Na lement.
Eiht a 90es évek gyermeke hiába van már 2020. Semmi idei trend, hogy kiadok 3-4 számot oszt lemeznek hívom, 20 track, monstre 78 perc (épp ráfér egy cdre).
Megváltani nem fogja a világot, nem is akarja szerintem, csak hozza azt amit mindig is hozott. Tiszta westcoast gangsta hangzás. Ha nem gondolunk bele, hogy a csávó 50 közeli, illetve, hogy "civilben" gyerekeknek fociedzősködik akkor még rendben is van az utuca, a bandák hangulata zenéje.
Nem akar modern lenni, mint e-40, nem variál lemezenként, mint snoop dogg, nem ment át rövi EP-s kiadásba, mint planet asia, de nem is hagyta abba a zenélést, mint sokan a kortársai közül.
Az utóbbi (WWIW óta tartó) termékenyebb időszakát azonban nem tudom másodvirágzásnak tekinteni, mert azért nincs benne semmi "virág". Jók a zenék nekem, neked akik szeretjük, meg ismerjük őt régóta, de tegyük a kezünket a szívünkre simén meglennénk nélküle is, meg a friss anyagai nélkül is. (írom ezt úgy, hogy a mai napig benne van a "négy lovasomba" az ultimate kedvenc 4 előadóm listájában)
Ő is, meg tha chill is éltetik, meg szélesítik a cmw palettát (official, Gangsta Bizness, 4Wit80, Fohead, most meg ez). hozzá nem tesznek, de szélesítik.
nem vertikálisan, hanem horizontálisan teszenk hozzá ha értitek a képzavart.