Re: World Urban Games Talib Kweli 09.13--15

Na voltam végülis, ahogy terveztem. A rendezvény maga amolyan OSG 1.2, de annak az első darabjainak egyike, mikor még volt gyerekbetegség rendesen. A hely nem rossz, mintha a puszta lenne, szemben a műjéggel, ami adott egy plusz hangulatot. Fél tízre értem oda, ugye én csak Kwelire mentem, és ahogy megyek be a nép megy haza.
Ezt sose értettem. Megnézik a magyarokat, akiket bármelyik falunapon meglehetne, de az amcsi előadóról hazamennek... Én akkor is maradnék ha nem ismerem, ha már addig ott voltam, vagy csak én vagyok ilyen fura? Na a banda éppen végzett, kezdődött az átállás, kis rádió/laptop dj, Kweli dj-je beállt és kezdett amolyan warm upot, még üresben elindított egy winplayert, ami az Onyx shut em down lemeze volt kb a közepétől egy 15 perces rész...
Pontosan kezdtek, illetve a dj kezdett pontosan, tolt 10 percet, de hogy. kb az egyik legszarabb dj volt akit valaha láttam rapbulin amics előadó mellett. Valami afrikai szedett vedett. Főleg úgy volt gyenge, hogy most láttam ugye a cypress-szel mixmaster mike-ot. ZONGORÁZNI lehetett a különbséget.
10 perc után jött Talib Kweli aki tolt 50 percet, takkra 1 órás fellépés volt. Kurva jól rappelt, már mikor oda jutott a politizálás és a saját maga hypeman-e szerep mellől. Volt, hogy házibuli hangulatban énekelt, rappelt, keriokit tolt is...
Összességében nem volt rossz, főleg ingyen és pontosan kezdő bulinál. Megérte elmenni. 23-re otthon is voltam.
Láttam már Mos Defet egyszer, na ő sokkal jobb volt ez tuti.