YoungLife írta:
Yodaragorn írta:
Köszönöm én is, csak sajnos már megint valami gáz van nálam a linkkel.

Beírom a kódot, megjelenik a "Download now" gomb, ráklikkelek, és nem történik semmi... Pontosabban bejön egy felugró ablak, de letöltés nem indul.
https://krakenfiles.com/view/6919848915/file.htmlKöszi szépen, ez már frankón működik!

Just the Intro klip: a klipes nóták közül a legjobb szám, és a klipje is ennek lett a legjobb szerintem. Az album egészén is a legjobbak közé tartozik, úgyhogy jó, hogy kapott egy klipet.
A lemez: frankó lett! Kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz-e túl újvonalas, de még belefért, és kimondottan igényesen valósították meg az újvonalat.
Zeneileg nem a country-s, hanem a Trunk Muzik-os Yelawolf-hoz áll közelebb, de azért egyértelműen más, mint bármi, amit eddig csinált. Ez nagyban köszönhető annak, hogy a vezető producer, Taysty korábban nem vett részt a Yelawolf albumok munkálataiban, de ha igen, akkor is biztos, hogy nem ilyen súllyal. Ugye a Trunk Muzik vonalon főleg WillPower, a country vonalon főleg Jim Jonsin szokott lenni a producere, illetve DJ Paul csinál még rendszeresen zenéket neki. Mindkét vonalhoz képest újított, és ez érződik is: kimondottan friss, ötletes, újdonság erejével ható zenék vannak a lemezen.
A szövegek terén Yela hozza, amit várni lehet tőle. Caskey-t én eddig nem ismertem, de teljesen jól nyomja ő is. Annyira nem nagy karakter, mint Yela, de másokhoz képest azért az.

Elég egyedi stílusa van neki is, jól passzolnak egymáshoz. Hallgatni azért jobb volt Caskey-t, mint klipen nézni: még Yela-hoz viszonyítva sem egy szép ember.

Legjobb számok a lemezről: Just the Intro, Turn Up in Tijuana, Open. Ezek közül kettő klipes is, úgyhogy jól eltalálták őket. A többi szám is jó, de ezek tényleg extrák. A Turn Up in Tijuana különösen egyedi a mexikói dallamával.

Bár nem ez Yelawolf legjobb anyaga, és az utolsó pár számra kicsit el is laposodik az elejéhez képest, azért ez így is egy nagyon erős cucc lett. Yela albumai mindig be szoktak férni nálam az év végi top 10-be, jó esély van rá, hogy ez is be fog.