Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Wu-Tang Clan
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Mi nem tetszik ebben a RZA lemezben? Szerintem korrekt cucc. Azt azért írtam, hogy nem lesz top 10-es nálam se, de ettől még igényesen össze van rakva szerintem minden szempontból. Arra én sem számítok, hogy a kedvenceim közé kerülne a Wu, de valószínűleg jobban tolerálnám őket, mint 10-15 éve. Ha Griselda lemezeket meghallgatok, akkor azokhoz képest biztos találnék emészthetőbbeket a Wu-Tang diszkográfiában is.  Nekem is az volt a sejtésem, hogy elsősorban Ghostface és Method Man környékén érdemes keresgélni, köszi a megerősítést és a tippeket!  vhogy nem jon at a zene ezen az uj rza cuccon  Értem, van ez így. Lehet, hogy ez magyarázza, hogy te miért vagy nagy Wu-Tang fan, én meg miért nem: nekem az jött be RZA-tól, ami neked nem. 
|
2022.04.09. 15:47 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Mi nem tetszik ebben a RZA lemezben? Szerintem korrekt cucc. Azt azért írtam, hogy nem lesz top 10-es nálam se, de ettől még igényesen össze van rakva szerintem minden szempontból. Arra én sem számítok, hogy a kedvenceim közé kerülne a Wu, de valószínűleg jobban tolerálnám őket, mint 10-15 éve. Ha Griselda lemezeket meghallgatok, akkor azokhoz képest biztos találnék emészthetőbbeket a Wu-Tang diszkográfiában is.  Nekem is az volt a sejtésem, hogy elsősorban Ghostface és Method Man környékén érdemes keresgélni, köszi a megerősítést és a tippeket!  vhogy nem jon at a zene ezen az uj rza cuccon  Értem, van ez így. Lehet, hogy ez magyarázza, hogy te miért vagy nagy Wu-Tang fan, én meg miért nem: nekem az jött be RZA-tól, ami neked nem.  amugy method man bejohet neked, sztem az elso lemeze tomor. a masodik jo csak hosszu.a tobbi viszont vegyesebb es konnyedebb sztem, abszolut nem "wu tanges" rza 2. lemeze is bejohet neked, de sztem sunz of man - the last shall be the first-t ajanlom nagyon. https://www.youtube.com/watch?v=7_y_CGjQhyISunz of Man - The Plan
|
2022.04.10. 16:38 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Ezt pont ma vettem meg maxin.
|
2022.04.10. 20:55 |
|
 |
Zoli, MP
|
dub7 írta: Ezt pont ma vettem meg maxin. kb par honapja tudtam meg h van klippje pedig vagy 22 eve hallgatom ezt az albumot. maxin van valami extra? remix akapella?
|
2022.04.10. 23:10 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Mi nem tetszik ebben a RZA lemezben? Szerintem korrekt cucc. Azt azért írtam, hogy nem lesz top 10-es nálam se, de ettől még igényesen össze van rakva szerintem minden szempontból. Arra én sem számítok, hogy a kedvenceim közé kerülne a Wu, de valószínűleg jobban tolerálnám őket, mint 10-15 éve. Ha Griselda lemezeket meghallgatok, akkor azokhoz képest biztos találnék emészthetőbbeket a Wu-Tang diszkográfiában is.  Nekem is az volt a sejtésem, hogy elsősorban Ghostface és Method Man környékén érdemes keresgélni, köszi a megerősítést és a tippeket!  vhogy nem jon at a zene ezen az uj rza cuccon  Értem, van ez így. Lehet, hogy ez magyarázza, hogy te miért vagy nagy Wu-Tang fan, én meg miért nem: nekem az jött be RZA-tól, ami neked nem.  amugy method man bejohet neked, sztem az elso lemeze tomor. a masodik jo csak hosszu.a tobbi viszont vegyesebb es konnyedebb sztem, abszolut nem "wu tanges" rza 2. lemeze is bejohet neked, de sztem sunz of man - the last shall be the first-t ajanlom nagyon. https://www.youtube.com/watch?v=7_y_CGjQhyISunz of Man - The Plan Ez a Sunz of Man, tényleg nagyon fasza, köszi a tippet!  A közeljövőben nem sok esélyt látok rá, hogy alaposabban utánuk menjek, de hátha egyszer. Method Man & Redman - Blackoutot egyszer régen hallgattam szerintem, az tetszett is.
|
2022.04.11. 15:00 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Zoli, MP írta: dub7 írta: Ezt pont ma vettem meg maxin. kb par honapja tudtam meg h van klippje pedig vagy 22 eve hallgatom ezt az albumot. maxin van valami extra? remix akapella? Semmi extra. Egy ezresért viszont nem hagyhattam ott.
