Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.28. 17:31

Hozzászólás a témához  [ 2699 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 180  Következő
 Hazai előadók zenéi. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Hazai előadók zenéi.
Mert csak akkor nyilváníthat valaki véleményt, ha kedveli meg ajnározza meg ajánlja?

Nagy hülyeségnek tartom a felháborodást ami ekörül van most, főleg amiatt mert Geszti meg Fenyőnek az esete az, hogy olyanok kapnak óriási megtiszteltetést akik egyébként világéletükben bűnszarok voltak, nem a spanyol viaszt találták ki, csak nekik jutott eszükbe elsőnek az, hogy behozzanak valami olyat itthonra ami eddig még nem volt.

Ha ők nincsenek, akkor is eljött volna Magyarországra a hip-hop idővel, előbb vagy utóbb, de többet ártottak szerintem a műfaj megítélésének meg örökségének az itthoni színtéren mint amennyit segítettek azzal az iszonyat gagyisággal amit ők hoztak.

A teltházhoz meg azt tudom hozzátenni, hogy Ákos meg az Irigy Hónaljmirigy is hozott szerintem itthon teltházas koncertet. Viszonyítási alapnak ez kb. olyan mint azt mondani a "ki a jobb Jay-Z vagy Nas" vitában hogy Jay-Z, mert több lemezt adott el.

2017.02.26. 16:08

Aki már eleve a '90-es években utálta a Rapülőket, attól ne várjuk, hogy 2017-ben korrekt kritikát tud írni a koncertjükről. Beszéltünk már erről itt is: lehet arról vitatkozni, hogy mennyire tett rosszat a Rapülők Magyarországon a hip-hopnak, de a maguk műfajában szerintem jók voltak, egy igényes popprodukció. Geszti némelyik szójátéka a kontextusból kiragadva lehet, hogy valóban bénán hat, de ha egészében nézzük a szövegeket, voltak köztük kimondottan ötletesek szerintem. Kicsit a Wellhello-hoz tudnám őket hasonlítani abból a szempontból, hogy aki rapprodukcióként tekint rájuk, az tévedésben van, viszont amint elkezdünk popprodukcióként tekinteni rájuk, kimondottan jó lesz.
Mindettől függetlenül természetesen simán el tudom képzelni, hogy szar volt a koncert, csak hitelesebben hangzana olyasvalakitől, aki nem eleve előítéletes a Rapülőkkel szemben.

2017.02.26. 18:51

CPTCity írta:
Mert csak akkor nyilváníthat valaki véleményt, ha kedveli meg ajnározza meg ajánlja?

Nagy hülyeségnek tartom a felháborodást ami ekörül van most, főleg amiatt mert Geszti meg Fenyőnek az esete az, hogy olyanok kapnak óriási megtiszteltetést akik egyébként világéletükben bűnszarok voltak, nem a spanyol viaszt találták ki, csak nekik jutott eszükbe elsőnek az, hogy behozzanak valami olyat itthonra ami eddig még nem volt.

Ha ők nincsenek, akkor is eljött volna Magyarországra a hip-hop idővel, előbb vagy utóbb, de többet ártottak szerintem a műfaj megítélésének meg örökségének az itthoni színtéren mint amennyit segítettek azzal az iszonyat gagyisággal amit ők hoztak.

A teltházhoz meg azt tudom hozzátenni, hogy Ákos meg az Irigy Hónaljmirigy is hozott szerintem itthon teltházas koncertet. Viszonyítási alapnak ez kb. olyan mint azt mondani a "ki a jobb Jay-Z vagy Nas" vitában hogy Jay-Z, mert több lemezt adott el.

nem,mindenki azt ir vagy mond amit akar.Ezzel nincs baj.
Az h ki mennyit tett hozza nem relevans jelenleg.
2 cikkbe futtam bele mindaketto full lehuzos volt.
Sztem jobb a pozitiv dolgot megirni .a comment blog is szidja allandoan a valo vilagot.minek?
vagy kiemelnem Doggot innen.Rap rajongo es repp koncertekrol ir es objetiven mivel kb 100 koncertet latott mar tudja h minek h kene mukodnie.
jelen esetben irhatta volna a cikket egy olyan ember aki mondjuk csipi a retro 90es evek magyar zenet es a tobbi altala latott koncerthez kepest tud velemenyt formalni.

keptelenseg lenne rapuloket eloafni oltonyben es zakoban.csak a hulyeseg adja at azt amit ..a repulok feelinget.

2017.02.26. 18:56

Elhunyt Mohaman.... Nyugodjon békében!!!

http://magyarhirlap.hu/cikk/81676/Elhun ... nd_Mohaman

2017.03.05. 22:38

rapguruz88 írta:

Szomoru hir. :cry:

2017.03.06. 09:35

rapguruz88 írta:

Nyugodjék Békében!

