[quote="Dogg-Pound"]
Fehérek akasztására és bölcsődei mészárlásra buzdít egy "francia" nigger, útmutató klipet is készített hozzá (18+)https://kuruc.info/r/59/190529/Két dolog:Az egyik a szerkesztő által írt "vélemény" ami szerintem egyáltalán nem helytálló..Nem tudom hogy milyen rapet hallgatott meg eddig életében,de ez a kijelentés azért durva!! Mint ha pl Ice Cube,Snoop,vagy bármelyik raper fehér gyűlölő lenne,és erről szólnának a számaik...
Idézet:"Egyébként erről, a fehérgyűlöletről szól ez az egész rap "műfaj", ezért is tragikomikus, amikor fehérek ilyen szemetet hallgatnak, a letolt gatyájú makik "öltözködésének" utánzásáról nem is beszélve."
Másik: Ez a francia srác meg nem tudom mire lázad,és mért haragszik ennyire a fehérekre!! Lehet csak így szeretne hírnevet szerezni,de elég gáz! Zenéje meg egyenlő a nullával!!! Akkor is ez lenne a véleményem ha csajokról,pénzről,fegyverekről,vagy akár kis cicákról szólna a zenéje...
Szabad szaj van, de csak ignoralni kell es kesz (sajnos a fosokat illetve barmilyen mas negativ megnyilvanulast, azzal hypoljak fol, hogy te mekkora szar nezd mar meg).
Elitelek mindenfele rasszizmust. Egyeneket kell megitelni es nem egy nepcsoportot egy ember alapjan. Amugy a screenshotbol itelve van bene feher, ok akkor ezt, hogy?
Vajon a cikk iroja pl tudja, hogy a skinheadek elvileg balosok voltak es jamaikaiakkal jammeltek, csak aztan atjott a kultura a kontinensre es tudjuk mi lett belole. A rock gyokereihez feketek is hozzajarultak es gondolom a rock az alapja a metal, trash stb zeneknel. Mirol beszelunk?
VISZONT: vannak rasszista megnyilnaulasok. busta rhymes, onyx, dead prez.. es par eloado rasszista hireben all(t). sot:
"Yo, me and the Mighty Mos shine like a light post
Live nigga shit be straight FUCKIN UP THE WHITE FOLKS"
Anno Aszterdamban nem engedtek be a nezok fehereket wu meg dead prez koncertre
Visszas a dolog, de, hogy masta ace idezzem
"I don't do White music, I don't do Black music
I make rap music, for hip hop kids"