Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
doggfather írta:
Pusha T - DAYTONA
Nagyon erős EP lett a végére, mert 7 szám 21 perc az nem album, az ep.
Egyetértek, nekem is bejött. Pusha T szövegeire olyan nagyon nem térnék ki, mert az hozta a megszokott szintet, ami érdekesebb, hogy zenei oldalon szerintem Kanye West legerősebb munkája ez, ha csak az utolsó 5 évet vesszük. Persze a régi Kanye-tól még így is bőven elmarad, de teljesen jók ezek a zenék, sokkal jobbak, mint amiket pl. a Yeezus és a Life of Pablo című förmedvényeken csinált. Egyébként meglep, hogy vannak még ilyenek, mint Pusha T, akik hajlandóak együtt dolgozni vele.

Kijött egyébként Kanye-nek egy saját EP-je is.
Kanye West - ye01. I Thought About Killing You
02. Yikes
03. All Mine feat. Ty Dolla $ign & Valee
04. Wouldn't Leave feat. Jeremih, Ty Dolla $ign & Young Thug
05. No Mistakes feat. Charlie Wilson & Kid Cudi
06. Ghost Town feat. 070 Shake, John Legend & Kid Cudi
07. Violent Crimes feat. DeJ Loaf, Nicki Minaj & Willow Smith
https://turbobit.net/9hz7z9py2mqm.htmlEz már elborultabb cucc lett, mint a Pusha T EP, korántsem jön be annyira. Viszont erre is igaz szerintem, hogy lényegesen jobb, mint bármi, amit az utóbbi 5 évben csinált. Nem mérhető a régi dolgaihoz, de a Yeezus-al és a Life of Pablo-val ellentétben ez bőven egy vállalható anyag lett. Én úgy érzem, hogy az EP az elborulttól halad az emészthetőbb felé: az elejét még nem éreztem szignifikánsan jobbnak az említett két albumnál, de az utolsó néhány nóta már egész kellemes.