All Eyez on MeMegnéztem, és az a helyzet, hogy jobb lett, mint vártam, bár ehhez hozzátartozik, hogy elég alacsonyak voltak az elvárásaim, pláne a negatív vélemények után.

Azért nem az a szint, mint egy 8 Mile vagy egy Straight Outta Compton, de szarnak semmiképp nem nevezném.
Ami tetszett: A főszereplő szuper volt: a kinézete, a hangja, a mozdulatai, a gesztusai: minden stimmelt. Bár néhány részlet nyilvánvalóan meg volt hollywoodiasítva a sztoriban, nekem komoly tárgyi tévedés nem tűnt fel, és szerintem minden benne volt a történetben, aminek benne kellett lennie. Nagyon jól hangsúlyozta a sztori a vívódást 2Pac "jó és rossz oldala", tehát a művelt, érzékeny, művészi, szabadságharcos, tanító, forradalmár 2Pac és a szupersztár, bulizó, balhézó 2Pac között. Egyszer az egyik kerekedett felül, másszor a másik. A végén mint tudjuk a másik... Kitűnően összegezte ezt a harcot az egyik utolsó jelenet, mikor a halálos merénylet estéjén a hotelszoba ajtaja előtt vívódik 2Pac, hogy menjen-e vissza a barátnőjéhez vagy menjen-e bulizni a Suge Knight-ékkal, és végül az utóbbi mellett döntött. A valóságban valószínűleg ez nem így volt, de nagyon hatásos volt a filmben.
Ami nem tetszett: A főszereplőn kívül a többi színész gyenge, max. középszerű volt, főleg a Biggie idegesített nagyon. Bár a sztori korrektül be volt mutatva, nem volt valami jól megírva. Nagyon erőltetett volt sok párbeszéd, némelyik jelenet mesterkélt volt, sem a forgatókönyvíró, sem a rendező nem volt a helyzet magaslatán. Nem végeztek kontármunkát, de átlag alatti teljesítményt nyújtottak. És azért egy kifogásom van a sztorival kapcsolatban is: a Biggie-vel való konfliktusból csak annyit mutatott meg a film, amennyit feltétlenül muszáj volt. Amennyire hangsúlyos volt ez 2Pac karrierjében, ahhoz képest alig mentek bele a részletekbe, mert látszott, hogy kínosan ügyeltek rá a készítők, hogy ne foglaljanak állást a 2Pac-Biggie vitában, és véletlenül se sértsék meg a Biggie emlékét. Így viszont kicsit súlytalan vált a kettejük konfliktusa.
Összességében egy egyszeri megnézésre mindenképp ajánlom, laza szórakozásnak bőven jó.