Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.27. 13:32

Hozzászólás a témához  [ 1175 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 79  Következő
 Wu-Tang Clan 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Wu-Tang Clan
Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Mi nem tetszik ebben a RZA lemezben? Szerintem korrekt cucc. Azt azért írtam, hogy nem lesz top 10-es nálam se, de ettől még igényesen össze van rakva szerintem minden szempontból.

Arra én sem számítok, hogy a kedvenceim közé kerülne a Wu, de valószínűleg jobban tolerálnám őket, mint 10-15 éve. Ha Griselda lemezeket meghallgatok, akkor azokhoz képest biztos találnék emészthetőbbeket a Wu-Tang diszkográfiában is. :) Nekem is az volt a sejtésem, hogy elsősorban Ghostface és Method Man környékén érdemes keresgélni, köszi a megerősítést és a tippeket! :)

vhogy nem jon at a zene ezen az uj rza cuccon :)

Értem, van ez így. Lehet, hogy ez magyarázza, hogy te miért vagy nagy Wu-Tang fan, én meg miért nem: nekem az jött be RZA-tól, ami neked nem. :)

2022.04.09. 15:47

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Mi nem tetszik ebben a RZA lemezben? Szerintem korrekt cucc. Azt azért írtam, hogy nem lesz top 10-es nálam se, de ettől még igényesen össze van rakva szerintem minden szempontból.

Arra én sem számítok, hogy a kedvenceim közé kerülne a Wu, de valószínűleg jobban tolerálnám őket, mint 10-15 éve. Ha Griselda lemezeket meghallgatok, akkor azokhoz képest biztos találnék emészthetőbbeket a Wu-Tang diszkográfiában is. :) Nekem is az volt a sejtésem, hogy elsősorban Ghostface és Method Man környékén érdemes keresgélni, köszi a megerősítést és a tippeket! :)

Értem, van ez így. Lehet, hogy ez magyarázza, hogy te miért vagy nagy Wu-Tang fan, én meg miért nem: nekem az jött be RZA-tól, ami neked nem. :)

amugy method man bejohet neked, sztem az elso lemeze tomor. a masodik jo csak hosszu.a tobbi viszont vegyesebb es konnyedebb sztem, abszolut nem "wu tanges"
rza 2. lemeze is bejohet neked, de sztem sunz of man - the last shall be the first-t ajanlom nagyon.
https://www.youtube.com/watch?v=7_y_CGjQhyI
Sunz of Man - The Plan

2022.04.10. 16:38
Adminisztrátor

Zoli, MP írta:
... de sztem sunz of man - the last shall be the first-t ajanlom nagyon.
Sunz of Man - The Plan

Ezt pont ma vettem meg maxin.

2022.04.10. 20:55

dub7 írta:
Zoli, MP írta:
Sunz of Man - The Plan

kb par honapja tudtam meg h van klippje :lol:
pedig vagy 22 eve hallgatom ezt az albumot.
maxin van valami extra? remix akapella?

2022.04.10. 23:10

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:

amugy method man bejohet neked, sztem az elso lemeze tomor. a masodik jo csak hosszu.a tobbi viszont vegyesebb es konnyedebb sztem, abszolut nem "wu tanges"
rza 2. lemeze is bejohet neked, de sztem sunz of man - the last shall be the first-t ajanlom nagyon.
Sunz of Man - The Plan

Ez a Sunz of Man, tényleg nagyon fasza, köszi a tippet! :) A közeljövőben nem sok esélyt látok rá, hogy alaposabban utánuk menjek, de hátha egyszer.
Method Man & Redman - Blackoutot egyszer régen hallgattam szerintem, az tetszett is.

2022.04.11. 15:00
Adminisztrátor

Zoli, MP írta:
dub7 írta:
Zoli, MP írta:
Sunz of Man - The Plan

Semmi extra. Egy ezresért viszont nem hagyhattam ott.

2022.04.11. 18:19

dub7 írta:
Zoli, MP írta:
dub7 írta:
Zoli, MP írta:
Sunz of Man - The Plan

Semmi extra. Egy ezresért viszont nem hagyhattam ott.

