Szerző |
Üzenet |
Dogg-Pound
|
 Re: Hazai előadók zenéi.
A Cannibálok megint össze hoztak egy jó kis csapatot!!! Most az "új generációval" csináltak egy közös tracket.. Szégyen nem szégyen én csak pár előadót ismerek a vidiből..Béci,Hibrid,és akin meglepődtem és örültem hogy benne van a vidibe az a Dose!!Tehetséges srácnak tartom!!! Animal Cannibals - Tarolnak az emszíkhttps://www.youtube.com/watch?v=TmL9_Uxn0N0Sok Mc a videó alatt kommentbe köszöni(k) meg a meghívást 
|
2018.12.11. 18:27 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Dogg-Pound írta: A Cannibálok megint össze hoztak egy jó kis csapatot!!! Most az "új generációval" csináltak egy közös tracket.. Szégyen nem szégyen én csak pár előadót ismerek a vidiből..Béci,Hibrid,és akin meglepődtem és örültem hogy benne van a vidibe az a Dose!!Tehetséges srácnak tartom!!! Animal Cannibals - Tarolnak az emszíkhttps://www.youtube.com/watch?v=TmL9_Uxn0N0Sok Mc a videó alatt kommentbe köszöni(k) meg a meghívást  Nekem tetszik!
|
2018.12.11. 19:58 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8717 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Nekem felemásak az érzéseim. Egyrészt nagyon vártam egy Mindenki vagy egy Északon-Délen szintű klasszikust, attól azért messze van szerintem. Másrészt az kellemes meglepetés, hogy nem a régi haverokkal csináltak egy harmadik dalt is, hanem az új arcokat helyezték előtérbe. Ez dicséretes, nagy pacsi érte. De még ezzel együtt sem az igazi a szám íze. Eléggé visszásnak tartom pl. hogy a refrénben az eredetiséget hangsúlyozzák, ehhez képest a dalban megszólaló előadók nagy része szerintem tök ugyanolyan, az egyediség szikráját sem látom bennük. Tehát ha át akarok adni egy üzenetet egy dallal, akkor azzal konzisztens csapatot kell összeválogatnom, és ez szerintem nem sikerült. A dalban feltűnő előadók kb. negyede, max. harmada mérhető szerintem az Északon-Délen csapatához. Akiknek maximálisan itt a helyük, pl.: Gege, Slow Village, Mulató Aztékok, Sativus, Stereo Kollektiv, BSW, Riddler, Nomagróf, Hybrid. (Bár utóbbi három nem tudom, mióta fiatal.  Nomagróf még csak-csak.) Más viszont nem nagyon van ezen a szinten. És ugyanakkor egy csomó újabb arc kimaradt, akinek itt lenne a helye. Pl. a Garage-ból hogy a francba nincs senki? Mondjuk Essemm valószínűleg túlzás lenne, de Luke Benz, Nevenincs? Hol a SÉF? Hol a PoeNick? A Rímbiózisból csak a Gege van, pedig mindenki másnak is itt lenne a helye. Úgyhogy szerintem eléggé önkényes a szelekció: nagyon sokan nincsenek benne, akiknek benne kéne lenniük, és nagyon sokan benne vannak, akiknek nem kéne. A számot egyébként nálam a BSW vitte el ezzel a Majkás beszólással, tiszteletem, hogy bevállalták.  Bár őszintén szólva nem egészen értem, hogy ez a Majkának oltás, vagy az AC-nek, hogy nem hívták meg. 
|
2018.12.12. 00:18 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Nekem felemásak az érzéseim. Egyrészt nagyon vártam egy Mindenki vagy egy Északon-Délen szintű klasszikust, attól azért messze van szerintem. Másrészt az kellemes meglepetés, hogy nem a régi haverokkal csináltak egy harmadik dalt is, hanem az új arcokat helyezték előtérbe. Ez dicséretes, nagy pacsi érte. De még ezzel együtt sem az igazi a szám íze. Eléggé visszásnak tartom pl. hogy a refrénben az eredetiséget hangsúlyozzák, ehhez képest a dalban megszólaló előadók nagy része szerintem tök ugyanolyan, az egyediség szikráját sem látom bennük. Tehát ha át akarok adni egy üzenetet egy dallal, akkor azzal konzisztens csapatot kell összeválogatnom, és ez szerintem nem sikerült. A dalban feltűnő előadók kb. negyede, max. harmada mérhető szerintem az Északon-Délen csapatához. Akiknek maximálisan itt a helyük, pl.: Gege, Slow Village, Mulató Aztékok, Sativus, Stereo Kollektiv, BSW, Riddler, Nomagróf, Hybrid. (Bár utóbbi három nem tudom, mióta fiatal.  Nomagróf még csak-csak.) Más viszont nem nagyon van ezen a szinten. És ugyanakkor egy csomó újabb arc kimaradt, akinek itt lenne a helye. Pl. a Garage-ból hogy a francba nincs senki? Mondjuk Essemm valószínűleg túlzás lenne, de Luke Benz, Nevenincs? Hol a SÉF? Hol a PoeNick? A Rímbiózisból csak a Gege van, pedig mindenki másnak is itt lenne a helye. Úgyhogy szerintem eléggé önkényes a szelekció: nagyon sokan nincsenek benne, akiknek benne kéne lenniük, és nagyon sokan benne vannak, akiknek nem kéne. A számot egyébként nálam a BSW vitte el ezzel a Majkás beszólással, tiszteletem, hogy bevállalták.  Bár őszintén szólva nem egészen értem, hogy ez a Majkának oltás, vagy az AC-nek, hogy nem hívták meg.  Nekem is vegyes. Vagy csak "nonamek" vagy csak nevesebb, de eddig nem fiteltek kellettek volna bele. Viszont az instru az eddig a legjobb.
