Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.27. 16:16

Hozzászólás a témához  [ 483 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 33  Következő
 A Hip Hop és Te #2 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: A Hip Hop és Te #2
jatsszunk, vinnie paz facebook oldalarol:

quarantine boredom...

favorite rapper of all-time: Kool G. Rap

favorite rapper of 90's: Grand Puba

favorite rapper of 00's: Ransom/Saigon

favorite female rapper: Antoinette

favorite rap group: M.O.P./De La

favorite trap rapper: Young Dolph/G Herbo

favorite dead rapper: Pun

favorite rapper from your state: Black Thought

favorite rapper under 35: Rigz

favorite underground rapper: Crimeapple

most over-rated: Jeezy

favorite producer: Muggs/90’s-era RZA

favorite rap album of all-time: It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back

favorite song: Rap-N-Scratch Goes Rambo by MC Nikke & DJ Rap-N-Scratch

rappers you hate: I don’t hate anyone

all hip-hop heads copy & edit

majd jovok az enyemmel :D

2020.11.01. 19:19

Húha, nem egyszerű, de megpróbálkozom: :)

favorite rapper of all-time: Eminem

favorite rapper of 90's: 2Pac

favorite rapper of 00's: Eminem

favorite female rapper: Eve

favorite rap group: D12

favorite trap rapper: Joyner Lucas (Itt ugye kérdés, hogy mi számít trapnek. Joyner Lucast nem feltétlenül sorolnám a tipikus trap kategóriába, de ha nem őt írom, akkor nem tudok senkit. :) )

favorite dead rapper: 2Pac

favorite rapper from your state: Újonc P.

favorite rapper under 35: Kendrick Lamar

favorite underground rapper: Ide nem tudok mit írni. Mi az, hogy underground? Manapság én már nem tudom értelmezni ezt a mainstream-underground törésvonalat.

most over-rated: Lil' Wayne

favorite producer: Dr. Dre

favorite rap album of all-time: Dr. Dre - The Chronic 2001

favorite song: Szinte lehetetlen egyet választani a sok közül, de ha muszáj, akkor többnyire azt szoktam, hogy: Dr. Dre feat. Snoop Dogg - Still D.R.E.

rappers you hate: Utálni biztos nem utálok senkit, max. olyanok vannak, akiknek nem kedvelem a zenéjét.

2020.11.01. 22:12

kb nulla gondolkodas utan.ha mindennap ki kene toltenem, nem lenne 2 egyforma listam :D

favorite rapper of all-time: Chali2na

favorite rapper of 90's: Method Man

favorite rapper of 00's: Kweli

favorite female rapper: Bahamadia

favorite rap group: Wu Tang Clan

favorite trap rapper: nem tudok erdemben hozzaszolni

favorite dead rapper: Sean Price

favorite rapper from your state: Minimal Csabi

favorite rapper under 35: Dizzy Wright

favorite underground rapper: nem tudok erdemben hozzaszolni

most over-rated: Lil Wayne

favorite producer: Dilla, korai Rza

favorite rap album of all-time: chali2na - fish outta water / Hi-tek - hi teknology

favorite song: Mos Def, P. Monch , Nate Dogg - Oh no

rappers you hate: Papa Bear :D

2020.11.02. 15:46

Hm, nem gondoltam, hogy Chali2na ekkora favorit nálad. :) A most overrated-ben pedig úgy látom, egyetértünk. :)

2020.11.02. 23:19

na ez nekem nem menne, ahogy Zoli is írta minden alkalommal más lenne a lista.
Ami fix:

favorite female rapper: nincs, sose volt, nem szeretem a csajrappet. hímszoviniszta kheci vagyok, de a rap nekem férfi múfaj és kész.

favorite trap rapper: Ilyenem nincs, ezt "nem tudom", hogy mi.

favorite rapper from your state: lol... ilyenem sincs, szar mind.

favorite rapper under 35: fogalmam sincs ki hány éves, nem tudnék választani wiki nélkül ez a kategória ezért érdekes.

favorite underground rapper: az ug MA valyon mi ahogy kérdeztétek korábban.

favorite rap album of all-time: Ez az egyetlen ami 100%: DOGGYSTYLE

rappers you hate: ilyen sincs. aki nem érdekel azt simán ignorálom, de nem utálom, csak szarok rájuk.

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2020.11.03. 09:17

Yodaragorn írta:
Hm, nem gondoltam, hogy Chali2na ekkora favorit nálad. :) A most overrated-ben pedig úgy látom, egyetértünk. :)

Nalam csak korszakok vannak. Nincs egy olyan eloado aki konzikvensen hozna szamomra ugyanazt a szintet 10-20 even at.
Chali2na is hozott mar gyenge cuccot, de a hangja, flowja, ritmikaja es, hogy nem "adta" el magat kiemelekdove teszi szamomra.
Mindig elvezetes hallgatni.

Bevallom, nem sokat agyaltam lil waynen. Meglattam nalad es igen, sztem sem olyan jo, mint amekkora hype-ott kap.

