Re: 0914 BP Shop Prez Mobb Deep Dürer Kert
Hát az idei év egyik legjobb bulijabol maradtatok ki srácok.. Az a helyzet h tudtam h jó lesz de meglepett h ennyire jó... Fél 8 után értem oda, kb senki sem volt még akkor kinnt úgyhogy beálltam a szokásos első soromba

DJ Kool Kasko rakott egy szokásosan jó kis warm UP szettet, majd negyed 10kor kezdett Saiid, aki bő 40percet tolt.. Körülbelül 20perc kesessel kezdett Havoc és Big Noyd.. Ekkor azt hittem hogy na majd Lenyomnak egy 40 percet és 11kor mehet mindenki haza.. Hát nem.. Egy jó órát voltak fennt a színpadon és nagyon jó energikusak voltak srácok.. Igazából az is szerencse volt hogy ez még csak a 2.europai turné állomás volt nekik, szóval nem voltak valószínűleg annyira fáradtak mint a turné vége felé lesznek majd... Legismertebb trackeket tolták el, Hell On Earth, Shook Ones, Survival of The Fittest, GOD Father Pt.3,...de még a 50 Centes Outta Control is lement.. Havoc nagy arc volt, közvetlen.. Egy srácnak mellettem a koncert közben adott aláírást

nem volt sok onhypeoltatas, mint a DAS EFX-En, ami akkor borzalmasan elrontotta az egész koncert élményt.. Sőt beszéd is alig alig.. Amikor Prodigy szövege volt egy számban Havoc letette a mikrofont és anélkül mondta a részt..

nezoszamrol nem tudok nyilatkozni, mert első soros voltam, néha néha hatraneztem, háromnegyed ház lehetett... Mindent osszeveve a DAS EFX egy nagyon gyenge hakni volt, ez meg real Hip Hop... Úgyis hogy nem mondtak el a srácok percenként..