Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: minden ami SPORT
Még mindig nehezen hiszem el... Facebookra ezt írtam ki: Nehéz egy sportág különböző időszakait összehasonlítani, és egyértelműen kijelenteni, hogy ki volt minden idők legjobb játékosa. A kosárlabdában nehéz lenne Michael Jordan ellen érvelni. Bár én azok közé tartozom, akik még éppen láthatták Jordant bajnoki címet nyerni, de igazán komolyan csak pár évvel később, 2001-ben kezdtem az NBA-t követni, amikor a magyar Sport TV elkezdte adni, és éppen a Kobe Bryant és Shaquille O'Neal fémjelezte Los Angeles Lakers uralta a ligát. Azóta Lakers szurkoló vagyok jóban-rosszban, ezért az én hősöm Kobe Bryant volt és marad: lehet, hogy nem ő volt minden idők legjobbja, de abban az időszakban, amikor beleszerettem az NBA-be, számomra ő volt a legeslegjobb játékos, mindig is ő volt, és marad is a kedvenc kosárlabdázóm. A 4. negyedekben, kiélezett helyzetekben senki se volt képes kiszorított helyzetekből olyan bravúrtiplákat, bravúrzsákolásokat produkálni, mint ő - talán még Jordan se. 2016-os visszavonulása után tragikusan rövid ideig, nem egészen 4 évig élvezhette az életet. 5 NBA bajnoki cím a Lakers-szel, 2 olimpiai bajnoki cím, 1 MVP cím, 1 db 81 pontos mérkőzés az NBA-ben, amit azóta se tudott megismételni senki. Nyugodj békében, bajnok! A Sport TV NBA szakkommentátora, Tőrös Balázs pedig felrakott egy magyar kommentáros összeállítást Kobe 60 pontos búcsúmeccséről: https://www.youtube.com/watch?v=ZZ4MZcK8480Volt szerencsém élőben látni, már akkor is hidegrázós volt, de tegnap óta hatványozottan az...
|
2020.01.27. 15:24 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Még mindig nehezen hiszem el... Facebookra ezt írtam ki: Nehéz egy sportág különböző időszakait összehasonlítani, és egyértelműen kijelenteni, hogy ki volt minden idők legjobb játékosa. A kosárlabdában nehéz lenne Michael Jordan ellen érvelni. Bár én azok közé tartozom, akik még éppen láthatták Jordant bajnoki címet nyerni, de igazán komolyan csak pár évvel később, 2001-ben kezdtem az NBA-t követni, amikor a magyar Sport TV elkezdte adni, és éppen a Kobe Bryant és Shaquille O'Neal fémjelezte Los Angeles Lakers uralta a ligát. Azóta Lakers szurkoló vagyok jóban-rosszban, ezért az én hősöm Kobe Bryant volt és marad: lehet, hogy nem ő volt minden idők legjobbja, de abban az időszakban, amikor beleszerettem az NBA-be, számomra ő volt a legeslegjobb játékos, mindig is ő volt, és marad is a kedvenc kosárlabdázóm. A 4. negyedekben, kiélezett helyzetekben senki se volt képes kiszorított helyzetekből olyan bravúrtiplákat, bravúrzsákolásokat produkálni, mint ő - talán még Jordan se. 2016-os visszavonulása után tragikusan rövid ideig, nem egészen 4 évig élvezhette az életet. 5 NBA bajnoki cím a Lakers-szel, 2 olimpiai bajnoki cím, 1 MVP cím, 1 db 81 pontos mérkőzés az NBA-ben, amit azóta se tudott megismételni senki. Nyugodj békében, bajnok! A Sport TV NBA szakkommentátora, Tőrös Balázs pedig felrakott egy magyar kommentáros összeállítást Kobe 60 pontos búcsúmeccséről: https://www.youtube.com/watch?v=ZZ4MZcK8480Volt szerencsém élőben látni, már akkor is hidegrázós volt, de tegnap óta hatványozottan az... Vannak kosaras mezeim amiket csak otthon hordok, nyaranta. Ket Kobe mez egy sarga lakers (8-as) es egy USA team. Mindig eszembe fog jutni, hogy o mar nincs mikor felveszem majd oket a jovoben. https://www.youtube.com/watch?v=cl_WkTiH6-QKobe Bryant Ft. Tyra Banks - Kobe [Lyrics]
|
2020.01.27. 15:51 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Irigyellek: én is mindig akartam venni egy Kobe mezt, de valahogy sose jött össze. (Mondjuk még pótolhatom...  ) Nekem csak egy Shaq mezem van, és az is Miamiból. A Kobe című nótát pedig én is gondoltam, hogy talán belinkelem, de végül letettem róla, mert nem egy nagy szám szerintem.  Nem szar, de minden szempontból átlag alatti nóta az én véleményem szerint. Még egy ilyen száma volt: https://www.youtube.com/watch?v=KraH_RKmfaQÉn eredetileg ezt úgy ismertem, hogy Nas featel benne, de ebben a verzióban 50 Cent van. Ez szerintem jobb valamivel, mint a másik, a zene kifejezetten kellemes.
