Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: PRO ERA CREW
Topic fel https://www.youtube.com/watch?v=nplUrNosT18CJ Fly - Show You (Official Music Video) STATIK Selektah cucc
|
2020.02.04. 17:06 |
|
 |
Zoli, MP
|
CJ Fly – Rudebwoy (2020) 01. Goin Thru (Feat. T’nah) 02. Rudebwoy (Feat. Joey Bada$$) 03. Barrell (Feat. Haile Supreme) 04. Grew Up (Feat. Haile Supreme) 05. Show You 06. I Tried (Feat. OSHUN) 07. Block Party (Feat. Kirk Knight) 08. City We From (Feat. Conway) 09. Jooks 10. LV Ascot 11. Strugglin’ 12. Hard Times (Feat. Lexipaz) 13. The Pros (Feat. T’nah, Chuck Strangers, Dessy Hinds, Dirty Sanchez, Rokamouth & Nyck Caution) https://www91.zippyshare.com/v/t1gfNyyR/file.html
|
2020.03.06. 17:40 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
|
2020.03.06. 19:51 |
|
 |
Zoli, MP
|
Zoli, MP írta: CJ Fly – Rudebwoy (2020) 01. Goin Thru (Feat. T’nah) 02. Rudebwoy (Feat. Joey Bada$$) 03. Barrell (Feat. Haile Supreme) 04. Grew Up (Feat. Haile Supreme) 05. Show You 06. I Tried (Feat. OSHUN) 07. Block Party (Feat. Kirk Knight) 08. City We From (Feat. Conway) 09. Jooks 10. LV Ascot 11. Strugglin’ 12. Hard Times (Feat. Lexipaz) 13. The Pros (Feat. T’nah, Chuck Strangers, Dessy Hinds, Dirty Sanchez, Rokamouth & Nyck Caution) https://www91.zippyshare.com/v/t1gfNyyR/file.htmlez egy eleg jo lemez lett es statik megint jo zeneket pakolt. 2020 eros eve.Pedig nem kedvelem.
|
2020.03.07. 09:33 |
|
 |
Zoli, MP
|
Joey Bada$$ – The Light Pack EP (WEB) (2020) (320 kbps) Tracklist: 01. The Light 02. No Explanation feat. Pusha T 03. Shine https://florenfile.com/vqd7mqlz6cuj
|
2020.07.18. 21:51 |
|
 |
kz funkadelic
|
2020.07.19. 13:39 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15397 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Ez nem rossz cucc, de még single-nek is rövid a 3 szám, 8 perc, nemhogy EPnek, vagy rendes anyagnak, főleg 3-4 év kihagyás, várakozás után.
|
2020.08.11. 12:00 |
|
 |
Zoli, MP
|
https://www.youtube.com/watch?v=m1EJIv64encThe Capital STEEZ Sacrifice erdekes video. a komment szekcio sem rossz.. illetve joey sem rossz, hogy kb nem hagyja szohoz jutni steez-t
|
2021.01.31. 10:25 |
|
 |
Zoli, MP
|
https://www.youtube.com/watch?v=XoZtqXNLcW8Joey Bada$$ - Where I Belong (Official Video)
|
2022.07.04. 19:55 |
|
 |
Zoli, MP
|
https://www.youtube.com/watch?v=Fy3070QgHV0Joey Bada$$ - Zipcodes (Official Video) na az uj joey lemez inkabb boom bap lesz, mint trendi?
