Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.29. 20:56

Hozzászólás a témához  [ 3992 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 267  Következő
 Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Yodaragorn írta:
Kíváncsi vagyok, mit szólsz hozzá, ha már felkeltettem az érdeklődésed. :)
Jó amúgy ez az angol Logic, nem tudtam, hogy van még egy, nem vagyok otthon az angol hip-hopban.

Nem eleg karakeres nekem Logic, a zenek a helyen vannak, de nehol erzem, hogy tobb millio embernek keszult.
A wu tanges notat kar volt elrontani a nem wu-s featekkel.

Potold az angolokat..sok jo dologrol lemaradsz:
+1

https://www.youtube.com/watch?v=bhV0TNTslVg
LOGIC - 30FREE

2018.10.23. 20:57

Valóban van egy-két slágeresnek szánt szám a YSIV-en, de azok is igényesen meg vannak oldva szerintem. A többi szám meg engem bőven kárpótol értük. :)

Az angolokat meg tényleg kéne pótolni, csak lenne rá idő... De mindig nagyon jó angolokat mutattál, ez a szám is tök egyedi, színvonalas. Engem kicsit a Saiid HiszSztori című számára emlékeztet, abban van ez, hogy "én vagyok ez, én vagyok az, stb.": https://www.youtube.com/watch?v=w9wlj9M0cH4

2018.10.24. 14:37

Yodaragorn írta:
Valóban van egy-két slágeresnek szánt szám a YSIV-en, de azok is igényesen meg vannak oldva szerintem. A többi szám meg engem bőven kárpótol értük. :)

Az angolokat meg tényleg kéne pótolni, csak lenne rá idő... De mindig nagyon jó angolokat mutattál, ez a szám is tök egyedi, színvonalas. Engem kicsit a Saiid HiszSztori című számára emlékeztet, abban van ez, hogy "én vagyok ez, én vagyok az, stb.": https://www.youtube.com/watch?v=w9wlj9M0cH4

Ez nem is jutott az eszembe.

2018.10.24. 18:38

Eros lemez lett.

Dave East & Styles P – Beloved (2018)

Tracklist:
[02:59] 01. Beloved feat. Dyce Payne
[03:12] 02. Its Lit
[03:10] 03. For All My Niggas
[03:12] 04. Shout Out My Hood
[02:32] 05. Don’t Cross Me feat. Jazzy
[03:07] 06. Exotic Shit
[02:28] 07. Do You Know What Time It Is
[03:08] 08. Cut From A Different Cloth
[02:26] 09. Rare Breed
[02:39] 10. We Got Everything
[03:48] 11. In The Jungle feat. Tish Hyman
[03:09] 12. Thots & Models
[05:41] 13. Load My Gun feat. The L.O.X

https://www108.zippyshare.com/v/e0Qp8Sqd/file.html

https://www.youtube.com/watch?v=ASgd5P1kyek
Dave East & Styles P - We Got Everything (Director's Cut)

2018.10.24. 18:51

HOPPP :D , az ev lemeze kijott (klippek alapjan ezt allitottam)?!

Black Eyed Peas – Masters Of The Sun Vol. 1

1. "Back 2 Hiphop" (featuring Nas) 5:18
2. "Yes or No" 5:04
3. "Get Ready" 4:10
4. "4ever" (featuring Esthero) 3:48
5. "Constant pt.1 pt.2" (featuring Slick Rick) 5:03
6. "Dopeness" (featuring CL) 4:38
7. "All Around the World" (featuring Phife Dawg, Ali Shaheed Muhammad, and Posdnuos) 5:01
8. "New Wave" 4:54
9. "Vibrations pt.1 pt.2" 4:21
10. "Wings" (featuring Nicole Scherzinger) 5:17
11. "Ring the Alarm pt.1 pt.2 pt.3" 5:58
12. "Big Love" 4:35

https://files.fm/u/kytztjau

https://www.youtube.com/watch?v=no7xZ_j_Mxk
Welcome to the Future of the Black Eyed Peas: Noisey Raps

2018.10.26. 11:08

Nekem ők úgy kimaradtak. Nem ismertem trióként, a whats love utáni pop meg hányás volt. Ez a tracklist, meg km lista viszont kíváncsivá tett.

