Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Bekem tetszett az a lemez, listas volt nalam de azota nem is porgott..szoval vagy 3 eve 
|
2020.05.01. 14:08 |
|
 |
Zoli, MP
|
Casual – Big Head Science (2020) 01. On They Head 02. 20 Layer Player 03. The Gift Of Science (Feat. Ghostface Killah, Dwayne Wiggins, TriState, Killah Priest, Phesto & Planet Asia) 04. The Bar Code 05. Tell Me What’s Shakin (Feat. Izrell) 06. When I Ain’t Around 07. Dance With The Gun (Feat. Ras Kass) 08. The Kings Table (Feat. Rame Royal) 09. Let’s Go Camping 10. High Pressure Content (Feat. Tajai & Phesto) 11. Never Say It To Us (Feat. Izrell) 12. Good Game https://www41.zippyshare.com/v/gTAEgkKR/file.html
|
2020.05.02. 16:16 |
|
 |
Zoli, MP
|
dub7 írta: Zoli, MP írta: De egy showbiz nem akkora sztar mint 2pac vagy biggie, Nekik sztem rugalmasabb volt a studio ido mar akkor.nem hiszem h 10-11-ig 2pac aztan jott dr masta g 11-12-ig. Ott eltek kvazi, igy halmozodhatott fel sok minden. En hiszek ebben, mivel tapasztaltan ilyet az eletemben. Irnek meg peldat de nem akarom tultolni ezt "mi" vonalat. Így van, más kaliber és ezért természetesen igaz, hogy ők többet engedhettek meg maguknak ezáltal több felvétel készült, de amit ők késznek gondoltak, azt ők ki is adták szerintem. A maradékot meg 1-2 éven belül a jogtulajdonosok ki is adták. Ez a 23 év utáni eddig ismeretlen Biggie verze nekem ezért gyanús, nem értem az indokát, hogy miért most ugrik ez ki a kalapból, amikor már az összes studio session/live/footage izé már megjelent valamilyen formában. De tegyük fel, hogy nem kamu a felvétel, akkor sem biztos, hogy ő ezt befejezettnek gondolta, ilyen zenére gondolta stb... + ami a lehető leggagyibbá teszi az az, hogy egy többször felhasznált szöveget dobtak második verzének. Nem tudom komolyan venni az ilyen trekkeket. EgyszermégegyszerSzerintem minden előadónak születtek olyan trekkjei, amiket valamilyen oknál fogva nem adott közönség elé. DE, ami vállalható az pár éven belül kikerül. Ez a legnagyobbaktól kezdve (Ice Cube, Cypress Hill, Mobb Deep...) az ug szintig így van/volt/lesz. Ami a ti cuccaitokat illeti, ha még aktívak lennétek és mondjuk ebből élnétek, akkor a jól sikerült felvételeiteket biztos, hogy kidobtátok volna valamilyen formában. jottem tuzet csinalni raekwon elso lemezerol nas "RZA had a couple of beats. He played them for me. I got on both of them. The other one never came out. I was honored to be asked to be on the album. Raekwon was ahead of his time. I knew Rae was a classic artist and the album was going to be a music classic"
|
2020.05.06. 12:27 |
|
 |
Zoli, MP
|
Roccwell - Still Lovin' Boombap (2020) 01.Eye of the Storm (feat. John Jiggs, Maylay Sparks, Chukk Rukkuz & DJ Case) 02.Live Life (feat. Craig G & DJ Danetic) 03.Roadrunner (feat. M-Dot & DJ LP2) 04.Sound Off (feat. Revalation & B-Base) 05.Here Comes (feat. Born Unique) 06.Powermove (feat. Bankai Fam, Dro Pesci & DJ Case) 07.Fair Warning (feat. Dro Pesci & DJ Tricky) 08.RJ2BK (feat. Ruste Juxx & DJ Case) 09.Listen Up (feat. GOOD WTHR, 13AdLuck & DJ Skruff) 10.Universal Slanguage (feat. Empuls & DJ Case) 11.Kung Fu Rap (feat. Mesidge & DJ Skruff) 12.Bringin' It Back (feat. Rockwelz) 13.Outcast (feat. Glad2Mecha & DJ Case) 14.From CI (feat. QNC & DJ LP2) 15.Time Is Now (feat. Wildelux & DJ 12FingerDan) https://mega.nz/file/IBkWyAgQ#0yt9Qn3Cf ... 3ffeihZ8MMhttps://roccwell.bandcamp.com/album/still-lovin-boombap
|
2020.05.06. 17:39 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15435 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
DJ MUGGS - What A Night ft. Evidence & Eto (Official Audio) https://www.youtube.com/watch?v=6TDZ_N_ ... =emb_title
|
2020.05.08. 21:19 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15435 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Rasheed Chappell x 38 Spesh: Ways & Means
38 spesh idén csinált már lemezt planet asiaval/nak is az is jól sikerült, ahogy a son of g rap se rossz tavalyról (?).
