Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.27. 22:52

Hozzászólás a témához  [ 2228 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 149  Következő
 Filmek 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Filmek
Yodaragorn írta:
4 részes dokumentumfilm sorozat indul az HBO-n Jimmy Iovine és Dr. Dre kapcsolatáról, a trailer egész jó. The Defiant Ones lesz a címe.
https://defiantones.com/

És itt is van a hivatalos trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=qT5FeylUWO0

Olyan szempontból nagyon várós az anyag, hogy elég profinak tűnik, és lesz benne sok új interjú. De azt egyelőre nem látom, hogy mi újat fog mondani ez a 4 részes sorozat.

2017.06.24. 14:21

The Defiant Ones

Ezt feltétlenül nézzétek meg, baromi jó! Mondom ezt úgy, hogy még csak az első 2 részt néztem meg.
Egetrengető újdonságot nem fogtok hallani (max. Jimmy Iovine-ról, az ő életével én annyira nem voltam képben), viszont lesz nagyon sok érdekes kis apróság. Pl. nagyon jók a soha nem látott régi videofelvételek többek közt a Straight Outta Compton album felvételéről.
Egyébként pedig tényleg mindenki megszólal a filmben, aki Dre és Jimmy karrierje, magánélete szempontjából fontos volt: Ice Cube, MC Ren, DJ Yella, The DOC, Snoop, Eminem, stb. Vagy Jimmy Iovine kapcsán Bono, Bruce Springsteen és egyéb rocklegendák. De megszólal will.i.am, Puffy, vagy Gwen Stefani is.
És úgy összességében is rendkívül nagy igényességgel van összerakva az egész, a már ismert sztorikat is élvezet nézni, hallgatni. Külön pozitívum, hogy ha nem is túl hangsúlyosan, de ez a film kitér Dre életének azokra az aspektusaira is, amik negatívabb színben tüntetik fel őt, és amit sokan hiányoltak a Straight Outta Compton filmből.

2017.07.11. 17:58

Pont nem rég bingeltem le a 4 részt. Az az apró részlet ami arról szól hogy miért is készült el végső soron a Fuck The Police, valami mocskos vicces. :lol: A Straight Outta Comptonban annyira Hollywoodi drámainak akarták magukat betudni mintha tényleg az NWA-nek legalább Public Enemy mértékű politikai indíttatása lett volna, miközben inkább voltak huszonéves idióták (a szó legjobb értelmében) akik imádtak hülyéskedni meg trógerkedni. Ilyen zenékkel mint a Just Don't Bite it, Rather Fuck with You, vagy az I Ain't The One amin pont azért nevettem rohadt sokáig hogy milyen flegma az egész. Ez az egyik kulcselem amit mocskosul hiányoltam a filmből.

2017.07.14. 12:06

Igen, szerintem is ez a film sok szempontból hitelesebb képet adott az NWA időszakáról, mint a Straight Outta Compton.

Tegnap én is megnéztem a második 2 részt is. Természetesen ezek is hasonlóan ütősek voltak, viszont sajnos a SOC-hoz hasonlóan ebből is kimaradt az Eazy-E beef, sőt itt még az állítólagos verésről se volt szó, amit Suge Knight-tól kapott az Eazy.
Illetve elég gyorsan lerendezték az 1996 utáni időket, pontosabban csak Eminem-re és a Beats sztorira fókuszáltak belőle. Jó, igaz, hogy onnantól már szaladt a szekér, minden flottul ment, nem voltak nagy konfliktusok, balhék, tehát ilyen szempontból nem volt miről beszélni. De azért az NWA lemezeket, a Chronic-ot és a Doggystyle-t elég frankón kivesézték, és a bennem lévő raprajongó hiányolta ugyanezt a Chronic 2001, a Marshall Mathers LP vagy az első 50 Cent album, az első Kendrick album kapcsán. Kíváncsi lettem volna, hogy Dre hogyan értékeli ezeket utólag.
A Detox kudarcáról ugyan futólag esett szó, de érdekes lett volna arról is beszélni többet, hogy hogyan alakult át Dre munkája az utóbbi időben. Az utolsó nagy produceri munkája a Relapse volt, azóta max. elvétve bukkan fel egy-egy szám producereként. Kicsit többet is hallgattam volna arról, hogy miért történt ez a háttérbehúzódás, miért vesztette el az önbizalmát abban a tekintetben, hogy nem volt hajlandó jó zenéket kiadni (amiről Eminem beszélt a filmben). Ugye annyi magyarázat volt összesen a filmben, hogy "music is a young man's game", ami igaz, de azért sovány magyarázat. :)