|
2022.07.17. 10:00 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15397 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2022.07.21. 22:27 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8689 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Joey Bada$$ - 2000Sajnos elfelejtettem ezt az albumot meghallgatni tavaly, pedig meg akartam. De most Zolinak köszönhetően pótoltam, és milyen jól tettem! Valóban a 2000 körüli feelinget hozza, és bár elsősorban a 2000 körüli westcoast áll hozzám közel, azért a 2000 körüli eastcoast is jöhet, és ez az.  Bólogatósak az ütemek, de már valamivel kevésbé nyers a hangzás, valamivel dallamosabbak a minták, mint a '90-es években. Ez a hangzásvilág nagyrészt Statik Selektah-nak köszönhető, aki nem sajnálta a legjobb zenéit Joey-tól. Egyetlen kicsit újvonalasabb alap van a lemezen, a Cruise Control Mike WiLL Made It és Cardiak jóvoltából, de 2022-ben azért már ez se nevezhető annyira progresszívnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne friss, élvezhető hatása a zenéknek: nagy öröm, hogy ilyet még csinálnak mostanában. A 20 évvel ezelőtti feelinget erősíti Puffy és Nas cameoja is, valamint Sean C & LV, mint Bad Boy producerek munkája az utolsó számban. Ez az első teljes album, amit hallottam Joey Bada$$-től, ezért nem tudom viszonyítani a korábbi lemezeihez. Az a benyomásom róla, hogy nagyon jó rapper, viszont egyáltalán nincs karakteres flowja. Ha random meghallanám, egyáltalán nem biztos, hogy felismerném, hogy ő reppel. Ez mindenképp hátrány. Nehéz kiemelni egyedi számokat a lemezről, mert nagyon egységes, és végig magas színvonalú. De ha muszáj valamit mondanom, akkor talán pont a legvégére, az utolsó 3 számra válik a legerősebbé az album. A Head High brutál jó szám, Statik Selektah legjobb alapja a lemezen, utána a Survivors Guilt zenéje a Sing About Me-re emlékeztet Kendrick Lamar-tól (és egyébként pont egy TDE producer, Rahki munkája), és a Written in the Stars is topigényes a Bad Boy producerekkel. Megijedtem közben, hogy módosítanom kell a 2022-es top 10-emen, de végül nem fogok. A listám 10. helyezettje Logic volt a Vinyl Days-el: nagyon azonos színvonalúnak érzem a két albumot. Ha most állítanám össze a top 10-et, lehet, hogy Joey-t tenném a 10. helyre Logic helyett, nem tudom. Viszont így, hogy ennyire hasonló minőségű a két lemez, ráadásul még a stílusuk is nagyon hasonló, nem érzek erős indokot a változtatására. Viszont rákerül a 2000 azoknak a 2022-ben megjelent lemezeknek az igen népes listájára, amiket top 10-es színvonalúnak érzek, de nem fértek rá a 10-es listára helyhiány miatt.
|
2023.01.22. 21:41 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Joey Bada$$ - 2000Sajnos elfelejtettem ezt az albumot meghallgatni tavaly, pedig meg akartam. De most Zolinak köszönhetően pótoltam, és milyen jól tettem! Valóban a 2000 körüli feelinget hozza, és bár elsősorban a 2000 körüli westcoast áll hozzám közel, azért a 2000 körüli eastcoast is jöhet, és ez az.  Bólogatósak az ütemek, de már valamivel kevésbé nyers a hangzás, valamivel dallamosabbak a minták, mint a '90-es években. Ez a hangzásvilág nagyrészt Statik Selektah-nak köszönhető, aki nem sajnálta a legjobb zenéit Joey-tól. Egyetlen kicsit újvonalasabb alap van a lemezen, a Cruise Control Mike WiLL Made It és Cardiak jóvoltából, de 2022-ben azért már ez se nevezhető annyira progresszívnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne friss, élvezhető hatása a zenéknek: nagy öröm, hogy ilyet még csinálnak mostanában. A 20 évvel ezelőtti feelinget erősíti Puffy és Nas cameoja is, valamint Sean C & LV, mint Bad Boy producerek munkája az utolsó számban. Ez az első teljes album, amit hallottam Joey Bada$$-től, ezért nem tudom viszonyítani a korábbi lemezeihez. Az a benyomásom róla, hogy