Ez is ottvan, a rappek a flow is, de a zene alatta az igazi erősség. 17 perc az egész, szóval "mai" minden értelemben...
|
2020.05.11. 12:15 |
|
 |
Zoli, MP
|
Egy producer tobb mc feat: planet asia, craig g, big twins, lil dap, edo g, ill bill, rec ali... azert jo lista. Astro Vandalist – Background Radiation (2020) https://www30.zippyshare.com/v/nHk644wn/file.htmlcsak doggnak, itt tesztelheto: https://astrovandalist.bandcamp.com/alb ... -radiation
|
2020.05.13. 08:28 |
|
 |
doggfather
|
köszi! Jamo Gang (Ras Kass x J57 x El Gant) – Walking With Lions bitang jó cucc lett, nagyon jó zenékkel, feat-ekkel, főleg Ras Kass verzékkel. DE a jamo gang EP sztem jobban egyben volt, erősebb anyag volt ennél. hiányzik erről legalább egy akkora "sláger", mint a welcome to the golden era.
|
2020.05.13. 09:20 |
|
 |
Zoli, MP
|
Starvin B – Melting Pot (2020) 1. Cheers 2. Flick (feat. Gorilla Nems & Napoleon Da Legend) 3. Petty Cash 4. Wasted Education (feat. Rim & Foul Monday) 5. Another Picture (feat. Lil Fame) 6. Self Awareness (feat. Rasheed Chappell) 7. Missing Link 8. Thinking Forward (feat. Innocent?) 9. J.O.B. 10. The Narrator (feat. Clasik) https://mega.nz/file/4Ys1CCjA#Gkpb1771k ... Plw3ctGI5IEto – The Beauty Of It (2020) 01. The Beauty Of It (Prod. By Motif Alumni) 02. No (Feat. Flee Lord & Grafh) (Prod. By Illien Rosewell) 03. Nothin’ Like You (Feat. Nyticka Hemingway) (Prod. By Backpack Beats) 04. The Pot (Prod. By The Alchemist) 05. Guilty Interlude (Prod. By Daringer) 06. Rusty Stainless (Feat. Willie The Kid & Rome Streetz) (Prod. By Statik Selektah) 07. Growing Pains (Prod. By Asethic) 08. Beloved (Prod. By Marco Polo) 09. Metal Lords (Feat. Vinnie Paz, Lord Goat & Ill Bill) (Prod. By Illien Rosewell) 10. Innocence Interlude (Prod. By V Don) 11. Lawless (Feat. $ha Hef) (Prod. By V Don) 12. Anybody (Prod. By Kelz) 13. No Reply (Feat. Jai Black) (Prod. By Eto) 14. Pissin’ In Bottles (Prod. By DJ Green Lantern) 15. Purpose Interlude (Prod. By Windsor James) 16. Back To The BBQ (Feat. Watts) (Prod. By Large Professor) https://www30.zippyshare.com/v/jmmuO4ZX/file.html
|
2020.05.15. 20:23 |
|
 |
doggfather
|
új eto? wow, jó hír!
|
2020.05.15. 21:10 |
|
 |
Zoli, MP
|
Starvin B albumot is ajanlom. jo kis rap a tavalyi albuma, csak a benasagom miatt maradt le a top10-es listamrol. ha flowban nem is az igazi, de a produceri munka sztem nagyon jo volt, szep osszetett zeneket pakoltak ala. Igaz, nem tudom, hogy most ugyanazzal a producerrel dolgozott -e .
