Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Hazai előadók zenéi.
Szubjektív, százas toplistát állított össze a legjobb magyar rapperekből az Animal Cannibalshttps://offmedia.hu/hiphop/szubjektiv-s ... Wf364ky5j0Még nem végleges, vasárnapig lehet javaslatokat adni nekik kommentekben, de szerintem elég alapos teljeskörű a lista. Annak ellenére is, hogy minden kifogással egyetértek, amit az Offmédia cikk említ. Meg pl. én a Belgát se értem, hogy kerül a listára: nagyon bírom őket, de ők se tartják magukat hip-hop előadónak. Viszont az szerintem nagyon korrekt dolog, hogy Funktasztikus felkerült a listára a közelmúlt beefjei ellenére is. Sőt, még FankaDeli is rajta van, akivel kb. a teljes magyar szcénának volt már konfliktusa. Nem sok mindenkit tudnék hozzátenni, talán a Raptorz maradt le azok közül, aki számít (bár Ryzo szólóban és az ROD tagjaként rajta van), az újabbak közül Gege és a Rímbiózis. Ja és Zoli, a Minimal Project rajta van! 
|
2020.04.25. 18:01 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Szubjektív, százas toplistát állított össze a legjobb magyar rapperekből az Animal Cannibalshttps://offmedia.hu/hiphop/szubjektiv-s ... Wf364ky5j0Még nem végleges, vasárnapig lehet javaslatokat adni nekik kommentekben, de szerintem elég alapos teljeskörű a lista. Annak ellenére is, hogy minden kifogással egyetértek, amit az Offmédia cikk említ. Meg pl. én a Belgát se értem, hogy kerül a listára: nagyon bírom őket, de ők se tartják magukat hip-hop előadónak. Viszont az szerintem nagyon korrekt dolog, hogy Funktasztikus felkerült a listára a közelmúlt beefjei ellenére is. Sőt, még FankaDeli is rajta van, akivel kb. a teljes magyar szcénának volt már konfliktusa. Nem sok mindenkit tudnék hozzátenni, talán a Raptorz maradt le azok közül, aki számít (bár Ryzo szólóban és az ROD tagjaként rajta van), az újabbak közül Gege és a Rímbiózis. Ja és Zoli, a Minimal Project rajta van!  Remelem kapunk oklevelet. Ti kiket raknatok be es kiker ki ?
|
2020.04.26. 06:39 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15419 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
hallod a hangod fel se ismertem. egyébként tök egyben van a cucc. egyszer egy ilyen ep-re én is beneveznék... nehogymá én legyek az egyetlen hipihopi rajongó akinek semmi cucca nincs felvéve!
|
2020.04.27. 11:39 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Szubjektív, százas toplistát állított össze a legjobb magyar rapperekből az Animal Cannibalshttps://offmedia.hu/hiphop/szubjektiv-s ... Wf364ky5j0Még nem végleges, vasárnapig lehet javaslatokat adni nekik kommentekben, de szerintem elég alapos teljeskörű a lista. Annak ellenére is, hogy minden kifogással egyetértek, amit az Offmédia cikk említ. Meg pl. én a Belgát se értem, hogy kerül a listára: nagyon bírom őket, de ők se tartják magukat hip-hop előadónak. Viszont az szerintem nagyon korrekt dolog, hogy Funktasztikus felkerült a listára a közelmúlt beefjei ellenére is. Sőt, még FankaDeli is rajta van, akivel kb. a teljes magyar szcénának volt már konfliktusa. Nem sok mindenkit tudnék hozzátenni, talán a Raptorz maradt le azok közül, aki számít (bár Ryzo szólóban és az ROD tagjaként rajta van), az újabbak közül Gege és a Rímbiózis. Ja és Zoli, a Minimal Project rajta van!  