Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.08.02. 22:50

Hozzászólás a témához  [ 2704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 181  Következő
 Hazai előadók zenéi. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Hazai előadók zenéi.
Ak26 tehetsegkutato, hátha felfedeznek valakit :)

https://youtu.be/-WlXHEE3gHg

2019.04.03. 09:47

Zoli, MP írta:
en meg azt mondom h az ugbol vagy a real reppet tolo embereknek nem kene lil g meg hasonlo "reppes" dolgokkal foglalkoznia.ezzel nem teritenek meg senkit es meg reklamozzak oket mert az ember hulye " nee de szar" es maris megosztja.

Ebben is van valami. Másfelől a Lil' G kijelentette, hogy "ő a rap Magyarországon", amin mondjuk én nem húznám fel magam, mert teljesen komolyan vehetetlen, de a rap van annyira kompetitív műfaj (külföldön is), hogy ha egy sok milliós nézettségű előadó ilyet mond, akkor arra a beefelésre hajlamosabb rapperek ráugranak...

2019.04.03. 20:09

Az idei Fonogram-díjátadón:
Legjobb hip-hop album: Krúbi - Nehézlábérzés
Én felfedezettje: Krúbi
Legjobb hip-hop dal: AK26 - Blöff
https://offmedia.hu/hiphop/fonogram-dij ... 1oWqLRbzGk

Kellemes meglepetés, hogy egy ennyire mainstream díjátadón Krúbit díjazzák. Ennél rosszabb díjazottakra számítottam. (A legjobb hip-hop dal kategóriára ez nem igaz természetesen. :) )

2019.04.06. 19:10

Funktasztikus: Periféria (Official Music Video)

https://youtu.be/P_REPBbDLtw

Azonnal ment rá a like

2019.04.06. 19:35

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
en meg azt mondom h az ugbol vagy a real reppet tolo embereknek nem kene lil g meg hasonlo "reppes" dolgokkal foglalkoznia.ezzel nem teritenek meg senkit es meg reklamozzak oket mert az ember hulye " nee de szar" es maris megosztja.

Ebben is van valami. Másfelől a Lil' G kijelentette, hogy "ő a rap Magyarországon", amin mondjuk én nem húznám fel magam, mert teljesen komolyan vehetetlen, de a rap van annyira kompetitív műfaj (külföldön is), hogy ha egy sok milliós nézettségű előadó ilyet mond, akkor arra a beefelésre hajlamosabb rapperek ráugranak...

Nem tudom kulfoldon mi a helyzet, de a mai vilag errol szol, mindenki tolja magat, ki akarsz tunni.
Viszont a tobbiben igazuk van.

Amugy mindenki teved, mert a RAP akarom mondani a HIPHOP en vagyok es en vagyok Luke Skywalker apja.

2019.04.07. 07:27

Zoli, MP írta:
Amugy mindenki teved, mert a RAP akarom mondani a HIPHOP en vagyok es en vagyok Luke Skywalker apja.

Ennyi. :lol: :lol:

A Funktasztikus klipet pedig én is akartam linkelni, nagyon nagy nóta lett! Ilyen szöveget senki más nem tud az országban rajta kívül. És külön öröm, hogy Gabót kérte meg a refrénre: ha ő énekel egy dalban, az csak jó lehet. :) Sixfeet-nek is tisztelet a kitűnő zenei alapért!

2019.04.07. 13:35

https://www.youtube.com/watch?v=ur-TtysBdDA
unlimited #5 - AZA

Nem neztem vegig, de 11 percben emlitik a hiphop.hu-t, bulikat, rza koncertet.

2019.04.18. 19:32

Hungarian Hip-Hop History, Vol. 1.
https://offmedia.hu/hiphop/youtube-on-i ... pQhgWO6QT4

Ez egy figyelemre méltó anyagnak tűnik! Új válogatáslemez(szerűség), az összes zenét Mango csinálta, elég komoly nevek reppelnek rajta, régiek és újak egyaránt. (NKS, Bankos, Busa Pista, Tibbah, Phat, Slow Village, Mulató Aztékok, stb.) Van rajta egy új Faktor Labor nóta is, olyan nagyon rég volt! :o
Nem hallgattam még meg, úgyhogy véleményt még nem tudok mondani.

2019.04.26. 22:55

Csak az érdekesség kedvéért: Fluor Tomi szóló raplemezen dolgozik! :o
Joeker felel az album zenéiért, olyan közreműködők várhatók, mint Norba, Deego vagy a Hősök.
Itt az első nóta Felhőmozi címmel: https://www.youtube.com/watch?v=u-k7_5Da4Fc

Ami pozitív: világos volt már jóideje, hogy a Wellhello kifulladóban van, csak saját magukat tudják ismételni. Dicséretes, hogy ezt ezek szerint ők is észrevették, és akartak valami mást csinálni. Az is kellemes meglepetés, hogy Fluor nem úgy akar menekülni ebből a szituációból, hogy ráül valami új divathullámra (pl. trap), hanem visszatér a régi önmagához, és azt próbálja meg újragondolni. Szerintem ez a lehető legjobb megoldás, amit választhatott.
Ami negatív: nekem a Fluor számai már akkor se jöttek be, amikor még rendes hip-hopot csinált, kimondottan középszerű előadónak tartottam mindig is. Éppen ezért az új lemeztől se várok nagy durranást, bármennyire is méltányolom az irányt.

