Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Könyvek
91es? mostantól csókolom szigorúan. 
|
2020.05.25. 14:35 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: 91es? mostantól csókolom szigorúan.  Ahogy óhajtja, dogg bácsi. 
|
2020.05.25. 14:40 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: doggfather írta: pedig 92 előtt is készültek nagyon faja zenék! Ezt nem vitatom én sem, és el is ismerem a régi nagyokat, csak egyszerűen fiatal vagyok hozzájuk, na... (De jó, hogy ebből a szempontból még fiatalnak számítok.  ) Az én újabb zenékhez szokott fülem számára a '80-as évek rapzenéin nagyon érződik, hogy távol vannak időben. Nálam idősebbek számára biztos nem hatnak annyira idegenül. Bár Zoli is idősebb nálam, mégis ugyanúgy van vele, mint én.  Yoda, Akkor nekem is csokolom ha talalkozunk en 97-tol kezdve kezdtem hallgatni rapper es persze idovel nezegettem visszafele is. vannak fasza zenek, de sztem a legrebbi lemez amit hallgatok egyben az talan 92 vagy 93? Osszesegebn az a bajom a regiekkel, hogy vagy dob es basszus, vagy high tempo-s cucc, vagy tipikus verze kozben dob es basszus vmi morajlassal majd a refrenbe bekuszik vmi. Az egesz hangzas nem jon be sajnos, pedig jo szeretnem szeretni 
|
2020.05.25. 21:19 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: doggfather írta: pedig 92 előtt is készültek nagyon faja zenék! Ezt nem vitatom én sem, és el is ismerem a régi nagyokat, csak egyszerűen fiatal vagyok hozzájuk, na... (De jó, hogy ebből a szempontból még fiatalnak számítok.  ) Az én újabb zenékhez szokott fülem számára a '80-as évek rapzenéin nagyon érződik, hogy távol vannak időben. Nálam idősebbek számára biztos nem hatnak annyira idegenül. Bár Zoli is idősebb nálam, mégis ugyanúgy van vele, mint én.  Yoda, Akkor nekem is csokolom ha talalkozunk Értettem, Zoli bá! Egyébként nekem is ugyanaz a "gondom" a régi zenékkel, amit most te is leírtál.
|
2020.05.26. 15:05 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: doggfather írta: pedig 92 előtt is készültek nagyon faja zenék! Ezt nem vitatom én sem, és el is ismerem a régi nagyokat, csak egyszerűen fiatal vagyok hozzájuk, na... (De jó, hogy ebből a szempontból még fiatalnak számítok.  ) Az én újabb zenékhez szokott fülem számára a '80-as évek rapzenéin nagyon érződik, hogy távol vannak időben. Nálam idősebbek számára biztos nem hatnak annyira idegenül. Bár Zoli is idősebb nálam, mégis ugyanúgy van vele, mint én.  Yoda, Akkor nekem is csokolom ha talalkozunk Értettem, Zoli bá! Egyébként nekem is ugyanaz a "gondom" a régi zenékkel, amit most te is leírtál. Amugy az is erdekesseg volt, hogy a yo mtv raps (vagy fele) musor eloszor a UK-ban volt Szigoruan Zoli Bacsi  u.i. probalkoztam igy is: https://www.youtube.com/watch?v=i6Uy0cS_FSEDJ Revolution - Class Of '85' https://www.youtube.com/watch?v=F-S2l-pTK1EDJ Revolution - Class Of 86 Dj Revolution a kedvenc DJ-m es fasza mixtape...de haaatt. 
|
2020.05.26. 20:04 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Szigoruan Zoli Bacsi  Bocsásson meg! 
|
2020.05.27. 14:31 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Stendhal: vörös és fekete . Hát ez a regény egy végtelenül ostoba, ugyanakkor nagyképű és önhitt paraszt egyértelmű tragédiája. Ha nem azt akarjuk belegondolni amit a tanárok mondtak, akkor ne több ennél ma. Lehet, mikor kijött többet mondott, de ma?! Julien tehetsége nem több, mint egy mai valóságshow indulóé, és az esze is kb. Karrierjét ma megírja a bulvár hetente egyszer.
