Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Német hip-hop
Nem ismertem: felteszem, ő már németként születhetett, csak nyilván van magyar felmenője. (Mint a Willi Orbán.  ) A zene nagyon frankó. A szöveg tisztes munka, de a flowt valahogy nem érzem természetesnek.
|
2021.01.11. 15:10 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Nem ismertem: felteszem, ő már németként születhetett, csak nyilván van magyar felmenője. (Mint a Willi Orbán.  ) A zene nagyon frankó. A szöveg tisztes munka, de a flowt valahogy nem érzem természetesnek. sztem is nemet alapbol. a flowja nekem bejon 
|
2021.01.12. 17:09 |
|
 |
Zoli, MP
|
BUMM MC Rene - Irgendwas Stimmt (2021) 01.Ohne Frage 02.Ich Kehre Heim 03.Anomalie 04.Gib' Dem Hater Fruchtfleisch 05.X-Kalibur (feat. Die P & Terra Pete) 06.Libéro 07.Edelwesen 08.Alte Schule, Neue Schule (feat. Bico & Classic Der Dicke) 09.Mikrofon-Baron 10.Nicht Fleisch, Nicht Fisch 11.Abfindungssache 12.S.T.R.E.A.M. 13.Gleich Gültig (feat. Figub Brazlevic) 14.Wollender Wille 15.1993 16.Text Von '94 (feat. Flo Mega) 17.Irgendwas Stimmt (feat. Figub Brazlevic & Der Buttler) 18.Renevolution 19.Blaue Noten Lügen Nicht https://mega.nz/file/BUtlzQKB#gRfU6f6QG ... W0zVB3347Ehttps://youtu.be/6BqEGl_TxFMMC Rene - Gleich Gültig (feat. Figub Brazlevic) (Video)
|
2021.01.24. 19:16 |
|
 |
Reggie
|
Zoli, MP írta: BUMM MC Rene - Irgendwas Stimmt (2021) 01.Ohne Frage 02.Ich Kehre Heim 03.Anomalie 04.Gib' Dem Hater Fruchtfleisch 05.X-Kalibur (feat. Die P & Terra Pete) 06.Libéro 07.Edelwesen 08.Alte Schule, Neue Schule (feat. Bico & Classic Der Dicke) 09.Mikrofon-Baron 10.Nicht Fleisch, Nicht Fisch 11.Abfindungssache 12.S.T.R.E.A.M. 13.Gleich Gültig (feat. Figub Brazlevic) 14.Wollender Wille 15.1993 16.Text Von '94 (feat. Flo Mega) 17.Irgendwas Stimmt (feat. Figub Brazlevic & Der Buttler) 18.Renevolution 19.Blaue Noten Lügen Nicht https://mega.nz/file/BUtlzQKB#gRfU6f6QG ... W0zVB3347Ehttps://youtu.be/6BqEGl_TxFMMC Rene - Gleich Gültig (feat. Figub Brazlevic) (Video) Basszus, a Rene-t én kb a Mixery Raw Delux óta nem láttam/követtem..az pedig 2000-2001 lehetett...Ilyenkor veszem észre, mennyire öregszem.  A trekk amúgy meglepően kellemes, mindenképp csekkolom a lemezt. 
