doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: OSG 2014 Budapest 09.06.
Tökéletes buli egy ezresért.
Tegnap megvolt a 15. OSG aminek a fő fellépője Lloyd Banks volt, a G-Unit egyik tagja, és sikerült eljutni rá. Maga az OSG egy nagyon színvonalas rendezvény, a műjégpályán rendezték meg, ahogy tavaly is, és nem csak, hogy szép helyen van, és jól van megszervezve, de igen igen látogatott is, tegnap is ezresekben lehetett mérni a nézőket. Több kajálda, étellel és itallal, a rendezvények van saját mercsandájsza (hivatalos pólók, sapkák), tágas szellős, nem zavarja egymást senki igazából. Amolyan igazi fesztiválhangulat volt, amit a szemerkélő eső se tudott elrontani. Ha lehet egy bulin a helyre csillagos ötöst adni, akkor az OSG-re nyugodt szívvel meg lehet tenni.
Egész napos extrém sport rendezvény volt, 2 színpadon folyamatos fellépésekkel, mi ezek közül csak a végét kaptuk el Akkezdet és a Hősök produkcióit. Mind a két csapat nagyon nagy sikert aratott a közönség skandálta a számok jó részét, igazi michaeljackson volt mind a két banda. A Hősök után volt az eredményhirdetés, több kategória főbb helyezettjeit sorolták fel, és tapsolták meg. A közönség rendkívül befogadó volt, és idén nem hagyták el annyian a helyet a Hősök után, mint tavaly az MOP előtt. Nem csak a hangosítás, a színpadtechnika, de a pontosság is kiváló, nem egészen 5 perccel 21:00 után már el is kezdődött a koncert.
Lloyd fellépése uszkve 30 perces diszkó hakni volt. Eltolta a slágereket, sajátjait és a G-Unit nótáit is, folyamatosan vetkőzött, a közönséget érezte, sőt ügyesen hergelte. Kicsit rosszul esett, hogy amolyan fél playback volt, nem egy számnál tisztán lehetett hallani a refrént a lejátszóból amire Banks rárappelt.
A show vége felé leütött egy biztonsági őrt, megtaposta a hangfalakat és elhajította a mikrofont, szóval úgy csinált, ahogy egy nagyon rosszfiú A listás gengszter előadó.
Így, hogy mindössze egy ezres volt a beugró, hogy pontosan kezdett (khm, meg lehet ezt szervezni rendesen is, ugye NADÍR?!) még ezt a haknit is pozitívan nyugtáztak a koncert után.
|
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
 Re: OSG 2014 Budapest 09.06.
Akkor azért nem láttalak titeket, mert kis átfedéssel pont nem egyszerre voltunk ott... még 10 előttől voltam benn, kompletten mindenre kíváncsi voltam. 30 perces volt szerintem minden koncert, tartalmas, mindig volt 1-2 progi, ami érdekelt folyamatosan. De a nap végére kész voltam fizikailag, legközelebb viszek magammal széket:)
Úgyhogy ezért, az idő, és egyebek miatt nemsokkal lloyd banks előtt távoztam. Engem mondjuk ő pont annyira érdekelt, mint a többi fellépő, lényegében csak a koncertek között lejátszott zenéket ismertem, élőben előadottat egyet sem:)
De összességében élveztem a programokat, belépőt simán megérte.
(Bár azért pár nyereményjátékon kívül azt hittem, hogy eksönös áron is lehet vásárolni cuccokat, de nem...)
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|