Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: Mello Music Group
Apollo Brown uj lemeze..... konkretan barmelyik eddig megjelent apollo brown albumrol kicserelnenk egy instrut fel sem tunne. Pedig vagy 10 eves disco-rol beszlunk. Unalmas, 80 percen keresztul meg 2x olyan unalmas egy tempo az egesz az MC-k sem adnak olyan sokat hozza. Es felfoghatatlan, hogy AB, ugyanzt tolja egy evtidezede valtoztatasok nelkul. pl. Marco Polo aki szepen lassan "epitette" magat es sokat fejlodott ugy, hogy a minosegelieg nem valtozott es ugyanazt a vibe-ot hozza.
|
2019.10.26. 09:01 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
dub7 írta: Yodaragorn írta: Abszolút, egyre érettebbek Joell Ortiz szövegei. Hétvégére most már tényleg be kéne ütemeznem valahogy, hogy rendesen meghallgassam a komplett albumot.  Nem tartom a legjobb albumának, de pont ez miatt, amit képvisel tartom egy fontos albumnak. A mumble rap korszakában fontos, hogy ilyen lemezek kapjanak minél nagyobb teret. Írtam már szerintem, de megerősítem, hogy Joell Ortiz az utóbbi pár év egyik legjobb és legfontosabb rapelőadója. Na, meghallgatam az albumot. Egyetértek, tényleg nem biztos, hogy a legjobbja, de azért nagyon jó. Nem ezek a technikailag legbravúrosabb szövegei, nem is az a fajta rap, amiben olyan oltásokat tol, amiktől eldobjuk az agyunk (régen több ilyet hallottunk tőle), de tartalmilag talán a legjobb és legértékesebb lemeze. Zeneileg is erős szerintem: klasszik boombap alapú hip-hop végig, de mégis frissnek hat, újszerűen szól.
|
2019.10.27. 14:53 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: dub7 írta: Yodaragorn írta: Abszolút, egyre érettebbek Joell Ortiz szövegei. Hétvégére most már tényleg be kéne ütemeznem valahogy, hogy rendesen meghallgassam a komplett albumot.  Nem tartom a legjobb albumának, de pont ez miatt, amit képvisel tartom egy fontos albumnak. A mumble rap korszakában fontos, hogy ilyen lemezek kapjanak minél nagyobb teret. Írtam már szerintem, de megerősítem, hogy Joell Ortiz az utóbbi pár év egyik legjobb és legfontosabb rapelőadója. Na, meghallgatam az albumot. Egyetértek, tényleg nem biztos, hogy a legjobbja, de azért nagyon jó. Nem ezek a technikailag legbravúrosabb szövegei, nem is az a fajta rap, amiben olyan oltásokat tol, amiktől eldobjuk az agyunk (régen több ilyet hallottunk tőle), de tartalmilag talán a legjobb és legértékesebb lemeze. Zeneileg is erős szerintem: klasszik boombap alapú hip-hop végig, de mégis frissnek hat, újszerűen szól. Oszinten mint nagy repper  , nem tudom, hogy mit jelent "betuszerint" a boombap, de sztem nem boombap alapok ezek hanem ..biztos kitalaltak erre vmi fasza fantazia nevet, attol fuggetlenul, sztem is izgalmas zeneileg es szovegileg is friss. Persze ha az ember kicsit kimozdul a komfortzonajbol talal olyan eloadokat akik abszolut fontos temakat boncolgatnak.
|
2019.10.27. 20:52 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: dub7 írta: Yodaragorn írta: Abszolút, egyre érettebbek Joell Ortiz szövegei. Hétvégére most már tényleg be kéne ütemeznem valahogy, hogy rendesen meghallgassam a komplett albumot.  Nem tartom a legjobb albumának, de pont ez miatt, amit képvisel tartom egy fontos albumnak. A mumble rap korszakában fontos, hogy ilyen lemezek kapjanak minél nagyobb teret. Írtam már szerintem, de megerősítem, hogy Joell Ortiz az utóbbi pár év egyik legjobb és legfontosabb rapelőadója. Na, meghallgatam az albumot. Egyetértek, tényleg nem biztos, hogy a legjobbja, de azért nagyon jó. Nem ezek a technikailag legbravúrosabb szövegei, nem is az a fajta rap, amiben olyan oltásokat tol, amiktől eldobjuk az agyunk (régen több ilyet hallottunk tőle), de tartalmilag talán a legjobb és legértékesebb lemeze. Zeneileg is erős szerintem: klasszik boombap alapú hip-hop végig, de mégis frissnek hat, újszerűen szól. Oszinten mint nagy repper  , nem tudom, hogy mit jelent "betuszerint" a boombap, de sztem nem boombap alapok ezek hanem ..biztos kitalaltak erre vmi fasza fantazia nevet, attol fuggetlenul, sztem is izgalmas zeneileg es szovegileg is friss. Persze ha az ember kicsit kimozdul a komfortzonajbol talal olyan eloadokat akik abszolut fontos temakat boncolgatnak. Sixfeet-nek volt egy tök jó videója a boombapről, ami rendesen definiálta is, de most richtig nem találom... Persze én nem használok egzakt definíciót, úgyhogy valóban könnyen lehet, hogy pongyolán fogalmaztam. Én most azt értettem boombap alatt, hogy van egy ütős, bólogatós ütem, és az viszi a hátán a számot a basszussal karöltve. Dallam van, de nem dominál, és viszonylag nyers az összhatás. Utóbbi a Joell Ortiz lemeznél nem feltétlen igaz, ezért is írtam, hogy "mégis frissnek hat", mert nem olyan piszkos a hangzás, sokkal tisztábbra van kikeverve, mint a klasszik boombap. Szóval lehet, hogy pontosabban fogalmaztam volna, ha azt írtam volna a boombap helyett, hogy klasszikus eastcoast alapú hangzás felfrissítve. Ugye a klasszikus westcoast hangzású számok közül is van sok, aminek ütős, bólogatós üteme van, de ott sokkal dominánsabb a dallam szerepe. Meg maga az ütem is azért valahogy más, mint a boombapnél, de én ehhez nem értek annyira, hogy jól meg tudjam fogalmazni... Úgyhogy bocs a kontárkodásért 
