Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Wu-Tang Clan
Ez is frankó lett! Még a végén rákapok RZA zenéire. 
|
2022.02.19. 16:55 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Ez is frankó lett! Még a végén rákapok RZA zenéire.  itt a 7 szamos cuccuk https://mega.nz/file/KqQxgSrB#ZsIbKtpIN ... YDc4BQmNeo
|
2022.03.03. 22:49 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
7 szám?
Ep nem LP?
Köszi egyébként!
|
2022.03.04. 09:26 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Köszi szépen! Én is azt hittem, LP lesz.
|
2022.03.04. 21:51 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2022.03.08. 11:35 |
|
 |
doggfather
|
RZA & DJ Scratch – Saturday Afternoon Kung Fu Theater . Nincs fél óra mégis igazi, régivágású lemez. A számok nem csak 2 percesek, nem csak 2 verze 1 refrén, hanem igazi 3,4,5(!) perces dalok! Az alapok kellően, nosztalgikusan WU koszosak, RZA tolja a kung fu témáit végig feat nélkül. Hallgattam volna még, de így is egy jó lemenek sikerült.
|
2022.03.09. 09:15 |
|
 |
doggfather
|
|
2022.03.12. 23:12 |
|
 |
Zoli, MP
|
eddi ket eros nota jott ki rola. mondjuk rj paynet nem annyira erzem
|
2022.03.14. 08:36 |
|
 |
doggfather
|
|
2022.03.18. 20:08 |
|
 |
YoungLife
|
The_Holocaust_x_Killah_Priest_x_Warcloud-Savage_Sanctuary-WEB-2022-ESG https://mirrorace.org/m/2r7hoGhostface_Killah-GhostDeini_The_Great-Bonus_Tracks_Edition-WEB-2008-UVU https://mirrorace.org/m/15cxdCappadonna--Slow_Motion-WEB-2022-BABAS https://mirrorace.org/m/373BS
|
2022.03.18. 22:22 |
|
 |
Zoli, MP
|
cappadonna cover meger egy miset 
|
2022.03.18. 22:35 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: RZA & DJ Scratch – Saturday Afternoon Kung Fu Theater . Nincs fél óra mégis igazi, régivágású lemez. A számok nem csak 2 percesek, nem csak 2 verze 1 refrén, hanem igazi 3,4,5(!) perces dalok! Az alapok kellően, nosztalgikusan WU koszosak, RZA tolja a kung fu témáit végig feat nélkül. Hallgattam volna még, de így is egy jó lemenek sikerült. Egyetértek, kár, hogy ilyen rövid. Én ugyebár sose voltam egy nagy Wu-Tang fan, mert túl nyers volt az én ízlésemnek az ő zenéjük, de hozzá kell tenni, hogy ha ma vágnék neki még egyszer a Wu-Tang Clan diszkográfiának, biztos jobban tetszene, mint kb. 15 évvel ezelőtt, amikor tettem vele egy próbát. Azóta ugyanis sokkal befogadóbbá vált az ízlésem ezen a téren. A lényeg, hogy emiatt én csak ímmel-ámmal követem a Wu-Tang tagok munkásságát: egy-egy singlet meghallgatok, de teljes lemezeket nem szoktam. Erről az új RZA cuccról is csak kíváncsiságból megnéztem a két klipet, nem gondoltam rá, hogy a lemezt is meg fogom hallgatni. Viszont annyira bejött a két single, hogy most muszáj volt tennem egy próbát a lemezzel is, és jól tettem. Hasonló stílus az összes szám, nem divat hip-hop, mégis frissnek hat, és van egy sajátos hangzásvilága ezekkel a filmzene-jellegű sample-ekkel és filmes bevágásokkal. DJ Scratch is feldobja az egészet: nem tudom, hogy csak a scratchekből vette-e ki a részét, vagy a zenéket is együtt csinálták RZA-val. Az azért hozzátartozik, hogy a két klip után már nem nagyon tudtak meglepni. A Saturday Afternoon Kung Fu Theater és a Fate of the World a két legjobb szám, a többi közül még a Fishermant emelném ki, de a maradék - bár nem rossz, és ugyanaz a stílus, mint az előbbiek - kicsit elmarad szerintem minőségben a két klipes nótától. Ezutóbbi megjegyzésem a fő oka annak, hogy az év végi top 10-re nem érzem esélyesnek a lemezt, de az honorable mention-ök közt ott lesz a helye.