nagyon jó rapper, viszont egyáltalán nincs karakteres flowja. Ha random meghallanám, egyáltalán nem biztos, hogy felismerném, hogy ő reppel. Ez mindenképp hátrány. Nehéz kiemelni egyedi számokat a lemezről, mert nagyon egységes, és végig magas színvonalú. De ha muszáj valamit mondanom, akkor talán pont a legvégére, az utolsó 3 számra válik a legerősebbé az album. A Head High brutál jó szám, Statik Selektah legjobb alapja a lemezen, utána a Survivors Guilt zenéje a Sing About Me-re emlékeztet Kendrick Lamar-tól (és egyébként pont egy TDE producer, Rahki munkája), és a Written in the Stars is topigényes a Bad Boy producerekkel. Megijedtem közben, hogy módosítanom kell a 2022-es top 10-emen, de végül nem fogok. A listám 10. helyezettje Logic volt a Vinyl Days-el: nagyon azonos színvonalúnak érzem a két albumot. Ha most állítanám össze a top 10-et, lehet, hogy Joey-t tenném a 10. helyre Logic helyett, nem tudom. Viszont így, hogy ennyire hasonló minőségű a két lemez, ráadásul még a stílusuk is nagyon hasonló, nem érzek erős indokot a változtatására. Viszont rákerül a 2000 azoknak a 2022-ben megjelent lemezeknek az igen népes listájára, amiket top 10-es színvonalúnak érzek, de nem fértek rá a 10-es listára helyhiány miatt. orulok h tetszett. csekkold cj fly-t az o flowja kb olyan mint joeye..egy kru  igaz o ug maradt. szerk: na jo annyira nem hasonlo, de a hangsuly neha es a ritmika igen igen https://www.youtube.com/watch?v=ja7_2TZVxskJoey Bada$$ and CJ Fly Showoff Radio Freestyle w/ Statik Selektah Shade 45 ep. 12/08/16 itt meg ket uj cy fly nota..uj. 10 honapos https://www.youtube.com/watch?v=IkE6PfpRHuECJ Fly - OPTIONS https://www.youtube.com/watch?v=ldjtlYrWTAoCJ Fly - Keep Winning en cj fly-t jobban csipem
|
2023.01.22. 22:41 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8689 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Örök kérdés, hogy mi a különbség a flow és a hangszín között: én magam is néha keverem a kettőt. De ha precízen használjuk a kifejezéseket, akkor azt kell mondjam, hogy a flowjuk hasonló, de a hangszínük nem. Értem ezalatt azt, amit írtál is, hogy a hangsúlyozás, a ritmika, a rapelési stílus hasonló kettejüknél, de CJ Fly hangszíne más: mélyebb, határozottabb. Éppen ezért teljesen egyetértünk: nekem is jobban tetszik CJ Fly rapje, karakteresebb, mint Joey Bada$$-é. Sose hallottam még CJ Fly-ról, úgyhogy köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem!
A zenei stílus viszont tök hasonló mindkettejüknél. (Legalábbis ez a két szám alapján, amit linkeltél.) A Keep Winning zenéje különösen bejön, ez is hozza kicsit ezt az ezredforduló körüli feelinget.
|
2023.01.23. 21:44 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Örök kérdés, hogy mi a különbség a flow és a hangszín között: én magam is néha keverem a kettőt. De ha precízen használjuk a kifejezéseket, akkor azt kell mondjam, hogy a flowjuk hasonló, de a hangszínük nem. Értem ezalatt azt, amit írtál is, hogy a hangsúlyozás, a ritmika, a rapelési stílus hasonló kettejüknél, de CJ Fly hangszíne más: mélyebb, határozottabb. Éppen ezért teljesen egyetértünk: nekem is jobban tetszik CJ Fly rapje, karakteresebb, mint Joey Bada$$-é. Sose hallottam még CJ Fly-ról, úgyhogy köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem!
A zenei stílus viszont tök hasonló mindkettejüknél. (Legalábbis ez a két szám alapján, amit linkeltél.) A Keep Winning zenéje különösen bejön, ez is hozza kicsit ezt az ezredforduló körüli feelinget. a flow kb minden egyben: hangszin mar ha vki torzitja, mint anno pl evidence, ritmika stb.... cj fly mar 1-szer biztos volt listas nalam, de lehet ketszer. amugy lehet hallani ki-ki mellett "nott fel," mert pl en redman-ben is ereztem egy kis keith murrayt vagy forditva 
|
2023.01.23. 22:32 |
|
 |
|