Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.26. 03:22

Hozzászólás a témához  [ 483 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33
 A Hip Hop és Te #2 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: A Hip Hop és Te #2
hogy mi az isten van.
megint elromlott egy fules. kb par honapot birt.

nem tekergetem, nem csinalok vele semmit es nem szol a balos. hallgatom es mikor nem kell leteszem.
mar direkt az asztal masik vegebe raktam hogy minden kabeltol messze legyen, mert neha a laptophoz tartozo kutyu "megcsip" nagyon melegszik.

ez a par ev szenvedes, kb negy fules meghalt 3 ev alatt.

bezzek amit gyurtem vittem magammal mindenhova evekig birta.
asszonye is, vizes lesz, tekergetni stb.. siman birja, igaz minosegre nem a legjobb, marmint hangazsra.

2024.07.02. 19:18

Roland nagyon szereti és érti a rapet, főként TikTokOn aktív a videoival, beszélgetett az Eberkomaval mindenről ami Hiphop.

https://youtu.be/lZivGV-USHo?si=Ra661y6EMhb4OJIH

2025.04.06. 07:07

rapguruz88 írta:
Roland nagyon szereti és érti a rapet, főként TikTokOn aktív a videoival, beszélgetett az Eberkomaval mindenről ami Hiphop.

https://youtu.be/lZivGV-USHo?si=Ra661y6EMhb4OJIH

Egyre többen próbálkoznak ilyen hip-hopról beszélgetős podcastekkel, Nick Name-éknek is nemrég indult egy. Az a baj, hogy szerintem az átlaghallgatót nem érdekli, ha ilyen önjelölt szakértők beszélgetnek a hip-hopról - még akkor se, ha adott esetben tényleg nagyon értenek hozzá. Vagy olyan minőségi módon kell megcsinálni a műsort, hogy felkapjam rá a fejem, de itt egy kis belepörgetés alapján nem ez a helyzet.

Aztán lehet, hogy tévedek, és fals módon vetítem ki másokra a saját hozzáállásomat. De szerintem két járható út van: 1. hívj meg olyan rapelőadókat a műsorodba, aki sokakat érdekel, és ha sokáig következetesen meg tudod ezt tenni, minőséget adsz hallgatónak, akkor egy idő után lehet, hogy már saját jogon is követni fognak (így építette fel magát pl. Bíró Dávid a Rapterápiával), 2. ahogy írtam, csinálj magas minőségi színvonalon összerakott, hiánypótló jellegű videokat (ezt csinálta pl. Wales a Mi van hip-hop?-al vagy Simon Dávid a Dallamtapadással).

2025.04.06. 21:19
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 483 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33