Re: D.P.G.C. (Dogg Pound Gangsta Crips)
Na, szerintem viszont lehet, hogy ez a legjobb Snoop album a Blue Carpet Treatment óta. Egyértelműen nem jelenteném ki, mert a Doggumentary-t már rég hallottam, de a Coolaid-nél biztos jobb. Korántsem az a szint azért, mint a Blue Carpet Treatment, de most már legalább ráérzett a Snoop, hogy mi az a stílus, amiben neki mozognia kéne. Van néhány filler szám, ami kilóg, de nem vészesen sok. A többi pedig klasszik westcoast hála a csomó Battlecat zenének. Szerintem főként Battlecat alapokra kéne rappelnie Snoop-nak, ez passzol hozzá a leginkább, ha Dre-t nem számítjuk.

A legjobb szám viszont szerintem továbbra is a Lavender. Nem reprezentatív az album egészére nézve, de abban Snoop nagyon komoly szöveget tol, harap a flow, és a zene is izgalmas, nem standard.
Ezen kívül amit kiemelnék: Neva Left (igen, Wu-Tang feldolgozás, de még így is nagyon jó), Bacc in da Dayz, 420, Let Us Begin, Mount Kushmore. De ezeken kívül is vannak még jó számok bőven, úgyhogy én nagyon meg vagyok elégedve, picit jobb is, mint amit vártam.