Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.08.02. 22:29

Hozzászólás a témához  [ 2704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 181  Következő
 Hazai előadók zenéi. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Hazai előadók zenéi.
Yodaragorn írta:
Köszi az infókat meg a sztorikat! :)

Az önmagában nem volt baj szerintem a Salátában, hogy spanolás volt meg poénkodás, legalább jó lett a műsor hangulata. A baj az volt, hogy ez sokszor az informativitás és a kellő mélységű beszélgetés rovására ment. :)

Annyira abbamaradt a közös munkátok a Hősökkel, hogy nekem valamiért az volt a benyomásom, hogy biztos lehetett valami összeveszés, vagy nem tetszett nektek, hogy elkezdett popularizálódni a Hősök, vagy valami ilyesmi. De jó hallani, hogy nem erről volt szó. És végülis nem csak a Hősökkel közös munkátok maradt abba, hanem úgy általában a Minimal Project is, szóval érthető... :)

Azt pedig nem tudtam, hogy fent van YouTube-on a közös EP. Én csak a Tiszta szívvel című számot találom, de gondolom, volt több is az EP-n.

Inkabb mi maradtunk abba :D , Normalis baratsag nem szakad meg, azert, mert mondjuk vki mas fele zenet jatszik.

4 track volt az EP-n

https://www.youtube.com/watch?v=Vc8r8BAj-4s
Hősök & Minimal Project Tiszta szívvel Dj Dobee
ez studios kepekkel teli video
https://www.youtube.com/watch?v=EyxHgm3jDz8

https://www.youtube.com/watch?v=epOroTOqesE
Hősök & Minimal Project - Tiszta szívvel (Rusi, MP aka J.Neutron Remix)

https://www.youtube.com/watch?v=8ZoHnnLMEkc
Minimal Project - Keleten (Brash RMX)

es volt egy "Lattam mar sok mindent" Rusi remix , amit sehol nem talalok.Akinek megvan az ossza mar meg velunk :oops:

Akkor belinkelek meg par porlepte MP tracket:

https://www.youtube.com/watch?v=i1QH7Xd2I3A
Minimal Peti, FankaDeli, MC Gőz, Minimal Csabi, Artoscsaba - Olyan egyszerű (2006)

https://www.youtube.com/watch?v=jwxZp636r64
Artos Csaba-Az élet formál (feat Minimal Project)

https://www.youtube.com/watch?v=qf6aOxxbhxo
Minimal Project: Forintos 2004.

https://www.youtube.com/watch?v=ybuxzIfSxSQ
Thoma-Megtett ígéretek feat Minimal Project, Sövi (Próbatétel album)

https://www.youtube.com/watch?v=-x2Oxh8pB5E
Minimal Project - Forintos _Dylan&Mckay remix

https://www.youtube.com/watch?v=XNu74R-nIAw
Barbárfivérek - Nyers Hús mixtape közr. Minimal Peti

https://www.youtube.com/watch?v=OKEY6RvblPI
Barbárfivérek - Nyershús Mixtape - Minimal Csabi

https://www.youtube.com/watch?v=13s-mdviPQU
Minimal Projekt - ha magyar lennék remix

es meg van 1-2 ami nincs a youtube-on. :oops:

2018.12.01. 19:42

Na, most már értem: a Hősökkel közös EP-n igazából csak egy új közös szám volt (a Tiszta szívvel), a többi remix. Ezért nem találtam YouTube-on a "többi" közös számot. :)
A többi, amiket linkeltél, nagyrészt megvan (vagy legalábbis ismerem őket). A Saláta LP-n emlékeim szerint volt még MP érdekeltségű szám több is az Olyan egyszerűn kívül. Az a lemez megvan eredetiben valahol az otthoni fiókomban. :)
Illetve amit még nagyon szerettem tőletek, az a Beat Support-on található Vannak percek című nóta.

2018.12.02. 21:55

Yodaragorn írta:
Na, most már értem: a Hősökkel közös EP-n igazából csak egy új közös szám volt (a Tiszta szívvel), a többi remix. Ezért nem találtam YouTube-on a "többi" közös számot. :)
A többi, amiket linkeltél, nagyrészt megvan (vagy legalábbis ismerem őket). A Saláta LP-n emlékeim szerint volt még MP érdekeltségű szám több is az Olyan egyszerűn kívül. Az a lemez megvan eredetiben valahol az otthoni fiókomban. :)
Illetve amit még nagyon szerettem tőletek, az a Beat Support-on található Vannak percek című nóta.