Remelem kapunk oklevelet. Ti kiket raknatok be es kiker ki ? Hogy be kit raknék, azt írtam, és meg is fogadták a javaslataimat, bekerült mindenki, akit írtam nekik.  Még a SzóSzólók jutott eszembe, akiket bírtam, és nincsenek a listán, de annyira nem is voltak azért nagy nevek. Ja meg azért Sixfeet is simán beférne, ő most jut eszembe, hogy ide a fórumba írok. Kirakni pedig mi alapján raknék ki bárkit is? Nekem úgy tűnik, ez egy olyan lista, amin azok vannak rajta, akik vagy a legjobbak, vagy a legnépszerűbbek közé tartoznak/tak. Úgyhogy aki szerintem nem jó, azt még nem feltétlenül raknám ki, ha kellően népszerű. Akit viszont így is kiraknék: Belga (saját maguk szerint sem voltak sose hip-hop), Children of Distance (még ha a régi cuccaikat hip-hopnak is tekintjük, szerintem nagyon gyenge, és népszerűek már a poprap cuccaikkal lettek), ChilZim Entertainment, Fullánk, Kicsi G (mindhárom név egyértelműen hip-hop, de sem minőségben, sem népszerűségben nem az a szint, mint az elit), Fenyő Miki (attól, hogy ő reppelt először magyarul, ne rakjuk már be a legjobb magyar rapperek közé). Rajtuk kívül viszont senkibe se tudnék belekötni: ha a minőségi és a népszerűségi szempontot egyszerre akarjuk érvényesíteni, akkor ez szerintem egy nagyon alapos, teljeskörű lista.
|
2020.04.27. 14:42 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: hallod a hangod fel se ismertem. egyébként tök egyben van a cucc. egyszer egy ilyen ep-re én is beneveznék... nehogymá én legyek az egyetlen hipihopi rajongó akinek semmi cucca nincs felvéve! Dubnal kene felvenni egy kozos tracket. Forum rap cimmel.yoda, sixfeet, dogg es tobbiek persze 
|
2020.04.27. 18:40 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Szubjektív, százas toplistát állított össze a legjobb magyar rapperekből az Animal Cannibalshttps://offmedia.hu/hiphop/szubjektiv-s ... Wf364ky5j0Még nem végleges, vasárnapig lehet javaslatokat adni nekik kommentekben, de szerintem elég alapos teljeskörű a lista. Annak ellenére is, hogy minden kifogással egyetértek, amit az Offmédia cikk említ. Meg pl. én a Belgát se értem, hogy kerül a listára: nagyon bírom őket, de ők se tartják magukat hip-hop előadónak. Viszont az szerintem nagyon korrekt dolog, hogy Funktasztikus felkerült a listára a közelmúlt beefjei ellenére is. Sőt, még FankaDeli is rajta van, akivel kb. a teljes magyar szcénának volt már konfliktusa. Nem sok mindenkit tudnék hozzátenni, talán a Raptorz maradt le azok közül, aki számít (bár Ryzo szólóban és az ROD tagjaként rajta van), az újabbak közül Gege és a Rímbiózis. Ja és Zoli, a Minimal Project rajta van!  Remelem kapunk oklevelet. Ti kiket raknatok be es kiker ki ? Hogy be kit raknék, azt írtam, és meg is fogadták a javaslataimat, bekerült mindenki, akit írtam nekik.  