|
2020.01.28. 22:50 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Irigyellek: én is mindig akartam venni egy Kobe mezt, de valahogy sose jött össze. (Mondjuk még pótolhatom...  ) Nekem csak egy Shaq mezem van, és az is Miamiból. A Kobe című nótát pedig én is gondoltam, hogy talán belinkelem, de végül letettem róla, mert nem egy nagy szám szerintem.  Nem szar, de minden szempontból átlag alatti nóta az én véleményem szerint. Még egy ilyen száma volt: https://www.youtube.com/watch?v=KraH_RKmfaQÉn eredetileg ezt úgy ismertem, hogy Nas featel benne, de ebben a verzióban 50 Cent van. Ez szerintem jobb valamivel, mint a másik, a zene kifejezetten kellemes. Ha tudnad, hogy nem vettem hanem ingyen kaptam oket Szereztem kb 2-3 szemeteszsaknyi sport cuccot, ingyen. Nem tudtam mik vannak benne. Szinte alig hasznalt nike focis edzomezek stb mellett volt benne egy angol valogatott mez (umbro), egy real madrid mez (a galaktikus, siemenses) es champions kosarmezek, feher 76ers Iverson, Fekete Garnett Twolves, Piros James Cleveland es a ket Kobe. Na meg egy aranyszinu special edition Iverson. Ritka ocsmany  Ja es volt ket rendes polo. egy nhl-es LA kings no meg egy lakers camphionship is. kb 06-09 kozottiek lehetnek De szinte makulatlanok
|
2020.01.30. 14:36 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Irigyellek: én is mindig akartam venni egy Kobe mezt, de valahogy sose jött össze. (Mondjuk még pótolhatom...  ) Nekem csak egy Shaq mezem van, és az is Miamiból. A Kobe című nótát pedig én is gondoltam, hogy talán belinkelem, de végül letettem róla, mert nem egy nagy szám szerintem.  Nem szar, de minden szempontból átlag alatti nóta az én véleményem szerint. Még egy ilyen száma volt: https://www.youtube.com/watch?v=KraH_RKmfaQÉn eredetileg ezt úgy ismertem, hogy Nas featel benne, de ebben a verzióban 50 Cent van. Ez szerintem jobb valamivel, mint a másik, a zene kifejezetten kellemes. Ha tudnad, hogy nem vettem hanem ingyen kaptam oket Szereztem kb 2-3 szemeteszsaknyi sport cuccot, ingyen. Nem tudtam mik vannak benne. Szinte alig hasznalt nike focis edzomezek stb mellett volt benne egy angol valogatott mez (umbro), egy real madrid mez (a galaktikus, siemenses) es champions kosarmezek, feher 76ers Iverson, Fekete Garnett Twolves, Piros James Cleveland es a ket Kobe. Na meg egy aranyszinu special edition Iverson. Ritka ocsmany  Ja es volt ket rendes polo. egy nhl-es LA kings no meg egy lakers camphionship is. kb 06-09 kozottiek lehetnek De szinte makulatlanok Basszus, honnan lehet ilyen zsákokat szerezni? 
