Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.30. 23:17

Hozzászólás a témához  [ 1255 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 84  Következő
 TOP 10 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: TOP 10
rapguruz88 írta:
Na srácok elkészült az én listám is csupa meglepetéssel... Rólam köztudott hogy a legújabb stílust is ugyanúgy követem mint az igazi underground rapet.. Az idei év rettenetesen erősre sikeredett ezért is volt mindenki számára a szokásos évi top lista összeállítása... Én kicsit változtattam a szabályaimon, nem összesített listát kreáltam, hanem minden hónap általam legjobban kedvelt, legtöbbször hallgatott albumát közlöm veletek.

Január Evidence Weather Or Not

Február Black Panther OST

Március Xxxtentacion?

Április J.Cole KOD

Május Royce da 5'9 Book of Ryan

Június Kanye West YE

Július

Augusztus Eminem Kamikaze

Szeptember Lil Wayne Tha Carter V

Október Joell Ortiz And Apollo Brown Mona Lisa

November Anderson. Paak Oxnard

December Ice Cube Everythangs Corrupt

JuliuSban semmit nem tudtam kiemelni, viszont az alábbi két albumot mindenképpen meg kell jegyeznem kicsit fáj is a szívem miatta hogy nem kerulhettek fel és ennek oka egyedül Kanye West... (hetente adta ki nyáron az általa producalt lemezeket)..
Nas Nasir
Pusha T Daytona.. Mindkettő nagyon sokat pörgött a nyáron..

Eloszor azt hittem tenyleg tele lesz meglepetessel, de utana eszrevettem, hogy nem :)

2018.12.30. 12:09

Azért Kanye West, Weezy, Xxxtentacion itt annyira nem népszerű szóval ezért írtam a meglepetést :)

2018.12.30. 17:41

Egy-kettő ilyen van rajta, de azért összességében szerintem sem akkora meglepetés a listád, mint ahogy beharangoztad. :) Van rajta 4 tétel, ami az enyémen is rajta van (Anderson .Paak, Eminem, Black Panther, Ice Cube), és még 2, ami nagyon picin múlott, hogy nem került oda a 10. helyre (Evidence, Royce). Sőt, van még 3, amit felsoroltam azok a lemezek közt, amik még tetszettek idén, csak nem fértek be a 10-be (Kanye, Pusha T, Apollo Brown & Joell Ortiz). A J. Cole pedig csak azért maradt ki ebből a felsorolásomból, mert elfelejtettem. :)
Úgyhogy szerintem nagyon sok az átfedés kettőnk listája közt, így értelemszerűen azt kell mondanom, hogy nagyon tetszik a listád. :D Nem ért nagy meglepetés egyáltalán.

Weezy és Xxxtentacion valóban nem a szívem csücske, viszont Kanye-t én bírom, amikor összejön neki a lépés. És idén azt kell mondjam, egészen összeszedte magát az utóbbi 5 év anyagai után, amik viszont valóban nem tetszettek. De azelőtt szerintem produkált egy-két zseniális albumot. Azoknak a szintjére még nem jutott vissza, de idén végre egész jó anyagokat hozott össze.

2018.12.30. 18:09

Yodaragorn írta:
Egy-kettő ilyen van rajta, de azért összességében szerintem sem akkora meglepetés a listád, mint ahogy beharangoztad. :) Van rajta 4 tétel, ami az enyémen is rajta van (Anderson .Paak, Eminem, Black Panther, Ice Cube), és még 2, ami nagyon picin múlott, hogy nem került oda a 10. helyre (Evidence, Royce). Sőt, van még 3, amit felsoroltam azok a lemezek közt, amik még tetszettek idén, csak nem fértek be a 10-be (Kanye, Pusha T, Apollo Brown & Joell Ortiz). A J. Cole pedig csak azért maradt ki ebből a felsorolásomból, mert elfelejtettem. :)
Úgyhogy szerintem nagyon sok az átfedés kettőnk listája közt, így értelemszerűen azt kell mondanom, hogy nagyon tetszik a listád. :D Nem ért nagy meglepetés egyáltalán.

Weezy és Xxxtentacion valóban nem a szívem csücske, viszont Kanye-t én bírom, amikor összejön neki a lépés. És idén azt kell mondjam, egészen összeszedte magát az utóbbi 5 év anyagai után, amik viszont valóban nem tetszettek. De azelőtt szerintem produkált egy-két zseniális albumot. Azoknak a szintjére még nem jutott vissza, de idén végre egész jó anyagokat hozott össze.