Igen csak egy kozos szam volt az EP :)

Az a durva, hogy a Vannak perceknek van eredeti valtozata. Azt is elo kell kotornom majd.

Mas:
X - Faktor - USNK dologhoz mit szoltok?
Szerintem az a baj, hogy a magyarokat megint megvezetik, hogy ez a legjobb rap magyarorszagon. Nem akarom bantani oket, de van hova fejlodniuk, illetve ez a stilusvltas is eros foleg, ugy hogy a szovegeket nekik irja viszalatalex akinek, azert van a trapp-re ralatasa.

2018.12.02. 22:29

Hm, a Vannak percek pedig asszem remixként volt feltüntetve a Beat Supporton, úgyhogy nem gondoltam, hogy van eredetije. :o

USNK: szerintem amíg a saját számaikat nyomták, addig tök jók voltak. Nem kimagasló, de egyedi volt, amit csináltak. Volt stílusuk, volt benne fejlődési potenciál. Mióta az élő showban vannak, nagyon rosszuk. Az RTL Klub rájuk húzza ezt a trapes stílust, ByeAlex megírja nekik a szövegeket: nagyon érződik, hogy nem önazonosak, nem magukat adják. Nem is értem, hogy tudják elviselni olyan rapperek, akik teljesen korrekt szövegeket írtak maguknak, hogy egyszercsak valaki más kezdi írni nekik a szöveget...
Szóval hiába tettek jó benyomást az első adásokban, rögtön el is adták magukat, ezzel rögtön le is írták magukat. Sajnos lehetett tudni az elején, hogy ez lesz...

2018.12.02. 22:53

Yodaragorn írta:
Hm, a Vannak percek pedig asszem remixként volt feltüntetve a Beat Supporton, úgyhogy nem gondoltam, hogy van eredetije. :o

USNK: szerintem amíg a saját számaikat nyomták, addig tök jók voltak. Nem kimagasló, de egyedi volt, amit csináltak. Volt stílusuk, volt benne fejlődési potenciál. Mióta az élő showban vannak, nagyon rosszuk. Az RTL Klub rájuk húzza ezt a trapes stílust, ByeAlex megírja nekik a szövegeket: nagyon érződik, hogy nem önazonosak, nem magukat adják. Nem is értem, hogy tudják elviselni olyan rapperek, akik teljesen korrekt szövegeket írtak maguknak, hogy egyszercsak valaki más kezdi írni nekik a szöveget...
Szóval hiába tettek jó benyomást az első adásokban, rögtön el is adták magukat, ezzel rögtön le is írták magukat. Sajnos lehetett tudni az elején, hogy ez lesz...

Van, sokkal kemenyebb az alapja ha jol emlekszem.
Amugy a forintos dylan and mackay remix tulajdonkeppen az eredeti... es a brash vs joeker kiadvanyon hallhato a remix (az amugy is egy remix kiadvany), ....de a magyar lennek remix is eredetinek indult aztan..... igy dolgoztunk mi :lol: :oops: :)

Egyetertek az USNK-val kapcsolatban...meg nalam az X faktor az eneklesrol szol...mondjuk nem mintha nagy fan lennek. Eddig a 2012-es UK szeriat lattam az elejetol a vegeig. Nem volt mas akkor :D

2018.12.03. 21:11

Forintosból én eddig csak a Dylan & MacKey remixet ismertem. Az volt rajta a Raplife válogatáson, ami megvolt nekem. (Meg valahol elvileg most is megvan.)
De most meghallgattam a Brash-Joeker verziót is, az jobban bejön. :)

2018.12.03. 22:38

Yodaragorn írta:
Tök más téma, ezért rakom külön postba.

Rizkay, Tibbah - Beatmaking 25. (közr. Saiid)
https://www.youtube.com/watch?v=rGJknCk ... s5X7m2u5bo

A másodvonalas nevek és az unalmasabb részek után Tibbah-éknak sikerült beújítaniuk egy igazi nagyágyúval, Saiid-dal! Ez szerintem zene és szöveg szempontjából is egy kimondottan ötletes, egyedi produkció lett. Saiid verzéjét egyébként pár hete hallottam élőben egy Random Trip fellépésen. Kíváncsi voltam, milyen számban lesz benne, ezek szerint ebben. :)

van egy kis Halott Penz es Well hello oltas...