|
2020.01.30. 18:55 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Irigyellek: én is mindig akartam venni egy Kobe mezt, de valahogy sose jött össze. (Mondjuk még pótolhatom...  ) Nekem csak egy Shaq mezem van, és az is Miamiból. A Kobe című nótát pedig én is gondoltam, hogy talán belinkelem, de végül letettem róla, mert nem egy nagy szám szerintem.  Nem szar, de minden szempontból átlag alatti nóta az én véleményem szerint. Még egy ilyen száma volt: https://www.youtube.com/watch?v=KraH_RKmfaQÉn eredetileg ezt úgy ismertem, hogy Nas featel benne, de ebben a verzióban 50 Cent van. Ez szerintem jobb valamivel, mint a másik, a zene kifejezetten kellemes. Ha tudnad, hogy nem vettem hanem ingyen kaptam oket Szereztem kb 2-3 szemeteszsaknyi sport cuccot, ingyen. Nem tudtam mik vannak benne. Szinte alig hasznalt nike focis edzomezek stb mellett volt benne egy angol valogatott mez (umbro), egy real madrid mez (a galaktikus, siemenses) es champions kosarmezek, feher 76ers Iverson, Fekete Garnett Twolves, Piros James Cleveland es a ket Kobe. Na meg egy aranyszinu special edition Iverson. Ritka ocsmany  Ja es volt ket rendes polo. egy nhl-es LA kings no meg egy lakers camphionship is. kb 06-09 kozottiek lehetnek De szinte makulatlanok Basszus, honnan lehet ilyen zsákokat szerezni?  Mondhatni veletlen volt es kulfoldon tortent
|
2020.01.30. 21:15 |
|
 |
rapguruz88
|
4-500ezrekert is mennek a Kobe mezek EBayen, megy a kőkemény nyereszkedes rajta... 
|
2020.01.31. 11:54 |
|
 |
Zoli, MP
|
Nem vagyok profi, de, hogy a 49ers egette az orat az elso felido vegen, sztem nem egedheto meg. Nem ezen ment el, mert senki nem tudhatja, hogy 0, 3, 6 ,7 vagy 8 pont lett volna-e a vege, de az eselyt sem adtak meg mauknak, hogy pontot szerezzenek. Mindenk csaparnak van 2 minute drill playbookja. Se baj, mar 6 honap es preseason 
|
2020.02.03. 18:41 |
|
 |
rapguruz88
|
Én fogtam a fejem hogy ezt miért? Ember, nem akartok pontokat szerezni, de a végén úgy gondolom megérdemelten nyert a Chiefs Kis kulisszak mögötti videó, nekem nagyon tetszett! https://youtu.be/CWar5Kug_h8
|
2020.02.04. 08:58 |
|
 |
Zoli, MP
|
rapguruz88 írta: Én fogtam a fejem hogy ezt miért? Ember, nem akartok pontokat szerezni, de a végén úgy gondolom megérdemelten nyert a Chiefs Kis kulisszak mögötti videó, nekem nagyon tetszett! https://youtu.be/CWar5Kug_h8Az 49ers edzojonek, nem ez az elso leolvadasa. Mint OC, o produkalta a falcons egeset is. Teny, hogy a chiefs visszahozta, de ha egetni akarod az idot akkor futsz es nem passzokat hivsz a 4.negyedben.
|
2020.02.04. 09:25 |
|
 |
Yodaragorn
|
Ja, ezt én is néztem, nem semmi dumák röpködtek a stúdióban.  "Bejött valami random latin f*sz reppelni".  Amúgy annyira nem volt rossz halftime show, amennyire lehúzták. Nem volt nagy extra, láttunk már jobbat, de teljesen szórakoztató, profi műsort csinált a Shakira meg a J-Lo.
|
2020.02.04. 19:04 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Ja, ezt én is néztem, nem semmi dumák röpködtek a stúdióban.  "Bejött valami random latin f*sz reppelni".  Amúgy annyira nem volt rossz halftime show, amennyire lehúzták. Nem volt nagy extra, láttunk már jobbat, de teljesen szórakoztató, profi műsort csinált a Shakira meg a J-Lo. mondjuk nem biztos, hogy ezt igy megoszottam volna 
|
2020.02.05. 21:44 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Ja, ezt én is néztem, nem semmi dumák röpködtek a stúdióban.  "Bejött valami random latin f*sz reppelni".  Amúgy annyira nem volt rossz halftime show, amennyire lehúzták. Nem volt nagy extra, láttunk már jobbat, de teljesen szórakoztató, profi műsort csinált a Shakira meg a J-Lo. mondjuk nem biztos, hogy ezt igy megoszottam volna  A videót?  Amúgy én se, de ők bevállalták. 
|
2020.02.05. 22:44 |
|
 |
Zoli, MP
|
allitolag . halftime show az produced by Jay-Z volt 
|
2020.02.10. 17:13 |
|
 |
rapguruz88
|
Zoli, MP írta: allitolag . halftime show az produced by Jay-Z volt  Jay Z a felelős a zenéért mostantól ha jól tudom
|
2020.02.10. 17:58 |
|
 |
|