Főleg amilyen tervekkel indult neki a nyáron hogy hetente egy új lemez... De aztán most elfáradt megint, eltolta az új albumanak megjelenését is november 23-Rol...

2018.12.30. 19:01

Na nekimegyek a gépelésnek. Nem akarom bő lére ereszteni, hátha így sem olvassátok :) Kis betekintést kaptok az ízlés(telenség)embe. Ahogy tavaly se csináltam listát, most sem. Inkább csak megosztom mi az, ami teljes album maradt és számotokra érdekes lehet. Előre szólok, hogy több esetben fogalmam sincs mit hallgatok, EP, LP, válogatás, Remaster, mash up, meg mittudomén, csak egy mappában volt amit linkeltetek :P Nem egy sok éves zenét is idén találtam...
--ASAP Roki - TESTING (én is meglepődtem magamon)
--CH - Elephants On Acid
--DJ Drk - The Connection (nem tudom mi ez, de egyben van)
--Eligh - Last House on the Block (nahát hogy ez csak nekem jött be ennyire)
--Fullee Love - Szabad Fehér és 21. (én már az adott hónapban is örültem, hogy másnak is bejött, megértem dí ó dabül dzsizüt, hogy betette az éves favoritba)
--Helldorado Újratöltve (csak mert na. fura, de annyira jó az eredeti, hogy nem tud szar lenni.)
--Jedi Mind Tricks - The Bridge And The Abyss (kiegyensúlyozottabb minőséget hoznak, mint a róluk mintázott dizni-féle scifi filmek sajnos)
--Marlowe - Marlowe (tök jó)
--Phenam - The Synopsis (erről se beszélt senki pedig nekem nagyon bejött. Az album hátsó fertálya nagyon zsíros. Positive Vibrations!)
[most jutottam el arra a pontra, hogy ha beszarik a böngésző, vagy valamiért elveszik a gépelésem, pipa leszek]
--Tech N9ne - Planet (tulképpen nincs is olyan sok jó szám rajta nekem, de maradt)
--The Incredible Disappearing Man - The Incredible Disappearing Man (ez az album úgy végig tud menni hogy egyszer sem érzek ingert skippelésre, és kifejezetten kiemelkedő alapok is vannak benne)
--The Last Emperor and Haak Filmore - Jungle Jim Season 1 (Tudjuk, hogy csak a rajongásom miatt maradt meg, én hallgatnám Emp meséit, de jobb alapokra :/ )
--XXXTENTACTION - ? (rá tudok érezni a melankolikus számokra, de azok nem is rappek, vagy csak "mumble", nem is tudom ez milyen stílus. olyan újhullámos rap is van rajta amit a hátam közepére sem kívánok)

Na és most pedig a zanza. Csak ajánlónak a nektek, nincs benne rendszer, vannak régi számok is, mindenféle stílus és hangulat. Hallgassátok meg egy refrénig legalább őket, hátha találtok nektek tetszőt, már csak a sokfajtasága miatt.

