Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.29. 12:14

Hozzászólás a témához  [ 2699 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 180  Következő
 Hazai előadók zenéi. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Hazai előadók zenéi.
Jó cikk, köszi ezt is! :) Nem semmi ez az amerikai himnusz éneklése, erről nem is tudtam.

2017.12.19. 16:43

MEGHALT DJ ZEFIL, A HAZAI HIPHOP ISMERT ALAKJA

http://langologitarok.blog.hu/2018/01/06/meghalt_dj_zefil

Fiatal volt,és nagyon tehetséges..Rengeteg bulit és zenét köszönhetünk Neki!!
Nyugodj Békében Dj Zefil!! :(

2018.01.06. 14:23

Dogg-Pound írta:
MEGHALT DJ ZEFIL, A HAZAI HIPHOP ISMERT ALAKJA

http://langologitarok.blog.hu/2018/01/06/meghalt_dj_zefil

Fiatal volt,és nagyon tehetséges..Rengeteg bulit és zenét köszönhetünk Neki!!
Nyugodj Békében Dj Zefil!! :(

Nemrég olvastam én is, le vagyok döbbenve... :( Isten nyugosztalja!

Nem vagyok nagy bulibajáró, de hozzá még nekem is volt egyszer szerencsém. 2007 júliusában, amikor először volt Snoop Dogg Magyarországon a Crazy Stylez szervezésében, akkor ott voltam a SYMA csarnokban. Zefil volt a fő warm-up DJ. Amilyen őrületes hangulatot ott csinált, te jó ég... Azt sose fogom elfelejteni. Utána Snoop nekem csalódás volt, mégse mentem haza egyértelműen rossz szájízzel, mert annyira jó volt Zefil warm-upja, hogy az már önmagában egy élmény volt.
Szóval abszolút hiszek azoknak, akik szerint ő csinálta minden idők legjobb magyar rapbulijait.

2018.01.06. 16:37
Adminisztrátor

Nyugodjék békében. Méltánytalanul keveset lehetett róla hallani az utóbbi időben.
Néha lehetett hallani, hogy készül ezzel-azzal. Sajnálom, hogy már nem hallhatjuk.

2018.01.06. 16:56

Egyébként ha valaki tudja, mi történt pontosan, megköszönném, ha megírná. Akár privátban, ha úgy látja, hogy nem tartozik a nyilvánosságra. Nem olvastam sehol semmit az okról.

2018.01.06. 17:02
Adminisztrátor

Én úgy tudom, hogy trombózis.

2018.01.06. 17:22

A trombózis dolog igaz. Egy bizonyos ideje keringési problémák voltak a lábában, vérrög alakult ki, a kórházban már nem tudtak rajta segíteni.
Legutoljára Prodigy halálánál volt ilyen érzésem. Mindkettőjükre igaz volt - és ez a dolog nehezen hagy nyugton amikor arról beszélnek, hogy "most már békére lelt" - hogy a haláluk előtt mind a kettőjük folyamatosan munkálkodott, és voltak terveik a jövőre vonatkozóan. Még akkor is ha ez nem feltétlenül volt publikus. Az meg csak tesz egy lapáttal a dologra hogy ezeket a terveket Zefil is említette első kézből.

Hihetetlenül alulértékelt viszont annál jelentősebb szereplője volt a hazai hip-hop életnek.

2018.01.06. 18:44

penteken kaptam a hirt.lesujtott, pedig szemelyesen nem is beszeltem vele igazan, viszont rengeteg olyan partin voltam ahol o jatszott.

2018.01.07. 10:41

Zoli, MP írta:
penteken kaptam a hirt.lesujtott, pedig szemelyesen nem is beszeltem vele igazan, viszont rengeteg olyan partin voltam ahol o jatszott.

Ugyan ez csak ma reggel.
Nyugodjék békében!

Neki köszönhetem, hogy láttam xzibitet, snoopot, naughty by naturet, method man és Redmant stb.

Ő volt a crazy styles okosabbik fele.

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2018.01.07. 13:34

Sixfeet írta:
A trombózis dolog igaz. Egy bizonyos ideje keringési problémák voltak a lábában, vérrög alakult ki, a kórházban már nem tudtak rajta segíteni.
Legutoljára Prodigy halálánál volt ilyen érzésem. Mindkettőjükre igaz volt - és ez a dolog nehezen hagy nyugton amikor arról beszélnek, hogy "most már békére lelt" - hogy a haláluk előtt mind a kettőjük folyamatosan munkálkodott, és voltak terveik a jövőre vonatkozóan. Még akkor is ha ez nem feltétlenül volt publikus. Az meg csak tesz egy lapáttal a dologra hogy ezeket a terveket Zefil is említette első kézből.

