. Fredro se kiabál, a zenékhez passzoló, tartalmasabb, pozitív hangvételű szövegeket a nyom a megőrülés helyett. Azok után, hogy dicsértem ezt a lazább hangzást, mégis azokat a számokat fogom kiemelni, amelyekben kicsit ütősebb a beat, mert azok tetszettek a legjobban.  Who Want What (feat. Pryce Whyte & Siggy), Hustlers (feat. Ricky Beats), Hold Me Down. Utóbbiban tetszik, ahogy összeszedte azokat a "kollégákat", akik hozzá hasonlóan egyszerre rapperek és producerek, és dob nekik egy respektet. Összességében tehát jobban tetszett a cucc, mint vártam, de azért így se top 10-es szint, ahhoz nem elég ötletes nekem. na mar be is taraztam amugy nem tudom miert nem jok neked ezek a linkek.nalam mindig mukodnek
|
2025.01.13. 23:12 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Fredro Starr - SoulMeglepetés lett ennek a lemeznek a stílusa számomra: bár nem vagyok nagy szakértője sem az Onyx, sem Fredro Starr szóló diszkográfiájának, amit ismerek tőlük, az alapján valami kőkemény, nyers, kiabálós anyagra számítottam. És ez nem olyan: a címhez igazodva lazulósabb, nyugisabb zenék dominálnak rajta, sok esetben a beat is eléggé visszafogott: nem drumless zenékről van szó, de nem is ütős bennük a dob. Szintén a címhez igazodva szinte minden dalba került egy énekes soul minta, ami a korai Kanye West zenéire emlékeztet engem. Fredro se kiabál, a zenékhez passzoló, tartalmasabb, pozitív hangvételű szövegeket a nyom a megőrülés helyett. Azok után, hogy dicsértem ezt a lazább hangzást, mégis azokat a számokat fogom kiemelni, amelyekben kicsit ütősebb a beat, mert azok tetszettek a legjobban.  Who Want What (feat. Pryce Whyte & Siggy), Hustlers (feat. Ricky Beats), Hold Me Down. Utóbbiban tetszik, ahogy összeszedte azokat a "kollégákat", akik hozzá hasonlóan egyszerre rapperek és producerek, és dob nekik egy respektet. Összességében tehát jobban tetszett a cucc, mint vártam, de azért így se top 10-es szint, ahhoz nem elég ötletes nekem. na mar be is taraztam amugy nem tudom miert nem jok neked ezek a linkek.nalam mindig mukodnek Nem lehet, hogy te premium user vagy, azért működnek nálad? Neked tetszeni fog szerintem ez a Fredro lemez, hallgasd meg!
|
2025.01.14. 21:21 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Fredro Starr - SoulMeglepetés lett ennek a lemeznek a stílusa számomra: bár nem vagyok nagy szakértője sem az Onyx, sem Fredro Starr szóló diszkográfiájának, amit ismerek tőlük, az alapján valami kőkemény, nyers, kiabálós anyagra számítottam. És ez nem olyan: a címhez igazodva lazulósabb, nyugisabb zenék dominálnak rajta, sok esetben a beat is eléggé visszafogott: nem drumless zenékről van szó, de nem is ütős bennük a dob. Szintén a címhez igazodva szinte minden dalba került egy énekes soul minta, ami a korai Kanye West zenéire emlékeztet engem. Fredro se kiabál, a zenékhez passzoló, tartalmasabb, pozitív hangvételű szövegeket a nyom a megőrülés helyett. Azok után, hogy dicsértem ezt a lazább hangzást, mégis azokat a számokat fogom kiemelni, amelyekben kicsit ütősebb a beat, mert azok tetszettek a legjobban.  Who Want What (feat. Pryce Whyte & Siggy), Hustlers (feat. Ricky Beats), Hold Me Down. Utóbbiban tetszik, ahogy összeszedte azokat a "kollégákat", akik hozzá hasonlóan egyszerre rapperek és producerek, és dob nekik egy respektet. Összességében tehát jobban tetszett a cucc, mint vártam, de azért így se top 10-es szint, ahhoz nem elég ötletes nekem. na mar be is taraztam amugy nem tudom miert nem jok neked ezek a linkek.nalam mindig mukodnek Nem lehet, hogy te premium user vagy, azért működnek nálad? Neked tetszeni fog szerintem ez a Fredro lemez, hallgasd meg! nem vagyok premium user vmi nalad lehet. 1 nap csak egy albumot enged .24 oras korlat amugy lement nalam a soul album nem rossz, de nem kiemelkedo. sztem nem tartom meg.