1000 ft.jezusom..jo aron volt

2022.04.11. 19:33

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:

Sunz of Man - The Plan

Ez a Sunz of Man, tényleg nagyon fasza, köszi a tippet! :) A közeljövőben nem sok esélyt látok rá, hogy alaposabban utánuk menjek, de hátha egyszer.
Method Man & Redman - Blackoutot egyszer régen hallgattam szerintem, az tetszett is.

gza-t kihagytam.
az elso lemeze tul oldschool pedig kb vegig easy mo bee
a masodik tul wu tanges, de sztem jo, de lehet neked nem tetszene.
De a tobbi jo es talan o hoz egyedul egy bizonyos szintet, bar lassan 10 eve nincs lemeze ha jol tudom.

2022.04.20. 00:01

én nagyon későn (2010 után) kezdtem hallgatni wu-t és utána kedveltem meg.

raekwont mondjuk nem, valamiért se lemeze, se flow-ja, se featje nem jön be.
odb a másik aki annyira tolta a taranga/hülyegyerek rappet, hogy nekem nem jött be sose.
method man flow-ja, personalityje nagyon bejön, ő a clan tényleges sztárja, de egy épkézláb, pláne klasszikus lemezt nem sikerült a mai napig összeraknia.
rza producerként okés nekem (annak is a 90es években csupán igazából) a rappjeiért nem ugrok.
Inspectah Deck karrierjét a Czarface mentette meg, igazából láthatóvá is emez a brigád tette, előtte szólóban, Clanban is üres, halk volt nekem. (az egész wu kíváncsiság a Czarface kapcsán indult be nálam egyébként majdhogynem)
GZA Muggs VS lemeze az ami a 2000-2010 legjobb wu cucca nálam, ezt írtam is már korábban, és ad egy fura csavart a sztorinak, hogy a wu fennmaradását nem rza, hanem muggs volt aki elősegítette, megteremtette.
Ghostface az aki előtt le a kalappal. Ő az igazi rapper aki tényleg szereti a stílust, aki termékeny, és aki szeret, tud kilépni a dobozból, a komfortzónájából és csinál sokféle cuccot rendszeresen.
Masta Killa és U-God ketten a Clan underground vonala, mondjuk a harmadik ha lehet ezt rangsorolni. Nem kapnak elég figyelmet, pedig mind a ketten folyamatosan hozzák ugyanazt a szintet minden lemezükön nincsen gyengébb (igaz erősebb se) lemezük.

Wu "vonalak"...

A szupersztár az első vonal meth
A második rza, gza gfk, rae, odb
harmadik: Deck, u-god, masta killa

Érdekes hiába tartják cappadonnat is tagnak én sosem tudtam rá úgy tekinteni, nekem a clan a 36 chambers lemez tagjai a mai napig.

Mint Clan az első lemezük nagyon jó, onnantól lejtmenet és középsemmilyen mindegyik nálam.
A slágereik nagyon ottvannak, de egész lemezként nem rajongok különösebben egyikért sem.

Lemezek amiket bármikor tudok ajánlani:

U-God: Dopium
GFK: Twelve Reasons to Die, The Brown Tape, Twelve Reasons to Die II (ez a kvázi trilógia zseniális!!), Sour Soul
GZA: Grandmasters+ remix lemeze, pro tools
Deck: az össze Czarface
Method Man: blackout 1-2

Ez nem sok, főleg, hogy 9 tag 30 évének termése. :D :lol:

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2022.04.20. 08:15

doggfather írta:
én nagyon későn (2010 után) kezdtem hallgatni wu-t és utána kedveltem meg.