Még a SzóSzólók jutott eszembe, akiket bírtam, és nincsenek a listán, de annyira nem is voltak azért nagy nevek. Ja meg azért Sixfeet is simán beférne, ő most jut eszembe, hogy ide a fórumba írok. Kirakni pedig mi alapján raknék ki bárkit is? Nekem úgy tűnik, ez egy olyan lista, amin azok vannak rajta, akik vagy a legjobbak, vagy a legnépszerűbbek közé tartoznak/tak. Úgyhogy aki szerintem nem jó, azt még nem feltétlenül raknám ki, ha kellően népszerű. Akit viszont így is kiraknék: Belga (saját maguk szerint sem voltak sose hip-hop), Children of Distance (még ha a régi cuccaikat hip-hopnak is tekintjük, szerintem nagyon gyenge, és népszerűek már a poprap cuccaikkal lettek), ChilZim Entertainment, Fullánk, Kicsi G (mindhárom név egyértelműen hip-hop, de sem minőségben, sem népszerűségben nem az a szint, mint az elit), Fenyő Miki (attól, hogy ő reppelt először magyarul, ne rakjuk már be a legjobb magyar rapperek közé). Rajtuk kívül viszont senkibe se tudnék belekötni: ha a minőségi és a népszerűségi szempontot egyszerre akarjuk érvényesíteni, akkor ez szerintem egy nagyon alapos, teljeskörű lista. Persze ez abszolut szubjektiv.a vegleges listat nem lattam meg.az offmedias cikkbol eltunt a link.vki megosztana?nincs fb-m
|
2020.04.27. 18:41 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
doggfather írta: hallod a hangod fel se ismertem. egyébként tök egyben van a cucc. egyszer egy ilyen ep-re én is beneveznék... nehogymá én legyek az egyetlen hipihopi rajongó akinek semmi cucca nincs felvéve! Valaki belépett Dogg profiljával, ő ilyet nem írna 
|
2020.04.27. 18:57 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15419 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
na de miért? melyik része? az egyben van vagy a nekem is kell?
|
2020.04.27. 22:00 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Pont tőled nem vártam semmi reakciót, ismerve a magyar repphez való viszonyodat Az is meglepett, hogy meghallgattad Egyébként köszönöm a véleményed. Az még jobban meglepett, hogy egy ilyesmire te is beneveznél! Bár mondjuk most, hogy látod az én új cuccom után a sikert, fényt és csillogást + a rengeteg pénzt, amit ez hoz, azért megértem Ha majd ott tartasz én biztosítom neked a korlátlan idejű stúdióidőt 
|
2020.04.27. 22:18 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Zoli, MP írta: doggfather írta: hallod a hangod fel se ismertem. egyébként tök egyben van a cucc. egyszer egy ilyen ep-re én is beneveznék... nehogymá én legyek az egyetlen hipihopi rajongó akinek semmi cucca nincs felvéve! Dubnal kene felvenni egy kozos tracket. Forum rap cimmel.yoda, sixfeet, dogg es tobbiek persze  Én semmi rossznak nem vagyok az elrontója! 
|
2020.04.27. 22:20 |
|
 |
doggfather
|
dub7 írta: Pont tőled nem vártam semmi reakciót, ismerve a magyar repphez való viszonyodat Az is meglepett, hogy meghallgattad Egyébként köszönöm a véleményed. Az még jobban meglepett, hogy egy ilyesmire te is beneveznél! Bár mondjuk most, hogy látod az én új cuccom után a sikert, fényt és csillogást + a rengeteg pénzt, amit ez hoz, azért megértem Ha majd ott tartasz én biztosítom neked a korlátlan idejű stúdióidőt  ne már, fejlődök. tavaly is meghallgattam vagy 2 honi lemezt is! igen, igen, főleg a pénz hajt engem is!
