Nekem az idei év elég gyér eddig, úgyhogy van idő a korábbi évek kimaradt cuccait bepótolni. Ezt a két lemezt nem volt nehéz kihagyni én még csak nem is tudtam a megjelenésükről. Nevetségesen olcsók voltak, az volt az oka, hogy belehallgattam, aztán egyértelmű volt, hogy kell mind a kettő.
Chris Lowe DJ/producer/rapper, ezt a lemezt is ő pakolta össze zeneileg + olyan közreműködők, mint Large Professor, PMD, Dinco D, Sadat X, Stezo, mégsem a közreműködők viszik el a lemezt, nélkülük is erős cucc lenne. A Female Fun Recordsnál jött ki, amit a magyar származású Peter Agoston futtatott sajnos csak pár évig a kétezres években.
Wildelux egy bronxi MC, akit először szintén nem tudtam hova tenni, aztán rájöttem, hogy van olyan lemezem, amin szerepel. (DJ Lord Ron – Environmental Shape Sounds Of DJ Lord Ron + DJ Brans – The Branstorm).
Simán olyan lemez ez is, ami ha nagyobb hírverést kap, akkor sokak kedvence lehetett volna, így sajnos elveszett ez is a feledés homályába. Én azért fogom hallgatni!