Ezzel együtt ez az új Felhőzmozi című nóta egész kellemes, azért a Joeker szerintem még mindig az egyik legjobb hazai producer.

2019.04.28. 22:31

Yodaragorn írta:
Csak az érdekesség kedvéért: Fluor Tomi szóló raplemezen dolgozik! :o
Joeker felel az album zenéiért, olyan közreműködők várhatók, mint Norba, Deego vagy a Hősök.
Itt az első nóta Felhőmozi címmel: https://www.youtube.com/watch?v=u-k7_5Da4Fc

Ami pozitív: világos volt már jóideje, hogy a Wellhello kifulladóban van, csak saját magukat tudják ismételni. Dicséretes, hogy ezt ezek szerint ők is észrevették, és akartak valami mást csinálni. Az is kellemes meglepetés, hogy Fluor nem úgy akar menekülni ebből a szituációból, hogy ráül valami új divathullámra (pl. trap), hanem visszatér a régi önmagához, és azt próbálja meg újragondolni. Szerintem ez a lehető legjobb megoldás, amit választhatott.
Ami negatív: nekem a Fluor számai már akkor se jöttek be, amikor még rendes hip-hopot csinált, kimondottan középszerű előadónak tartottam mindig is. Éppen ezért az új lemeztől se várok nagy durranást, bármennyire is méltányolom az irányt.

Ezzel együtt ez az új Felhőzmozi című nóta egész kellemes, azért a Joeker szerintem még mindig az egyik legjobb hazai producer.

Most mar elert a mainstreamben annyit, hogy kb barmi csinalhat , nem fognak elfordulni tole a rajongok.

2019.04.29. 08:52

Zoli, MP írta:
Most mar elert a mainstreamben annyit, hogy kb barmi csinalhat , nem fognak elfordulni tole a rajongok.

Valószínűleg így van. Az amúgy nagy teljesítmény, hogy a lehetőségekhez mérten sikerült kitörölnie a köztudatból a Mizu időszakát. Legalábbis most már elsőre a Wellhello ugrik be az átlagembernek a Fluorról, nem a Mizu. (Szerintem.)

2019.04.29. 20:45

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:

Valószínűleg így van. Az amúgy nagy teljesítmény, hogy a lehetőségekhez mérten sikerült kitörölnie a köztudatból a Mizu időszakát. Legalábbis most már elsőre a Wellhello ugrik be az átlagembernek a Fluorról, nem a Mizu. (Szerintem.)

Jol csinalja meg a korszakait, le a kalappal elotte.

2019.04.30. 15:07

Yodaragorn írta:
Hungarian Hip-Hop History, Vol. 1.
https://offmedia.hu/hiphop/youtube-on-i ... pQhgWO6QT4

Ez egy figyelemre méltó anyagnak tűnik! Új válogatáslemez(szerűség), az összes zenét Mango csinálta, elég komoly nevek reppelnek rajta, régiek és újak egyaránt. (NKS, Bankos, Busa Pista, Tibbah, Phat, Slow Village, Mulató Aztékok, stb.) Van rajta egy új Faktor Labor nóta is, olyan nagyon rég volt! :o
Nem hallgattam még meg, úgyhogy véleményt még nem tudok mondani.

Közben ezt meghallgattam. Eszméletlen jó lett! Az utóbbi évek egyik legjobb magyar produktuma szerintem. Zseniális amit Mango művelt zenei fronton: mindenféle megkötés nélkül egyszer bedob egy old school beatet, utána a következőnek van egy kis elektronikus beütése, a rákövetkező kicsit funky, stb. És az a durva, hogy ennek ellenére nem esik szét az anyag, a sokfélesége ellenére ott van benne végig ugyanaz az egységes hangzásvilág.
És került rá egy-két történelmi jelentőségű kollaboráció: a Hip-Hop All Starz (Rambo, Ketioz, Mike Mykanic, Busa Pista, Bankos, Zsola) Repülő kanapé című száma talán a legjobb a lemezen, és nem akármilyen csapat állt össze rá! Az is hatalmas durranás, hogy hosszú évek után újra összeállt a Faktor Labor erre a lemezre.
Úgyhogy nagyon ajánlom mindenkinek!

2019.04.30. 18:26

https://kepek.444.hu/2019/05/21/fojtoga ... 4hirvlX9Dk

funk cikk

2019.05.22. 13:48

Egész jó kis csapat állt össze:

M-Squad - Cypher vol.1. (közr. Essemm, Ketioz, Mikee Mykanic, Zenk)

https://www.youtube.com/watch?v=M7OhpZtmfiw

2019.05.22. 18:08
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 181  Következő