"...amennyit belőlem öv alatt kapsz most
(de te) darabokra törted a szívem (halott)
szanaszét morzsolom, szívom (pénz)
Do you know, hogy hol van a weed-em? (well..)
Nincsen a Tibi Atyára most rímem (hello)
Hogy lehetek ennyire megmenve?
„Ha lenne pálinkám má nem lenne”
Indul a banzáj Ákos,
(jogdíjból) megvettem apunak a várost.."

2018.12.05. 00:06

Jó kérdés, hogy az utolsó sor az Ákosnak szól-e, vagy a Halott Pénznek meg a Wellhellonak? A köztes sorokat én nem feltétlenül értékelem oltásnak, inkább csak játék a szavakkal szerintem.

2018.12.05. 21:51

Nem a filmes topikba írom, talán ide jobban passzol.

BP Underground

Megvolt az első vidéki vetítés, szerencsére Pécsen, itt a szomszéd utcában, úgyhogy átcsoszogtam megnézni. :)
Nem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. Teljesen visszarepített a film 13-14-15 éves koromba, 2003-4-5 környékén éltem ezt az életérzést, akkor voltam rákattanva ezekre az akkor még újnak számító zenékre. :) Ennél jobban szerintem nem lehetett volna szűk másfél órában bemutatni a budapesti underground hip-hop 1990/2000-es évekbeli történetét. Itt-ott kicsit felszínesnek tűnt egy-egy rész, de nem tudom, hogy lehetett volna jobban megoldani, mert ha nem ilyen lett volna, akkor nem lehetett volna ennyire teljeskörű, átfogó.
Nagy pozitívum, hogy még nekem is tudott újat mondani a film: pl. az nekem tök új volt, hogy a Miki357 Kriminal Beats alapító. Azt tudtam, hogy csinált nekik klipeket, de hogy ennyire központi alakja volt ő a Kriminal-nak, arról fogalmam se volt. Azt se tudtam, hogy Az Árral Szemben és Az Idő Urai a kezdeti haverság után elkezdtek beefelni egymással. Én azt hittem, végig spanság volt.
És hát rengeteg korábban nem hallott sztorival, amatőr felvételekkel, fotókkal volt tele a film, amik nagyon értékesek. Csomó régi partyplakátot bevágtak, azokat majd érdemes lesz alaposabban átböngészni, ha felkerül a netre a film. :)

Egyetlen negatívum: egy kívülállónak úgy jöhet át a filmből, hogy a budapesti hip-hop atyaúristene az NKS volt. :) Ők beszélnek a legtöbbet a filmben, ők kezdik, ők zárják. Kb. a feléig kicsit tartottam tőle, hogy egy ilyen Kriminal Beats propaganda lesz a filmből, mert amellett, hogy az NKS beszélt a legtöbbet, volt egy külön Idő Urai (Firma + NKS) blokk a filmben, és utána jött egy külön Kriminal Beats blokk (kiegészülve már pl. a Faktor Laborral). Így is azért megmaradt a Kriminal túlsúy, de a film második fele kompenzált rendesen. Volt Akkezdet Phiai blokk, Wacuum Airs blokk (Bobakrome-mal, AZA-val és Frequent-tel), és Gimmeshot blokk (Mango, Sena, Busa és Kemon szólaltak meg). Az AKPH kapcsán kellemes meglepetés volt, hogy ennyire komolyan vették a filmet, ők nem azok a típusok, akik nagyon gyakran és szívesen sztorizgatnak a régi hip-hop világról, de most maximálisan megnyílt Saiid és Újonc is. Újonc kapcsán vicces volt, hogy ma ilyen kifinomult, konszolidált költő stílusban nyilatkozott és jelent meg, közben meg bevágták róla a régi képeket, amiken a legnagyobb bőgatyás trógerként tűnt fel. :)
Tehát általában elmondható, hogy a Kriminal-Wacuum-Gimmeshot hármas kollektíva dominálta az egész filmet. Mellettük nem sokan kaptak teret: MC Gőz és Artoscsaba nyilatkoztak (és akkor volt is Hátshow Sor meg ART bevágás a régi időkből), de minimális mennyiséget szerepeltek a többiekhez képest. Volt egy Roma hip-hop blokk, ami gyakorlatilag a Fekete Vonatról szólt, ott a Fatima nyilatkozott, de ez is eléggé izolált része volt a filmnek. Más előadók hirtelen eszembe se jutnak, akik szóba kerültek volna. Pedig azért ott volt a Raptorz, a Fürkésző Elemek, neadjisten a Minimal Project. Szóval lehetett volna még másokat is találni. Olyan szempontból viszont egyetértek a film szemléletével, hogy tényleg a Kriminal-Wacuum-Gimmeshot trió volt a három legjelentősebb kollektíva, tehát a hangsúlyt valóban rájuk kellett helyezni.
Viszonylag sokat szólalt meg még Györemix és az Animal Cannibals, ők egyfajta "mesélő" szerepet töltöttek be, ők minden blokkhoz hozzá tudtak szólni, mert mindenhol ott "atyáskodtak".