|
2020.04.27. 22:46 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Szubjektív, százas toplistát állított össze a legjobb magyar rapperekből az Animal Cannibalshttps://offmedia.hu/hiphop/szubjektiv-s ... Wf364ky5j0Még nem végleges, vasárnapig lehet javaslatokat adni nekik kommentekben, de szerintem elég alapos teljeskörű a lista. Annak ellenére is, hogy minden kifogással egyetértek, amit az Offmédia cikk említ. Meg pl. én a Belgát se értem, hogy kerül a listára: nagyon bírom őket, de ők se tartják magukat hip-hop előadónak. Viszont az szerintem nagyon korrekt dolog, hogy Funktasztikus felkerült a listára a közelmúlt beefjei ellenére is. Sőt, még FankaDeli is rajta van, akivel kb. a teljes magyar szcénának volt már konfliktusa. Nem sok mindenkit tudnék hozzátenni, talán a Raptorz maradt le azok közül, aki számít (bár Ryzo szólóban és az ROD tagjaként rajta van), az újabbak közül Gege és a Rímbiózis. Ja és Zoli, a Minimal Project rajta van!  Remelem kapunk oklevelet. Ti kiket raknatok be es kiker ki ? Hogy be kit raknék, azt írtam, és meg is fogadták a javaslataimat, bekerült mindenki, akit írtam nekik.  Még a SzóSzólók jutott eszembe, akiket bírtam, és nincsenek a listán, de annyira nem is voltak azért nagy nevek. Ja meg azért Sixfeet is simán beférne, ő most jut eszembe, hogy ide a fórumba írok. Kirakni pedig mi alapján raknék ki bárkit is? Nekem úgy tűnik, ez egy olyan lista, amin azok vannak rajta, akik vagy a legjobbak, vagy a legnépszerűbbek közé tartoznak/tak. Úgyhogy aki szerintem nem jó, azt még nem feltétlenül raknám ki, ha kellően népszerű. Akit viszont így is kiraknék: Belga (saját maguk szerint sem voltak sose hip-hop), Children of Distance (még ha a régi cuccaikat hip-hopnak is tekintjük, szerintem nagyon gyenge, és népszerűek már a poprap cuccaikkal lettek), ChilZim Entertainment, Fullánk, Kicsi G (mindhárom név egyértelműen hip-hop, de sem minőségben, sem népszerűségben nem az a szint, mint az elit), Fenyő Miki (attól, hogy ő reppelt először magyarul, ne rakjuk már be a legjobb magyar rapperek közé). Rajtuk kívül viszont senkibe se tudnék belekötni: ha a minőségi és a népszerűségi szempontot egyszerre akarjuk érvényesíteni, akkor ez szerintem egy nagyon alapos, teljeskörű lista. Persze ez abszolut szubjektiv.a vegleges listat nem lattam meg.az offmedias cikkbol eltunt a link.vki megosztana?nincs fb-m Itt a végleges: https://www.facebook.com/AnimalCannibal ... =3&theaterA fórum rapet pedig nem akarnám elrontani, ha lenne, valamit megpróbálnék összehozni.  Egy régi jó barátommal 13 évesen volt egy rapduónk, és házilag fel is vettünk 3-4 számot, de aztán feloszlottunk.  Azok megvannak, de nem szívesen "büszkélkednék" velük.  Azóta kedvtelésből egyszer-kétszer próbálkoztam még szövegírással, az utóbbi egy-kettő szerintem már egész jó, azokat még vállalnám is, de nincsenek felvéve. Szóval nem kizárt, hogy össze tudnék hozni valami vállalhatót, de elég ritkán száll meg az ihlet, az a baj. Meg azért ahhoz, hogy ezt valaki igazán jól tudja csinálni, sok időt kell fektetni bele, sokat kell gyakorolni.
|
2020.04.28. 13:39 |
|
 |
rapguruz88
|
dub7 írta: doggfather írta: hallod a hangod fel se ismertem. egyébként tök egyben van a cucc. egyszer egy ilyen ep-re én is beneveznék... nehogymá én legyek az egyetlen hipihopi rajongó akinek semmi cucca nincs felvéve! Valaki belépett Dogg profiljával, ő ilyet nem írna  Én is benne lennék 
|
2020.04.28. 14:16 |
|
 |
doggfather
|
|
2020.04.29. 15:46 |
|
 |
Yodaragorn
|
Na dogg már postol is új magyar trekket, nem győzzük kapkodni a fejünket.  Nagyon frankó lett amúgy ez a Busa Pista nóta, köszi!
|
2020.04.29. 19:10 |
|
 |
|