Szerző |
Üzenet |
rapguruz88
|
 Re: Hírek a nagyvilágból
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Nem olvastam a cikket. Itt igazabol a rendori fellepesek miatt van a bazd meg nem? Bevallom nem merultem bele ebbe a temaba sem... Ja, a múltkori postod alapján azt hittem, te nagyon képben vagy.  Elmélyedni én se mélyedtem el a témában, de azt tudom, hogy mi történt, és mik történnek a mai napig az USA-ban. A tiltakozásokat egy rendőri fellépés váltotta ki, de ahogy Kareem Abdul-Jabbar írásából is átjön, a fekete közösség ezt nem egyszerűen rendőri erőszakként értelmezi (persze ha csak annyi lenne, az is gáz lenne), hanem a máig jelenlévő feketékkel szembeni rasszizmus egy megnyilvánulásaként. Probaltam altalanossagot irni de nem kovetem a napi hireket errol. Hirtelen mar az usaban sincs sok covid esemeny a runtesek miatt?! Ja, hát a világ teljes kognitív disszonanciában van a koronavírussal kapcsolatban: nyissuk újra a gazdaságot, lehet utazni, strandolni, de azért tartsuk be szigorúan az óvintézkedéseket. Vicc az egész.  Mondjuk az USA-ban még komolyabb a helyzet, mint nálunk, de ott is egyre inkább lépnek át ebbe a fázisba. Ez a svéd modell ami működik
|
2020.06.06. 15:22 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Gyakorlatilag igen. Mondjuk meg kell hagyni, hogy nem ugrott meg a fertőzések száma, bár lehet, hogy gyorsabban csökkent volna, ha nem lazítunk ennyire. Egyébként a svédeknél 6-szor annyian haltak meg, mint nálunk, pedig csak kb. 1,5-szer élnek többen az országban. Más: a Floyd ügyben itt van egy nagyon jó, józan, statisztikákkal alátámasztott cikk arról, hogy mekkora probléma a rasszizmus az amerikai rendőrségben. A cikk szerint nem akkora, mint amekkorának beállítják. https://www.valaszonline.hu/2020/06/03/ ... rutalitas/
|
2020.06.06. 15:27 |
|
 |
rapguruz88
|
Mennyibe kerül egy album ma Magyarországon? Nekem nagyon érdekes volt, ajánlom nektek is! https://youtu.be/roVbl0FhTcc
|
2020.06.08. 09:21 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
A 48 éves Snoop Dogg idén fog életében először elmenni szavazni https://24.hu/elet-stilus/2020/06/07/sn ... GYCGhy5qnENem tudta eddig, hogy ő is szavazhat. 
|
2020.06.08. 13:47 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Jó videó! Nem nagy megfejtés, de nagyon jó összegzése a témának. A mostani szűkös időkben jól jön egy ilyen videó a zenészeknek.
|
2020.06.08. 18:03 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2020.06.25. 21:21 |
|
 |
rapguruz88
|
O se lesz már hülyébb 
|
2020.06.25. 22:07 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/06/25/vonatos_graffitivel_tisztelegtek_benedek_tibor_elott/ Szép gesztus a graffitisektől! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én a mai napig nem tértem teljesen magamhoz Benedek Tibor halálhírétől. Hozzátartozik, hogy nagy rajongója voltam a vízilabda válogatottnak már az ő idejükben is, és most is az vagyok. És a válogatottban is ő volt a kedvenc játékosom: emberileg és sportemberként egyaránt példakép. Tavaly elvesztettem anyai nagyapámat és nagyanyámat, ami persze szintén nem esett jól, de bevallom őszintén kevésbé érintettek meg lelkileg, mint Benedek halálhíre. Azért, mert nagyszüleim mindketten szép kort megéltek: 87, illetve 82 évesen haltak meg, ami dolguk volt ezen a Földön, azt elvégezték, semmi sem maradt ki az életükből, nyugodtan fogadhatták a jól megérdemelt pihenést. De amikor egy ereje teljében lévő férfi távozik, akinek két kisgyermeke van, és a szakmájában is még rengeteg nagy dolgot érhetett volna el edzőként, az nem illeszkedik úgy az élet rendjébe, mint a nagyszüleim halála. Sőt, sehogy sem illeszkedik bele. Valószínűleg ezért érintett meg ennyire annak ellenére, hogy ő nyilván sokkal kevésbé állt közel hozzám.
