Zoli, MP írta:
Engem egy dolog aggaszt nagyon, hogy a fiam megfelelo korulmenyek kozott jojjon a vilagra ott ahol akarjuk. Minden vizsgalat torolve stb..mi meg kb visszaszamlalunk
Tudom, regen technologia nelkul szultek, asszonyka egeszsegesebb se lehetne, de azert na ez sem vicces.
Uh, na ezek az aggasztó dolgok valóban, meg az, ami rapguruz-al történt. Mondjuk a sürgős beavatkozások elvileg továbbra is mennek az egészségügyben, és mi a franc lehetne sürgősebb, mint egy szülés...? Ha meg nagyon nem oké a helyzet, talán a magánegészségüggyel lehet még próbálkozni, bár ott is már sokan bezártak. Apám orvos, és 35 év kórházi munkaviszony után másfél éve szállt ki az állami egészségügyből sokéves súlyos munkahelyi konfliktusok miatt. Ő még fokozott óvintézkedések mellett ugyan, de rendel (igaz, beteg nem sok jön), illetve heti egy nap dolgozik egy magánklinikán, az is működik még, bár kérdés, hogy jövő héten is fog-e még. Szóval ha az állami egészségügy nem akar foglalkozni veletek, és megengedhetitek magatoknak, akkor érdemes szétnézni a privát lehetőségeket illetően.
rapguruz: neked meg remélem, van pár hónapra való tartalékod, aztán meg bízom benne, hogy kapsz munkát, ha vége lesz ennek. Kitartást!

Amúgy teljesen egyetértek veletek. Az egészségem miatt én se aggódom különösebben, de a gazdasági következmények már most súlyosak, és azért nem lenne jó elkapni a vírust, mert ha a családtagjaim karanténba kerülnek, akkor tényleg semmi esélyük se lesz dolgozni. Én dub-hoz hasonlóan szerencsére jól jöttem ki eddig a dologból a munkámat tekintve: közalkalmazott vagyok (máskor szar, de ilyenkor van előnye

), egyetemen tanítok, kutatok, amit itthonról is lehet, kirúgni pedig nem fognak. Mondjuk arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogok jövő héttől online távoktatásban órát tartani, két hét múlva meg "ZH"-t íratni, de amennyire lehet, felkészültünk az online rendszerekkel, szóval szerintem az most a legkisebb baj a világban, hogy nem tudjuk ellenőrizni, hogy a hallgatók csalnak-e számonkérés közben.