Spider Loc - Never Rains
Evidence - Powder Cocaine feat. Slug (Prod. By Alchemist)
Yukmouth featuring Mac Dre & Delilah Kidane - It’s All Gravy
Arsonists & DJ Total Eclipse - Peace (fú de nem illik egymás után ez a két szám (se))
Mystro - It's..... (ft Ramson Badbonez, Skandal & Stig Of The Dump)
JUMP AROUND (25 YEAR REMIX) - DJ MUGGS FEAT. DAMIAN MARLEY, EVERLAST & MEYHEM LAUREN (ilyen is volt idén ne felejtsük)
MED & Guilty Simpson "Face Down"
Chuck Strangers - Fresh (váltás a felénél, szerintem mindkettő jó)
Coops - Jetpack (mostanában bejön az olyan alap, mintha valami régi "rossz" felvételt hallgatnék)
Celly Cel & San Quinn - I Am Mob
DJ Jazzy Jeff - Skaters Paradise
Tragedy Khadafi, Ras Ceylon & Dawit Justice - Year Of The Martyr (ne ijedj meg hogy nem elölről kezd, csak így tudtam az adott számot linkelni)
Cyborg Ninjaz - Ft. Lone Ninja, Warcloud & Pro The Leader (úgy látom pont most csináltak egy hülye homemade klipet hozzá)
Phat Kat - Cold Steel (ez most a legújabb zene itt, mindenki ezt hallgatja a miami vice szünetében)
Nine - everybody ft a r l da xrsis zilla (NA! Pontosan az ilyenek miatt nincs már fingom se mit hallhatok kitől)
BIG SHAQ - MANS NOT HOT (csak mert bedobta ajánlásba youtube :) )
The C90s - Shine A Light (Flight Facilities Remix) (arra az esetre ha bedrogozna a fiad és azt haluzod hogy zuhansz;) )
Bun B - Gone Away (szomi szám)
Everlast - Break It Down
Keith Murray - Lalala
Keith Murray Feat Wil Guice -Dope (ezek a miami vice után szoktak menni)
Canibus - It's Going Down
Calvin Valentine - KSS (ez a szám egyszer nagyon csúnyán repeat-et felejtődött)
Cymarshall Law - Imperfectly Perfect (nem youtube, lesz még pár retro feldolfozás alap)
Kokane - 1999
Raf Almighty - Fish Fry (fú ez még mindig nagyon jó, rohaggyon meg hogy csak 500 megtekintés...)
Tragedy Khadafi - 25 Across The Planet (essejutub, az ilyenek közel állnak hozzám)
[ha korábban paráztam, akkor most már remegek is, nehogy elvesszen a pötyögésem]
Vinnie Paz - A Power Governments Cannot Suppress
Vinnie Paz - Gracious
Vinnie Paz - Cold in Philadelphia
Vinnie Paz - Pray For Sleep (az a tipikus ártatlan lálálálá.... BDUMMTSSSS)
[ti is azon gondolkodtok, hogy akkor már miért nem maradt meg az egész album?]
Pastor Troy - I've Been Waiting (lehet énekelni, ne szégyenlősködjetek!)
Pastor Troy - Out Of Touch
DJ MUGGS x ROC MARCIANO - White Dirt
DJ MUGGS x ROC MARCIANO - Shit I'm On
O.C. & PF Cuttin - Get in Line
The Diplomats - Dipset Forever
Zion I - Many Stylez feat. Rebelution (ez csak eszembe jutott mennyire szerettem régen, szerességek ti is!)
Remulak Ft Blueprint - Bad Lookin Out (Bonus Track) (hmm, ez nekem instruban van meg, úgy bejött, így se rossz)
NECRO - PARTY KILLER (buli van nekróéknál! mosolyt csal az arcomra)
RIM - Casket Base (Ft. Ahkn Nasty) (na ez le is törölte. Mégis rendszereznem kellett volna)
Jaysaun-Depression

Ha időtök engedi, jó szórakozást hozzájuk!

2018.12.30. 21:01

Hey [n/a]k!ngp1n,

Koszi a listat.Orommel latom, hogy vannak UK cuccok rajta.

Last Emperror-t el is felejtettem. Most potoltam koszi.

ez mit jelent?:"ezek a miami vice után szoktak menni"

2018.12.30. 22:22

Zoli, MP írta:
Hey [n/a]k!ngp1n,

Koszi a listat.Orommel latom, hogy vannak UK cuccok rajta.

Last Emperror-t el is felejtettem. Most potoltam koszi.

ez mit jelent?:"ezek a miami vice után szoktak menni"

Csak annyit jelent, hogy régi, le vagyok maradva.
Innen amúgy az utalás, hogy legyen közös előismeretünk :)

SZERK.: Ne köszönd a listát, én köszönöm MINDENKINEK, hogy megismerhettem a korábban summázott előadókat/számokat(is)!