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2017.03.06. 11:12

RIP!

Elég szomorú sztori, halála előtt pár hónappal még jól le kellett őt járatni... Nem tudom, valóban szívelégtelenség volt-e az ok, ahogy mondják. Ha igen, gondolom, az is összefügg a korábbi életmódjával.

2017.03.06. 12:06

Hazánk pörgő nyelvű titánjai - 30+1 Magyar rapper
http://szabad-bolcsesz.blog.hu/2017/03/ ... yar_rappet

"A legismertebb, legnépszerűbb, és legjobb előadókat szedtük össze." - Ezt írják, és ez így kb. helytálló is lehet. Ha a legjobb 30 magyar rappert keressük, akkor szerintem nem ők azok, vagy csak részben ők azok. Viszont ha a 30 legnagyobb jelentőségűt keressük, akkor többé-kevésbé stimmel a lista szerintem.

2017.03.08. 15:54

Yodaragorn írta:
Hazánk pörgő nyelvű titánjai - 30+1 Magyar rapper
http://szabad-bolcsesz.blog.hu/2017/03/ ... yar_rappet

"A legismertebb, legnépszerűbb, és legjobb előadókat szedtük össze." - Ezt írják, és ez így kb. helytálló is lehet. Ha a legjobb 30 magyar rappert keressük, akkor szerintem nem ők azok, vagy csak részben ők azok. Viszont ha a 30 legnagyobb jelentőségűt keressük, akkor többé-kevésbé stimmel a lista szerintem.

Igen, nagyjából jó a cime.Teljesen igazad van.

2017.03.16. 13:18

lattam egy uj magyar szemuveg reklamot amiben "MC Peet" nevu egyedet krealtak az irok.
MC Peete kb a mizu klippbe beleillene.
Miert lenyeges ez?
MO mèg nem notte ki a hulye rappet,sot ezzel meg jobban elmelyitik ezt.

hol vagyunk franciaorszaghoz kepest ahol ...na mind1

2017.03.19. 09:24

Franciaország a saját maga történelmével olyan mértékben magasra lövés, hogy olyan mintha konkrétan az amerikai közeget hoznánk fel példának. A lengyelek, a románok de szerintem a szlovákok is igényesebb rap zenét csinálnak manapság mint mi. Nem akarok ilyen gyerekes "ugye hogy igazam volt" dologgal előhozakodni, de pontosan a rapülős vitát követően látunk konkrét példát arra, hogy milyen eredménye van annak, ahogyan ők megalapozták itthon ezt a műfajt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sixfeet 2017.03.19. 18:40-kor.

2017.03.19. 15:17

CPTCity írta:
Franciaország a saját maga történelmével olyan mértékben magasra lövés, hogy olyan mintha konkrétan az amerikai közeget hoznánk fel példának. A lengyelek, a románok de szerintem a szlovákok is igényesebben rap zenét csinálnak manapság mint mi. Nem akarok ilyen gyerekes "ugye hogy igazam volt" dologgal előhozakodni, de pontosan a rapülős vitát követően látunk konkrét példát arra, hogy milyen eredménye van annak, ahogyan ők megalapozták itthon ezt a műfajt.

igen.tudom h tuloztam franciaorszaggal..elegge sokat tanultam az ottani kulturarol.Par koncerten is voltam.
Azt NTM -et mindenki ismeri attol fuggetlenul h milyen stilusu zenet hallgatnak.
Vita musorokba hivnak be eloadokat.Diams pl eloben eloadta Le Pen "ellenes" notajat Le Pennek.
Mas,mas vilag.Itthon kb dopeman vallalt fel bizonyos dolgokat de kb 10 ev gettorap utan.

a lengyelek 15-17 eve mar olyan zeket toltak h leszakadt a fejem.Konkretan le vagyunk maradva mint a borravalo

2017.03.19. 17:50

Régóta ültem már ezen a témán, és nincsenek nagy reményeim ezután az itthoni közeg állapota, meg úgy alapvetően az itthoni színvonal után ezek után. De remélhetőleg helyre kerül pár dolog az embereknek fejében.

Kirakat Underground: Az állam által szponzorált rapszakma
https://youtu.be/3u8nDxM8unI

2017.03.22. 18:04
Adminisztrátor

Egy-két infón ledöbbentem. :shock:

2017.03.23. 17:08

Eljen a kalozkodas :D

Akit erdekel itt megnezheti/meghallgathatja a dvd-nket ami kozel 10 eves mar.
Sajnos nem lett tokeletes, de igy is egyedulallonak tartom.

https://www.youtube.com/watch?v=P86HslX ... regepDOASz

2017.03.24. 11:52
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2699 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 180  Következő