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2018.10.26. 12:34

Zoli, MP írta:

Húha, erre nem számítottam, nagyon köszi! Nem volt róla szó, hogy lesz ezekből a számokból album (legalábbis nem hallottam róla), de azért reménykedtem benne. Azzal számoltam, hogy az Anderson .Paak-on kívül idén már nem jön más, aki eséllyel pályázhat nálam az év albuma címre, de a klipek alapján ennek a BEP albumnak tényleg lehet esélye rá. Nagyon kíváncsi vagyok, igyekszem minél előbb meghallgatni.

2018.10.26. 15:14

doggfather írta:
Nekem ők úgy kimaradtak. Nem ismertem trióként, a whats love utáni pop meg hányás volt. Ez a tracklist, meg km lista viszont kíváncsivá tett.

en izlelgettem az elso ket lemezuket kb 10 eve, de az osszkep nem gyozott meg, pedig meg preemoval is dolgoztak egyutt. egy remixem van/volt toluk, az nagyon jo.

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:

Húha, erre nem számítottam, nagyon köszi! Nem volt róla szó, hogy lesz ezekből a számokból album (legalábbis nem hallottam róla), de azért reménykedtem benne. Azzal számoltam, hogy az Anderson .Paak-on kívül idén már nem jön más, aki eséllyel pályázhat nálam az év albuma címre, de a klipek alapján ennek a BEP albumnak tényleg lehet esélye rá. Nagyon kíváncsi vagyok, igyekszem minél előbb meghallgatni.

En remeltem, hogy lesz toluk vmi..bar ket klippes nota nincs rajta, szoval -2 jo track :)

2018.10.26. 19:43

Na a BEP lement.
Az elso ket track meg popposabb, de a tobbi mar hip hop bar pop elemek boven megjelennek.
Egy erdekes es nem rossz otvezete a modern dancenek es a tradicionalis rap hangzasnak.Sok a valtas egy-egy trackben ami erdekesse teszi a szamokat.
Szovegileg, egyedi, de nem tudtam 100%-ban koncentralni ra. Jobb ez az irany , mint a dead prez utolso albuma.
A ket klippes nota hianyzik rola, igy nem olyan eros, mint veluk lett volna.

Slick Rick-et feltuntettni eros tulzas volt featnek, illetve van csajszi aki nem is szerepel a listan.

2018.10.27. 14:34

Zoli, MP írta:
Na a BEP lement.
Az elso ket track meg popposabb, de a tobbi mar hip hop bar pop elemek boven megjelennek.
Egy erdekes es nem rossz otvezete a modern dancenek es a tradicionalis rap hangzasnak.Sok a valtas egy-egy trackben ami erdekesse teszi a szamokat.
Szovegileg, egyedi, de nem tudtam 100%-ban koncentralni ra. Jobb ez az irany , mint a dead prez utolso albuma.
A ket klippes nota hianyzik rola, igy nem olyan eros, mint veluk lett volna.

Slick Rick-et feltuntettni eros tulzas volt featnek, illetve van csajszi aki nem is szerepel a listan.

https://www.youtube.com/watch?v=M-p4B6PIRrI
The Black Eyed Peas - DOPENESS ft. CL

2018.10.27. 15:49

Meghallgattam én is, nagyjából azt kaptam, amit vártam, szerintem zseniális!
Szerintem már az első két szám is frankón hip-hop. Igaz, hogy vannak a lemezen bőven pop/dance elemek, de ezek csak "fűszerezések", amik érdekesebbé teszik a hangzást. Minden szám egyértelműen jazz-ed dallamokra épülő klasszik hip-hop. Az újraértelmezést az adja, hogy időnként felbukkannak trap/pop/dance elemek, és nem olyan monoton a zenei alap, mint a '90-es években, hanem sokkal változatosabban meg van komponálva, ahogy Zoli is írta, minden számon belül változik a zenei alap. Szóval will.i.am nagyon profi produceri munkát végzett.
A feat-ek is nagyon jól meg vannak válogatva. Az tényleg kemény, hogy úgy tűnik, a Phife Dawg még kimondottan erre a lemezre vette fel a verzéjét. Kézenfekvő választás volt ő, hiszen az egész lemez hangzása leginkább erre a Tribe Called Quest-es, Native Tongues-os hangzásvilágra hajaz.
A szövegek nagyon intelligensek, tartalmasak, a flow-val sose volt gond náluk. Nem tudok kiemelni egy számot se, ami jó jel, mert azt jelenti, hogy nagyon egyben van az anyag, egyenletesen magas a színvonal.
Azért nem az év albuma nálam, de akár az is lehetne. Egyszerűen volt két album idén, ami egy picivel jobban tetszett, úgyhogy egyelőre 3. helyre tenném a Black Eyed Peas-t, ami szintén nagyon jó.
És ugye az album címe Masters of the Sun, Vol. 1., úgyhogy nagyon várom a Vol. 2-t. :)