|
2020.06.03. 08:14 |
|
 |
doggfather
|
Zola: Nana . Nem nagyon tudom ezt hova tenni. Ha csak egy egyszerű kurváról szól, akkor érthetetlen, mivel fogott meg ennyi férfit. Ha Nana maga Párizs vagy Franciaország akkor viszont egy nagyon erős, durva társadalom, sőt nemzetkritika.
|
2020.06.07. 22:13 |
|
 |
doggfather
|
P Jacques Philippe: a Szentlélek iskolájában . Érdekes elmélkedés a szentté válás lehetőségéről, az ahhoz vezető út mindenki számára nyitva levőségéről. (Ez nem lett túl magyaros, de remélem értitek)
|
2020.06.08. 18:40 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Nézegetem az aktivitásod dogg az egyéb topikokban és kiszámoltam. Bár nem tudom pontosan a Föld forgási sebességét felétek, de számításaim szerint Albertirsán 36 órásak a napok.
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2020.06.10. 04:59 |
|
 |
doggfather
|
nope. de az éjszakák ingyen vannak. illetve akkorák a jányaim, hogy tökéletesen elvannak, játszanak egyedül, de arra szükségük van, hogy ott üljünk, üljek velük egy szobában. Hogy én olvasok az nem zavarja őket már, csak legyek ott. Ez órákat jelent naponta, mikor "ülöm kell" egy helyben. (ez új, évekig nem volt lehetőség semmire) szerk.: jaja, és nincs facebookom. tapasztalataim szerint ez rengeteg időt jelent. Mmint kiesett idő nem esik ki így értem. 
|
2020.06.10. 06:41 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Sok apró pár perces lapozgatás közösségi médián akkor lesz ijesztő, amikor megnézed a telón a használati statisztikát. Amúgy valóban jó, ha így töltöd az időt. Amikor kocogni szoktam, sokszor látom amikor az anyukák legeltetik a gyerekeket a futballpálya mellett és ülnek telefont nyomkodva. (Meg persze panaszkodnak, hogy nekik nincs idejük sportra és azért pufik.) Örültem volna, ha igazat adsz, mert akkor költöznék, mert én hétköznap napi 4-10 oldallal haladok egy 1100 oldalas Metro könyvvel  A legszomorúbb, hogy még tetszik is...
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2020.06.10. 15:21 |
|
 |
doggfather
|
sajnos, erre is csak 24. bocsi.
|
2020.06.10. 15:36 |
|
 |
Yodaragorn
|
[n/a]k!ngp1n írta: Örültem volna, ha igazat adsz, mert akkor költöznék, mert én hétköznap napi 4-10 oldallal haladok egy 1100 oldalas Metro könyvvel  A legszomorúbb, hogy még tetszik is... Nálam is ez a napi 4-10 oldal szokott lemenni lefekvés előtt...  Ezzel az online dologgal meg én is küzdök mindig. Az nagyon zavarna, ha állandóan csesztetne a telefonom, ezért úgy oldom meg a facebookozást és általában a netezést, hogy minden nap egyben lezavarom. 1-1,5 órát rászánok ebéd után vagy este, azalatt végignézek mindent (rapes dolgokat is), és akkor a nap folyamán nem kell vele többet foglalkozni. De a 1,5 óra is sok, szóval továbbra se vagyok vele kibékülve... Várom az ötleteket.  dogg-ot irigylem, én is szívesen lemondanék a Facebook-ról, de rengeteg információról, eseményről ott szerez a legkönnyebben tudomást az ember, az ismerőseim nagy részének teljesen természetes a messengeres kommunikáció, úgyhogy nem tehetem meg sajnos, hogy kiszálljak a Facebook-ból... Aztán ha rászánnám magam, lehet, hogy meglepődnék, hogy így is lehet élni, végülis dogg is megoldja. 
|
2020.06.11. 14:35 |
|
 |
doggfather
|
és sose is voltam fenn!
(mondjuk ettől függetlenül kapok rendszeresen levelet, hogy térjek vissza)
|
2020.06.11. 15:14 |
|
 |
|