|
2018.12.12. 18:54 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8717 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Érdekes, nekem az instru is vegyes. Nincs vele kimondott bajom, de eléggé sablonos szerintem, nincs benne semmi különös. Abból a szempontból viszont megértem, hogy egy ilyen számba egy viszonylag standard zenei alap kell, amire mindenki tud reppelni, amivel valamennyire mindenki tud azonosulni.
|
2018.12.12. 19:29 |
|
 |
Zoli, MP
|
Jon egy Bloose Brovaz posse album. Nincs Deego rajta es itt sincs nyoma deegonak: https://www.bloosebroavaz.hu/portfolio/Akkor tenyleg elvaltak utjaik.
|
2018.12.17. 15:07 |
|
 |
Yodaragorn
|
Viszont a Barbárfivérek és a Connections tagjaként ott van. Én még mindig bizonytalan vagyok. Van egy olyan forgatókönyv is, hogy a Deego szólóban sose volt Bloose Broavaz tag, csak mint a Connections és a Barbárfivérek tagja. Ha belegondoltok, egyik szóló Deego lemez sem BB kiadvány. Nemrég néztem meg a Bloose Broavaz 20 éves szülinapjára elkészített riportfilmet (YouTube-on elérhető, főleg a kimaradt jeleneteket ajánlom  ), és abban frankón szerepel ám Deego. Tök új felvétel, és láthatóan maximális haverságban van a teljes csapattal. Viszont mintha úgy rémlene, hogy a filmben sem nyilatkozott úgy, mint Deego szóló produkció (nem mernék rá azért megesküdni), csak a Connections és a Barbárfivérek tagjaként szólalt meg.
|
2018.12.17. 21:57 |
|
 |
Reggie
|
No, meg kerestem, ha már ennyiszer felbukkan a téma.  
|
2018.12.18. 00:05 |
|
 |
Yodaragorn
|
Köszi szépen! Akkor nagyjából arról van szó, amit írtam. Deego szólóban sosem illeszkedett igazán a Bloose Broavaz-ba, de amúgy nem történt semmi különös. (Igaz, mintha Sixfeet vagy valaki írta volna, hogy volt azért konfliktus a Tibbah-val, de azt nyilván nem akarják kiteregetni.) A Barbárfivérek továbbra is fellép, még ha új cuccok jelenleg nem is készülnek. Ennyi.
|
2018.12.18. 18:58 |
|
 |
Sixfeet
|
|
2018.12.26. 21:11 |
|
 |
Yodaragorn
|
Frankó lett: szöveg is, zene is, klip is. Gratulálok!
|
2018.12.27. 13:37 |
|
 |
Yodaragorn
|
Lerágott csont már a Nemazalány - Lil' G téma, most mégis újra felhozom, mert az Index csinálta velük egy nagyon jó riportot. Két fiatal lány, akiknek a Youtube megváltoztatta az életéthttps://index.hu/video/2018/12/27/lil_g ... cR0J7FgXVESok minden kiderül a motivációikról, ami eddig rejtélyes volt a számomra. Pl. az engem nagyon meglepett, hogy mennyire önkritikusak, és nekik maguknak sem feltétlenül tetszik az, amit csinálnak. Tök gáznak tartják pl., hogy Magyarországon egy ennyire buta dallal lehet sikert elérni, mint a Petőfi Sándor. Meg elmondják azt is, hogy ők a "könnyebbik utat" választották. De ha ezzel ennyire tisztában vannak, akkor miért csinálják...?  Ezt persze nem mondják ki, de a pénzen kívül nincs más magyarázat.
|
2018.12.28. 16:36 |
|
 |
Zoli, MP
|
Lil G es Nemazalany, valahol "nottek" a szememben azzal, hogy bevalljak ezeket a dolgokat, de megiscsak elkeszultek ezek a trackek. Soha rosszabbat. A rap kicsit daralos emiatt neha picit "eroltetni" kellett a fulemet, hogy atjojjon minden
|
2018.12.29. 20:47 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Lil G es Nemazalany, valahol "nottek" a szememben azzal, hogy bevalljak ezeket a dolgokat, de megiscsak elkeszultek ezek a trackek.
Jaja, teljesen hasonlóan vagyok én is, ambivalensek az érzéseim.
|
2018.12.30. 17:55 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2018.12.30. 22:50 |
|
 |
|