|
2025.02.03. 23:27 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Fredro Starr - SoulMeglepetés lett ennek a lemeznek a stílusa számomra: bár nem vagyok nagy szakértője sem az Onyx, sem Fredro Starr szóló diszkográfiájának, amit ismerek tőlük, az alapján valami kőkemény, nyers, kiabálós anyagra számítottam. És ez nem olyan: a címhez igazodva lazulósabb, nyugisabb zenék dominálnak rajta, sok esetben a beat is eléggé visszafogott: nem drumless zenékről van szó, de nem is ütős bennük a dob. Szintén a címhez igazodva szinte minden dalba került egy énekes soul minta, ami a korai Kanye West zenéire emlékeztet engem. Fredro se kiabál, a zenékhez passzoló, tartalmasabb, pozitív hangvételű szövegeket a nyom a megőrülés helyett. Azok után, hogy dicsértem ezt a lazább hangzást, mégis azokat a számokat fogom kiemelni, amelyekben kicsit ütősebb a beat, mert azok tetszettek a legjobban.  Who Want What (feat. Pryce Whyte & Siggy), Hustlers (feat. Ricky Beats), Hold Me Down. Utóbbiban tetszik, ahogy összeszedte azokat a "kollégákat", akik hozzá hasonlóan egyszerre rapperek és producerek, és dob nekik egy respektet. Összességében tehát jobban tetszett a cucc, mint vártam, de azért így se top 10-es szint, ahhoz nem elég ötletes nekem. na mar be is taraztam amugy nem tudom miert nem jok neked ezek a linkek.nalam mindig mukodnek Nem lehet, hogy te premium user vagy, azért működnek nálad? Neked tetszeni fog szerintem ez a Fredro lemez, hallgasd meg! nem vagyok premium user vmi nalad lehet. 1 nap csak egy albumot enged .24 oras korlat amugy lement nalam a soul album nem rossz, de nem kiemelkedo. sztem nem tartom meg. Nem töltöttem le szerintem én egy albumot se arról az oldalról... A Soul-ról pedig ezek szerint hasonló a benyomásunk. Itt van róla egy új klip egyébként: Fredro Starr 'Back in Reverse' ft. BigAl (Produced by Fredro Starr)https://www.youtube.com/watch?v=DJJvSFVuPH0
|
2025.02.04. 15:03 |
|
 |
Zoli, MP
|
Heather Grey & Archibald Slim - Griffin St. (2025)  01.Pints & Loosies 02.Reflections in Smoke 03.Wide Awake 04.A False Sense of Importance 05.Playing Different Games 06.Raking Leaves 07.Sparkling Water Download https://mega.nz/file/McUjgCwJ#OX517m9OR ... Q6NfE96cpg
|
2025.02.04. 21:24 |
|
 |
Yodaragorn
|
JD Era 'Yellow Goose' (Produced by Fredro Starr) (Official Video)https://www.youtube.com/watch?v=IiQ1RLMy1LkHa jól emlékszem, ez a JD Era lépett fel a Dürer-ben is az Onyx előtt. (De már a Bankosék után.  )
|
2025.02.16. 21:04 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
jaja, tényleg ő volt!
|
2025.02.16. 22:14 |
|
 |
Yodaragorn
|
Még egy klip tőle: JD Era 'Go Crazy' (Produced by Fredro Starr) (Official Video)https://www.youtube.com/watch?v=VaI-AaTjnEM
|
2025.02.18. 21:53 |
|
 |
Yodaragorn
|
És még egy. JD Era 'Heat Up' (Produced by Fredro Starr)https://www.youtube.com/watch?v=MoUrANlsMdUJók ezek a számok.
|
2025.02.19. 22:37 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Jay Nice & Fredro Starr – FLAiRSTARR  01. World Fly Talker 02. Promises (100 M.A.D.) 03. Too Many Rappers 04. Neo Cortex (Feat. The God Fahim & Ru$h) 05. Never Enough (Hip Hop) 06. Motion Picture (Feat. Big Cheeko) 07. Killing Me Softly (Feat. Kuji Young) 08. YMRN 09. Pay What It Costs 10. Rather Enemies https://mega.nz/file/2yY2HJqK#7pwm0pMGC ... YcDjBZhLTM
|
2025.03.02. 22:39 |
|
 |
Yodaragorn
|
Köszi! Úgy látom utánaolvasva, hogy Fredro csak producerként van jelen a lemezen.
|
2025.03.03. 19:12 |
|
 |
doggfather
|
igen, újabban producerkedik főleg!
|
2025.03.04. 09:06 |
|
 |
doggfather
|
|
2025.03.05. 10:24 |
|
 |
Yodaragorn
|
Köszi, korrekt! Ezúttal viszont érdekes módon nem Fredro a producer a leírás szerint.
|
2025.03.05. 22:54 |
|
 |
doggfather
|
|
2025.03.16. 20:07 |
|
 |
|