|
2021.01.26. 20:13 |
|
 |
Zoli, MP
|
Reggie írta: Zoli, MP írta: BUMM MC Rene - Irgendwas Stimmt (2021) 01.Ohne Frage 02.Ich Kehre Heim 03.Anomalie 04.Gib' Dem Hater Fruchtfleisch 05.X-Kalibur (feat. Die P & Terra Pete) 06.Libéro 07.Edelwesen 08.Alte Schule, Neue Schule (feat. Bico & Classic Der Dicke) 09.Mikrofon-Baron 10.Nicht Fleisch, Nicht Fisch 11.Abfindungssache 12.S.T.R.E.A.M. 13.Gleich Gültig (feat. Figub Brazlevic) 14.Wollender Wille 15.1993 16.Text Von '94 (feat. Flo Mega) 17.Irgendwas Stimmt (feat. Figub Brazlevic & Der Buttler) 18.Renevolution 19.Blaue Noten Lügen Nicht https://mega.nz/file/BUtlzQKB#gRfU6f6QG ... W0zVB3347Ehttps://youtu.be/6BqEGl_TxFMMC Rene - Gleich Gültig (feat. Figub Brazlevic) (Video) Basszus, a Rene-t én kb a Mixery Raw Delux óta nem láttam/követtem..az pedig 2000-2001 lehetett...Ilyenkor veszem észre, mennyire öregszem.  A trekk amúgy meglepően kellemes, mindenképp csekkolom a lemezt.  en soha sem kerestem ra , mert nem hozott lazba mc rene, de ez az utolso lemez bitangnak tunik. itt a legujabb track https://www.youtube.com/watch?v=H3qWY9xoRio93-cimmel. durva az original 93-as zdf-es tv felvetel ahol 17 evesen freestyeozik, ja es ott van denyo es eisfeldt is. az eredeti video is megtalalhato a tube-on. Ahogy ismerem a nemet hip hop tortelmet az ottani befutott arcok, marmint akik teret kaptak 98-tol kezdve, kb mind "regi" ug arc es a bumm idejen kaptak penzt es nagyobb publicitast igaz, nehol serult is az ug szellem, de csak osszehoztak nagy kulfoldi kombokat. ( pl az absolute beginner bambule lemeze mar nem volt olyan kritikus.)
|
2021.01.27. 16:46 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Nem ismertem őt, de nagy ötlet, hogy egy 1993-as szövegét belerakta egy mai zenéjébe.  Teljesen jól nyomta már 17 évesen is.
|
2021.01.27. 19:16 |
|
 |
Yodaragorn
|
Fler, Sido, Bass Sultan Hengzt, Cassandra Steen - Eines Tageshttps://www.youtube.com/watch?v=DLUNI1q ... Fler-TopicFler új albumáról. Jó hallani, amikor két régi Aggro Berlin arc (Fler és Sido) újra összeáll, de sajnos ez a hangzás már nem sokban emlékeztet az Aggro Berlinre... Azért hátha valaki meghallgatná kíváncsiságból.
|
2021.03.30. 15:36 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Fler, Sido, Bass Sultan Hengzt, Cassandra Steen - Eines Tageshttps://www.youtube.com/watch?v=DLUNI1q ... Fler-TopicFler új albumáról. Jó hallani, amikor két régi Aggro Berlin arc (Fler és Sido) újra összeáll, de sajnos ez a hangzás már nem sokban emlékeztet az Aggro Berlinre... Azért hátha valaki meghallgatná kíváncsiságból. https://www.youtube.com/watch?v=og_iLQQ4EwMAzad - Eines Tages 2000-es evek eleje. ismeros? 
|
2021.03.30. 22:03 |
|
 |
Yodaragorn
|
 Milyen, hogy belinkeltem, köszi az infót! Hát, ez az Azad verzió jobban tetszik.  De az jó, hogy Fler-ék verziójában is ugyanaz a csaj énekel.
|
2021.03.31. 14:10 |
|
 |
Reggie
|
Yodaragorn írta:  Milyen, hogy belinkeltem, köszi az infót! Hát, ez az Azad verzió jobban tetszik.  De az jó, hogy Fler-ék verziójában is ugyanaz a csaj énekel. Komolyan! Az eines tagest kellett feldolgozni?  Fler rettentően rossz ebben...bár Flert már nagyon rég óta nem hallgatok, most ismét rájöttem, hogy miért.  A dal amúgy szerintem tök felesleges. Nem gondolták újra, tök olyan mint az eredeti, csak az jobb. Pedig elsőre örültem a kombónak. Kár érte.
|
2021.04.01. 08:40 |
|
 |
Yodaragorn
|
Reggie írta: Yodaragorn írta:  Milyen, hogy belinkeltem, köszi az infót! Hát, ez az Azad verzió jobban tetszik.  De az jó, hogy Fler-ék verziójában is ugyanaz a csaj énekel. Komolyan! Az eines tagest kellett feldolgozni?  Fler rettentően rossz ebben...bár Flert már nagyon rég óta nem hallgatok, most ismét rájöttem, hogy miért.  A dal amúgy szerintem tök felesleges. Nem gondolták újra, tök olyan mint az eredeti, csak az jobb. Pedig elsőre örültem a kombónak. Kár érte. Gondoltam, hogy téged érdekelhet, és valami ilyesmi véleményre számítottam.  Én is így gondolom. Én se hallgatok már amúgy Flert, csak véletlenül futottam bele ebbe a dalba. Nagyon elment egy ilyen tucat-trap irányba, és brutális mennyiségű zenét ad ki. Ha 3-4 évente kijönne egy ilyen lemezzel, az még akár érdekes is lehetne, de sajnos évente legalább egy ugyanilyen albumot kiad. Én valamikor 2013 környékén vesztettem el az érdeklődésemet iránta. Pedig az Aggro Berlinnél megjelent albumai kivétel nélkül nagyon jók, különösen a Fremd im eigenen Land. Az utolsó albuma, ami bejött (már az Aggro után), az az Im Bus ganz hinten. Ha jól emlékszem, 2011-es, max. 2012-es. Azon még visszaköszönt valami a régiből.