2020.11.03. 09:36

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:

Nalam csak korszakok vannak. Nincs egy olyan eloado aki konzikvensen hozna szamomra ugyanazt a szintet 10-20 even at.
Chali2na is hozott mar gyenge cuccot, de a hangja, flowja, ritmikaja es, hogy nem "adta" el magat kiemelekdove teszi szamomra.

Bevallom, nem sokat agyaltam lil waynen. Meglattam nalad es igen, sztem sem olyan jo, mint amekkora hype-ott kap.

Persze, ennél a játéknál a nagy összeképet néztem én is, nem azt, hogy 2020-ban per pillanat ki a legjobb. Ez így korrekt szerintem is.

Viszont én abban a hitben éltem, hogy neked Common a nagy kedvenced, ehhez képest egyáltalán nem szerepel a felsorolásban. :)

2020.11.03. 19:28

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:

Persze, ennél a játéknál a nagy összeképet néztem én is, nem azt, hogy 2020-ban per pillanat ki a legjobb. Ez így korrekt szerintem is.

Viszont én abban a hitben éltem, hogy neked Common a nagy kedvenced, ehhez képest egyáltalán nem szerepel a felsorolásban. :)

Nagy kedvenc is. Kweli helyett berakhattam volna...a findig forever albumig kovettem nagyon, utana az "atalakulas" ami nem rossz irany, de engem vhogy nem vitt magaval. Vhogy a dog veszett el belole. Zeneileg ez a jazzes vonal nem rossz amiken most van rajta, de ezek az instruk nem olyan teltek, kicsi uresek es itt jon elo, hogy elviszi-e az mc a rosszabb alapot. Nalam egy bizonyos szint utan nem.
Chali2na meg tenyleg konzosztens. j5, szolo album, 2 mixtape a 2000-es evekben, majd ujabb szolok a 10'es evekben. neha-neha eltunik egy kis idore.

Amugy hi tek hiteknology albuma is egy aktualis erzes. evek ota nem hallottam es vegig ment ketszer es meg mindig parades. ajanlom neked ha meg nem "kostoltad meg"

2020.11.03. 19:49
Adminisztrátor

Ilyen nagyívű listát szerintem képtelen lennék összeállítani, de ami akár az enyémen is lehetne:

Zoli, MP írta:
favorite rapper of 90's: Method Man

favorite rap group: Wu Tang Clan

favorite dead rapper: Sean Price

favorite producer: Dilla, korai Rza

favorite song: Mos Def, P. Monch , Nate Dogg - Oh no

2020.11.03. 20:33

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:

Nagy kedvenc is. Kweli helyett berakhattam volna...a findig forever albumig kovettem nagyon, utana az "atalakulas" ami nem rossz irany, de engem vhogy nem vitt magaval. Vhogy a dog veszett el belole. Zeneileg ez a jazzes vonal nem rossz amiken most van rajta, de ezek az instruk nem olyan teltek, kicsi uresek es itt jon elo, hogy elviszi-e az mc a rosszabb alapot. Nalam egy bizonyos szint utan nem.
Chali2na meg tenyleg konzosztens. j5, szolo album, 2 mixtape a 2000-es evekben, majd ujabb szolok a 10'es evekben. neha-neha eltunik egy kis idore.

Amugy hi tek hiteknology albuma is egy aktualis erzes. evek ota nem hallottam es vegig ment ketszer es meg mindig parades. ajanlom neked ha meg nem "kostoltad meg"

Értem, teljesen korrekt indoklás. :) Hi-Tek album nem volt még meg sajnos, pedig kedvelem a zenéit, biztos tetszene ez is, de valahogy kimaradt. Igyekszem bepótolni, de olyan lemaradásaim vannak az új cuccokból is, hogy nem tudom, mikor fog beleférni. Mondjuk most hétfőn leadtam a disszertációmat, úgyhogy talán szépen lassan behozom majd magam. :)

2020.11.04. 21:39

novemberi ebayes rendelésem ma jött meg...

Kép

az ideg mingyá széjjelb.sz...

Kép

2021.02.09. 17:53
Adminisztrátor

Bassz!!! Ilyet még nem láttam.
Egy ilyenért én nagyon sokáig fel lennék baszva!

2021.02.09. 18:50

nem látok az idegtől konkrétan.

írtam ebaynek már, a következő eiht lesz, hogy a faszé ilyen cardboard slevee-ben kell kiadni, oszt nem rendesen becsomagolni?!

jah, és holnap a dpd-t is felhívom...

Kép

2021.02.09. 19:25

Azért nem kell idegeskedni ennyire, ebay vagy paypal vissza fogja adnia pénzed különösebb időhúzás nélkül ha az eladóval nem egyezel. Csak az időt veszted, mire lesz Eiht lemezed.

2021.02.10. 05:52

Feltéve, hogy kapható még másik!

Kép

2021.02.10. 07:33
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 483 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 33  Következő