A végén volt egy ilyen kitekintés a mainstream-underground ellentétre. Itt tök szimpatikus volt az NKS, mert azt mondták, hogy ők ma pont úgy nem tartják semmire a Ganxsta Zolee zenéjét, mint régen (ellentétben sok mindenki mással, akik régen szidták a Ganxstát, most meg nem győznek nyalni neki), illetve azt is elmondta az NKS, hogy attól, hogy a Punnany egy másfajta zenei irányt vett, mint régen, még lehet ugyanolyan értékes a zenéjük, mint amikor UG-k voltak.
Ezután pedig egy Vidék vs. Budapest kitekintés volt. Itt kicsit önkényesen szelektáltak a készítők, gyakorlatilag csak a Rendbenman (Punnany) és a Hősök (Mentha, Eckü) szólaltak meg és kerültek bemutatásra vidékről, holott sok mindenki lehetett volna még. Azt hallottam, hogy a Bloose Broavaz kicsit meg is sértődött, hogy ők csak egy képkockát kaptak az egész filmben, de hát ez egy budapesti film: örüljünk, hogy legalább a Punnany és a Hősök bekerült vidékről. Viszont vidéknél én nagyon hiányoltam, hogy a Night Child és FankaDeli említést sem kaptak, pedig ebben az időben meghatározó kollektívája volt az NC a magyar hip-hopnak, a Saláta pedig kultikus rádióműsor volt - Budapestről nézve is. Általában is jellemző a magyar hip-hop közegre, hogy az NC-nek és Fankának még a létezését is letagadják...

Összességében azt gondolom, hogy a tökéletlenségek ellenére nem nagyon lehetett volna ennél jobban megcsinálni másfél órában ezt a filmet úgy, hogy fennmaradjon egy viszonylagos teljeskörűség. Elhangzott minden fontos infó, amit már ismertem, és még kaptam mellé néhány újat is. :)

2018.12.06. 22:07

Yodaragorn írta:
Nem a filmes topikba írom, talán ide jobban passzol.

BP Underground

Megvolt az első vidéki vetítés, szerencsére Pécsen, itt a szomszéd utcában, úgyhogy átcsoszogtam megnézni. :)
Nem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. Teljesen visszarepített a film 13-14-15 éves koromba, 2003-4-5 környékén éltem ezt az életérzést, akkor voltam rákattanva ezekre az akkor még újnak számító zenékre. :) Ennél jobban szerintem nem lehetett volna szűk másfél órában bemutatni a budapesti underground hip-hop 1990/2000-es évekbeli történetét. Itt-ott kicsit felszínesnek tűnt egy-egy rész, de nem tudom, hogy lehetett volna jobban megoldani, mert ha nem ilyen lett volna, akkor nem lehetett volna ennyire teljeskörű, átfogó.
Nagy pozitívum, hogy még nekem is tudott újat mondani a film: pl. az nekem tök új volt, hogy a Miki357 Kriminal Beats alapító. Azt tudtam, hogy csinált nekik klipeket, de hogy ennyire központi alakja volt ő a Kriminal-nak, arról fogalmam se volt. Azt se tudtam, hogy Az Árral Szemben és Az Idő Urai a kezdeti haverság után elkezdtek beefelni egymással. Én azt hittem, végig spanság volt.
És hát rengeteg korábban nem hallott sztorival, amatőr felvételekkel, fotókkal volt tele a film, amik nagyon értékesek. Csomó régi partyplakátot bevágtak, azokat majd érdemes lesz alaposabban átböngészni, ha felkerül a netre a film. :)

