Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.30. 01:07

Hozzászólás a témához  [ 2699 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 180  Következő
 Hazai előadók zenéi. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Hazai előadók zenéi.
Nincs meg a Raplife interjú, megköszönöm, ha átdobod. :) Az infokat is köszi. Ezek szerint csak összeállt néhány előadó, akik mindannyian rányomták a Dope Beatz logot a kiadványaikra, de érdemi tartalom a logo mögött.

2018.01.17. 19:29

Yodaragorn írta:
Nincs meg a Raplife interjú, megköszönöm, ha átdobod. :) Az infokat is köszi. Ezek szerint csak összeállt néhány előadó, akik mindannyian rányomták a Dope Beatz logot a kiadványaikra, de érdemi tartalom a logo mögött.

Atdobom majd, de turelmedet kerem :roll:

Lenyegebn igen, Deego osszegyujtott par embert...

Erdekes, hogy a bloose brovaz fb oldalon nincs reklamozva a lelekzaj...

2018.01.17. 22:33

Zoli, MP írta:
Erdekes, hogy a bloose brovaz fb oldalon nincs reklamozva a lelekzaj...

Igen, nekem is feltűnt, hogy a Bloose Broavaz távol maradt a projekttől. Már a nemrég megjelent Diggieman lemeznél is ez volt, de azt még elkönyveltem annak a számláján, hogy ez most egy élőzenekaros, reggae projekt, ami más, mint a szokásos. Az viszont nehezen magyarázható, hogy egy Deego lemezt miért nem nyomat a Bloose Broavaz. Az is feltűnő, hogy míg pár éve Tibbah gyakorlatilag az összes zenéjét Deego-val közösen csinálta Barbárfivérek néven, egy ideje gyakorlatilag az összeset a Rizkay-el csinálja M-Squad néven. Tehát nem kizárt, hogy van valami konfliktus. Ez ellen szól, hogy a Lélekzajon azért van Bloose Broavaz-os feat Phat személyében, illetve Ketioz is BB közeli ember.

A Raplife-os dolog pedig egyáltalán nem sürgős. :)

2018.01.18. 21:36

Inditok egy rapblikk.hu-t. Ez lesz az elso hir. Beef a BB es D kozott?! :D

2018.01.19. 20:08

A magyar rap game Wikileaks-e leszek lassan ezekkel a hülyeségekkel, másrészről viszont a Tibbah azzal hogy ezekkel a beatmaking videójaival próbál kijelentést tenni burkoltan más emberek felé, szerintem megérdemli azt, hogy ezt elmondjam.
(az más dolog hogy szerintem az egész színvonaltalan magamutogatás meg bohóckodás, de ez már szubjektív)

A Bloose-on belül Deego állami támogatásos témája köztudott volt a Diggieman projektet illetően. Annyira hogy a Tibbah sokáig cinkelte meg cikizte a tagok között a Deegot ezzel kapcsolatban, hogy milyen gáz már az hogy az államtól vesz fel pénzt, nagyokat hahotázva a dolgon.

Egészen addig amíg ki nem került az ominózus videóm, és a Bloose közelében lévő előadók kb. tőlem tudták meg először azt hogy a Tibbah úgy cinkelte a Deego-t a dolog miatt hogy közben ő is dettó ugyanúgy felvette a támogatást az M-Squad projektre. Nyilván ekkor nagy hirtelenjében megváltozott a narratíva ami a külsőségeket illeti, és a HP már a szokásos kiadói szóvivő szerepében már nagyon szofisztikáltan fejezte ki hogy mi a Bloose Broavaz álláspontja az egészet illetően.

Amiatt se beszéltek amúgy hülyeséget mert mind a Diggieman-es projekt, mind ez az új album szerzői kiadásban jelent meg a Deegotól. A Bloose gyakran segít olyan előadóknak a digitális disztribúciójában akik igazából nem is label tagok (mint pl. Mocskos Márka).
A több éves ismeretségüket ismerve, meg a fivéres viszony miatt teljesen indokolt lenne az hogy a BB imprintjén belül legyen kiadva a két projekt - ha nem lenne közöttük konfliktus.

2018.01.19. 20:38

a kerdes h honnan jonnek az infok?

:)

2018.01.20. 12:50

Azt csak Sixfeet tudja megválaszolni, hogy honnan jönnek, de ha igazak, akkor ez megint ilyen ovi színvonal... Ezek alapján a Deego-nak semmi sara nincs a sztoriban, a Tibbah helyében pedig nem jut eszembe semmi értelmes indok, ami miatt lenne értelme cinkelni egy spanomat (sőt, akár barátomat, ha volt olyan szoros a viszony) egy olyan dolog miatt, amit én is ugyanúgy megcsináltam...