Mindezekkel együtt a véleményem nem változott, továbbra is azt gondolom, hogy zseniális lett ez a 4 részes sorozat, csak lehetett volna kicsit arányosabb. (Egy teljes rész a Death Row 4 évéről vs. Egy teljes rész az 1996-2016 közti 20 évről)

2017.07.14. 15:58

ezt varjartok mar?

:D

https://www.youtube.com/watch?v=zA4EoAQqad4
Can't Stop, Won't Stop: A Bad Boy Story Trailer #1 (2017)

2017.08.27. 21:44

Eléggé pörögnek mostanában a hip-hopos filmek. Nem voltam sose nagy Bad Boy fan, úgyhogy csak mérsékelten várós a film. Mindenesetre remélem, nem fogják a Puffyt nagy zenei géniuszként beállítani, mert az sose volt. Ellenben üzletemberként letett ezt-azt az asztalra, inkább arra kéne fókuszálni.

2017.08.28. 15:25
Adminisztrátor

Az előzetesből nekem gyanús, hogy Puffy tömjénezése lesz.
A Bad Boy nekem az elején volt izgalmas, '94-ben Craig Mack nagyot durrantott, azután B.I.G.. Black Rob még jó volt.
Miután Puffy átvette az irányítást nekem értékelhetetlen volt az egész. Voltak ott jó cuccok/MC-k, de sajnos velük már nem kezdtek semmit : Mark Curry, G Dep...
Ha nem egy ilyen pénzéhes pojáca viszi tovább a hagyatékot, a mai napig klasszik lemezeket dobnának.

2017.08.28. 20:57

Nekem Puffy keze alol Biggie, Black Rob es G dep is tetszett..no meg J LO :lol:

2017.08.28. 21:39

Zoli, MP írta:

Hát, J-Lo azóta megjárt még néhány "kezet"... :lol:

Egyébként hiába pénzéhes pojáca a Puffy, azért tény, hogy a mai napig őt mondják a leggazdagabb hip-hop előadónak. Tehát valamihez értenie kell üzletileg, és arról érdemes filmet csinálni. Bár őszintén szólva nem tudom, mostanában miből van bevétele. (Ti tudjátok?) A ruhamárkájából? Nem hiszem, hogy az olyan jól megy. A zenei életben marginalizálódott a Bad Boy. Vagy a Biggie jogdíjak még mindig ilyen jól hoznak a konyhára? Meglepne. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy a '90-es években megkeresett pénzt nagyon jól fekteti be, és a pénz pénzt fial.

2017.08.29. 13:55

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:

Hát, J-Lo azóta megjárt még néhány "kezet"... :lol:

Egyébként hiába pénzéhes pojáca a Puffy, azért tény, hogy a mai napig őt mondják a leggazdagabb hip-hop előadónak. Tehát valamihez értenie kell üzletileg, és arról érdemes filmet csinálni. Bár őszintén szólva nem tudom, mostanában miből van bevétele. (Ti tudjátok?) A ruhamárkájából? Nem hiszem, hogy az olyan jól megy. A zenei életben marginalizálódott a Bad Boy. Vagy a Biggie jogdíjak még mindig ilyen jól hoznak a konyhára? Meglepne. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy a '90-es években megkeresett pénzt nagyon jól fekteti be, és a pénz pénzt fial.