|
2019.10.28. 22:33 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: dub7 írta: Yodaragorn írta: Abszolút, egyre érettebbek Joell Ortiz szövegei. Hétvégére most már tényleg be kéne ütemeznem valahogy, hogy rendesen meghallgassam a komplett albumot.  Nem tartom a legjobb albumának, de pont ez miatt, amit képvisel tartom egy fontos albumnak. A mumble rap korszakában fontos, hogy ilyen lemezek kapjanak minél nagyobb teret. Írtam már szerintem, de megerősítem, hogy Joell Ortiz az utóbbi pár év egyik legjobb és legfontosabb rapelőadója. Na, meghallgatam az albumot. Egyetértek, tényleg nem biztos, hogy a legjobbja, de azért nagyon jó. Nem ezek a technikailag legbravúrosabb szövegei, nem is az a fajta rap, amiben olyan oltásokat tol, amiktől eldobjuk az agyunk (régen több ilyet hallottunk tőle), de tartalmilag talán a legjobb és legértékesebb lemeze. Zeneileg is erős szerintem: klasszik boombap alapú hip-hop végig, de mégis frissnek hat, újszerűen szól. Oszinten mint nagy repper  , nem tudom, hogy mit jelent "betuszerint" a boombap, de sztem nem boombap alapok ezek hanem ..biztos kitalaltak erre vmi fasza fantazia nevet, attol fuggetlenul, sztem is izgalmas zeneileg es szovegileg is friss. Persze ha az ember kicsit kimozdul a komfortzonajbol talal olyan eloadokat akik abszolut fontos temakat boncolgatnak. Sixfeet-nek volt egy tök jó videója a boombapről, ami rendesen definiálta is, de most richtig nem találom... Persze én nem használok egzakt definíciót, úgyhogy valóban könnyen lehet, hogy pongyolán fogalmaztam. Én most azt értettem boombap alatt, hogy van egy ütős, bólogatós ütem, és az viszi a hátán a számot a basszussal karöltve. Dallam van, de nem dominál, és viszonylag nyers az összhatás. Utóbbi a Joell Ortiz lemeznél nem feltétlen igaz, ezért is írtam, hogy "mégis frissnek hat", mert nem olyan piszkos a hangzás, sokkal tisztábbra van kikeverve, mint a klasszik boombap. Szóval lehet, hogy pontosabban fogalmaztam volna, ha azt írtam volna a boombap helyett, hogy klasszikus eastcoast alapú hangzás felfrissítve. Ugye a klasszikus westcoast hangzású számok közül is van sok, aminek ütős, bólogatós üteme van, de ott sokkal dominánsabb a dallam szerepe. Meg maga az ütem is azért valahogy más, mint a boombapnél, de én ehhez nem értek annyira, hogy jól meg tudjam fogalmazni... Úgyhogy bocs a kontárkodásért  nincs bocsanat nem kontarkottal nem azert irtam. 
|
2019.10.29. 00:00 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: nincs bocsanat nem kontarkottal nem azert irtam.  Oké, de azért azt se mondanám, hogy szakértő lennék. 
|
2019.10.29. 19:08 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: nincs bocsanat nem kontarkottal nem azert irtam.  Oké, de azért azt se mondanám, hogy szakértő lennék.  en sem vagyok az. tobb dolgot tudhatnek 
|
2019.10.29. 19:27 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
na ez tényleg eléág unalmas/egysíkú lett, de legalább hosszú. 
|
2019.11.06. 14:45 |
|
 |
rapguruz88
|
doggfather írta: na ez tényleg eléág unalmas/egysíkú lett, de legalább hosszú.  Egyetértek, sokkal jobbra számítottam...
|
2019.11.06. 16:33 |
|
 |
Zoli, MP
|
szerk: latom mar volt itt....mind1. hagyom L’Orange & Jeremiah Jae – Complicate Your Life with Violence (2019) 01. Part One: Introducing An Inconspicuous Man 02. Behavior Report 03. Say It All 04. Dead Battery 05. Part Two: Conscription Sentence 06. Summer Camp 07. Cool Hand feat. Chester Watson 08. Borrowed Brass feat. Zeroh & Lojii 09. Part Three: Hero Complex 10. My Everything Is Bulletproof 11. Clay Pigeons feat. Billy Woods 12. Devil’s Piano 13. Part Four: Last One Left 14. After Alley Life 15. Ghost Town 16. The Light 17. Part Five: No Peace For The Peaceful https://mega.nz/#!4nBSTKJS!hQyyE8KgiraV ... ke8wUbCDWs
|
2019.11.13. 21:28 |
|
 |
rapguruz88
|
Ras Kass Silver Anniversary video https://youtu.be/aSoMCuXwwxw
|
2020.02.13. 00:19 |
|
 |
kz funkadelic
|
2020.07.21. 20:03 |
|
 |
kz funkadelic
|
2020.07.21. 20:43 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
|
2020.08.07. 21:13 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2020.11.20. 18:03 |
|
 |
|