Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: A Hip Hop és Te #2
Nagyon jo kerdes.Pont mostanaban sokaltam be en is a mennyiseg miatt. kb 250eredeti cdm van, de 5-6 eve mar egyet sem vettem.Nincs is nalam mivel nem ez volt a legfontosabb mikor koltoztunk.Anno mikor felebredtem reggelente egy cd mindig volt a lejatszoba igy 2 gomb megnyomasaval el is indult.mindig randomra tettem.
regebben mindent kiirtam amit leszedtem de a jobbakat hagytam a gepen.kb 50dvd tele zenevel.
Most mar csak mp3as zeneket tolok.Ha tetszik egy album teljesen megtartom ha nem akkor egy kulon mappaban landolnak a jobb trackek.kb 35 albumnyi jobb trekkem van. Rengeteg nemet hiphop es francia hiphop albumom van amiket evek ota nem hallgatok de nincs szivem letorolni oket. Szoktam magambak csinalni sajat best ofokat.Legutobb busta rhymes osszest leszedtem atnyalaztam es ennyi.busta rhymest csipem de egy egesz album tole sok egyben.Cannibusszal is igy vagyok.stb.. a masik fele pl Xzibit.Elso lemeze bitang meg is van egyben a tobbit leszedtem es a maradekbol lett egy best of az elso lemez szamait kihagyva persze.van hasonlo defaritol,wu tangtol stb...
sok rnb garage zenem van,de csucsulnek elektronikusabb cumok is a gepen.
mp3 lejatszora fel kb 20 lemez es vegighallgatom oket. altalaban munka kozben toltam napi 2-4albumot.regi es ujakat vegyitve.most uj munkahely miatt kevesebb lehetosegen van,de itthon potolom hazimunka kozben:)
A heten dobbentem ra h a mennyiseg miatt evek ota nem hallgattam pl hi tek hiteknology 1-est ami egy geci jo album.
Jol kiadtam magambol;)
u.i. jelenleg szortirozom a zeneimet h csokkentsem a szamukat.
|
2016.09.11. 10:06 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Az eredeti gyűjteményemen kívül természetesen nekem is vannak "biztonsági másolatok". Mostanában egy kicsit visszavettem a letöltésekből is, ami nem érdekel annyira azt le se töltöm. Archiválni ritkán DVD-re, főként cd-re, mert úgy a kocsiban is tudom hallgatni. Bár, amióta usb-s lejátszó van a kocsiban, azóta ritkábban írok ki. Ha hosszú távra akarunk archiválni, akkor mp3-at is cd-re érdemes, volt több olyan dvd-m, amiről eltűnt a tartalom. Na az bosszantó. Néha csinálok klippes válogatást is, azt is csak DVD formátumban.
|
2016.09.14. 18:40 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
gyakorlatilag februári megjelenése óta keresem Fullee Love (régebben: Zaakir Muhammad, Soup a jurassic 5-ból) “Still In Fullee Love” Ep-jét, csak digitálisan jött ki, kérdeztem twitteren többször Soup-ot, aki azt írta, hogy nem is tervezik cdn kiadni. Mit ad isten 3 nappal ezelőtt ebay-en találtam egy promó cdt belőle(?!?!). Megkérdeztem Zaakirt, hogy ez mi, mire az volt a válasz, hogy ő ezt sose látta. Lehet eredeti simán, csak ő nem tudott róla, hogy lesz, van ilyen. 7 dolcsiért árulták, de lehetett alkudni, 5 dolcsiért vettem meg. Most várok, remélem, hogy nem valami bootleg, bár a képeken nagyon originek nézett ki. (nem tudom, hogy látjátok e vagy ez az én saját linkem: http://www.ebay.com/itm/311723930986?_t ... EBIDX%3AIT ) érdekes történet sztem minden esetre.
|
2016.12.28. 19:47 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Persze nem ez az első ilyen eset a zenetörténetben, de nekem mindig fura, hogy az előadó tudta nélkül megjelentetik a lemezét.