2018.12.30. 22:42

Na itt az en tizesem. Sok jo lemez volt iden, de kiemelkedoen durvan jok sztem nem annyira. Szoval az idei top 3 lemezem nem kerulne be az all time listamban, nem ugy , mint pl a tavalyi john wayne album ( vagy csak a nosztalgia mondatja ezt velem?)
Amennyire gyengenek tunt a UK vonal iden annyira sok kerult be a listamra (5db).
Akik meg versenyben voltak: Evidence, Styles p , Styles p & Dave East, Masta Ace, Young Buck, Black Thought, Cyrus Malachi, Coffin Splinterz​/​Madringz - Ringz Ov Saturn & Dj Madhandz,, Stanza Divan

10: Cappo & Cyrus Malachi – Postmodernism
Kicsit baljos hangulat , kopogos utemekre kemeny szovegekkel Angliabol.
https://www.youtube.com/watch?v=oef3e4w5kUA
Cappo & Cyrus Malachi - Iron Curtain

09: August Green –
3 parades zenesz osszeallt. Common flowja a 2000-es evek elejet idezi ,valoszinuleg, azert, mert a “like water for chocolate” hangzasa a mostani lemezre hajaz. Penge szovegek Common-tol mint mindig. A zenek hiphop-bol es foleg jazzbol sokat meritenek, nehol fustosek, nehol luketetoek. A Vokalok nem mindenhol ulnek nalam, de ez izles kerdese .
https://www.youtube.com/watch?v=YE2lgI5nnQE
OPTIMISTIC - August Greene featuring Brandy

8: Ill Concsious – The Prerequisite
Nem szeretem a vekony hanggal rendelkezo eloadokat, de o szetreppeli a trackekket jo flow-val. Szovegei ala klasszikus rap hangzas jazzes hatassal egesziti ki, sok szkreccsel.
https://www.youtube.com/watch?v=RJnbhFij05I
ILL Conscious - The Testament feat. DJ Audas Prod. by Kyo Itachi

7: Illa Ghee – Suede Cigarettes
Na O igen csak egy melyhangu MC. Ez egy igazi rap lemez.
https://www.youtube.com/watch?v=M6tsVoFsI-I
Illa Ghee "Dope Pushers" ft. Rim (Official Music Video)

6: Chris Skillz – Eternal Bliss
Klasszikus hip hop vonalon mozgo eloado. Teljesen korrekt lemez nehol igen szemelyes hangvetellel. Youtube-on csak ket gyengebb track talalhato :D
https://www.youtube.com/watch?v=_Rx7-CSy_ck
Chris Skillz - One Two ft Skyzoo & Left Lane Didon (Music Video)

5: Apollo Brown & Joell Ortiz - Mona Lisa
A legjobb Apollo Brown kolleb. AB-vel az a bajom, hogy iszonyat egy semara epul a zeneje lassan 8-9 eve viszont most sikerult jo mintakat is hasznalnia.Joell Ortiztol ez az elso cucc amit valaha hallottam es megvett. Olyan a flowja, mintha kb a felvetel elott ult volna le es “kiomlott” volna belole minden.
https://www.youtube.com/watch?v=Ypoev2iLCEE
Apollo Brown & Joell Ortiz - Grace Of God (Official Music Video)

4: Bakes – Lost in imagery
Szallos angol hip hop. Mast nem tudok mondani ra.19perc csill.
Full album, mivel 1-1 track nincs ytube-on.
https://www.youtube.com/watch?v=0WuHrRkdeyA

3: Concept Of Thoughts - Misty Blue
Evek teltek el az utolso cumojuk ota. Finom beulos utemek es picit latom a fenyt az alagut vegen hangulat a szigetorszagbol.
https://www.youtube.com/watch?v=hfYWInDz2VA
Concept Of Thought - Breathe (Prod. Joe Corfield)

2: RU1 FAM – OTITO
Az utolso angol a listan. A zenekrol a “minimal” szo jut eszembe, nehol a kevesebb, tobb alapon dolgoztak. Abszolut ertelmes szovegek, idonkent talan nem feher europaiaknak szol.
https://www.youtube.com/watch?v=S3pleJu5LHk
RU1 FAM – IMAGINE

1: The Black Eyed Peas – Masters of the Sun vol1
Vissza a hiphop-ba, de nem annyira hiphop, mint az elso ket lemezuk. Friss es valtozatos zenek es szinte minden notaban van valtas amik nehol visszakacsintanak a pop BEP-hez, de nem zavaro. Will I am zseni ezt bizonyitotta mar a BBE recordsnal kijott albumaival. Szovegileg kiemelkedo es ertelmes albumot raktak ossze (kar, hogy ket klippes notajuk nem kerult ra).
https://www.youtube.com/watch?v=UvDJ-ZdHiSg
The Black Eyed Peas - RING THE ALARM (pt.1-3)

2018.12.31. 19:54

Köszi a listát, látom megvártad, hátha utolsó pillanatban csúszik be még egy album :) Tényleg az August Greent kihagytam a felsorolásból...