Egyetlen negatívum: egy kívülállónak úgy jöhet át a filmből, hogy a budapesti hip-hop atyaúristene az NKS volt. :) Ők beszélnek a legtöbbet a filmben, ők kezdik, ők zárják. Kb. a feléig kicsit tartottam tőle, hogy egy ilyen Kriminal Beats propaganda lesz a filmből, mert amellett, hogy az NKS beszélt a legtöbbet, volt egy külön Idő Urai (Firma + NKS) blokk a filmben, és utána jött egy külön Kriminal Beats blokk (kiegészülve már pl. a Faktor Laborral). Így is azért megmaradt a Kriminal túlsúy, de a film második fele kompenzált rendesen. Volt Akkezdet Phiai blokk, Wacuum Airs blokk (Bobakrome-mal, AZA-val és Frequent-tel), és Gimmeshot blokk (Mango, Sena, Busa és Kemon szólaltak meg). Az AKPH kapcsán kellemes meglepetés volt, hogy ennyire komolyan vették a filmet, ők nem azok a típusok, akik nagyon gyakran és szívesen sztorizgatnak a régi hip-hop világról, de most maximálisan megnyílt Saiid és Újonc is. Újonc kapcsán vicces volt, hogy ma ilyen kifinomult, konszolidált költő stílusban nyilatkozott és jelent meg, közben meg bevágták róla a régi képeket, amiken a legnagyobb bőgatyás trógerként tűnt fel. :)
Tehát általában elmondható, hogy a Kriminal-Wacuum-Gimmeshot hármas kollektíva dominálta az egész filmet. Mellettük nem sokan kaptak teret: MC Gőz és Artoscsaba nyilatkoztak (és akkor volt is Hátshow Sor meg ART bevágás a régi időkből), de minimális mennyiséget szerepeltek a többiekhez képest. Volt egy Roma hip-hop blokk, ami gyakorlatilag a Fekete Vonatról szólt, ott a Fatima nyilatkozott, de ez is eléggé izolált része volt a filmnek. Más előadók hirtelen eszembe se jutnak, akik szóba kerültek volna. Pedig azért ott volt a Raptorz, a Fürkésző Elemek, neadjisten a Minimal Project. Szóval lehetett volna még másokat is találni. Olyan szempontból viszont egyetértek a film szemléletével, hogy tényleg a Kriminal-Wacuum-Gimmeshot trió volt a három legjelentősebb kollektíva, tehát a hangsúlyt valóban rájuk kellett helyezni.
Viszonylag sokat szólalt meg még Györemix és az Animal Cannibals, ők egyfajta "mesélő" szerepet töltöttek be, ők minden blokkhoz hozzá tudtak szólni, mert mindenhol ott "atyáskodtak".

A végén volt egy ilyen kitekintés a mainstream-underground ellentétre. Itt tök szimpatikus volt az NKS, mert azt mondták, hogy ők ma pont úgy nem tartják semmire a Ganxsta Zolee zenéjét, mint régen (ellentétben sok mindenki mással, akik régen szidták a Ganxstát, most meg nem győznek nyalni neki), illetve azt is elmondta az NKS, hogy attól, hogy a Punnany egy másfajta zenei irányt vett, mint régen, még lehet ugyanolyan értékes a zenéjük, mint amikor UG-k voltak.
Ezután pedig egy Vidék vs. Budapest kitekintés volt. Itt kicsit önkényesen szelektáltak a készítők, gyakorlatilag csak a Rendbenman (Punnany) és a Hősök (Mentha, Eckü) szólaltak meg és kerültek bemutatásra vidékről, holott sok mindenki lehetett volna még. Azt hallottam, hogy a Bloose Broavaz kicsit meg is sértődött, hogy ők csak egy képkockát kaptak az egész filmben, de hát ez egy budapesti film: örüljünk, hogy legalább a Punnany és a Hősök bekerült vidékről. Viszont vidéknél én nagyon hiányoltam, hogy a Night Child és FankaDeli említést sem kaptak, pedig ebben az időben meghatározó kollektívája volt az NC a magyar hip-hopnak, a Saláta pedig kultikus rádióműsor volt - Budapestről nézve is. Általában is jellemző a magyar hip-hop közegre, hogy az NC-nek és Fankának még a létezését is letagadják...

Összességében azt gondolom, hogy a tökéletlenségek ellenére nem nagyon lehetett volna ennél jobban megcsinálni másfél órában ezt a filmet úgy, hogy fennmaradjon egy viszonylagos teljeskörűség. Elhangzott minden fontos infó, amit már ismertem, és még kaptam mellé néhány újat is. :)

Koszi a leirast.Remelem vhol majd meg tudom nezni en is.
Ahogy irtad, hogy mit hianyolsz...igy irtak meg a forgatokonyvet. Lehetett volna mas aspektusbol is persze, de max majd te vagy en rendezunk egy masik filmet :D lennenek otleteim, de nagyjabol lefedtek mindent mint Budapest UG, igaz en csak a 2000-es evek elejen keztem buliba jarni.
persze lehetett volna meg boncolgatni a Park Posse-t = Hasznos Holmik, Az arral szemben, firma egyutt
Homie Crew akik szerintem annak idejen zsenialisak voltak (90-es evek eleje, kozepe) fila rap jam "generacio" / bulik stb...
Perse lehetet , hogy akartak meg belerakni embereket csak sokan lemondtak...