Na mindegy, ez már tényleg rapblikk.hu :D

2018.01.20. 15:28

Stephco x Gőz x Ryzo x Busa Pista x Ron x Mikee Mykanic feat. ZEFIL: Emlékezz!
https://www.youtube.com/watch?v=_7eebB0 ... e=youtu.be

Ez egy nagyon szép összefogás az öregektől. A klipben feltűnnek az előadókon kívül többen is, pl. Györemix!, Q-Cee, Funktasztikus, mintha Wolfie is feltűnne egy pillanatra.
Más kérdés, hogy magát a számot illetően kicsit felemásak az érzéseim. A zene és a scratch kitűnő, de a szövegeket kicsit erőltetettnek érzem itt-ott. Ryzo a legjobb egyértelműen, Gőz pedig szerintem kimondottan gyenge most.
De visszafogom magam, mert itt elsősorban a szándék a lényeg, az előtt pedig le a kalappal! :)

2018.01.29. 16:56

Yodaragorn írta:
Stephco x Gőz x Ryzo x Busa Pista x Ron x Mikee Mykanic feat. ZEFIL: Emlékezz!
https://www.youtube.com/watch?v=_7eebB0 ... e=youtu.be

Ez egy nagyon szép összefogás az öregektől. A klipben feltűnnek az előadókon kívül többen is, pl. Györemix!, Q-Cee, Funktasztikus, mintha Wolfie is feltűnne egy pillanatra.
Más kérdés, hogy magát a számot illetően kicsit felemásak az érzéseim. A zene és a scratch kitűnő, de a szövegeket kicsit erőltetettnek érzem itt-ott. Ryzo a legjobb egyértelműen, Gőz pedig szerintem kimondottan gyenge most.
De visszafogom magam, mert itt elsősorban a szándék a lényeg, az előtt pedig le a kalappal! :)

szomoru esrmeny szulte sajnos.
ez teljesen korrekt.talan ha vartak volna egy picit tobb arc szerepelhetett volna bennr.Mike se volt ott.
a szkreccs refren szovege vhol szivszorito.

2018.01.30. 11:51

Jo hogy van meg1 ilyen magyar lemez amin ennyi nevesebb kulfoldi eloado van.
Viszont, pont ugyanugy hangzik az egesz album, mint ha beraknek egy random producer /dj (magyar vagy kulfoldi) hasonlo line up-os anyagat.
Zeneileg semmi ujat nem ad es tudom, hogy boom bap es nem kene "ujat" adnia, de vhogy a hangzasvilaga nem az enyem. Kicsit "epikus", tul kemeny akar lenne a legtobb instru , foleg a mintak miatt.
A legjobban a kriminal minds remix tetszik es legfokebb a magyar featek miatt.

Minden tiszteletem ettol fuggetlenul, mert nem kis munka lehetett osszehozni.

2018.02.19. 09:33

Ezt most melyik lemezről írtad, Zoli? :)

2018.02.19. 16:32

Yodaragorn írta:
Ezt most melyik lemezről írtad, Zoli? :)

:roll:
rawmatik lemezere

Itt hallgathato vegig.
https://rawmatik.bandcamp.com/album/the ... s-rawmatik

Letolto link is van mar itt-ott, de magyart nem osztok :oops:

2018.02.19. 19:32

Ja oké, csak mert nem volt róla szó az utóbbi néhány postban, ezért nekem nem jött át, hogy ez a Rawmatik lemez lenne. :)
Köszi a linket, belehallgatok majd, bár Rawmatik-ről általában hasonló véleményem szokott lenni, mint amit te is írtál, úgyhogy nem számítok nagy durranásra.

2018.02.20. 19:26

Yodaragorn írta:
Ja oké, csak mert nem volt róla szó az utóbbi néhány postban, ezért nekem nem jött át, hogy ez a Rawmatik lemez lenne. :)
Köszi a linket, belehallgatok majd, bár Rawmatik-ről általában hasonló véleményem szokott lenni, mint amit te is írtál, úgyhogy nem számítok nagy durranásra.

az eredeti posztomat szerkesztettem mert lattam nem hivatkoztam albumra aztan meg sem jelent meg a szerkesztes..szoval elfelejtettem leirni h mirol is irok.

2018.02.20. 20:40

Sixfeet - Marion (Official Music Video)
https://www.youtube.com/watch?v=xJxErca ... e=youtu.be

Ha már maga a szerző nem postolja. :) Ez talán a legjobb szám, amit eddig hallottam Sixfeet-től. Végre egy magyar rapper Luke Benz-en kívül aki minőségi színvonal tudja művelni a trapes vonalat. A magyar mezőnyben mindenképp nagyon korszerű, haladó szellemiségű zene, mély tartalom, jól szól a keverés, egyedi a stílus, le a kalappal!

2018.02.24. 15:47
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2699 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 180  Következő