|
2016.12.29. 17:37 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Egy számomra nagyon szomorú hír: UGHH will be shutting down permanentlyMég anno az internetes rendelgetéseim hajnalán találtam rájuk és rengeteget rendeltem tőlük. Mostanában már nem nagyon, de szinte napi szinten ráklikkeltem az oldalukra. Általában itt lehetett értesülni leghamarabb a friss megjelenésekről, sőt egy csomó mindent a hivatalos megjelenés előtt meg lehetett venni + csak itt kapható exkluzív kiadványokban is bővelkedtek. Nekem egy biztos pont volt az online felületek között. A gyűjteményemben sok cd, vinyl van, ami tőlük származik. Nemrég bezárt a bostoni üzletük és csak online bolt folytatták - az már sejtetett valamit, de ezt még gondolni se mertem. Érdemes beleolvasni a kommentelésbe, hogy mennyi embernek jelentett sokat az egész működésük.
|
2016.12.29. 19:52 |
|
 |
Zoli, MP
|
dub7 írta: Egy számomra nagyon szomorú hír: UGHH will be shutting down permanentlyMég anno az internetes rendelgetéseim hajnalán találtam rájuk és rengeteget rendeltem tőlük. Mostanában már nem nagyon, de szinte napi szinten ráklikkeltem az oldalukra. Általában itt lehetett értesülni leghamarabb a friss megjelenésekről, sőt egy csomó mindent a hivatalos megjelenés előtt meg lehetett venni + csak itt kapható exkluzív kiadványokban is bővelkedtek. Nekem egy biztos pont volt az online felületek között. A gyűjteményemben sok cd, vinyl van, ami tőlük származik. Nemrég bezárt a bostoni üzletük és csak online bolt folytatták - az már sejtetett valamit, de ezt még gondolni se mertem. Érdemes beleolvasni a kommentelésbe, hogy mennyi embernek jelentett sokat az egész működésük. Soha nem rendeltem toluk...en inkabb cd pinces voltam, de hirek es megjelenesek miatt mindig megerte felnezni az oldalukra. Szomoru, hogy ez lett:(
|
2016.12.29. 21:58 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Engem nem érintett (csak általatok ismertem), de elolvasva azt a pár bekezdést és történetet, azért sajnálom...
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2016.12.30. 10:20 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
dub7 írta: Persze nem ez az első ilyen eset a zenetörténetben, de nekem mindig fura, hogy az előadó tudta nélkül megjelentetik a lemezét. ez csak promó kiadvány (gondolom rádióknak készült), de akkor is furcsa sztem is, hogy nem is látott még ilyet.
|
2016.12.30. 13:35 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
|
2017.01.03. 20:15 |
|
 |
doggfather
|
Ki lehet az a rapper befektető?
|
2017.01.03. 22:52 |
|
 |
doggfather
|
és már működik is. dub szólj ha rendelnél, mert 5 cdt bármikor kiválasztok az oldalról!
|
2017.01.05. 19:52 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Az a baj, hogy már nincs akciós ár...
|
2017.01.07. 15:20 |
|
 |
doggfather
|
Na nem most azonnal.
|
2017.01.07. 17:22 |
|
 |
Sixfeet
|
doggfather írta: Ki lehet az a rapper befektető? A cikk szerint valaki akit Apathy ismer. Apathy-nek elég nagy az ismeretségi köre ha csak abba gondolunk hogy volt az Atlanticnél meg Scoop Deville-el volt egy csapatban, de talán Celph Titled aki passzol leírásba. Celph intézi neki a disztribúciós dolgokat Apathynek, a CD-k meg a bakelitek legyártását azt általában Celph szokta neki intézni, Celph jobban benne van a zenegyűjtésben (Apathy is de ő is mondta hogy annyira ő nem vágja pl. a nyugati gangsta rap cuccokat mint Celph), plusz Celph az akiből kinézem hogy inkább nem verné nagy dobra ha ilyen befektetésre vetemedne, hiszen amúgy sem használ annyira social mediat mint Apathy.
|
2017.01.07. 19:15 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
|
2017.02.11. 11:12 |
|
 |