Minket, hogy megemlitettel megtisztelo, de kispalyasok vagyunk mi.

2018.12.06. 23:11

Amiket írtam, hogy kimaradtak, nem is annyira azért írtam, mert hiányoltam volna őket. Inkább oda futtattam ki én is a véleményemet, hogy ugyan vannak dolgok, amik kimaradtak, de nyilván nem férhetett bele minden. Ebből a perspektívából valóban nem lehetett jobban megoldani. És valószínűleg ez a legrelevánsabb perspektíva, mert tényleg a Kriminal, a Wacuum és a Gimmeshot dominálta a szcénát. Ti nyilván kispályások voltatok hozzájuk képest, szóval nem tragédia, hogy kimaradtatok, mint ahogy a többiek sem. De azért mi tudjuk, hogy voltak még hallgatásra érdemes előadók Budapesten, akik nem kerültek be a filmbe.
Erről a Park Posse formációról pedig be kell valljam, én sose hallottam. :)

A film végén egyébként kiírták, hogy vannak, akiket meg akartak szólaltatni, de nem vállalták. Viszont szerintem azért róluk is szó esett a filmben. Pl. Bankos nem szólalt meg, mégis egy csomót beszéltek róla. Faktor nem szólalt meg (csak Zsola), mégis volt szó a Faktor Laborról. Meg lennék lepve, ha Azúrt nem akarták volna megszólaltatni, mert beszéltek róla a filmben, de ő maga nem szólalt meg. A Hátshow Sorból csak Gőz szólalt meg, de azért mutattak felvételeket a Suppah-Croa-Wherdee trióról is. A Fekete Vonatból csak a Fatima szólalt meg, de azért Beatet és Juniort is emlegették bőven.
Szóval nem tudom, hogy lehetnek-e olyanok, akik nemet mondtak a megkeresésre, és ezek után említést sem kaptak a filmben. Lehet, hogy nincs ilyen.

2018.12.07. 22:30
Adminisztrátor

Kösz a beszámolót. Én is várom már, hogy láthassam. A múlt hétvégén Szolnokon voltak, sajnos az is kimaradt. Így valszeg a netes megjelenés marad.

Egy ilyen filmet nehéz teljesen objektíven elkészíteni. Kit milyen behatások értek akkor, milyen körökben mozgott stb, szóval egy ilyen film nem tud úgy megszületni, hogy utána ne tudnánk hozzátenni, hogy "oké, de ezek meg azok azért benne lehettek volna" vagy "nem voltak abban az időben ők olyan meghatározóak".
Mindenesetre jó, hogy van egy ilyen film.

2018.12.08. 09:21

dub7 írta:
Kösz a beszámolót. Én is várom már, hogy láthassam. A múlt hétvégén Szolnokon voltak, sajnos az is kimaradt. Így valszeg a netes megjelenés marad.

Egy ilyen filmet nehéz teljesen objektíven elkészíteni. Kit milyen behatások értek akkor, milyen körökben mozgott stb, szóval egy ilyen film nem tud úgy megszületni, hogy utána ne tudnánk hozzátenni, hogy "oké, de ezek meg azok azért benne lehettek volna" vagy "nem voltak abban az időben ők olyan meghatározóak".
Mindenesetre jó, hogy van egy ilyen film.

Így van, ezért nem lett volna érdemes többet várni tőlem. Remélem, nem kell nagyon sokat várni, hogy felkerüljön a netre, aztán meg tudjuk vitatni, hogy nektek is az-e a véleményetek, mint nekem. :)

2018.12.09. 13:42

https://www.youtube.com/watch?v=5lHgiaZioNU
Park Posse: Milyen szép a világ

2018.12.09. 22:09

Zoli, MP írta:
https://www.youtube.com/watch?v=5lHgiaZioNU
Park Posse: Milyen szép a világ

Uh, ez nagyon amatőr. :) Jó korai cucc lehet, 95-96 környékére tippelném. 97-98 körül már a Firma és az ÁSZ is profibb cuccokat csinált ennél.

2018.12.10. 16:51
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 181  Következő