|
2020.06.26. 15:40 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/06/25/vonatos_graffitivel_tisztelegtek_benedek_tibor_elott/ Szép gesztus a graffitisektől! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én a mai napig nem tértem teljesen magamhoz Benedek Tibor halálhírétől. Hozzátartozik, hogy nagy rajongója voltam a vízilabda válogatottnak már az ő idejükben is, és most is az vagyok. És a válogatottban is ő volt a kedvenc játékosom: emberileg és sportemberként egyaránt példakép. Tavaly elvesztettem anyai nagyapámat és nagyanyámat, ami persze szintén nem esett jól, de bevallom őszintén kevésbé érintettek meg lelkileg, mint Benedek halálhíre. Azért, mert nagyszüleim mindketten szép kort megéltek: 87, illetve 82 évesen haltak meg, ami dolguk volt ezen a Földön, azt elvégezték, semmi sem maradt ki az életükből, nyugodtan fogadhatták a jól megérdemelt pihenést. De amikor egy ereje teljében lévő férfi távozik, akinek két kisgyermeke van, és a szakmájában is még rengeteg nagy dolgot érhetett volna el edzőként, az nem illeszkedik úgy az élet rendjébe, mint a nagyszüleim halála. Sőt, sehogy sem illeszkedik bele. Valószínűleg ezért érintett meg ennyire annak ellenére, hogy ő nyilván sokkal kevésbé állt közel hozzám. ez egy nagyon szep es nyilt komment. Sajnalom, de mivel nem kovettem annyira a vizilabdat es az o utjat sem igy nem renditett meg annyira, mivel nem volt resze az eletemnek, persze egy ember elet elmulasa mindig szomoru esemeny.
|
2020.06.26. 20:08 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/06/25/vonatos_graffitivel_tisztelegtek_benedek_tibor_elott/ Szép gesztus a graffitisektől! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én a mai napig nem tértem teljesen magamhoz Benedek Tibor halálhírétől. Hozzátartozik, hogy nagy rajongója voltam a vízilabda válogatottnak már az ő idejükben is, és most is az vagyok. És a válogatottban is ő volt a kedvenc játékosom: emberileg és sportemberként egyaránt példakép. Tavaly elvesztettem anyai nagyapámat és nagyanyámat, ami persze szintén nem esett jól, de bevallom őszintén kevésbé érintettek meg lelkileg, mint Benedek halálhíre. Azért, mert nagyszüleim mindketten szép kort megéltek: 87, illetve 82 évesen haltak meg, ami dolguk volt ezen a Földön, azt elvégezték, semmi sem maradt ki az életükből, nyugodtan fogadhatták a jól megérdemelt pihenést. De amikor egy ereje teljében lévő férfi távozik, akinek két kisgyermeke van, és a szakmájában is még rengeteg nagy dolgot érhetett volna el edzőként, az nem illeszkedik úgy az élet rendjébe, mint a nagyszüleim halála. Sőt, sehogy sem illeszkedik bele. Valószínűleg ezért érintett meg ennyire annak ellenére, hogy ő nyilván sokkal kevésbé állt közel hozzám. ez egy nagyon szep es nyilt komment. Sajnalom, de mivel nem kovettem annyira a vizilabdat es az o utjat sem igy nem renditett meg annyira, mivel nem volt resze az eletemnek, persze egy ember elet elmulasa mindig szomoru esemeny. Köszi, igazából úgy voltam vele, hogy ha már szóba került, emlékezzünk meg róla itt is, hátha valaki rezonál arra, amit írtam. Teljesen természetes, hogy mindenkit olyasvalakinek a távozása érint meg jobban, aki valamilyen szempontból közel állt hozzá, még ha nem is feltétlenül személyesen. Pl. Bálint gazda halálhíre bennem se mozgatott meg sok mindent: nyilván sajnálom, de sose érdekelt a kertészkedés. Szóval semmi gond, ha téged nem rendített meg annyira ez a sztori. Én egész kiskorom óta rajta vagyok a vízilabdán, biztos ezért foglalkoztatott ennyire. Mondjuk az NBA-n is rajta vagyok, és Kobe volt a kedvenc játékosom, akinek a halála persze szintén megrendített, de ennyire az sem, mint Benedeké. Ott csak találgatni tudok, hogy mi lehet az oka: talán az, hogy ő nem magyar volt, ezért távolabbinak érzem. Talán az, hogy az egy hirtelen halál volt, nem kellett annyit szenvednie, mint Benedeknek.
|
2020.06.28. 14:55 |
|
 |
Yodaragorn
|
Logic hivatalosan bejelentette, hogy visszavonul, utolsó albumát készül megjelentetni https://offmedia.hu/hiphop/logic-hivata ... ZeHJqEeWwYNem ő az első, aki bejelent ilyesmit, a többség pár éven belül vissza szokott térni.  Meglátjuk, nála is így lesz-e. Az mindenesetre biztató, hogy az új albumának No ID az executive producere.
|
2020.07.20. 14:07 |
|
 |
Yodaragorn
|
|
2020.07.23. 14:59 |
|
 |
Zoli, MP
|
Biz markie allitag kritikus allapotban korhazban..diabetes
|
2020.07.27. 21:47 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Zoli, MP írta: Biz markie allitag kritikus allapotban korhazban..diabetes :'(
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2020.07.28. 04:53 |
|
 |
Zoli, MP
|
Malik B a the rootsbol meghalt.
|
2020.07.30. 07:37 |
|
 |