|
2022.04.11. 18:19 |
|
 |
Zoli, MP
|
dub7 írta: Zoli, MP írta: dub7 írta: Ezt pont ma vettem meg maxin. kb par honapja tudtam meg h van klippje pedig vagy 22 eve hallgatom ezt az albumot. maxin van valami extra? remix akapella? Semmi extra. Egy ezresért viszont nem hagyhattam ott. 1000 ft.jezusom..jo aron volt
|
2022.04.11. 19:33 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Mi nem tetszik ebben a RZA lemezben? Szerintem korrekt cucc. Azt azért írtam, hogy nem lesz top 10-es nálam se, de ettől még igényesen össze van rakva szerintem minden szempontból. Arra én sem számítok, hogy a kedvenceim közé kerülne a Wu, de valószínűleg jobban tolerálnám őket, mint 10-15 éve. Ha Griselda lemezeket meghallgatok, akkor azokhoz képest biztos találnék emészthetőbbeket a Wu-Tang diszkográfiában is.  Nekem is az volt a sejtésem, hogy elsősorban Ghostface és Method Man környékén érdemes keresgélni, köszi a megerősítést és a tippeket!  vhogy nem jon at a zene ezen az uj rza cuccon  Értem, van ez így. Lehet, hogy ez magyarázza, hogy te miért vagy nagy Wu-Tang fan, én meg miért nem: nekem az jött be RZA-tól, ami neked nem.  amugy method man bejohet neked, sztem az elso lemeze tomor. a masodik jo csak hosszu.a tobbi viszont vegyesebb es konnyedebb sztem, abszolut nem "wu tanges" rza 2. lemeze is bejohet neked, de sztem sunz of man - the last shall be the first-t ajanlom nagyon. https://www.youtube.com/watch?v=7_y_CGjQhyISunz of Man - The Plan Ez a Sunz of Man, tényleg nagyon fasza, köszi a tippet!  A közeljövőben nem sok esélyt látok rá, hogy alaposabban utánuk menjek, de hátha egyszer. Method Man & Redman - Blackoutot egyszer régen hallgattam szerintem, az tetszett is. gza-t kihagytam. az elso lemeze tul oldschool pedig kb vegig easy mo bee a masodik tul wu tanges, de sztem jo, de lehet neked nem tetszene. De a tobbi jo es talan o hoz egyedul egy bizonyos szintet, bar lassan 10 eve nincs lemeze ha jol tudom.
|
2022.04.20. 00:01 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
én nagyon későn (2010 után) kezdtem hallgatni wu-t és utána kedveltem meg. raekwont mondjuk nem, valamiért se lemeze, se flow-ja, se featje nem jön be. odb a másik aki annyira tolta a taranga/hülyegyerek rappet, hogy nekem nem jött be sose. method man flow-ja, personalityje nagyon bejön, ő a clan tényleges sztárja, de egy épkézláb, pláne klasszikus lemezt nem sikerült a mai napig összeraknia. rza producerként okés nekem (annak is a 90es években csupán igazából) a rappjeiért nem ugrok. Inspectah Deck karrierjét a Czarface mentette meg, igazából láthatóvá is emez a brigád tette, előtte szólóban, Clanban is üres, halk volt nekem. (az egész wu kíváncsiság a Czarface kapcsán indult be nálam egyébként majdhogynem) GZA Muggs VS lemeze az ami a 2000-2010 legjobb wu cucca nálam, ezt írtam is már korábban, és ad egy fura csavart a sztorinak, hogy a wu fennmaradását nem rza, hanem muggs volt aki elősegítette, megteremtette. Ghostface az aki előtt le a kalappal. Ő az igazi rapper aki tényleg szereti a stílust, aki termékeny, és aki szeret, tud kilépni a dobozból, a komfortzónájából és csinál sokféle cuccot rendszeresen. Masta Killa és U-God ketten a Clan underground vonala, mondjuk a harmadik ha lehet ezt rangsorolni. Nem kapnak elég figyelmet, pedig mind a ketten folyamatosan hozzák ugyanazt a szintet minden lemezükön nincsen gyengébb (igaz erősebb se) lemezük. Wu "vonalak"... A szupersztár az első vonal meth A második rza, gza gfk, rae, odb harmadik: Deck, u-god, masta killa Érdekes hiába tartják cappadonnat is tagnak én sosem tudtam rá úgy tekinteni, nekem a clan a 36 chambers lemez tagjai a mai napig. Mint Clan az első lemezük nagyon jó, onnantól lejtmenet és középsemmilyen mindegyik nálam. A slágereik nagyon ottvannak, de egész lemezként nem rajongok különösebben egyikért sem. Lemezek amiket bármikor tudok ajánlani: U-God: Dopium GFK: Twelve Reasons to Die, The Brown Tape, Twelve Reasons to Die II (ez a kvázi trilógia zseniális!!), Sour Soul GZA: Grandmasters+ remix lemeze, pro tools Deck: az össze Czarface Method Man: blackout 1-2 Ez nem sok, főleg, hogy 9 tag 30 évének termése. 