Nem idei cikk,de kepbe kerulunk... nem egy buta ember.

http://www.therichest.com/expensive-lif ... s-so-rich/

2017.08.29. 19:01

Ó, köszi szépen, nagyon jó cikk! Nem gondoltam, hogy a ruházati cégeiből ennyi pénz jön. Valószínűleg csak hozzánk, Európába nem jut el a híre, Amerikában biztos pörög. A piákról pedig egyáltalán nem hallottam még.
Na, ezekről szerintem lehet filmet forgatni. Hozzáteszem, annak a filmnek sok köze nem lenne a zenéhez.

2017.08.31. 16:46
Adminisztrátor

Nem buta persze, ez ebből a cikkből is kiderül. Több helyre fektetett be és főként a zenebizniszen kívül.
De lelketlen és amit a Bad Boyjal csinált azért nincs bocsánat.
A filmet természetesen megnézem, mert kíváncsi vagyok rá.

2017.09.04. 19:23

Az időm most úgy engedi hogy belefér pár film a napjaimba :)
Ha esetleg tudnátok ajánlani hasonló filmeket,esetleg sorozatokat,mint ezek pl,azt meg köszönném!!

Filmek

21 jump street
22 jump street
3 Strikes
8 Mérföld
A Day in the Life
A Fehér Csóka
A Fekete Párduc
A Halál Vámszedői
Above The Rim
All Eyez On Me
Az Éjszaka Ritmusa
Az utolsó Belővés
Baby Boy
Beat Street
Békétlen Zona
Birkanyirás
Birkanyirás 2
Bünös Szándék
Carmen Egy Hip-Hopera
Clockers
Csalobol Csali
Csontok
Defektes Derbi
Diary Of Pimp
Drogkirály
Első Vasárnap
Féktelen Balfékek
Gerjedek a Vonalaidra
Get Rich Or Die Tryin
Harlemi Történet
Hazug Igazság
Hip-Hop Szerelem
Hosszú Lé
hot Boyz
How Hight
Hustla And Flow
Játékosok Klubja
Kiképzés
Let It Shine
Mac And Devin Go To High School
Már Megint Péntek
Nagy Dobás
Notorious B.I.G
Ne Légy Barom
Péntek Esti Gáz
Pootie Tang
Rap Vágta
Reincarnated
Ressurection
Ride A Long
Ride A Long 2
Setup
Shottas
Sodródás
Soul Plane
State Property
Straight Outta Compton
Szép Még Lehetsz
The Wash
Think Like a Man 2
Tor-Tura
Tor-Tura 2
Tökéletes Védelem
Utolsó Belővés
Vad Vakáció
Végre Péntek
Veszélyes Kölykök
Veszélyes Vidék

Sorozatok:

Power
Empire
O.Z
The Wire
Atlanta
Gomorrah
Orange Is the New Black

Ezeket a filmeket,sorozatokat,mind csak ajánlani tudom!!! ;)
Ilyesmi stílusúakat keresek!!

2017.09.16. 13:46

Ha a Resurrection tetszett, és ahhoz hasonlóan a dokumentumfilmek is beleférnek, akkor az idén nyáron megjelent The Defiant Ones című 4x60 perces sorozatot nagyon ajánlom. :)

2017.09.17. 12:34

Yodaragorn írta:
Ha a Resurrection tetszett, és ahhoz hasonlóan a dokumentumfilmek is beleférnek, akkor az idén nyáron megjelent The Defiant Ones című 4x60 perces sorozatot nagyon ajánlom. :)

Igen,tetszenek a dokumentum filmek is!! Szemezgettem már vele,de nem találtam hozzá még feliratot!

2017.09.17. 13:30
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2228 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 149  Következő