|
2020.05.16. 15:30 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Zoli, MP írta: dub7 írta: Zoli, MP írta: De egy showbiz nem akkora sztar mint 2pac vagy biggie, Nekik sztem rugalmasabb volt a studio ido mar akkor.nem hiszem h 10-11-ig 2pac aztan jott dr masta g 11-12-ig. Ott eltek kvazi, igy halmozodhatott fel sok minden. En hiszek ebben, mivel tapasztaltan ilyet az eletemben. Irnek meg peldat de nem akarom tultolni ezt "mi" vonalat. Így van, más kaliber és ezért természetesen igaz, hogy ők többet engedhettek meg maguknak ezáltal több felvétel készült, de amit ők késznek gondoltak, azt ők ki is adták szerintem. A maradékot meg 1-2 éven belül a jogtulajdonosok ki is adták. Ez a 23 év utáni eddig ismeretlen Biggie verze nekem ezért gyanús, nem értem az indokát, hogy miért most ugrik ez ki a kalapból, amikor már az összes studio session/live/footage izé már megjelent valamilyen formában. De tegyük fel, hogy nem kamu a felvétel, akkor sem biztos, hogy ő ezt befejezettnek gondolta, ilyen zenére gondolta stb... + ami a lehető leggagyibbá teszi az az, hogy egy többször felhasznált szöveget dobtak második verzének. Nem tudom komolyan venni az ilyen trekkeket. EgyszermégegyszerSzerintem minden előadónak születtek olyan trekkjei, amiket valamilyen oknál fogva nem adott közönség elé. DE, ami vállalható az pár éven belül kikerül. Ez a legnagyobbaktól kezdve (Ice Cube, Cypress Hill, Mobb Deep...) az ug szintig így van/volt/lesz. Ami a ti cuccaitokat illeti, ha még aktívak lennétek és mondjuk ebből élnétek, akkor a jól sikerült felvételeiteket biztos, hogy kidobtátok volna valamilyen formában. jottem tuzet csinalni raekwon elso lemezerol nas "RZA had a couple of beats. He played them for me. I got on both of them. The other one never came out. I was honored to be asked to be on the album. Raekwon was ahead of his time. I knew Rae was a classic artist and the album was going to be a music classic" Nem mondom, hogy nem történhetett ilyen soha, de a halott rapperekről már rég lehúzták az utolsó utáni bőrt is. Nas esetében valószínűleg nem találták jónak, odaillőnek. A Wu-Tang abban az időben rengeteg cuccot csinált, ugye ők olyan banda voltak, akik saját stúdióval rendelkeztek, tehát akár bánhattak könnyelműen felvételekkel.
|
2020.05.17. 06:15 |
|
 |
Zoli, MP
|
dub7 írta: Zoli, MP írta: dub7 írta: Zoli, MP írta: De egy showbiz nem akkora sztar mint 2pac vagy biggie, Nekik sztem rugalmasabb volt a studio ido mar akkor.nem hiszem h 10-11-ig 2pac aztan jott dr masta g 11-12-ig. Ott eltek kvazi, igy halmozodhatott fel sok minden. En hiszek ebben, mivel tapasztaltan ilyet az eletemben. Irnek meg peldat de nem akarom tultolni ezt "mi" vonalat. Így van, más kaliber és ezért természetesen igaz, hogy ők többet engedhettek meg maguknak ezáltal több felvétel készült, de amit ők késznek gondoltak, azt ők ki is adták szerintem. A maradékot meg 1-2 éven belül a jogtulajdonosok ki is adták. Ez a 23 év utáni eddig ismeretlen Biggie verze nekem ezért gyanús, nem értem az indokát, hogy miért most ugrik ez ki a kalapból, amikor már az összes studio session/live/footage izé már megjelent valamilyen formában. De tegyük fel, hogy nem kamu a felvétel, akkor sem biztos, hogy ő ezt befejezettnek gondolta, ilyen zenére gondolta stb... + ami a lehető leggagyibbá teszi az az, hogy egy többször felhasznált szöveget dobtak második verzének. Nem tudom komolyan venni az ilyen trekkeket. EgyszermégegyszerSzerintem minden előadónak születtek olyan trekkjei, amiket valamilyen oknál fogva nem adott közönség elé. DE, ami vállalható az pár éven belül kikerül. Ez a legnagyobbaktól kezdve (Ice Cube, Cypress Hill, Mobb Deep...) az ug szintig így van/volt/lesz. Ami a ti cuccaitokat illeti, ha még aktívak lennétek és mondjuk ebből élnétek, akkor a jól sikerült felvételeiteket biztos, hogy kidobtátok volna valamilyen formában. jottem tuzet csinalni raekwon elso lemezerol nas "RZA had a couple of beats. He played them for me. I got on both of them. The other one never came out. I was honored to be asked to be on the album. Raekwon was ahead of his time. I knew Rae was a classic artist and the album was going to be a music classic" Nem mondom, hogy nem történhetett ilyen soha, de a halott rapperekről már rég lehúzták az utolsó utáni bőrt is. Nas esetében valószínűleg nem találták jónak, odaillőnek. A Wu-Tang abban az időben rengeteg cuccot csinált, ugye ők olyan banda voltak, akik saját stúdióval rendelkeztek, tehát akár bánhattak könnyelműen felvételekkel. Es ne felejtsuk el h rza studioja beazott igy pl a teljes elso Inspectah lemez elveszett sajna ami az elso szolo utemben jott volna ki ha jol tudom.
|
2020.05.17. 07:47 |
|
 |
rapguruz88
|
Joyner Lucas WILL RemiX feat Will Smith https://filecandy.net/strt5p0bsicmJoyner gyermekkori peldakepevel csinálta meg a remixet, egész jó lett!
|
2020.05.19. 08:20 |
|
 |
doggfather
|
will verzéje különösen megindító.
|
2020.05.19. 09:04 |
|
 |
|