Nálam viszont csont nélkül top 10-es, sőt még a top 5 is esélyes.

Nagyon kiforrott Yela, ez az első lemeze, amit teljes egészében ő producerált, nagyon egyben van. Nálam az összes albuma kb. egyformán erős, mégis érezhető a szerves fejlődés. A Trunk Muzik még egy "standard" hip-hop album volt, ahol a standard csak a stílusra vonatkozik, nyilván Yela flowja és karaktere már azt is egyedivé tette. Aztán a Radioactive-on ez még jobban kiforrott, és nyomokban megjelent rajta ez a country hip-hop, amit én senki mástól nem hallottam még. A Love Story már egyértelműen inkább a country hip-hop jegyében született, de nyomokban még felfedezhető volt rajta a standardebb hip-hop vonal is. A Trial by Fire albumon viszont már nyomokban sem, itt totálisan kiteljesedik a Yelawolf nevével fémjelzett stílus.
Ami miatt nehezen fog nálam Yela valaha is bekerülni egy éves top 3-ba az az, hogy én alapból nagyon nem bírom a country-t. Viszont így a hip-hoppal vegyítve annyira eredeti, hogy nem tudom nem szeretni.
Mint írtam: szerintem egyenletesen erős Yela összes anyaga, de ha muszáj rangsorolni, akkor a Trial by Fire-t én is picit a Love Story mögé helyezném, és az indokom ugyanaz, amit dogg is írt: valóban hiányzik 1-2 kiemelkedő slágeresebb nóta, amik könnyebben emészthetők, és elviszik a hátukon az albumot. Ilyen volt pl. a Love Story-n a két Eminem által producerált nóta, a Heartbreak és a Best Friend, amik ki is lógtak kicsit a country-s vonalból, de húzószámnak jók voltak a lemezen. Itt valóban nem találok én se ilyet, de ezen kívül nehéz rosszat mondani a lemezről.
Azért a Kid Rock-al közös Get Mine című számot én is kiemelném, és a Punk is nagyon ütős, persze ezeket már ismertük korábbról.