Hihetetlenül alulértékelt viszont annál jelentősebb szereplője volt a hazai hip-hop életnek.

Köszi, végre egy hiteles információforrás. Nem tudtam, mennyire lehet hinni ezeknek a trombózisos pletykáknak, de neked elhiszem. Ezek a legbosszantóbb, legérthetetlenebb dolgok. Persze létezik olyan életmód, ami hajlamosabbá tesz az ilyen keringési problémákra, de önhibán kívül is kialakulhat, úgyhogy jobb, ha nem ítélkezünk.

2018.01.07. 16:36

Kellemes cucc Zefiltol...

https://soundcloud.com/zefil/relax-therapy-2
Letoltheto

2018.01.10. 17:32

Deego új lemezét hallottátok? (Lélekzaj, YouTube-on fent van az egész.) Nekem nagyon kellemes meglepetés. Kb. azóta nem nagyon követtem őt, hogy ráállt erre a Barbárfivérek vonalra, de most végre a Tibbah-ék nélkül csinált egy lemezt, és teljesen hozza a régi feelinget. Laza, chilles, bólogatós zenék, elgondolkodtató, tartalmas szövegek. Korai cuccaira emlékeztet, de érettebb köntösben.
Zoli, a te véleményed különösen érdekelne, mert a régi Dope Beatz feeling köszön vissza nekem, ami a Minimal Project zenéiben is megvolt. Annyira azért nem mélyek a szövegek, mint egy MP albumon, de hasonló érzéseket kelt bennem.

2018.01.15. 17:42

A klippes notat megneztem, a lemezt atpotyogtem a landis notat leginkabb landi miatt meghallgattam.
atporgetes utan is erzodott igy is h az alkotasban csak o vett reszt. Mar a raga lemeze is mas hangulatu mint a barbarfiverekes cumok.De az egy kompromisszum.
A lemez cime es par track cim kicsit sablonos nekem, hatasvadasz?!

itt beszel a lemezrol:
https://youtu.be/JrYXtrewOvw

Nem is tudom miert de magyar lemezt nem hallgattam mar vegig kb 10 eve.Ha megfejtem az okot h miert leirom majd ide is. :D

Kedves, hogy a dope beatzet igy megemlitetted. Sajnos mire kialakult volna vmi vege lett, de ki sem lett mondva.

Megjegyzem h a kupi es a kviz is inspiralta deegot.

2018.01.16. 15:30

Na, akkor talán annyira nem volt hülyeség, amit gondoltam a lemezről, ha nem cáfolsz meg. :) Teljesen egyetértek a sablonosságot illetően, egy idő után úgy érzi az ember, hogy kicsit egy kaptafára születtek a számok, ez a legnagyobb negatívuma az albumnak. De még így is értékes anyagnak gondolom.
A Dope Beatz-et meg csak így nagyarccal emlegettem, hogy én még arra is emlékszem, de annyira nem vagyok képben vele. Pl. nem tudom, mikor és hogyan alakult, ki volt a főnök, mikor és miért lett vége, stb. Csak annyi tudok, hogy benne voltatok ti, a Deego, a Landi, a Gabó, a Duffchy, talán a Joeker is. És minden felsorolt előadónak a zenei világában felfedezhető volt, ez a jazzes, lazulós vonal bólogatós ütemekkel, rajta valami gondolkodós szöveg. Ez köszönt vissza nekem az új Deego lemezen is.

2018.01.16. 17:42

Yodaragorn írta:
A Dope Beatz-et meg csak így nagyarccal emlegettem, hogy én még arra is emlékszem, de annyira nem vagyok képben vele. Pl. nem tudom, mikor és hogyan alakult, ki volt a főnök, mikor és miért lett vége, stb. Csak annyi tudok, hogy benne voltatok ti, a Deego, a Landi, a Gabó, a Duffchy, talán a Joeker is. És minden felsorolt előadónak a zenei világában felfedezhető volt, ez a jazzes, lazulós vonal bólogatós ütemekkel, rajta valami gondolkodós szöveg. Ez köszönt vissza nekem az új Deego lemezen is.

Jo kerdes:)
Ha jol tudom, deego elso lemezen is megjelent mar a dope beatz felirat., o volt a "fonok".
A felsoroltak mellett voltak Gyori graffitisek ,Crain, mint beat gyarto es MC Phreek. Megkotesek nem voltak, se megbeszelesek...
.. De igazabol soha nem indult el, mert mindenki a sajat dolgaval volt elfoglalva. Pro es kontra keszuloben, A kviz is mar folyamatban volt, majd Deego kiment 1 evre Wales-be aztan nalam itt filmszakadas. :D
a raplife-os interju megvan, atkuldjem majd? :roll:

2018.01.16. 20:25
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2699 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 180  Következő