|
2021.04.01. 14:55 |
|
 |
Reggie
|
Yodaragorn írta: Reggie írta: Yodaragorn írta:  Milyen, hogy belinkeltem, köszi az infót! Hát, ez az Azad verzió jobban tetszik.  De az jó, hogy Fler-ék verziójában is ugyanaz a csaj énekel. Komolyan! Az eines tagest kellett feldolgozni?  Fler rettentően rossz ebben...bár Flert már nagyon rég óta nem hallgatok, most ismét rájöttem, hogy miért.  A dal amúgy szerintem tök felesleges. Nem gondolták újra, tök olyan mint az eredeti, csak az jobb. Pedig elsőre örültem a kombónak. Kár érte. Gondoltam, hogy téged érdekelhet, és valami ilyesmi véleményre számítottam.  Én is így gondolom. Én se hallgatok már amúgy Flert, csak véletlenül futottam bele ebbe a dalba. Nagyon elment egy ilyen tucat-trap irányba, és brutális mennyiségű zenét ad ki. Ha 3-4 évente kijönne egy ilyen lemezzel, az még akár érdekes is lehetne, de sajnos évente legalább egy ugyanilyen albumot kiad. Én valamikor 2013 környékén vesztettem el az érdeklődésemet iránta. Pedig az Aggro Berlinnél megjelent albumai kivétel nélkül nagyon jók, különösen a Fremd im eigenen Land. Az utolsó albuma, ami bejött (már az Aggro után), az az Im Bus ganz hinten. Ha jól emlékszem, 2011-es, max. 2012-es. Azon még visszaköszönt valami a régiből. Nálam is pont az volt az utolsó lemeze!  Annyi a különbség, hogy az én kedvenc lemezem tőle, a Trendsetter. Mondjuk klip meg dal az meg egyértelműen a NDW2005. Annyi jó cuccot csinált régen, minden lemezmegjelenését tűkön ülve vártam. Sosem gondoltam, hogy egyszer ennyire érdektelen lesz számomra. Kár érte, kiváló ügynök volt! 
|
2021.04.01. 22:05 |
|
 |
Yodaragorn
|
Reggie írta: Nálam is pont az volt az utolsó lemeze!  Annyi a különbség, hogy az én kedvenc lemezem tőle, a Trendsetter. Mondjuk klip meg dal az meg egyértelműen a NDW2005. Annyi jó cuccot csinált régen, minden lemezmegjelenését tűkön ülve vártam. Sosem gondoltam, hogy egyszer ennyire érdektelen lesz számomra. Kár érte, kiváló ügynök volt!  Na, pacsi, megint egyetértünk.  A Trendsetter is szuper volt, nem érzek nagy különbséget közte és a Fremd im eigenen Land között, szóval ezen nem fogunk összeveszni.  A Fremd im eigenen Land deluxe edition már csak a hosszából adódóan is monumentálisabb alkotás, mint a Trendsetter, én kicsit kiérleltebbnek, érettebnek érzem. De igaz, hogy a Trendsetter-en meg van egy-két olyan bombaütős sláger, ami a Fremd im eigenen Land-on nincs, pl. Papa ist zurück, Verrückt wie krass.
|
2021.04.02. 14:33 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2021.07.09. 17:00 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: https://www.youtube.com/watch?v=MbcViSf34mc AZAD "PLAN A" (EXKLUSIV: Das neue Video) Ő is átállt az újvonalra, úgy tűnik, de nem rossz. És szimpatikus kezdeményezés mellé állt oda. Az I Can refrénje is jó ötlet volt a végén.
|
2021.07.10. 14:33 |
|
 |
|