2018.10.28. 18:25

Yodaragorn írta:
Meghallgattam én is, nagyjából azt kaptam, amit vártam, szerintem zseniális!
Szerintem már az első két szám is frankón hip-hop. Igaz, hogy vannak a lemezen bőven pop/dance elemek, de ezek csak "fűszerezések", amik érdekesebbé teszik a hangzást. Minden szám egyértelműen jazz-ed dallamokra épülő klasszik hip-hop. Az újraértelmezést az adja, hogy időnként felbukkannak trap/pop/dance elemek, és nem olyan monoton a zenei alap, mint a '90-es években, hanem sokkal változatosabban meg van komponálva, ahogy Zoli is írta, minden számon belül változik a zenei alap. Szóval will.i.am nagyon profi produceri munkát végzett.
A feat-ek is nagyon jól meg vannak válogatva. Az tényleg kemény, hogy úgy tűnik, a Phife Dawg még kimondottan erre a lemezre vette fel a verzéjét. Kézenfekvő választás volt ő, hiszen az egész lemez hangzása leginkább erre a Tribe Called Quest-es, Native Tongues-os hangzásvilágra hajaz.
A szövegek nagyon intelligensek, tartalmasak, a flow-val sose volt gond náluk. Nem tudok kiemelni egy számot se, ami jó jel, mert azt jelenti, hogy nagyon egyben van az anyag, egyenletesen magas a színvonal.
Azért nem az év albuma nálam, de akár az is lehetne. Egyszerűen volt két album idén, ami egy picivel jobban tetszett, úgyhogy egyelőre 3. helyre tenném a Black Eyed Peas-t, ami szintén nagyon jó.
És ugye az album címe Masters of the Sun, Vol. 1., úgyhogy nagyon várom a Vol. 2-t. :)

Jelenleg en sem tennem top1-nek.A Phife Dawg-os feat tenyleg, ugy hangzik, hogy azt egyutt vettek el kizarolag a BEP-nek. Mondjuk 8 ev nem adta ki lemezt, volt idejuk lebotolni dolgokat.
WillIam abszolut egy jo producer, le a kalappal elotte, a BB kiadonal jelent meg ket szolo cumoja, ott gyengebbek a trackek.
En ma nem hiszek az ilyen vol1 meg vol2-ben. Anno a wu tang mix is ugy jelent meg, hogy VOL 1. 18 eve varom a 2. reszt :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=M-p4B6PIRrI
The Black Eyed Peas - DOPENESS ft. CL

2018.10.29. 22:28

Azért hátha lesz Vol. 2., ha a Detoxra vártam évekig, várhatok erre is. :lol:
A Dopeness pedig az egyik legpopulárisabb szám a lemezről, de ezzel együtt az egyik kedvencem, mert igényesen dallamos, nem ilyen tucatpopos elemekkel van telepakolva. A klip is összhangban van a zene popularitásával.

2018.10.30. 21:46

Yodaragorn írta:
Azért hátha lesz Vol. 2., ha a Detoxra vártam évekig, várhatok erre is. :lol:
A Dopeness pedig az egyik legpopulárisabb szám a lemezről, de ezzel együtt az egyik kedvencem, mert igényesen dallamos, nem ilyen tucatpopos elemekkel van telepakolva. A klip is összhangban van a zene popularitásával.

Nekem meg pont az nem tetszik annyira es ezt nem "ellened" irtom, ez csak egy bizonyitek, hogy mindketten osszessegeben egy jo, top 10-es albumnak tartjuk
Piszkosul egyedi, a szamok nem egy semara epulnek, de egyseges az egesz.

2018.10.30. 23:14

Serial Killers (Xzibit B Real, DemriCk) Day If The Dead

http://filecandy.net/to0c9wiqq1rg

2018.10.31. 15:39
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3992 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 267  Következő