|
2022.04.04. 13:41 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: doggfather írta: RZA & DJ Scratch – Saturday Afternoon Kung Fu Theater . Nincs fél óra mégis igazi, régivágású lemez. A számok nem csak 2 percesek, nem csak 2 verze 1 refrén, hanem igazi 3,4,5(!) perces dalok! Az alapok kellően, nosztalgikusan WU koszosak, RZA tolja a kung fu témáit végig feat nélkül. Hallgattam volna még, de így is egy jó lemenek sikerült. Egyetértek, kár, hogy ilyen rövid. Én ugyebár sose voltam egy nagy Wu-Tang fan, mert túl nyers volt az én ízlésemnek az ő zenéjük, de hozzá kell tenni, hogy ha ma vágnék neki még egyszer a Wu-Tang Clan diszkográfiának, biztos jobban tetszene, mint kb. 15 évvel ezelőtt, amikor tettem vele egy próbát. Azóta ugyanis sokkal befogadóbbá vált az ízlésem ezen a téren. A lényeg, hogy emiatt én csak ímmel-ámmal követem a Wu-Tang tagok munkásságát: egy-egy singlet meghallgatok, de teljes lemezeket nem szoktam. Erről az új RZA cuccról is csak kíváncsiságból megnéztem a két klipet, nem gondoltam rá, hogy a lemezt is meg fogom hallgatni. Viszont annyira bejött a két single, hogy most muszáj volt tennem egy próbát a lemezzel is, és jól tettem. Hasonló stílus az összes szám, nem divat hip-hop, mégis frissnek hat, és van egy sajátos hangzásvilága ezekkel a filmzene-jellegű sample-ekkel és filmes bevágásokkal. DJ Scratch is feldobja az egészet: nem tudom, hogy csak a scratchekből vette-e ki a részét, vagy a zenéket is együtt csinálták RZA-val. Az azért hozzátartozik, hogy a két klip után már nem nagyon tudtak meglepni. A Saturday Afternoon Kung Fu Theater és a Fate of the World a két legjobb szám, a többi közül még a Fishermant emelném ki, de a maradék - bár nem rossz, és ugyanaz a stílus, mint az előbbiek - kicsit elmarad szerintem minőségben a két klipes nótától. Ezutóbbi megjegyzésem a fő oka annak, hogy az év végi top 10-re nem érzem esélyesnek a lemezt, de az honorable mention-ök közt ott lesz a helye. meglep hogy tetszik ez a lemez, bevallom en vegig sem hallgattam. amugy nem hiszem, hogy a wu tetszene ennyi ido utan. mondjuk a discojuk hatalmas, de kedvenceid nem lesznek. En aki tenyleg imadja a wu-t meg nekem is vannak olyan lemezek amik egyszeruen tul monotonak nekem. pl az orok klasszikusak: odb - return of the 36 chambers... method man - tical ezek klasszik cuccok, de nekem sok. ghostface-t ajanlom, mert o elegge valtozatos es sok neves producerrel eloadoval dolgozott egyutt miutan rza elengedte a kezuket. szoval ghostface, method man 2-es lemeze, ha a familyt nezzuk akkor sunz of man - the last shall be the first album es killah priest - heave mental lemeze. 
|
2022.04.08. 19:24 |
|
 |
Yodaragorn
|
Mi nem tetszik ebben a RZA lemezben? Szerintem korrekt cucc. Azt azért írtam, hogy nem lesz top 10-es nálam se, de ettől még igényesen össze van rakva szerintem minden szempontból. Arra én sem számítok, hogy a kedvenceim közé kerülne a Wu, de valószínűleg jobban tolerálnám őket, mint 10-15 éve. Ha Griselda lemezeket meghallgatok, akkor azokhoz képest biztos találnék emészthetőbbeket a Wu-Tang diszkográfiában is.  Nekem is az volt a sejtésem, hogy elsősorban Ghostface és Method Man környékén érdemes keresgélni, köszi a megerősítést és a tippeket! 
|
2022.04.09. 15:39 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Mi nem tetszik ebben a RZA lemezben? Szerintem korrekt cucc. Azt azért írtam, hogy nem lesz top 10-es nálam se, de ettől még igényesen össze van rakva szerintem minden szempontból. Arra én sem számítok, hogy a kedvenceim közé kerülne a Wu, de valószínűleg jobban tolerálnám őket, mint 10-15 éve. Ha Griselda lemezeket meghallgatok, akkor azokhoz képest biztos találnék emészthetőbbeket a Wu-Tang diszkográfiában is.  Nekem is az volt a sejtésem, hogy elsősorban Ghostface és Method Man környékén érdemes keresgélni, köszi a megerősítést és a tippeket!  vhogy nem jon at a zene ezen az uj rza cuccon 
|
2022.04.09. 15:42 |
|
 |
|