2019.01.01. 13:16

Na, mégis első lett a BEP. :) Meglepő, hogy Zoli listáján van néhány album, amit én is hallottam, ilyen nem szokott lenni, gyanúsan popularizálódsz. :lol: Azért többségét természetesen nem hallottam. Azt pedig nem is tudtam, hogy idén volt egy Common vonatkozású cucc, ami teljesen elkerülte a figyelmem, ez baj...

2019.01.01. 18:23

Pedig az durva jó lemez!

Van egy idei év vesztese is, majd ha lesz kicsit több időm leírom mire gondolok.

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2019.01.01. 18:51

[n/a]k!ngp1n írta:
Köszi a listát, látom megvártad, hátha utolsó pillanatban csúszik be még egy album :) Tényleg az August Greent kihagytam a felsorolásból...

Nincs mit..bar tutti, hogy fogok talalni olyan lemezt 2019-ben ami 2018-as is Top10 lenne.Mindig ez van. Szoval a listam cime a legjobb 2018-as albumok dec 31-ig :D

Yodaragorn írta:
Na, mégis első lett a BEP. :) Meglepő, hogy Zoli listáján van néhány album, amit én is hallottam, ilyen nem szokott lenni, gyanúsan popularizálódsz. :lol: Azért többségét természetesen nem hallottam. Azt pedig nem is tudtam, hogy idén volt egy Common vonatkozású cucc, ami teljesen elkerülte a figyelmem, ez baj...

Igen, mert a BEP a komplexebb nekem. Zeneileg es szovegileg is jo, sot a szovegek kiemelkedoek mondanivalo szemponjabol, leszamitva azt a tenyt amit pedzegettunk egy masik topikbam
Amugy mi az ami Popularisabb a listamon? :roll: :)

doggfather írta:
Pedig az durva jó lemez!

Van egy idei év vesztese is, majd ha lesz kicsit több időm leírom mire gondolok.

Nalam majdnem nem kerult fel. A napokban hallgattam meg ujra. Young Buck-ot utotte ki vegul.

2019.01.01. 21:33

Szóval az erős év, és az én hülyeségem, vesztese idén Onyx Black Rock lemeze.

Hogy miért?

2013ban simán top 10es volt Fredro szólója: https://dogg-n-roll.blog.hu/2013/12/27/ ... _10_lemeze
Ahogy 2014ben a Wakedafucup: https://dogg-n-roll.blog.hu/2014/12/22/ ... _10_lemeze

Igaz, utána jött az AAA ep, illetve a dope dodvel közös lemezek amik gyengék voltak, meg a firesterr 2 ami szintén mixtape minőség, de ez a lemez nagyon ott van!

Igen, nem szerettem mikor kijött. Ettől a címtől(!!!!) nagyon sokat vártam, ha jól emlékszem vmikor 2009 körül hallottam először, de állítólag már 2003ban tervezték, ki is jött pár nagyon ígéretes nóta, de ennyi. Vártam a lemezre a címadó dalt: https://www.youtube.com/watch?v=6wgZh7tZjNE
és az i am so 90st: https://www.youtube.com/watch?v=KXFHlolAHGc egyik se lett rajta, mérgemben csináltam is egy bootleg verziót, hogy szerintem ilyen kellett vona, hogy legyen. Pár hét (hónap) lenyugvás után azonban elővettem egy hosszabb vezetéshez, és azt kel mondjam, hogy a lemez kurva jó. De annyira, hogy köröket ver a wakedafucupra. Simán felér a klasszikus első háromhoz, nem sokkal marad el a bacdafucup 2től, vagyis az Onyx kiadványok sorrendjében nálam az első félbe kap helyet ha a komplet diszkót próbálom sorba rakni.

Vagyis én voltam vele igazságtalan.
És itt jön az erős év, ugyanis hiába erős, ebbe a top 10be nem fért bele.

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2019.01.02. 10:55

Jézusom.....A Wakedafucup már '14: :o Azt mennyit pörgettem....
Az ideit meg még végig se bírtam hallgatni.....

2019.01.02. 18:17
Adminisztrátor

A Black Rock nekem nagy csalódás. Szóval nálam a szó szoros értelmében év vesztese.

2019.01.02. 19:13
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1255 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 84  Következő