|
2022.04.20. 08:15 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: én nagyon későn (2010 után) kezdtem hallgatni wu-t és utána kedveltem meg. raekwont mondjuk nem, valamiért se lemeze, se flow-ja, se featje nem jön be. odb a másik aki annyira tolta a taranga/hülyegyerek rappet, hogy nekem nem jött be sose. method man flow-ja, personalityje nagyon bejön, ő a clan tényleges sztárja, de egy épkézláb, pláne klasszikus lemezt nem sikerült a mai napig összeraknia. rza producerként okés nekem (annak is a 90es években csupán igazából) a rappjeiért nem ugrok. Inspectah Deck karrierjét a Czarface mentette meg, igazából láthatóvá is emez a brigád tette, előtte szólóban, Clanban is üres, halk volt nekem. (az egész wu kíváncsiság a Czarface kapcsán indult be nálam egyébként majdhogynem) GZA Muggs VS lemeze az ami a 2000-2010 legjobb wu cucca nálam, ezt írtam is már korábban, és ad egy fura csavart a sztorinak, hogy a wu fennmaradását nem rza, hanem muggs volt aki elősegítette, megteremtette. Ghostface az aki előtt le a kalappal. Ő az igazi rapper aki tényleg szereti a stílust, aki termékeny, és aki szeret, tud kilépni a dobozból, a komfortzónájából és csinál sokféle cuccot rendszeresen. Masta Killa és U-God ketten a Clan underground vonala, mondjuk a harmadik ha lehet ezt rangsorolni. Nem kapnak elég figyelmet, pedig mind a ketten folyamatosan hozzák ugyanazt a szintet minden lemezükön nincsen gyengébb (igaz erősebb se) lemezük. Wu "vonalak"... A szupersztár az első vonal meth A második rza, gza gfk, rae, odb harmadik: Deck, u-god, masta killa Érdekes hiába tartják cappadonnat is tagnak én sosem tudtam rá úgy tekinteni, nekem a clan a 36 chambers lemez tagjai a mai napig. Mint Clan az első lemezük nagyon jó, onnantól lejtmenet és középsemmilyen mindegyik nálam. A slágereik nagyon ottvannak, de egész lemezként nem rajongok különösebben egyikért sem. Lemezek amiket bármikor tudok ajánlani: U-God: Dopium GFK: Twelve Reasons to Die, The Brown Tape, Twelve Reasons to Die II (ez a kvázi trilógia zseniális!!), Sour Soul GZA: Grandmasters+ remix lemeze, pro tools Deck: az össze Czarface Method Man: blackout 1-2 Ez nem sok, főleg, hogy 9 tag 30 évének termése.  en azt mondom atgondolva yoda izleset, hogy gza es ghostface lemezek, de azok is foleg az elso szolo utaniak. method man lemezek a 3. szolotol wu tang albumok is inkabb az iran flagtol es raekwon 2. lemezet ajanlom. ezek nem tipikus wu cuccok. mar "higabbak" ami persze nem yoda izleset minositi.
|
2022.04.20. 20:58 |
|
 |
Yodaragorn
|
Hát köszönöm, hogy ennyire szíveteken viselitek a fejlődésemet Wu-Tang fronton.  Most már nagyon részletes infókkal vagyok ellátva, úgyhogy ha jobban rá fogok érni, pl. nyáron, akkor az instrukcióitok alapján biztosan rá fogok menni alaposabban néhány cuccra főleg GFK-tól és GZA-tól.
|
2022.04.20. 22:05 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Hát köszönöm, hogy ennyire szíveteken viselitek a fejlődésemet Wu-Tang fronton.  Most már nagyon részletes infókkal vagyok ellátva, úgyhogy ha jobban rá fogok érni, pl. nyáron, akkor az instrukcióitok alapján biztosan rá fogok menni alaposabban néhány cuccra főleg GFK-tól és GZA-tól. mi egy csalad vagyunk es a csalad az csalad amugy odb nigga please lemeze. leginkabb the neptunes csinalt a zeneket 
|
2022.04.21. 21:03 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: amugy odb nigga please lemeze. leginkabb the neptunes csinalt a zeneket  Ja tényleg, a Got Your Money az Neptunes zene (gondolom, arról a lemezről), és azt szeretem is természetesen. 
|
2022.04.22. 20:32 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: amugy odb nigga please lemeze. leginkabb the neptunes csinalt a zeneket  Ja tényleg, a Got Your Money az Neptunes zene (gondolom, arról a lemezről), és azt szeretem is természetesen.  most belegondolva, csak olyanokat ajanlottam ami mar nem igazan "wu tanges" , rza addigra mar "kiszallt". de ha ezek megvannak mehetsz a klasszik wu hangzasra 
|
2022.04.25. 21:16 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Czarface – Czarmageddon! . Mennek tovább a kitaposott ösvényen, és ismét egy nagyon képregényes, nagyon tematikus és erős lemezt tettek le az asztalra. A big em up a legjobb nótája az albumnak!
|
2022.05.02. 12:47 |
|
 |
|