raekwont mondjuk nem, valamiért se lemeze, se flow-ja, se featje nem jön be.
odb a másik aki annyira tolta a taranga/hülyegyerek rappet, hogy nekem nem jött be sose.
method man flow-ja, personalityje nagyon bejön, ő a clan tényleges sztárja, de egy épkézláb, pláne klasszikus lemezt nem sikerült a mai napig összeraknia.
rza producerként okés nekem (annak is a 90es években csupán igazából) a rappjeiért nem ugrok.
Inspectah Deck karrierjét a Czarface mentette meg, igazából láthatóvá is emez a brigád tette, előtte szólóban, Clanban is üres, halk volt nekem. (az egész wu kíváncsiság a Czarface kapcsán indult be nálam egyébként majdhogynem)
GZA Muggs VS lemeze az ami a 2000-2010 legjobb wu cucca nálam, ezt írtam is már korábban, és ad egy fura csavart a sztorinak, hogy a wu fennmaradását nem rza, hanem muggs volt aki elősegítette, megteremtette.
Ghostface az aki előtt le a kalappal. Ő az igazi rapper aki tényleg szereti a stílust, aki termékeny, és aki szeret, tud kilépni a dobozból, a komfortzónájából és csinál sokféle cuccot rendszeresen.
Masta Killa és U-God ketten a Clan underground vonala, mondjuk a harmadik ha lehet ezt rangsorolni. Nem kapnak elég figyelmet, pedig mind a ketten folyamatosan hozzák ugyanazt a szintet minden lemezükön nincsen gyengébb (igaz erősebb se) lemezük.

Wu "vonalak"...

A szupersztár az első vonal meth
A második rza, gza gfk, rae, odb
harmadik: Deck, u-god, masta killa

Érdekes hiába tartják cappadonnat is tagnak én sosem tudtam rá úgy tekinteni, nekem a clan a 36 chambers lemez tagjai a mai napig.

Mint Clan az első lemezük nagyon jó, onnantól lejtmenet és középsemmilyen mindegyik nálam.
A slágereik nagyon ottvannak, de egész lemezként nem rajongok különösebben egyikért sem.

Lemezek amiket bármikor tudok ajánlani:

U-God: Dopium
GFK: Twelve Reasons to Die, The Brown Tape, Twelve Reasons to Die II (ez a kvázi trilógia zseniális!!), Sour Soul
GZA: Grandmasters+ remix lemeze, pro tools
Deck: az össze Czarface
Method Man: blackout 1-2

Ez nem sok, főleg, hogy 9 tag 30 évének termése. :D :lol:

en azt mondom atgondolva yoda izleset, hogy
gza es ghostface lemezek, de azok is foleg az elso szolo utaniak.
method man lemezek a 3. szolotol
wu tang albumok is inkabb az iran flagtol
es raekwon 2. lemezet ajanlom.

ezek nem tipikus wu cuccok. mar "higabbak" ami persze nem yoda izleset minositi.

2022.04.20. 20:58

Hát köszönöm, hogy ennyire szíveteken viselitek a fejlődésemet Wu-Tang fronton. :) Most már nagyon részletes infókkal vagyok ellátva, úgyhogy ha jobban rá fogok érni, pl. nyáron, akkor az instrukcióitok alapján biztosan rá fogok menni alaposabban néhány cuccra főleg GFK-tól és GZA-tól.

2022.04.20. 22:05

Yodaragorn írta:
Hát köszönöm, hogy ennyire szíveteken viselitek a fejlődésemet Wu-Tang fronton. :) Most már nagyon részletes infókkal vagyok ellátva, úgyhogy ha jobban rá fogok érni, pl. nyáron, akkor az instrukcióitok alapján biztosan rá fogok menni alaposabban néhány cuccra főleg GFK-tól és GZA-tól.

mi egy csalad vagyunk es a csalad az csalad :)

amugy odb nigga please lemeze. leginkabb the neptunes csinalt a zeneket :D

2022.04.21. 21:03

Zoli, MP írta:

Ja tényleg, a Got Your Money az Neptunes zene (gondolom, arról a lemezről), és azt szeretem is természetesen. :)

2022.04.22. 20:32

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:

Ja tényleg, a Got Your Money az Neptunes zene (gondolom, arról a lemezről), és azt szeretem is természetesen. :)

most belegondolva, csak olyanokat ajanlottam ami mar nem igazan "wu tanges" , rza addigra mar "kiszallt".
de ha ezek megvannak mehetsz a klasszik wu hangzasra :)

2022.04.25. 21:16

Czarface – Czarmageddon!
.
Mennek tovább a kitaposott ösvényen, és ismét egy nagyon képregényes, nagyon tematikus és erős lemezt tettek le az asztalra. A big em up a legjobb nótája az albumnak!

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2022.05.02. 12:47
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1175 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 79  Következő